Härligt med åska!

Idag efter att vi varit till veterinären med Bente så var det så härligt väder ute så vi tog fram ett täcke och massa leksaker och satte oss ute på gräsmattan framför lägenheten. Det var jättespännande att känna på gräset tyckte skruttan och efter ett tag så plockade jag fram lite Marie-kex och vatten, det var himla gott med Marie-kex. :)

 


Sen började Anna bli rödblommig om kinderna och det kom moln så vi gick in och käkade lunch och sen ville hon sova. Så jag stoppade ner henne i vagnen och gick en sväng och hon somnade ganska så omgående.
Jag la mig i soffan en stund för jag hade lite ont i huvudet och då började det åska så vi drog ur allting och jag tog fram Vi Föräldrar tidningen, den är himla bra tycker jag. Stod lite bla om mjölkfritt och vad man kan använda och sen vad man kan använda om man ska undvika Glutamat oxå. Eftersom det inte heller ska vara i Annas mat så var det nyttigt att veta.

Efter en stund gick jag över till grannen och drack en kopp kaffe och pratade om våran vän.. :) Mitt i allting så började det hagla och jag kutade över för att kolla om skruttan vaknat som sov på altan i vagnen. Mycket riktigt det hade hon, hon sov sig igenom åskan men när det började hagla vaknade hon =D
Hur som helst, jag tog skruttan och ett paraflax och kutade över till Jaana igen och när vi sitter och surrar så blixtrar det till och sen smäller det så det skakade i golvet. AS COOLT enligt mig, men jag vet att de flesta inte delar den åsikten :p

Vi gick hemåt vid.. 2 tror jag och busade lite och jag diskade. Sen har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Skruttan har lärt sig att ställa sig upp efter soffbordet och soffan, lite ostadigt men hon kan. <3 Mammas flicka, det går så fort!!

Brorsan och Peder har precis varit här en sväng och drukit lite kaffe och surrat. Som jag saknar min bror, det är helt galet. Vi bor 10 mil ifrån varandra, han bor med min pappa i Torvalla eftersom han går skola i Öset. Brollan..

 
Det var de bästa bilderna jag hade.. :p

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen mysa ner mig med sambon.. =)

Puss

Kommentarer
Postat av: Ida

Men då ska vi pröva den sprayen ! : )

Det är så gulligt med småbissingarna så hoppas på att de kommer upp snart !

Kram!

2009-05-20 @ 19:21:41
URL: http://juliasmammaida.bogg.se
Postat av: josefine

Ja det kommer bli skoj, få se lill tjejen din också som nu antagligen är stor:P he he

kram

2009-05-20 @ 20:28:50
URL: http://josefinesaramadelene.blogspot.com
Postat av: Ida

Längtar tills bissingarna kommer :)

Ja, vi ska pröva den där och hoppas på det bästa :)

Kram!

2009-05-20 @ 21:39:27
URL: http://juliasmammaida.bogg.se
Postat av: sofieh

sv; jag har ärvt de från dig, söta syster.

2009-05-20 @ 23:22:54
URL: http://djungelkossan.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0