Härliga söndag.

Dagen börjades som vanligt omännskligt tidigt, eftersom min dotter inte alls gillar att ta sovmorgon. Någonsin. Men det var bara att kliva upp, vi drog oss (eller JAG drog mig och Anna snurrade, jollrade, sparkade och pratade) i ca en halvtimme innan vi gick ner. Halv kallt var det nere, ledigt under 20 grader iaf. Jag har fläckten nere inställd på 20 grader och den surrade då inte. Men men.. Orkade inte tända upp just då, så vi myste ner oss under filten ett tag.

Efter välling och lite mera mys så tände jag upp.

Vid 10 tiden kom Jaana ner och vi surrade en stund innan Elin gjorde oss sällskap vid 11. Jaana blev kvar till efter 1 någon gång och Elin for kanske vid.. 3? Det är så härligt att jag har dom. Två av mina allra bästa vänner. Dom jag kan prata om Allt med och som jag aldrig behöver vara orolig över att dom ska tolka mig fel. Jag kan säga vad jag tycker utan att det ska bli någonting fel. Men å andra sidan kanske det har med att göra att Jaana är mamma och Elin ska bli? Det verkar faktiskt vara så, att dom man verkligen kan lita på är dom som själva har barn..? Med vissa undantag naturligtvis, jag har några vänner som inte har barn med.

Men det är någonting med J, E, P och K som är speciellt. Dom tar mig för den jag är, och accepterar att Anna är en del av Mig. Dit jag går, dit följer även Anna med. That's it. Vissa verkar inte förstå det.. 

   

"Men kan du inte skaffa barnvakt då?" Nej det kan jag inte, eller jo visst jag KAN, men jag VILL inte. Det är Min dotter och jag vill vara med Henne. Anna är min största prioritet, inte att dricka vin och spela spel. Den tiden är förbi och jag prioriterar min familj i första hand!

Om en stund kommer min syster hit, hon ska bo med mig några nätter. Och vi ska upp till min svärmor på middag sen.. Nej nu ska jag göra nån nytta, typ hänga tvätten.

Kommentarer
Postat av: Kickan

<3

2009-03-15 @ 16:46:22
Postat av: Sandra

Jadu, vissa är inte riktiga vänner helt enkelt..

För mig kommer familjen först. Så är de o så kommer de alltid vara.. Barna e ju de käraste man har :) Och sen vännerna. De man litar på och värderar högt..

2009-03-15 @ 17:47:39
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0