1 miljon

God morgon mina små godisbitar!

Nu är det måndag igen och jag är på ett strålande humör!
Pluggade lite igår, blev inte riktigt klar men det blir jag idag. Skulle se en film igår med min bror och Mosis, men jag somnade och sov en timma i soffan. Då gick jag och borstade tänderna och la mig i sängen. Lite problem med att somna om hade jag men då spelade jag lite wordfeud och det ordnade till sig. 

I natt har jag drömt en massa konstigt igen, it makes no sense. De är så verkliga! I en av dem (den jag kommer ihåg mest av) så var jag ute tillsammans med 2 personer, det var ruggigt och kallt. Och jag frös! När jag vaknade till så frös jag verkligen, även fast jag hade täcket på mig. Så himla konstigt. 

Det var en bra dröm, men en konstig dröm. Aja. 

I morse vaknade jag av 2 sms och det gjorde min dag ganska bra faktiskt. Eftersom stumpan sover hos sin mormor och Martin så hade jag satt mitt alarm på 7, men smsen kom vid 6 och sedan dess har jag varit vaken. 

Dricker kaffe nu och kollar på nyheterna. Alldeles för en stund sedan så var det en kvinna som skrapade fram 1.000.000 kr på triss, kul!! Hon fick 2 på 500.00, 2 på 5.000.000 och så slutligen 3 på 1.000.000. 
Lite roligt att det är någon som vinner mer än 100.000 =)

Nu ska jag försöka riva upp min bror ur sängen, han ska flyga till Gällevare idag! 

Adios lovers, try not to miss too much today ♥

När dagarna känns jobbiga, läs.

FREKKIN FANTASTISKT! <----- länk.

Min stora tjej!

Det slog mig igår vad fort tiden går. Vad mycket hon lär sig, vad mycket hon kan!

Igår satt hon och berättade för mig vad alla hennes gosedjur heter. 

Apan, som alltid hetat Apan, heter numer Molly. Tigern heter fortfarande Tiger, den är ju från Nalle Puh så det är ju inga konstigheter. Gunghästen heter inte hästen längre, den heter Silver. Juste, Silver. 

I morse ville hon måla. Och kommer sedan med en jättefin teckning i hela regnbågens färger. Jag frågade henne om hon kunde måla en gubbe åt mig på ett annat papper. Och det kunde hon. 

En helt perfekt huvudfoting. Jag är så makalöst stolt. 

Min stora tjej, vad jag älskar dig!

Då grusas mitt glada sinne en smula. Alla får inte uppleva alla framgångar med sina barn. Alla har inte möjlighet att vara tillsammans med sitt barn alla dagar i veckan. 

Jag har en himla tur. Jag får se hennes framgångar varje dag, alla dagar. 

Och det värdesätter jag. För jag vet att det tyvärr inte är en självklarhet för alla. 


Moment

God morgon kärlekspiller! Hur har eran natt varit? Min har varit underlig kan man säga. Drömt en massa konstigt. Ja. Konstigt har den varit. Nu dricker jag kaffe och kollar på Timon och Pumba med lillan, disneydags är inte samma som förrut. Jag minns när det var Bumbjörnarna och Kalle Anka. Nu är det bara konstiga program. Aja, idag tänkte jag ta liten och åka till Inga-britts grav och tända ljus. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Vika lite tvätt och tvätta kanske. Städa bort min irritation och fundersamhet. Ja, så får det bli. Hoppas jag hinner säga adjö till kåmpis E innan hon och hennes kärlek lämnar hålan för staden. För gott. /brustet vän-hjärta/glad-för-er-skull = /kluven.

Wish you were here

God förmiddag kamrater!

Idag skulle jag ha haft möte, men det blev flyttat till nästa vecka. Gör inte så mycket. Jag har hittills hunnit med att röja lite, dricka mängder med kaffe (tar kanske igen det jag inte dricker på dagarna i Kälarne?) och kollat på Lejonkungen med liten. 

Strax efter lunch styr jag caren till Kälarne för en dag där tillsammans med mina favoriter. Gud så bra jag trivs där. Helt otroligt. 

Ute är det ganska grått och trist, men det gör ingenting för det är ganska soligt i mitt hjärta just nu. Känns kul! 

Jag har en super familj, de bästa vännerna tänkbart och en underbar liten tösabit. 


Vad mer kan man begära?


God morgon!

