Hunger

God förmiddag kamrater!

Uppdraget är inskickat, studieguide 2 påbörjad och drömmarna tar fart. 

Nej då, här svävar vi inte iväg med en massa drömmar, jag lovar. 

Har nyss pratat med J, han satt och stressade upp sig inför den muntliga i eftermiddag. VARFÖR gör man så? Inbillar sig att man inte kan, att man kommer tabba sig. Jag gör det VARJE gång! Men, nu har jag bara EN ENDASTE kvar att vänta mig, sen får det VARA NOG! Ååååh det är så himla skönt!

Snart (hoppas jag) ska jag iväg till Ilo på kafferep. Ska bli skönt att lägga undan böckerna en liten stund. Men ändå, jag gillar att läsa, att lära mig. Men, det är skönt med en paus ibland också. 

Bara jag pluggat klart ska jag ta och låna någon bok av min religions-lärare-to-be och läsa lite. Ska bli intressant. Jag vill läsa en kurs i religion. Och historia. Och psykologi B. Jag vill vill vill. 

Men först ska jag läsa naturkunskap B och Mattehelvete B. Sen så. Sen ska jag läsa religion och historia. 

Sådetså!

Aja, jag ska läsa vidare nu, ville bara berätta lite om egentligen ingenting. 

ADIOS!

Tell me why

Jag har några funderingar. Alla serier som utspelar sig i Amerikat, så går människor på date. Varför har vi inte den "seden" här i Sverige? Det vill jag också ha! Jag vill bli utbjuden på middag, få blommor.... Gå på en date, äta middag kanske gå på bio och sen skiljas åt vid dörren. Ska man bli tvungen att flytta till Amerikat för att få det?!

1:a advent

Vi kunde nästan kratta löv igår och i eftermiddag drog jag och vännerna våra små ungar på pulka genom byn på julskyltning. 

Det var ganska mycket folk, men som alltid blir man en smula besviken. 
Jag minns när jag var mindre och det var massor med olika stånd, tomtar och en varm och mysig stämning. Nu är allting utspritt över hela byn och det känns mest trist och kallt. Men jag kommer gå varje år iaf. 

Efter en timmes promenad med en tung pulka så gick vi tillbaka till vännerna och drack lite kaffe och sedan åkte vi ned och kollade på fyrverkerierna. Vad himla vackert det är!! Skruttan tyckte det var himla häftigt! Jag vet inte om hon sett fyrverkerier tidigare, hon var med sin pappa på nyårsafton ifjol och på sista april. Julskyltningen ifjol såg vi aldrig spektaklet men i år var vi som sagt och såg dem. 

Lite obehagligt tyckte hon det var i början, men på slutet så skratta hon och tyckte de var "häftiga". 

Nu ligger liten och sover så gott och jag ska göra detsamma. Man blir trött av frisk luft!!

God natt kamrater, sov gott så tar vi nya tag i morgon. Då ska vi skriva uppdrag, wiiihoooo!

Hot like Mexico

Trevlig första advent kärlekar!

I morse så fanns inte en tillstymmelse till snö på marken, men det håller på att ordna upp sig. Nu är det vitt ute och jag har äntligen tagit tag i granhelvete på balkongen. 

Jag köpte ljusnät för att jag:
1. Har hört att det är såå smidigt att bara lägga över granen så blir det sådär himla fint och bra. - SKITSNACK. Det är döbökigt att få runt hela granen och det blev inte alls särskilt fint. 
2. Inte hade någon annan slinga att ha på granen. - Även det skitsnack, jag har hittat 2 (!) st nu när jag plockade fram ljusstakarna. Och fann en i garderoben. 

Så, summa summarum, det är alltså snö ute till första advent och granen har gjort illa mig nog för i år. Jag är glad att jag har en plastgran till jul.

Hängivna lovers

Jag tänkte bara slänga in ett god natt inlägg innan jag kvällar in. Ja alltså, inte SÅ utan... Somnar. Så menade jag. Inget annat. Sluta tro det nu. Så. Nu var det ut världen. 

Idag har vi kalasat, kalasat lite till och nästan blåst bort i stormen då jag skulle vara en riktigt super braig morsa och ta dotra till lekparken. Fan vad det blåste. Jag frös som en tok. Hur lätt är det att få en 3 åring att vilja åka hem? Inte sådär jättelätt då det finns gungor, rutchkana, storbracka-gunga och gungbräda. Och grus. 

