Det tog bara drygt en månad..

Sedan sist har vi egentligen inte gjort så mycket..
Tvättat, tummlat och.. Lagat mat.

Min morbror med familj var hit idag och fikade och Fredrik hjälpte oss med parabolen så nu kan vi äntligen kolla på alla kanaler som vi faktiskt betalar för. Beats de 6 kanaler som är "basen" här i regniga Gulldalen. Det känns bra. Riktigt bra. Ska kolla på, bara för sakens skull, animal planet eller kanske travel and living eller.. VH1 kanske. Bara för att jag KAN. :)

I morgon ska skruttan vara med sin mormor, för vi ska åka med svärmors hund till veterinären för operation i Sundsvall så jag tog på mig det stora uppdraget att agera moraliskt stöd till Annas sånär shopaholic- faster JB när hon ska söka efter en avslutningsklänning och sen var det någonting mera.. Lite trist att låhkonjunkturen slagit ett stort hål i vår ekonomi så jag får nöja mig med att drömma, kolla, känna och fönstershoppa. Lucky me.

Nu väntar jag på att klockan ska slå 21.00 så jag får gotta mig i intrigerna på Wisteria Lane. En av höjdpunkterna av TV veckan. I morgon väntar ett spännande avsnitt från Grey's Memorial Hospital (helt galet att jag verkligen KAN gatan i Desperate Housewifes OCH namnet på sjukhuset i Grey's anatomy..) och enligt reklamen så verkar det vara s-p-ä-n-n-a-n-d-e! Återstår att se i morgon med andra ord. Så är jag inte kontaktbar i morgon kväll så vet ni nu varför.

Aja, nu ska jag ta och vika lite tvätt (det jag hinner på 17 minuter) och sen dega ner mig i soffan.. Kanske tända ett ljus eller två, bara för att det är mysigt i detta ruskväder.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0