Nu börjar det brinna lite i knutarna för fröken tidsoptimist. 
Ute regnar det, kul! Mörkt är det också... Och jag ska åka efter vägen till Kälarne. Den vägen skrämmer mig lite. Den känns läskig, tycker jag. Det har hänt så mycket olyckor efter den vägen, och det känns inte alldeles jättekul att åka där. Speciellt inte när det är mörkt och regn = halt?

Aja, jag kommer ju fram när jag kommer, tänker inte stressa efter vägen iaf. Bättre jag kommer fram om än någon stund senare än planerat. 

Nu ska jag klä mig själv och sedan jaga upp dotra från soffan så hon får på sig lite kläder. 

Adios darlings!

Exciting. Or is it all in my mind?

Sandy, hoho...!

Mina hjärtegull, hur har eran dag varit?

Min har varit himla fin. Återigen, skratt och mycket att göra. I like it! Jag trivs verkligen superbra på min APU plats, kunde inte ha fått en trevligare samling människor att arbeta med. Härligt!

Skrutt är full av energi idag och hade så även varit hela dagen på förskolan. Dock en smula trött runt mellis tid, men ska man kämpa emot sömnen varje kväll så är det inte så konstigt. 

Nu ska jag ta och röja lite i köket och sedan stöka fram någon middag. Oklart vad vi ska äta, jag hittar nog på någonting skulle jag tro. 

Jaja, jag ville bara visa av att jag lever och har det himla gött. 

Adios amigos!

Rejv

Jaha, så har denna dag sprungit förbi. I morgon är det back to reality igen. 

Vi har fikat, kikat, skrattat, pratat, burit och lekt. Hela dagen har gått himla fort. 

Också har vi ätit köttfärslimpa till middag. Och potatis. Men såsen kokade bort haha... Men med lite lingonsylt så ordnade det sig iaf. Matlåda till mig i morgon blev det också. Kanon. 

Nu ska jag kolla på Scooby- Doo med lillan innan det är dax att kasta in henne i duschen och sedan i säng. 

/Marymay

Räven raskar över isen (vägen)

God morgon griskultingar!

I morse när jag och stumpan tittade på Disney Junior så kikade jag ut genom fönstret. Då ser jag en otroligt vacker liten räv på andra sidan vägen, alldeles vid återvinningen. Den hoppade mellan containrarna och jagade kråkor. Jag och lillan kollade på den ett tag och efter en stund så kom den närmare och var bara precis på andra sidan vägen. Liten tyckte det var super spännande att se den så tydligt, jag tror nog inte att hon sett en räv tidigare. 

Den vandrade helt bekymmerslöst över vägen, in på TIME parkeringen och vidare in på vår gräsmatta. Sen jagade den någon fågel till och begav sig upp mot den lilla skogen vi har bakom huset. 

Det var roligt att se den, den såg verkligen frisk ut! Annars brukar man nästan endast se sjuka rävar, men denna hade tjock fin päls och en ståtlig svans. Den var verkligen en fröjd för ögat! 

Idag ska vi dammsuga palatset och fara och lägga om däck på saaben. Äntligen så verkar den vara välmående igen! :D 

Nu vankas frukost, adios lovers!

Leaving scars

Hej mina små griskultingar!

Hur har ni det? Jag har fan fullt upp! Och jag... Gillar det! 
Jag trivs jättebra på min praktikplats, tycker mycket om människorna och får skratta mycket om dagarna, vem gillar inte det? Just nu är jag mätt och belåten efter en måltid bestående av potatis och köttgryta. Möms. Lilla stumpan sitter och kollar på TV (surprise) och lilla-lillasyster springer runt och bär på en sko. 

Lugnt och skönt!

Ikväll måste vi väl ta oss hemåt igen antar jag, hem till kaoset. Men det gör inget, jag trivs bra hemma och saknar mina knarrande golv. I morgon när jag kommer hem från Kälarne så ska jag ta och städa hela hemmet. Eller, först äta middag. Och köra en maskin tvätt. Och kanske kolla lite på TV. Men SEN! Sen ska jag städa. Jag lovar. 

Ah well, helgen kommer nog vara ganska lugn. Behöver spara energi. 

Nu kaffe.

/youknowyouloveme

I'm alive

Kom nu här go vänner så ska jag för er berätta....

Jag trivs superbra på min APU plats. Det är mysig stämning, alla är superduktiga på det dom gör och på att lära ut. Man ser hela människan och inte bara det som är just nu, I like it!!

Just nu sitter jag i Vikbäcken hos min mamma, vi ska sova här i natt jag och skrutten. Det är så rörigt hemma så jag ville bara inte vara där i natt haha. Ah well, dagarna blir lite längre för stumpan och för mig med. Där runt 2 halv 3 snåret skulle jag gärna lägga mig på någon brits (dock inte gyn-stolen) och powernapa en sväng hehe. Men det kan man ju inte göra... 

