Söndag

Blev väckt av en pussande dotter och bekedet om att det var en överraskning på g i köket. Hmm.. Det var frukostframdukat med gröt om jag ville och kaffe. Jag tog en smörgås med en korvskiva på och kaffe. Väldigt gott må jag säga! Framöver så åkte jag till L i krångede och hälsade på och kikade på hennes lilla hundvalp Joppe. Han var jättesöt!

Hem, skjutsade hem min kära svärmor som tagit sig vatten över huvudet med att springa alldeles för långt hemifrån och hon pallade bara inte att springa heeeela vägen hem, så jag hämtade upp henne och skjutsade hem na. Sen var det bara hem och vända, skjutsade E och J till Lien (?) så dom kunde låna en bil och sedan dra vidare till Svallet för att lämna J på tåget mot Dalarna. Pust. Jag blir trött bara av att tänka på allt jag hunnit med idag.

Juste, kaffe och hemligheter hos grannen med. Vi har precis kommit hem därifrån och nu väntar jag på att crépesen ska bli klara i ugnen så man kan njuuuuta av crépes med skink OCH champinjon stuvning. Är det bara jag som har sirap till det btw? Alla rynkar på pannan när jag säger det.. Helt normalt i min mening.. :p

Ikväll blir det luuuugna gatan här faktiskt. Ingenting planerat och det känns skönt. I morgon ska jag komma ihåg att ringa några samtal som jag skjutit upp alldeles för länge, hoppas det blir som jag tänkt mig bara.


Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0