Helt galet.

Ibland är man med om saker som man verkligen inte kan förklara..
Underliga saker, som tom kan få en att ifråga sätta tillståndet i skallen.

Jag har jobbat hela helgen, inne på Aspen. Sprungit in och hälsat på inne på avdelningen bredvid, som alltid. Suttit i soffan i personalrummet, som alltid.

Igår (söndag) var jag in för att hämta en av "poolarna", för att hon skulle få ge en brukare insulin då jag inte är undersköterska. Hur som helst så stannade jag på björken för att hjälpa till därinne under tiden. När jag sedan ska gå till sköljen för att slänga soporna så går man förbi personalrummet på björken för att gå in till aspen och slänga soporna.

När jag går förbi ser jag i ögonvrån att det sitter någon i soffan och tittat ut genom dörren. Jag tror då, naturligtvis, att det är K som är färdig med uppdraget på Aspen. När jag går tillbaka tänkte jag prata lite, men det är tomt. Det tar alltså ca ½ minut att gå från sköljen till personalrummet.

Inbillning tänkte jag eller att K är supersnabb, ungefär som Kit (Michael Knight's supersnabba bil ni vet..) Dagen fortsätter i sin takt och jag undrar om det var inbillning eller om jag blivit galen.

Hur som helst, strax innan jag ska gå hem så går jag in på Björken och pratar med personalen igen, frågar om någonting som jag inte vet vad det heter (och fortfarande inte gör), ska sedan gå och hämta saken ifråga och ser då när jag går förbi personalrummet igen att det sitter någon på PRECIS samma ställe och sitter EXAKT likadant. När jag ser det vänder jag på huvudet och SER att det sitter någon där. Tar ett steg tillbaka och tittar igen och den/det är BORTA.



Jag har inte blivit galen. Jag har inte blivit galen. Jag har inte blivit galen. Jag har inte blivit galen.




Jag jobbar bara på ett äldreboende.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men shit! :o

2010-01-11 @ 22:30:10
URL: http://mirjakupari.blogg.se/
Postat av: Linda

Oh shajse! Jag tror du sett ett spöke Marie!

2010-01-11 @ 22:31:42
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Jannice

Nej då..ler..du har inte blivit galen. Du är antagligen redo att se mer än oss andra bara.. Ta åt dig och njut av att du har gåvan!!!!



Kram

2010-01-12 @ 08:29:54
URL: http://jannicejarpe.wordpress.com
Postat av: Linda Amcoff

Med risk för att verka ännu mer galen:

Har du jobbat när nån har gått brt? Det antar jag att du har. Har du inte märkt några timmar i förväg att det är väldigt mkt skuggor som lixom flyter omkring? Svårt att förklara, men det är som skuggor som rör sig runt nån timme innan en människa går bort. A-M på Eken brukade alltid säga när hon såg dem att nu kommer de och hämtar honom/henne

2010-01-12 @ 08:47:46
Postat av: Å

Du har inte bblivit galen.... ;)

2010-01-12 @ 12:45:07
Postat av: Jessica

du jag tror inte du blivit galen, jag har också sett folk sen när jag tittar tillbaka är dom bara borta?. Sen hör jag väldigt ofta nån som viskar mitt namn eller ropar mitt namn men när jag ropar tillbaka får jag inget svar, sen tror ju folk man blitt galen :P

2010-01-12 @ 17:51:17
URL: http://mammajessica.webblogg.se/
Postat av: Eruuka

Inte är du galen Marie, vissa får se mer än andra :)

2010-01-12 @ 22:00:32
URL: http://eriikanu.blogg.se/
Postat av: Spiderchick

coooolt =)

2010-01-24 @ 12:12:29
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0