Söndag 31/5

Kvällen igår var jättebra, fast jag hade nog nästan roligast innan vi hann åka. :p

Hur som helst så var det jättetrevligt, och vad 2 tiden tog jag och J som körde en tripp till hennes pappa och hans fru i Holm, hämtade en tröja och åkte tillbaka. Surrade en massa om allt och ingenting. Saknar henne. Hon bor i Norge nu och jobbar åt Manpower. Spännande!

Vi kom hem vid 4, eller för att vara exakt så klev jag innanför lägenhetsdörren 03,48. (!!!) Borstade tänderna och ignorerade min hunger och stöp rätt i säng.

Anna vaknade till en stund senare och Micke la henne mellan oss, hon vände sig emot mig och pillade i ansiktet på mig och bara kollade på mig. Länge länge innan hon slog igen de 2 blå och somnade om. Mammas älskling, jag hade kunnat strunta i den molnande huvudvärken och legat så hela morgonen.. Men jag somnade jag med när skruttan somnat om.

Hon vaknade sen strax efter 8 i morse och Micke och hon klev upp. Jag sov vidare en halvtimme eller så innan jag klev upp. Försökte mig på en kopp kaffe men det var inge gott. Så jag drack iskallt vatten och tog 2 alvedon sen la jag mig i soffan, hade asont i nacken. Man kunde ju tro att huvudet skulle dunka men icke. Nacken var det. Konstigt.

Hur som helst, vid halv 11 kom Åsa och hämtade oss så for vi till kyrkan där Jenny skulle komfirmera (stavning?) sig. Efter ungefär halva ceremonin så blev skruttan trött och ledsen så hon och jag gick ut och plockade ut vagnen ur bilen och tog en liten promenad så hon fick sova. Sen stannade jag ute, satte mig i bagaget på bilen (luckan var öppen naturligvis) för där var ungefär ända stället där det var lite svalt (förutom inne i kyrkan dvs).
SMS:ade med min syster, grannen E och min mamma.

När allt var klart åkte vi hem till Åsa och började på med maten, ädelostrisotto och kyckling. MUMS! Skulle kunna äta ihjäl mig på det! Sen blev det blåbärs cheesecake och kaffe till efterrätt.

Jag fick en jättefin blommbukett av Micke och Anna, rosor i olika färger :)

Nu ska jag ta och kolla om skruttan vaknat så hon ska få sig en dusch innan läggdags.

Puss på pannan!


Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0