Men, efter en stund så började även hon frysa så då for vi hem och hade det mysigt ist. I soffan under en filt framför Lejonkungen. Det är fan bra-morsa-poäng med det. 

Aja, nu ska jag sova, jag försökte titta på Water for elephants men jag Orkar inte. Den är säkert jättebra, men inte för mig ikväll. Jag är dötrött. Så jag ska starta min "sova" playlist på Spotify och sen soooooova. 


SÅ natti natti lovers, kanske vi får lite snö till julmarknaden i morgon, vad tror ni?

Lord have mercy on my soul

God afton vänner och bekanta (och ovänner?)

Idag har jag studerat, barnvaktat, fikat och skrattat. Och sett på Teen Mom. Måste sluta med det. Jag blir bara irriterad och arg. 

Aja, nu är det helg! Stumpan bestämde sig för att kliva upp 05.23 typ i morse. Fy. Fan. Så ni kan ju tro hon varit trött på förskolan idag! Men hon fick sova en 30 minuter, så ikväll blir hon nog uppe lite längre, men det gör inget. Det är ju helg och ledigt i morgon. Just nu verkar hon vara förbannad på legot, och skriker och skäller på de dumma legobitarna. Haha... 

I morgon ska vi iväg och fira min kusin som fyllde år i veckan och sen ska vi på fika date. Efter det vet jag inte faktiskt, det visar sig. Söndag är det julmarknad. 

Jag kommer ihåg fjolårets julmarknad, det var GRISkallt ute och massor med snö. Idag, 2 dagar innan är det 5 grader varmt och inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Så kan det vara. 

Aja, nu ska jag se efter om dotra har bråkat klart med legot eller om jag måste lösa bråket. 

Ha en fin kväll darlings!

My heart whispers GO, my mind's screaming NO

Goder afton både herre och fru. 

Ligger i sängen och har just sett ett superspännande avsnitt av Gossip Girl. Jag gillar den serien. Att få gotta sig i deras glamourösa liv och våndas åt deras HYPER invecklade problem. I like it. 

Alldeles förträffligt för en småbarnsmorsa utan vidare spännande eller flådigt liv. 

Nåväl, nu ska jag starta upp en liten musiklista på Spotify och sedan läsa lite i Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst. Såg att hennes nyaste bok, Avig Maria, har kommit ut nu. Den önskar jag mig i julklapp kamrater! 

Jaja, nu ska jag stänga ned Blogg.se och starta musiken. Nya tag i morgon lovers, då tänker jag att vi tar tag i tvätten. Okej? 

Okej. Ses i morgon! Sweet dreams.

I told you once, I told you twice

Denna dag har gått himla fort. Jag har barnvaktat liten lillasyster ett tag medans mamma jobbade, jag har pluggat, sett på alldeles för mycket Teen Mom 2 på MTV och nu längtar jag lite efter en bebis. 

Men jag kommer ganska fort på nya tankar, jag har min lilla flicka och jag har inte ork eller möjlighet att lägga energi på någon annan än oss två och vårat liv. Jag har inte tid helt enkelt. Sen har jag ingen att skaffa bebis med heller haha. 

Aja, skolan går bra men jag stressar upp mig lite över att jag inte har fått just nå förfrågningar på jobb nästa månad. Hur ska det gå i Januari? Ingen aning. Men, det finns heller inget jag kan göra just nu, även om jag önskade att jag kunde trolla med knäna. 

Aja. Nu ska jag samla ihop mig och sedan hämta upp min lilla flicka på förskolan. Undra vad man ska äta för middag idag, någon som har något förslag?

What a wonderful world

God förmiddag kamrater. 

Idag läser jag på, igen, om benbrott osv. Nu känns det som att det sitter snart, skönt!

Skrutt är på förskolan och jag börjar bli hungrig. Snart dax att göra lite lunch innan jag far ut till Ragunda och hälsar på min vän. Ska bli kul att se hur hon bor! 

Aja, jag ville nog egentligen bara meddela att jag lever och har hälsan, även idag :) 

Adios lovers!

One to go


Älskade!