Aja, jag ville bara meddela att jag lever och jag har hälsan. 

/älskar sitt framtida yrke

Försummelse

Mina små grisungar, jag har försummat er i helgen och i början av denna vecka. Och jag måste nog faktiskt fortsätta med det. Förlåt!

Jag har just börjat min APU och det blev lite strul med det hela och det är full fart samtidigt. Medans jag gör min APU till sena eftermiddagen så ska jag hinna med lillan, laga mat, ta hand om hus och hem OCH studera. 

SÅ, ni blir lite försummade. Men jag kommer igen. 

Någonstans runt v46 ;)

Believe


What we got is gold

Nej vet ni vad smågrisar?

Nu går vi och lägger oss, hepp hepp!


Only when I sleep

Yep, idag är det fredag och jag och stumpan gjorde helg redan igår vi. 

Hade en mysig kväll och en sköööön morgon. 
När jag vaknade (10!!!) så var stumpan redan vaken och det doftade kaffe i lägenheten. MÖMS. Min bror var redan vaken och hade kokat kaffe. Det var inte illa att vakna och känna doften av nybryggt kaffe redan. 

Sen att jag fick sova till klockan 10 var ju bara... Magiskt! 

Any whore, vi for ut till min mamma idag och hon kapade luggen på stumpan lite och även mitt barr. Känns skönt faktiskt. Himla skönt. Nu sitter jag och väntar på besked om min syster och Pedda kommer och äter middag med oss idag eller inte. Beror väl på hur P har bestämt. Han har en tendens att bestämma saker bara sådär... 

Kanske ska ringa och kolla med honom... Hmm...
Til' later!

Mina undersåtar

Hur har ni det?

Själv har jag det falle fint! 
Behövde inte göra middag idag, gött!
Eller, joo. Jag skar potatis (oerhört avancerat) och kollade på när T kryddade lövbitarna och kletade på vitlöksost och rullade ihop dem med hjälp av en tändsticka i varje. 

Och sen gjorde vi god sås! Stumpan fick dock endast en kryddad lövbit och jag gjorde egen sås till henne, och gissa om hon åt! Hur mycket som helst. Säkert 2 stora potatisar och en köttbit och grönsaker. Min duktiga tjej. 

Sen såg vi på Despicable me som T inte sett (SKANDAL) och nu myser vi i soffan. 

Adios mina sötnötter, you know you love me!

It don't matter

Lyssnar på feel good- musik, har just duschat, väntar väntar på resultatet från gårdagens uppdrag och roar liten lillasyster medans mamsen är och får kontakt med sina inre energier. (hon har yogakurs varje torsdag)(hade jag totalt glömt bort)(igen)

Snart kommer kompis M och dricker kaffe och äter nybakt fikabröd. (köpt på TIME)

Ja, det var väl vad jag hade att dela med mig av. 

/förväntansfull

Lighters

Jag är så jävla bra på att skjuta upp saker. Hela tiden. Det är ungefär det jag gör allra bäst. 

Som tvätten. Sedan i fredags. Fortfarande inte instoppad i garderober och skåp. Den ligger bara i en halvvikt hög på ena delen av min säng. Lite kaxigt och uppkäftigt. Bara kastar glåpord över mig. "Fan vilken lat jävla tant du är". Typ. 

Eller som nu ikväll, jag skulle skriva klart uppdraget sedan skrutt somnat. 
Jag hade bara halva kvar, det går fort. 
När hon väl somnat så spelade jag lite spel på fb. Och läste en och annan blogg. Och....

Sen var klockan 20.59 och jag rusade till TVn för att se Grey's. Och sen Body of proof. 

Sen började det brinna i knutarna serrni. Uppdraget skulle vara inne senast 23.59 idag. 

Nu är det inskickat. 


/tanten med sämst framförhållning

Whaaaaaaaaaaaaat?!

Okej, jag har tagit mig an en himla stor grej. Super duper hemligt. Naturligtvis, så är allting i bloggvärlden.

Any whore, detta har givit mig en del frågetecken. 

Ganska många faktiskt. Och jag har "planerat" denna sak i ungefär 5 timmar. Och jag har ungefär 5 månader på mig att planera. Egentligen är det ingen vidare brådska. Men ändå. 

Gör jobbigt! Vilka? Vart? Vad? När? Hur? Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!?

SÅ, nu vet ni det. 

