Det gick bra.

Idag fick jag ju lämna min älskling skatt på dagis halv 10 och sen fick jag vackert fara därifrån. Anna vinkade och följde gladeligen med E ut till de andra barnen.

Jag for och handlade, diskuterade mitt ena projekt sluta-snusa med kassörskan. Hon tyckte inte (?) jag skulle sluta. "Du ser ju alla gamla gubbar som snusat hela livet, de lever ju. Du är ju ung oxå." Ursäkta?! Aja, jag tänker iaf sluta snusa, tids nog, oavsett vad kassörskan på ICA säger. :)

Hem, packade in allting och ringde några samtal och sen skubbade jag till grannen på kaffe och lite surr. Hem vid 11 och käkade en tidig lunch och plockade ihop lite innan jag hämtade Anna kvart i 12. Dagen hade gått jättebra och hon hade ätit som en häst! *stolt*

Sedan jag hämtat henne åkte vi hem till Gulldalen, packade in 2 barnvagnar och grannarna + Lotta och for till Sollefteå.

Kikade runt, handlade lite, drömde om det jag ska köpa sen, när allt är "klart" och fyndade liiiite.. :)

Var även in på Bolaget och handlade på mig 2 vin flaskor till på lördag. Ett rött och ett vitt. Det vita köpte jag eftersom jag inte riktigt har lärt mig konsten att dricka rött vin ännu, så om det den trevliga tjejen rekomenderade som "nybörjar-vin" smakar elakt så har jag det vita som jag VET att jag tycker om. :) Smart va?!

Hur som haver, när vi kom hem vid halv 5 tiden så hade Micke gjort kyckling och ädelostrisotto!!! Ååååååh så GOTT det var! Blev över, som jag ska äta till lunch i morgon innan jag hämtar skruttan på dagis.

Jaa.. That's it folk's.


Sleep tight.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Så du ska sluta snusa?! SKITBRA!!! :-D

2009-10-28 @ 22:37:32
URL: http://nickeshake.blogg.se/
Postat av: Sandra

Uj som du står i.. :) blir matt bara av att tänka på det ;)



haha ja då säger jag tvärtom istället. Bra om du slutar! Tänk vad pengar du ska spara, och din hälsa. dina tänder och tandkött! :)



Känner en som bestämde sig för att sluta, och för dom pengarna köpte han sig en ny tv till vardagsrummet istället :)



Så hejja på! :)



Kram

2009-10-29 @ 07:32:38
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Linda

Hur går det med skolan? Har du fått dina betyg så du har sökt till våren?

2009-10-29 @ 09:22:17
URL: http://lamcoff.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0