Oj vad lite jag har att berätta för er. Ingenting alls. 

Men så kan det vara ibland. Ibland händer det massor med saker, ibland händer det ingenting. Ibland händer det saker, men som är sådär lite oklart. Förstår ni?

Aja, inte för att jag tror att ni gråter floder för att ni inte får någonting ni kan gotta er i här hos mig, men ändå. 

I morgon är det onsdag. Och jag funderar på att fara till Östersund. En tråkig sak dock, jag har ingen stereo! 20 mil tur och retur utan musik. Fan vad tråkigt. 

På torsdag är min syster ledig, så egentligen skulle det vara en bra dag att åka in på, för att umgås lite med henne. Men. Ja. Jag vet inte. 

Fortfarande, 20 mil. I tystnad. 

Man kan ju bli galen för mindre.

Curly Sue

Idag fick jag en sån där plötslig tillbaka blick. När jag hörde Takida - Curly Sue. Det fick mig att vilja skriva av mig lite på engelska. So I did. ;)


Nu blir det glögg dax. (ja jag vet, det är inte advent ännu men det skiter jag i.)(Jag vill ha glögg!)

Att bara ha en endaste vecka kvar till advent

Idag har jag gått igenom, det jag trodde var massor, mina julgardiner. Juste, om en vecka är det första advent. Då ska hela Sverige pyntas. 

Adventsgranar ska tändas, ljusstakar ska upp i fönstren, tomtarna ska hänga bredvid fönstren med en röd bakrund. 

Julhysterin är ett faktum. 

I vanliga fall brukar min julångest komma någon gång i mitten på oktober. Men inte i år. Den började göra sig till känna i början av november, men jag har motat bort den. Vad tjänar jag på att ha julångest flera månader?

"Vadå julångest? Julen är en kul tid!"

Ja, visst är det det. Men har man, som jag, massor med familjemedlemar, utpridda lite varstans, ja då är julen mest en pina. Visst, jag tycker bättre om den nu sedan jag fick mitt lilla hjärta i familjen, men ändå. Ångest. 

Alla vill att man ska vara med dem på julen, alla vill att man ska äta middag tillsammans. Alla förväntar sig att man ska vilja vara med dem. Alla förväntar sig att man ska komma hem till dem. 

Men jag då? Om jag vill vara hemma hos mig? Ska jag då förvänta mig att de ska komma hem till mig? Nej juste, det kan jag ju inte göra. 

Så, i år har jag bestämt att Jag ska vara hemma tillsammans med min dotter. Vill familjen träffa oss, så kanske det är deras tur att åka till oss. Jag har ingen lust att stressa runt på julafton för att hinna med alla innan Kalle Anka. Så, i år tänker jag stanna hemma, 

Jag ska göra en skinka. Jag ska steka några köttbullar. Jag ska steka några korvar. Koka några potatisar och öppna locket på den köpta äppelmosen. Sen får det vara nog. Jag kommer inte ha någon janssonsfrestelse, för det tycker jag inte om. Jag tänker inte ha någon sill, för det äter jag inte. 
Jag kommer köpa tunnbröd och köttbullarna kommer vara Scans eller ICAs. 

Jag kan lika gärna äta taco, men jag gillar prinskorv och köttbullar. Och jag kommer dricka julmust till maten och ha en alldeles underbar julafton tillsammans med min dotter och eventuellt delar av familjen som vill fira tillsammans med oss. 

Annars kommer vi ha det bra ändå, för vi har varandra och ingenting är viktigare än det. 

/svammel

I'm falling into you

God afton kamrater och fans!

Igår sov skrutt hos sin farfar med två av sina fastrar. Jag hade tänkt träffa några vänner för ett glas vin, men istället tände jag ljus hemma, drack te och såg på film. När filmen var slut kollade jag ut och ser att det faller snöflingor utanför fönstret. Så jag tog doggen och gick en promenad mitt i natten. Det var himla mysigt. 

Senare åkte jag till Krokvåg och spelade lite UNO och plockade upp min bror och hans tösabit. Sedan fick jag en lektion i konsten att sladda och även en nära döden upplevelse. Eller, så farligt var det inte, men hjärtat stannade av en skvätt. Det gick bra, huvudsaken det. :)

Idag har jag bara varit lat och tagit en varm dusch utan att behöva fylla hinkar med vatten, så som duscharna brukar vara då stumpan vill följa med. 

