I'm sorry?

Alltså... Under förmiddagens tristess så halkade jag in på den dära Kissies blogg.

Alltså, ursäkta? Skämtar hon? Alltså va?

För det första. Hur i hela helvete ser hon ut i ansiktet?!
Va? Vad har hon för vänner egentligen som inte berättar för henne hur hemskt översminkad och förjävlig hon ser ut?! Att hon verkar anse att det ser bra ut, det kan man kanske inte göra någonting åt, men va fan!? Vore jag vän med henne så skulle jag A L D R I G låta henne gå omkring och se ut så där i ansiktet!!

När man ser bilder på henne osminkad så är hon 100 ggr finare!! Jag säger JA till naturliga Kissie och NEJFÖRIHELVETE till den andra. Shit.

Sen skummade jag lite och läste att hon druckit vatten + citron och ätit 1 ½ barnmatsburk.

BARNMATSBURK?! VAD I HELA HELVETE?! Såg en bild där hon visade sin BH efter operationen och då såg men väldigt tydligt att hon är SJUKT SMAL och jag FÖRSTÅR henned pojkvän som tvingar i henne mat.

Kära nån, kan ingen hjälpa denna stackars människa att inse att det INTE är hälsosamt att hålla på så som hon gör?! Jag vill bara ge henne en kram och skicka henne på äta-ordentligt-älska-sig-sjäv-som-du-är- läger.

Usch.

Kommentarer
Postat av: Linda

Skönt att läsa att jag inte är den enda som reagerar så!!



Halkade in på hennes blogg för några dagar sen.. anledning okänd! Och jag tänkte bara "va faan!". I ett inlägg skrev hon att hon idag väger 48 kg (varför i helvete banta?!) och hade en jättefin bild på sig själv där hon vägde normalt, och så en bild där höftben, nyckelben och alla tänkbara ben sticker rakt ut. Discusting om man frågar mig!



Och hon har nyss op:at brösten igen... och ställer sig på löpbandet det första hon gör när hon kommer hem. Ursäkta mig... men... NEJ! Och barnmat, vatten, citron och inget mer... det bara skriker ätstörning. Sorgligt men sant att en så pass stor bloggerska som är förebild för så många unga tjejer håller på på detta sätt :/

2011-03-19 @ 13:39:54
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: lovisa

fin design!

2011-03-19 @ 13:53:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-19 @ 14:08:32
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Linda Amcoff

Tack och AMEN!

2011-03-19 @ 16:07:14
Postat av: Lin

Men vem orkar med folk som ska tycka och tänka om hur någon ser ut i ansiktet? Shajse. Roligt att du vill bestämma hur dina kompisar ser ut, i exemplet om hon vore din kompis.

2011-03-23 @ 22:44:48

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0