Inget mirakel i den påsen inte..

Idag åt vi jättegod middag, min fantastiska sambo la till och börja med upp maten super snyggt. Vi har svarta och beiga tallrikar, och han la maten på svarta idag. Först grön sallad, röd paprika och citron. Sen gjorde han laxfilé i ugnen med vitlöks bonjour och citron och gräslök och sen potatis till. Kan ni förstå att jag inte tog mig den lilla tiden att hämta kameran och ta kort på festmålltiden? Ångrar ju att jag inte gjorde det, det hade varit någonting för er läsare att dreggla över. Haha. Skämt åtsido, det var hemskt gott iaf. 

Sen har jag mest tagit det lugnt. Antingen soffan eller täcket på golvet med skruttan. Frös ganska mycket förut ikväl så jag och skruttan tog en dusch. Tur man har en STOR dusch nu så man får plats med fetarslet :p Haha.. Det var mysigt, skruttan som tycker om att duscha i vanliga fall skrattade och busade ännu mer ikväll. Mammas älskling. 

Nu har jag nog slagit rekord med att äta ikväll. Jag åt ju först middag vid 18, sen fikade jag två mackor med kokt ägg vid 8 kanske och för en stund sedan rotade jag fram lite rester från igår, köttbullar och hemlagad gräddsås och tog mig en kokt potatis till det. What's up with that?

Drack 2 stora egoist-koppar med té förut, inbillade mig att nog skulle jag känna mig piggare efter det. Nej. Inget mirakel i den påsen inte.. Suck. Hoppas det blir bättre tills i morgon, för då kommer min kusin och hennes son =D

Nu ska jag snabbläsa lite bloggar och sen sova. Jag tror nog jag behöver det. 

Natti natt. Puss på pannan

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0