Sedan hon kom hem har vi varit ute en sväng och blött ner oss något alldeles förfärligt och hinkat massor med kaffe. Resten av dagen kommer nog att fortlöpa i samma långsamma täcken, vilket faktiskt känns väldigt skönt. 

Ikväll kanske jag gör som igår, tänder ljus och ser en bra film. Det var mys. 

Adios små grisar, njut av helgen och varandra! ♥Jag blir imponerad

Läs här, ett fint och starkt inlägg av Cissi Wallin.

Say hello!En riktig feel-good låt!! ♥

Fields of gold/ man in the mirror

Emigrerade ut till Vikbäcken och här är vi nu. Leker med syster/moster Alexia och väntar på mamma/mormor som for på affären. Snart vankas glasstårta och kaffe. 

Ur högtalarna på datorn skrålar Lugna Favoriter, just nu är det det herr Jackson som sjunger för mig. 

/känner sig sådär lycklig.

The wind in my hair and sand at my feet

God förmiddag lovers!

Dagen idag startades med en sovmorgon ända till klockan 9, lyx! Sen kokade vi kaffe, kissade hunden och gjorde frukost. Nu sitter jag här, stumpan kollar på barnkanalen och doggen sover sött i sin korg. 

Ute skiner solen och snart ska vi klä oss och ta en härlig promenad tror jag. Lite frisk luft skadar in när man är förkyld och en smula febrig. Ska ta och ringa förskolan och sjukänmäla lillan i morgon med, men jag väntar tills de fått äta lunch i lugn och ro. 

I morgon ska första uppdraget på den sista, SISTA, kursen vara inne. Dessa kapitel handlar om benbrott, brännskador och sånt smått och gott. Kul!

Aja, nu ska vi stöka undan allt från lunchen och ge oss på en promenad innan vi ska röja lite här hemma. 

/skön känsla i kroppen

Edit 14:35
Var ut och kikade på hemsidan jag studerar emot, och uppdraget ska vara inlämnat den 27:e, inte i morgon. 

/drar ännu en lättnadens suck och får en ännu större behagskänsla i kroppen

Att emigrera

Igår tog jag tösen under armen och for bort. Till ett litet hus i skogens slut, men det var ingen tomte som tittade ut. 

Vi åt middag, drack juice, åt paj och pratade massor. Eldade nästan upp ett hus, men det gick bra. Nått litet märke i golvet i vardagsrummet, men det gick bra. 

Drömde (som vanligt) en massa konstiga drömmar, om Thailand, kärlek och oro. Som vanligt. 

Thailand har återkommit i mina drömmar i någon vecka nu, man kan ju inte låta bli att undra vad det betyder, om det betyder någonting. Ungefär samma människor har medverkat i såpan också. Vad betyder det?

Aja, idag mitt på dagen så åkte vi hem igen till våran trygga vrå mitt på byn. Kändes ganska skönt att höra lite ljud igen haha. Ett liv på landet sådär är nog ingenting för mig. 

Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag idag. Något förslag?

I've heard

Min kära kusin hade en status uppdatering som denna:


‎"Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig.
Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig.
Slösa inte dina tårar på människor som får dig att gråta om och om igen, utan att fälla en endaste tår för din skull.
Le mot människor som får dig att le, lita på de som är värda att lita på.
Slösa din tid på dem som uppskattar det, och kom ihåg att varje människa gör sin egen lycka genom att välja de människor till sin närhet som får en att lysa!"


Kan vara värt att tänka på. Eller vad tycker ni?

Happy ending

Jag tror att jag måste dela med mig med en spellista. 

Bara för att. 

HÄR FINNER NI DEN.

Så, nu kan ni fortsätta att älska mig, ännu mer än vanligt. 

Adjö

Jag bär dig om du vill

Jag har snöat in på Nordman, igen. Jag älskar att lyssna på hans röst, den är sådär lagomt "rispig" och underbar. Spelar han gitarr tro?

Annars då? Jo vi blåste till IKEA igår och jag handlade lite småplock. En röd pläd till soffan, ljus och nya glas. Sen var det typ det. Hittade en (1) julklapp också... Starkt jobbat! Verkligen. Jag hade ju bara hela jävla Birsta City för mina fötter, men visst... Aja, tur det inte är jul ännu!

