Hallå hej va!

Gick på affären vid 9  i morse med 2 grejor att handla, barnmat och fikabröd. Vad lämnar jag Prix med? Barnmat och snus. Det kom jag på lagomt vid kiosken (ca 5 m från Prix) så jag vände och köpte fikabröd. Under tiden så hann Anna somna så bra var det med det. 

Vi har haft fin-främmene idag oxå, K och A ifrån Kånkback! Det var roligt, förutom att A blev jätte jätteledsen när han vaknade och kom in, det var kanske för mycke nytt. Men hur som helst så grät han en liten stund men sen blev han glad igen när jag plockade fram lite leksaker som han kunde bita/slå/suga på =) Anna var ingen vidare lekkamrat, hon sov sig igenom hela besöket. Ungefär lagomt till att dom styrt sin kos hemåt för lunch så vaknade Anna med ett illvrål. Hon sov ute, och jag hörde väl inte henne genast i samma sekund hon vaknade :p

Sen efter det så har vi inte gjort så mycket, jag och Anna tog våran snart-standard-nap i soffan och Micke for till Böle och hälsade på sin farmor och farfar och åkte lite skoter. Sen efter det så kom faster Erika och farmor Åsa och bjöd på glass. Mycket gott, små mini magnum, mumma!

Snart blir det väl någon slags middag tror jag, men nu är det Unga Mödrar som kallar.

Adios for now!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Är säsongsarbetet slut snart eller? Så de e därför du hoppas han får jobb.. Om man få vara nyfis =)



Hoppas att allt e bra med er iaf.

Kramen

2009-03-26 @ 13:39:04
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det är inte nyttigt att se så mycket på TV, Man får fyrkantiga ögon... ;)


Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0