Nej jag blev inte alls sugen, inte alls..

Vi var till svärmor en sväng, skruttan och jag. Busade med lillfaster och snackade massa skit med svärmor. Redde ut vad hela Anders-Olofs skolans elever är upprörda över. Förändringar är inte bara negativa ungdomar. Bara så ni vet :p På min tid (för ca 4-5 år sedan med andra ord) så hade vi 3 arbetslag. Alfa, Beta och Gamma. Ni kommer ni få 2 arbetslag. Deal with it. Faktiskt. Aja..

Efter vi varit där så pratade jag med Kickan i telefon och skruttan kröp omkring nakenfis. Rätt som det är är hon borta, igen. Hittar henne inne i badrummet, där hon satt sig PÅ min morgonrock och NATURLIGTVIS kissat på den. Tack älskade unge, tack så mycket. Nu kommer jag antingen måsta klä på mig om jag måste upp i natt eller riskera att de få människor som är vakna om nätterna ser mig i min födelsedress. Om dom av någon annledning nu skulle kolla genom mitt köksfönster dvs.. Men men, sånt som händer.

Hur som helst så blev det en dusch ikväll igen då, eftersom det var kiss på morgonrocken, golvet och skruttan då. Naturligivis :p Men skruttan tyckte det var roligt, som vanligt så vad gör det?

När vi var ute och lekte lite med Bettan tidigare så ser jag att grannen är ute. Smyger mig dit och fråga lite försynt sådär, som jag brukar vara, vad dom sysslar med. Jo, ni förstår jag kände nog allt en goooood doft när vi kom hem, och mina misstankar stämde. Någon grillade. Grannen tvärsöver-på-baksidan-hållet. Flintastek. Suck. Jag blev inte alls sugen, inte alls. Dom skulle käka flintastek, majkolvar (?), klyftpotatis och "fusk"bea som P uttryckte sig. Gott. Hemskt gott.
Hoppas ni njöt ordentligt flickor! :)

Nu har min sambo kommit hem med lite av den soppa han gjort och serverat idag till ca 100 gäster.. Ska nog ta och smaska lite på den, det är väl lagomt natta-fika?

Puss

Kommentarer
Postat av: Jennie

"fusk"bea är det sån man blandar med creme f ;) ?

2009-05-13 @ 17:25:41
URL: http://jempas.bloggagratis.se

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0