Idag har jag och skrutt varit bort till Vikbäcken och letat reda på en adventsgran till oss och en till min mamma. Hittade en jättefin som kommer stå stolt på min balkong. Ett problem bara. Jag vet inte riktigt vart jag ska koppla in själva slingan som ska pryda den gröna stickan. 

Aja, det lär ju ordna sig det med antar jag. 

Om en liten stund ska jag kasta in liten i bilen och så ska vi åka upp till min lilla pappa och ge honom en present på Farsdag. En liten fjäskig sak, men det är iaf en present. Hoppas han gillar den. 

Bytt glas på ena framlyktan på Poo-bilen också. Jag gjorde väl egentligen inte så himla mycket, det var mest brorsan som fixade. Sen hjälpte jag honom att byta batteri i hans bil och nu är han och byter temostat. 

Oj vad intressant för er att läsa va? Jag nästan hör att ni skriver i era bry-block så pennorna glöder. Fint. 

Adios lovers!

Glögg

Fick just ett slags craving efter glögg. Varm glögg, russin och pepparkakor. 

Och i samma veva så minns jag en jul för ca 4 år sedan. 

Det var efter julmarknaden här på byn och jag och en kamrat åkte hem till mig och åt lussebullar och drack glögg. Tända ljus och mysig julkänsla. 

Jag saknar både Det och vännen.

Love today

Far åt helvete!

Du är en idiot!

Förbannade besvikelse till människa!!

Jag vill aldrig mer se dig!


Ja, hur många gånger har man inte bara velat skrika dessa meningar till någon? 
Ungefär varje gång det kokar i blodet av ilska, frustration och besvikelse. 

Hur många gånger har jag sagt dessa saker?

Inte en endaste gång.

Jag vill inte slösa energi på det. Så nu ska jag inte göra det heller. 

Motar bort irritationen och accepterar det som det är. 

Men jag skriker sakerna inombords. 

Men då skadar det inte den det egentligen handlar om, och det är det viktigaste.

Could you be a devil?

God afton kamrater.

Dagen idag gick förhimla fort, jag var i Kälarne fram till lunch och hade det trivsamt. Sedan ringde de från förskolan och den där febern som jag egentligen bara väntat på, hade kommit. Så, jag gick igenom APU underlaget med handledaren och kramade alla närvarande hej då och åkte hem till min lilla tös. 

Hon är ganska pigg, men inte som vanligt. Jag har inte kollat någon feber på henne nu sedan jag hämtade henne, men hon sitter ganska stilla i soffan, åt nästan ingen middag och vill bara dricka vatten. Så, inte så pigg nej. 

I morgon blir vi med andra ord bara hemma, ska försöka städa ihop lite hemma och kanske kolla om tvättstugan är ledig i morgon istället för lördag. Men, min bror kommer hem från jobb i morgon och han har 12 dagars tvätt med sig. Så kanske han behöver tvättstugan på lördag. 

Annars då? Jovars, funderar över livets stora gåta bla bla bla. 

Snart är det advent och det börjar klia i mina fingrar. Jag vill iväg till Sundsvall eller något och handla julklappar. Kanske ska sätta mig ned och fundera ut VAD jag ska ge till min familj först, innan jag far iväg. Ja, det kanske vore en fin tanke. 

Fick hem ett efterlängtat paket idag, från Gina Tricot. Jag kunde inte låta bli att beställa en stickade polo-tunika och en finstickad kofta till mig själv. 

Det är jag fan värd efter allt strul jag haft de senaste veckorna!

Jag har tagit kort på dem med MIG med på kortet, men eftersom jag är så ordningsam av mig så har jag lagt kabeln till kameran på ett jättebra ställe som jag inte riktigt minns... Dessa får ni sålänge...


Gosetröll

God afton

Idag var jag en sådan där über bra följa-efter-are, jag hade med mig smörgåstårta!! Oj vad glada de blev, doktorerna och sköterskerna, söta A och oumbärliga S! Och jag med, den var fan skit god!

I morgon är det min näst-sista dag i Kälarne. Känns. Tungt. Jag trivs så bra. 

Aja, i morgon ska jag briljera, bara för att jag är SÅ JÄVLA BRA!

