Kan väl tjata om samma som alla andra då..

Det är kallt. Alldeles för kallt för att sticka ut näsan utanför dörren.

Som tur var så handlade jag lite igår, så jag slipper åka på affären. Hade tänkt åka med Anna på ICAs barnfest, men eftersom det är så j*vla kallt så struntar jag i det.. :)

Annars då? Nej egentligen ingenting.

Kokade potatis och stekte på några citronbitare och spenatstuvning till lunch idag, det var himla gott. Mitt i maten så ringde Peder till brorsan och frågade om han fick komma, han var ute och åkte cross i den bitande kylan och höll på att frysa ihjäl.

Så han kom och fick smaka lite mat han med.. =) Sen fick Anna sova, men inne idag eftersom det är så kallt. Vill inte lägga ut henne om hon skulle förfrysa nästippen..

Hur som helst.. När Peder kom in så hade han crosshjälmen och glasögonen på sig, och J*VLAR vad rädd Anna blev rädd. Alldeles livrädd och litade inte på rösten att det var Peder förränn han tog av sig hjälmen så hon såg att det var han.. Haha mammas lilla skatt.

Fotöljen jag köpte på IKEA är iaf en stooor hit, hon älskar den! I morse så gick hon direkt och satte sig i den och kollade lite på TV medans morbrorn fixade frukost åt henne så jag fick slå igen ögonen någon minut till på soffan. =) Skööööööööönt! Det vart dock inte så många minuter, eftersom Annas livmål är att väcka mamman så fort hon kanske har en chans att sova någon minut längre. Gullunge.

Jag önskar jag kunde visa er hur stoooooor hon blivit nu, men eftersom vi fortfarande inte har någon kamera, och inga pengar att köpa någon för heller, så finns det inga kort. Förutom de få man lyckas ta med mobilen. Men eftersom inte Anna är stilla mer än 2 ½ sekund i taget så blir det.. Suddigt om man säger så.. :p

Men jag kan lägga in en annan bild, om någon glömt hur galet SÖT min skatt är :p


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jadu, nu är de kallt. Alldeles för kallt för o vara ute. Inte bara nästippen man kan förfrysa.. Hua. sen är de ingen bra luft att andas in. Alldels för kall. hård. så att säga..



Hon är ju underbart söt din lilla skatt. Och så otroligt vackra ögon!! :) Så söt!!

2010-01-06 @ 18:01:29
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Mommas charmtroll =D

2010-01-07 @ 09:51:39
URL: http://cinahsspace.blogspot.com
Postat av: Jannice

Jag ska snart bli mamma igen, samtidigt som min egen mamma gått bort.. De ville ju veta hur jag mådde osv..

2010-01-08 @ 07:07:05
URL: http://jannicejarpe.wordpress.com
Postat av: Jessica

Tack för tipset =)



Oh ja, det är fanimej alldeles för kallt nu.. huvva.

2010-01-08 @ 08:22:00
URL: http://mammajessica.webblogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0