Hur som helst.

Blev bjuden på middag hon svärmor idag, mums! Sen åt vi glass och drack kaffe nere i gillestugan och tittade på Pippi Långstrump, lillfaster Erikas nya idol. =)

Men Anna började bli så himla trött vid 7 tiden, så vi packade in oss i bilen och åkte hem och gjorde gröt, tog på pymmen och nu sover hon sedan ca en timme tillbaka. Mammas tröttfis.
I morgon ska jag på möte för att lära mig det nya systemet på jobbet, hur jag ska göra när jag sen ska lägga mig tillgänglig som vikarie i timecarepoolen. Ska bli.. Intressant. Annas mormor ska vara med Anna under tiden, så jag verkligen kan koncentrera mig. Det blir nog bra. Men av någon annledning är jag lite nervös, jag vet inte varför. Kanske för att det blir ett steg "tillbaka", en förberedning inför att gå tillbaka och jobba tids nog. Känns både och.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, var och kollade på den framtida lägenheten. Var inte direkt någonting att hänga i julgranen.. Men jag ska kolla upp lite andra alternativ med.. Det löser sig nog. Eller?

Wipeout var lite av en besvikelse faktiskt. Det roligaste med det programet hittills är kommendatorerna, det bådar inte gott. Och sen det faktum att det inte är slut ännu och ändå sitter jag här. Nej, får se fram emot Sanningens ögonblick ist klockan 21.

Nu ska jag läsa lite bloggar ett tag. Adios!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0