A bit crazy

Jag kan inte låta bli att tänka, hur kunde livet ha sett ut? Hur hade livet sett ut idag om inte mina föräldrar skiljt sig för dryga 10 år sedan? Hur hade min relation till min mamma sett ut då? Hur hade min relation till min pappa sett ut då? Vart hade jag varit i livet då? Ibland undrar jag, vilken eller vilka händelser har lett till där jag står idag? Vilken specifik händelse, egentligen, gjorde att jag valde just Den vägen i livet? Som sen ledde till att jag gjorde Det valet? Hur hade livet sett ut idag om jag INTE slutat gymnasiet den 26 november 2006? Vart hade jag bott? Vem hade jag levt med då? Hade jag haft min underbara perfekta dotter? Hade jag haft min, stundvis idiotiska, hund Bettan? Hade jag bott tillsammans med M då? Det är förunderligt vad, vad jag tror iaf, ett val kan vara det som sätter en utgångspunkt till resten av livet. Är det konstigt att man blir lite förvirrad när jag funderar på dessa frågor en söndag kväll den första månaden av 2010? Nu ska jag släppa alla funderingar och kolla på filmen på 5an. Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jadu, de där är evighetsfrågor. Som kan sträcka sig långt bak, inte bara till våra val men val som de runt omkring oss gjort som påverkat oss.



Det är nog bäst att inte grubbla alltför mkt i såna funderingar ;) Man blir ju inte direkt klokare över dom.

Men jag förstår din tankegång.. Då jag själv tänkt så ibland :)



Kramen

2010-01-04 @ 10:42:52
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Mia

men gud kvinna, inser du hur jobbigt det är att tänka såhär? :D jag brukar också fundera mycket kring det... men vet du? never look back ;)

2010-01-04 @ 21:41:17
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Linda

Det funderar jag också på ibland.. Vad hade hänt om jag valt annorlunda våren 2006? Hade jag haft Celia då? Hade jag träffat Martin? Skulle jag ha bott i stan? Skulle jag ha åkt till Afrika? osv osv. Man blir galen av att fundera, men det är svårt att låta bli, såna där ensamma söndagskvällar..



Det dumma är ju bara, att hur mycket man än funderar så blir man inte klokare!



Och btw, tack för kommentaren på andra bloggen! Skönt att någon är ärlig och verkligen säger vad den tycker, för jag tror jag behöver en stor dos ärlighet för att någonsin komma till sans igen :P Jäkla kärlek, vad svårt det ska vara ibland!

2010-01-04 @ 22:36:47
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0