Kvällen

VAD hände i slutet på Grey's idag?! Jag hängde inte med.......

Kvällen har bestått av mys med Anna, mys med sambon och TV. Klockan 20 tittade vi på Skitiga Jobb, det brukar jag inte titta på i vanliga fall, men det var bra. Spännade och intressant faktiskt. Dom var någonstans 30 km ut på havet och fiskade efter nån sällsynt haj. Ganska coolt. Hur som helst, efter det vart det ju Grey's som jag inte riktigt tyckte borde ha slutat så.. Addison.. Hmmf. Ska hon komma i mellan nu igen?! Aja, får väl se nästa vecka. Suck. En hel vecka.

Sen kikade vi på Fråga Olle, ganska roligt, men inte fullt lika bra som jag minns det faktiskt. Kanske nästa veckas program är bättre.. Hoppas. Nu är det Girl's of the Playboy Mansion, ingenting jag vill titta på. Vet iofs inte vad det är på de andra kanalerna vi har, men jag ids inte kolla heller.

I morgon åker min sambo tillbaka för att arbeta i 3 veckor till. Sen kommer han hem =) Vet dock inte hur länge han blir hemma sen men.. Aja.. Det visar sig nog.. =/ Hoppas han får ett jobb bara........ :(

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen mysa en stund till innan det är dax att sova.

Natti natt

Kommentarer
Postat av: Sandra

De va du som skrev anonymt va? :) Ja gissar på de iaf.

Okej, va jobbigt. Har han nått på g hemmaomkring som han kanske kan få då?

Hoppas han får något jobb iaf.

2009-03-26 @ 15:52:04
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Petra

Jaaaa :D Men jag har jobbat hela dagen idag, så idag pallar jag inte mycket mer ska du veta. Men är ledig i morgon, så jag kan slå en plingeling!

2009-03-26 @ 17:27:20
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0