Inte en dag försent faktiskt..

Nu har vi äntligen tittat på hela Tolken. Och jag måste säga att jag faktiskt blev besviken. De första bitarna jag sett av filmen var bra mycke mer spännande än slutet. Det var nästan som att man förstod att det skulle snurra runt för bruden och macho mannen skulle rädda situationen OCH presidenten som alla hatade.. Aja.. 

Sen har jag ju pratat med vackraste Elin idag med, och lite med sonen med, han var arg i bakrunden :) Sötnos! Vi kunde prata ganska länge innan pojken tyckte att han ville ha mamma försig själv, så jag sa att vi kunde fortsätta prata sen när dom kommit hem. Tänkte fråga när hon trodde dom skulle kunna komma hem men det glömde jag helt bort. 

Aja, det visar sig. I morgon ska jag med svärmor till Svallet som sagt och jag ska försöka hitta någonting till lillgrabben. Nu när man vet vad det blev så att säga, så är det ju lite lättare. =) Har redan en present, och en annan har dom redan fått, men jag vill köpa någonting som han (eller egentligen Dom) kan ha glädje av nu. Spännande att få se underverket sen när dom kommit hem och landat riktigt. Spännande!!! =D

Aja, nu ska jag nog göra mig lite gott fika och sen bädda till bror och hans tjej. Vi hörs i morgon sedan jag Svallat klart. 

Puss och god natt!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Lät som en mysig kväll :)

hihi kan tänka mig att du längtar efter att få träffa dom :)



Hoppas du sovit gott! :)

Kram

2009-05-22 @ 09:03:49
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: mia

kanske damen vill ha en kattunge sen ? : )

2009-05-22 @ 14:34:57
URL: http://marialinden.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0