Isn't she lovely?

Gooooooooooood morning lovers!

Vilken härlig dag det är idag! 26 grader ute och strålande sol! Kanske man skulle ha tagit på sig en klänning och......

NEJ JUSTE! Det är ju 26 grader MINUS ute. Såå var det ja. Lika bra att hålla sig inomhus idag. Eller om man vågar sig ut så måste man ju pälsa på sig ordentligt med termobyxor, vantar, mössa, halsduk, den-stora-stygga-jackan-som-köptes-för-200kr-för-4-år-sedan-på-Rusta-men-som-är-sjukt-varm, Graninge kängor och ett brett leende. Ja, så får det bli! :)

Igår käkade vi en lite annorlunda middag faktiskt, jag körde in en plåt med klyftpotatis i ugnen, skar upp en kassler bit och gjorde kassler sås. Det var förvånandsvärt gott faktiskt. Det är ju så himla "lätt" att göra såser ändå! Lite havregrädde, lite aromat, lite pepparmix, lite vitlökspeppar, en skvätt ketchup och en halv köttbuljongtärning. Klart!

Efter middagen så blev det blir bus med morbrorn för lillan och när hon somnat så gjorde vi inte så attans mycket. Spelade lite kort tills det blev dax att sova. Jag förlorade mest hela tiden, som vanligt.

Idag vet jag inte vad det blir. Ska alldeles snart samla mot till mig och skubba ner i tvättstugan och hämta upp all tvätt. Känner mig så himla pepp på att vika tvätten alltså!

Eller så inte. Gud vilket tråkigt inlägg.

Kommentarer
Postat av: H

Aromat innehåller mjölksocker, men det kanske hon klarar av att äta? Kram

2011-02-21 @ 08:20:10

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0