God söndag gott folk.

Viken rolig kväll jag hade igår.

Det började med att vi alla åkte upp till Gevågs bystuga till klockan 6 och inväntade födelsedagsbarnet. Vid 20 över 6 kom hon, med ögonbindel naturligtvis, och när hon klev ur bilen och hennes dotter tog av ögonbindeln så började vi sjunga allihopa. Hon blev jätteglad och överväldigad. Kanon roligt!

Sen fick vi alla välkomstdrinkar och vi gick in och satte oss till bords. Vi hade gjort sallad med flera olika småskålar med olika saker som man kunde blanda in i salladen. Fetaost, skinka, köttbullar, oliver, vanlig ost, stark korv, vanlig korv, ananas...... Listan kan göras ganska lång. 2 olika dressingar  hade vi till och baguetter med vanligt smör eller vitlökssmör. Det var verkligen gott må jag säga.

Efter maten så flöt kvällen på, frågeslinga, paketöppning, lite lekar och tårta såklart. En lyckad kväll.

Efter ett tag, sedan vi gjort allt det där så tog vi och sköt undan borden och drog upp volymen på sterion och dansade. Vi dansade till Wikingarna, Smokie, Creedens Clear Water Revival (eller vad bandet heter) och lite blandat. Så otroligt roligt.

Tog jättemycke kort, men tillslut så tog batterierna slut i kameran så jag kan inte lägga ut nå bilder nu idag. Det blir kanske i morgon. Hur som helst så kom vi hem vid.. Halv 3? 3? Jag vet faktiskt inte, jag tror jag kollade på klockan sista gången vid tio över 2 och då var vi fortfarande kvar där uppe. Juste, nattamat blev det oxå, kokt korv med bröd. Har nog aldrig ätit en sådan god korv, och jag som inte ens gillar kokkorv :p

Vaknade vid halv 10 tiden kanske i morse, klev upp, kokade kaffe och ringde farmor för att höra hur det gått med skruttan. Det hade gått jättebra tror jag, hon var ute och gick med Erika och Bente och Anna var kvar med hennes syster hemma hos henne och sov. Mammas älskling, det är helt sjukt vad jag saknar henne!

Bara jag piggnat till mig lite så ska jag gå ner till Åsa och stoppa tösabiten i vagnen och gå hem med henne. Vill ha henne hemma!! Nog för att jag vet att hon har det bra med sin underbar farmor och alla fastrar och sin moster, så vill jag ha hem min skatt. Mammas älskling. (blödig, töntig, mesig, kalla mig vad ni vill.) :p

Aja, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med en kopp kaffe och bara njuta en stund.

Puss

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag väljer att kalla dig för en mamma som för första gången lämnat bort sin skatt ;)

2009-05-17 @ 12:50:34
URL: http://eriikanu.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Vad härligt med överraskningsfester!:.)) Låter som om det blev kanonlyckat och den där buffén hade jag inte tackat nej till;.))

2009-05-17 @ 15:33:14
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Linda

Va duktig du är!

Gabriel har inte sovit borta en enda gång än. Jag är en supertönt, skulle väl inte sova en blund. Har inga problem att lämna honom några timmar dagtid hos mormo och morfar eller farmor. Bara farfar som itne får ha honom själv, men det är ju för att de inte känner varann. har gått på bio och Liseberg så farmor har lagt honom, men vi har ju alltid kommit hem igen innan han vaknar. Kanske måste vänja mig av med det där, för grabbens skull!

2009-05-17 @ 19:40:05
Postat av: Farmor

Vänj dej! Du kommer att vara sån resten av livet. Det är fantomsmärtor i navelsträngen.

2009-05-18 @ 09:39:27

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0