(ja man får säga så om sig själv)

/nöjd

Käraste

Vad glad jag blir att se att ni tappra själar fortsätter att kolla ifall jag gjort någon meningslös (?) uppdatering. 

För er skull ska jag försöka bättra mig med uppdateringen. Men ni förstår, tant känner sig så attans trött på dagarna numer. Jag är på världens bästa APU plats och lär mig massor varje dag och får träna på allting jag lärt mig. Jag hämtar upp liten på förskolan, åker hem och lagar middag. 

Bygger lego, kollar på Musse Pigg, lagar gröt, lägger barn, läser saga, självdör i soffan en timma framför NCIS. Sen ska jag hinna med att plugga också mitt i allting. 

Ikväll tex, så vill jag verkligen se på Desperate. Men, jag sitter här istället. Och pluggar. Skallfrakturer, benbrott, ligamentskador, brännskador och köldskador. Och nu har jag tagit en paus för att spela lite spel på FB och skriva till er, mina tappra läsare. 

Nå, nog om mig, hur är det med Er?


Ja

Jag återkom aldrig igår med resultatet från den muntliga. 

Jag käkade pizza istället. Och drack vin. Och dansade. Och tog en natt promenad hem. Och pratade i telefon. 

Men jag fick MVG. Bara en kurs kvar nu. Bara en kurs.

Friday, friday, gotta get down on friday

Juste, fredag. Denna kväll kommer bli så himla bra. 

Måste bara ta mig över mitt hinder för dagen, den muntliga examinationen. Huvva. Fortfarande, efter att ha läst 9 tidigare kurser, och alltså ha gjort 9 muntliga examinationer tidigare, så har jag suttit här i snart en timma och varit gruvligt nervös. 

Nu är det bara 15 minuter kvar. 

Wish me luck! Återkommer med resultatet.

Att andas

Vissa dagar är det bara arbetsamt att kliva upp ur sängen. 
Vissa dagar är det bara arbetsamt att le och vara sådär sprudlande glad.
Vissa dagar är det bara arbetsamt att koka kaffe. 

De senaste dagarna har varit sådana dagar. 

Men jag har bestämt mig nu. Nu får det räcka. 

Nu tänker jag vara den där sprudlande, glada, leende mamman, människan. 

Jag tänker vara Mary. 

Allt annat får ligga åt sidan. Ingenting jag kan påverka, och ni ska veta att jag verkligen har försökt. Länge. Men jag måste se mig "besegrad". Jag kan inte göra mer. Men det är okej. Det gör inget. 

Vi har det bra ändå. 

Jag är bra. Fy fan vad jag är bra. 

Åt helvete med allt annat!

Jag dör!

Alltså, Fredrik Backman. Vilken jävla man! 

Jag tror jag skulle bli psykiskt sjuk om jag var gift med honom. All heder till hans fru som ORKAR med honom. Men han är så jävla rolig! Att leva tillsammans med en vandrande comedy special måste ändå vara helt sjukt. Jag tror jag skulle utveckla magmuskler som inte borde finnas, av skratt. Haha. 

Idag läste jag följande. Jag skratta så kaffet sprutade! (inte så bra för datorn men va fan) Hade det varit JAG som stått där framför den där amöban till idiot så hade jag nog gett honom en pungspark och hällt målarfärgen på honom. Lätt. 

Fantastiska man. Du gör alltid min dag lite trevligare med allt du är med om. För full för att bli dömd?

Ja, tydligen kan man vara det. För full vid brottet för att minnas vad man gjort, och på så vis kan man få lindrigare straff. Väldigt underligt. 

Ah well, god morgon mina små gosegrisar!

Hur mår ni? Jag mår bra, skickade in det sista uppdraget i Palliativ vård igår och fick tillbaka det efter en halvtimma. Och jag hade fått ett super bra betyg och bra feedback. Känns gött. 

Nu har jag bokat den muntliga examinationen till på fredag eftermiddag, så jag måste nog fara från Kälarne en halvtimme tidigare än vanligt för att hinna hem och stressa upp mig i tid. Känns ganska gött det med. 

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och dricka den i lugn och ro och sedan ska jag väcka den lilla sömntutan som jag har. 

Adios lovers!

RSS 2.0