You can tell your friends

Jag har lite myspys för mig själv ikväll.
Jag har tänt ljuset i min fiiina vita ljuslykta, tänt ljusen i ljusstakarna bredvid TVn och de på bordet framför soffan. Den fina röda stora ljuslyktan som jag har i fönstret bakom soffan får det att skina så fint. Jag lyssnar på myspys musik på Spotify (förövrigt en alldeles underbar sak) och bara myyyyser.
I morgon blir det att "finslipa" uppdraget och sen klicka på "Skicka till lärare". Känns skönt.
Jag har hämtat tvätten i tvättstugan, köpt nya glödlampor till kök + vardagsrums lampan, kommit hem med lamporna och insett att jag köpt FEL lampor. Som ALLA vet är det SMÅ socklar (?) på fönsterlampor. Jag kommer hem med STORA. Suck. Jag blir så trött på mig själv. Ah well. Bättre lycka nästa gång antar jag.
Är det någon som undrar, så är jag varken ljusskygg eller borta, jag har bara köpt fel lampor.
.
.
Jag blir jävligt irriterad på att jag inte kan göra radbyten när jag skriver från Google Crome- webbläsaren. Förstår inte varför jag varje gång kommer på detta efter att jag börjat skriva.
.
.
Orken att byta webbläsare bara för att kunna göra radbyten liksom.

Kommentarer
Postat av: Zabine - Wildasmami.

Hehe vi har ju det! Än så länge har ja varit ganska lung gällande det, Inte tvingat henne utan helt på hennes vilkor! =) Men jag är som lite sugen på att få henne att börja kissa på pottan, Iallafall försöka, Men som sagt det kommer ju när hon är redo =)

2011-03-11 @ 09:19:23
URL: http://wildasmami.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0