Underligt hur man fungerar..

Idag passade vi på att försova oss lite så vi hann med nöd och neppe i tid till dagis. Ingen big deal tycker kanske ni moraltanter, man ska inte stressa.

Nej, förvisso, men eftersom denna tuffa småbarnsmorsa hade en tid att passa (som visserligen var 10, men jag kommer till det) så kände jag lixom paniken stiga. Inte blev det direkt bättre av att Anna promt skulle leka (!) ganska lagomt till då jag skulle försöka få på henne overallen med min ömma handled. Stackars stackars mig.

Hur som helst, bättre sent än aldrig kom vi iväg till dagis, lastade med groteska problem ut vagnen ur bagaget på Forden och in med både den och barnet på Solen. Anna blir alltid lika glad när hon kommer på dagis, det är ju skönt.

Pratade lite med personalen, en annan förälder om min tid jag hade att passa.

Ja, ni har nog förstått att jag tagit svininfluensa vaccinet idag. Jooru..

Hur som haver så for jag på HC där grannarna väntade på mig. Vi fyllde i formuläret och fick en kölapp. Grannarna fick 14 och vi 15. Alltså, klockan var ju 09.15 och det var redan 13 personer före oss. Många barnfamiljer. Vaccineringen började klockan 10. Suck.

Vi fick vänta i kanske.. 1.5 timme innan våra 3 sekunder under nålen var över. "Sitt ner i 15 minuter så ni inte tuppar av ute på parkeringen, he he". Hehe my ass. Jag var hungrig jag och J med.

Vi lastade in oss i bilarna efter 12 minuter (I know, fy oss) och drog vidare till Brödbiten för lite lunch. Muuuums.

Hem och drack en påtår uppe på höjda och sen hem med mission städa-gärnet-innan-skruttan-ska-hämtas-klockan-14. Blev inte så mycket av det faktiskt.
Niclas och Nattis kom förbi så jag satte mig i soffan med dem istället för att skrämma dem med dammsugaren. Och sen.. Hämtade jag skruttan, lämnade in receptet på beställningen på Nutramigen till Anna på apoteket och sen hem. Plockade undan och drog fram dammsugaren, hittade ungen bakom soffan sittandes med händerna framför ögonen och låtsas grät (jo, det är sant!) Så jag hade tillslut henne på armen, dammsög och var samtidigt rädd om min högra handled som nyligen haft 7 veckors semester.

När Micke kom hem så tog han dottern så jag kunde fortsätta dammsugningen och sen for vi till Farmor Åsa. Vidare på affären och köpte chips och päronfestis till febriga Erika och sen hem och gjorde middag. Virrig som man är så var jag stensäker på att klockan var 17.45. Så jag var lite stressad och tänkte att barnet hinner ju svälta ihjäl innan jag är klar med maten..

Stressar och stressar, skär kassler och hackar paprika, ner med riset, på med grädden.. Ner med kryddorna, ååååh vilken TID det tar.. Andas, kollar på klockan; 16.58. Kanon.

Ni ser, det finns ingen mening med att stressa.

Efter middagen fick Anna ta en dusch, en låååååång dusch. Det var roligt tyckte hon, lekte och kastade vatten på mig (!), men det gör ju ingenting för jag har inget gips som kan smälta och få förödande konsekvenser.. Hehe..

Kvart över 19 så orkade dock inte yrvädret mera och slog igen de blå. Skit på TVn var det så jag skurade golvet, städade toaletten, handfatet, tvättmaskinen och tummlaren, drog av båda sidorna på toadörren och drog lite lätt på skåpen i köket.. Skulle diska men.. Nej, jag VILLE inte. =D

Men jag har iaf vikit tvätten =D

I morgon blir det putsa dessa förbannade fönster och.. Kanske få kaffe i tegelhuset?


Nu ska jag fika lite med mannen och sen sova tror jag. Man blir ju trött av att ha barnet på dagis!

Kommentarer
Postat av: Linda

Skit på TV? Arga snickaren och Greys då??!!!



Oss sa de inget om att vi skulle sitta ner och vänta efter sprutan. Vi kunde tydligen få svimma på parkeringen då =)



Har du klarat dig från biverkningar? Vi har feber här...både Anders och jag. Bara lite iofs, men tillräckligt för at man ska frysa. Och ont i skallen för att inte tala om ARMEN!

2009-11-12 @ 09:21:45
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha jadu. Man ska ju inte stressa, blir ju inge bättre för de förutom att man skärrar upp sig. ^^ Men tur att allt gick bra igår då. :)



Hoppas du slipper biverkningar nudå :)



2009-11-12 @ 09:40:52
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas att du har rätt. Drygt att gå många fler dagar såhär ^^. Men ja. Jag vill inte hoppas för mycket än.



Haha förlåt.. skäms som en hund ^^ skall genast sluta ^^



Kram

2009-11-12 @ 17:55:59
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha tur det då ;D haha, ja jag måste ju hålla dig på alerten ;)

2009-11-12 @ 20:39:58
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Visst är det spännande :D hihi!

Det är så spännande att jag knappt törs tänka vad det är själv :P haha.

varför tror du att det är en pojke? :)

Kramar!

2009-11-14 @ 20:47:25
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0