Wiiiiho!

Gissa om jag är UTVILAD idag!
La strumpan vid 20 tiden igår, vi läste samma tråkiga bok som vanligt, "Prinsessan och Grodan". Den är sämst, faktiskt. Den är lite svårläst, eftersom genierna som skrivit den anser tydligen att en mörkblå bakrund är awesome till en SVART text på vissa sidor. Ah well, never mind. Stumpan gillar den. Hur som helst så somnade hon ganska fort och jag... Ja. Jag somnade ju naturligtvis jag med. He he.
-
-
Jag vaknade till vid halv 1 i natt, gick ut och släckte alla lampor i lägenheten och stängde datorn och ramlade i säng jag med. Ja, jag borstade inte ens tänderna! Fy fan vad äckligt. Men men... Är man trött så är man! =D
-
-
I morse så vaknade jag vid halv 8 av att min syster ringde och ville komma in. Så jag släppte in henne, dottern hade försökt att öppna, men tack och lov så kunde hon inte låsa upp dörren själv. Än. Den dagen hon lär sig låsa upp dörren själv kommer jag aldrig att kunna sova! Naturligtvis tog jag tillfället i akt och la mig och blocksov i en halvtimme till, eftersom min syster och dotter är "frukost-kompisar". Så de käkade frukost så jag fick sova en stund till...
-
-
-
Alla vet väl att en morsa behöver prick 12 timmars sömn?

Kommentarer
Postat av: jessica

vi har ju faktiskt träffats för måånga måånga år sen! kanske inte var supertrevliga mot varandra men?! :/ jag var ju med cecilia uppe i hammarstrand (stefans kusin).

så jag hitta helt enkelt din blogg genom petras blogg! :-)

2011-02-10 @ 10:23:03
URL: http://jessanblom.blogg.se/
Postat av: Linda Amcoff

Inga problem. Sätt dit en säkerhetskedja bara så tar hon sig inte ut.

Gabriel lärde sig låsa och låsa upp dörrar för typ ett och ett halvt år sen. Det har bla lett till att han låst in sig i ett par kompisars hus - ensam. Inte så skoj när alla nycklar var på insidan.

2011-02-10 @ 14:06:52
Postat av: ilona

Klart mammor behöver 12 timmars sömn, åtminstone en natt i månaden. Skönt för dej och få komma ut och jobba lite, det behövs lite omväxling i livet.

Du är med andra ord superpigg nu då, det kan ju vara bra till våra barn kommer hem.



Puss

2011-02-10 @ 14:43:43

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0