/asballtant

We don't need a cure

If you say it, then mean it! 
If you mean it, then do it! 
If you want it, then take it! 
If you take it, don't fake it! 

This one's for the outcast, for those about to fall 
This is for the lowlife, this one's for us all 
La la la la la la... 
This is for the outcast 
We don't need a cure! 
La la la la la la... 


Kan vi följa varandra på Bloglovin?

NEJ!

Jag tänker inte följa någon på Bloglovin' bara för att Du vill det. 
Nej du behöver inte följa mig på Bloglovin' heller. 

Så sluta tjata. NEJ. 

"Kika in och bli veckans blogg!!!!!!!"

Nej, jag eftersträvar inte att bli någon veckans blogg.

"Kolla in här!! Du kan vinna finfina priser!! Var med och tävla så kanske det är du som vinner!"

Nej, jag vill inte vara med i någon jävla tävling. Punkt. 

/fanvadtröttjagblir

Jar of hearts

Lyrics | Christina Perri lyrics - Jar Of Hearts lyrics

The way we fight

God morgon lovers!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort iaf, stumpan vaknade strax efter klockan 7 i morse, precis innan väckaren skulle ringa. Vi klev upp och fixade oss på toaletten. Lilla gumman, jag får fan inte hjälpa henne med nästan någonting längre. Hon tvättar ansiktet själv, klär på sig själv... Jag får tjata mig till att få borsta hennes tänder på henne, dock efter att hon gjort det själv först. Hon har blivit så stor!

Vi kollade lite på morgon TV innan vi gjorde frukost och sedan drog vi till förskolan. Nu sitter jag här och har precis gått igenom studieguiden till denna kurs en gång till och ska ta och gå igenom det jag inte riktigt kan så är jag i princip redo för att skriva uppdrag. 

I morgon ska vi in till Östersund och på ögonmottagningen igen med lillan och försöka hinna med staden KANSKE. Vette tusan om jag pallar. Massa människor. Hahah... 

Ah well, nu ska jag ta tvättkorgen och skubba ner till källaren. Vad gör ni idag?

I r cool! (?)

I love the way you lie

Dagen idag har fortlöpt väldigt fort. Ett städryck när jag lånade ut stumpan till hennes mormor så hon fick slippa mig en stund och jag fick städa ifred. Eller, städa och städa, röjde undan och dammsög. Ska ta och ge mig i kast med the toilet när hon somnat ikväll. I morgon får det lov att bli ett jäkla ryck med hemmet känner jag, men det får bli efter dagis för jag måste verkligen läsa mig leds i morgon. På tisdag ska vi in till Östersund för liten ska till Ögonmottagningen igen för en koll. 

Då ska jag försöka att komma ihåg att köpa nya galonbyxor och galonvantar till lillan. Vantarna jag köpte i våras verkar vara spårlöst försvunna, vilket är synd för de var både bra och ganska dyra. Ah well, bara att acceptera.

Just nu sitter jag här och funderar lite och skrutt leker med en ballong och kollar på TV ibland. Söt nos. 

Ute är det nederbörd, men jag tänker inte se efter om det är snöblandat. Det har fallit snö inne i Östersund idag så det lär ju komma hit också. Usch. Vill inte!

Sometimes late at night

Jaha, så var denna lördag förbi. 

Morgonen började med sovmorgon ända till klockan 9. Det var inte helt fel måste jag säga! Stumpan kom iofs och väckte mig med ett hårlugg (av misstag)(hon skulle tända lampan och satte knät på mitt hår) och sen var det bara att bränna på kaffepannan. 

Klockan 11 for vi till det lilla gulliga fiket bredvid TKH och drack en kopp kaffe och skrutt fick lite godis. Jättegott kaffe och super mysigt var det. Tända ljus och hon som driver stället var jättetrevlig!
Sen skjutsade vi L på jobbet och for bort till min mamma där skrutt fick lite lunch och jag lite kaffe. Igen. 

Vidare upp till kompis i Krångede och kollade hennes och sambons hem. Det kommer bli så himla mysigt när de får det precis som de vill ha det. Där var vi i säkert 2 timmar och bara hade det mysigt. Vidare till min morfar och drack kaffe från deras coola kaffemaskin (vill ha en) och diskuterade trav. Haha, precis som att jag hade någonting att komma med till den diskusionen. Inte just. 

Sen hem och bestämde oss för pizza till middag och den intogs hos min pappa tillsammans med J och min farbror med sambo. 

Nu är vi hemma, skrutt sover, min bror och hans fjälla ligger i soffan och här sitter jag. 

Idag har varit en familje dag. Bara syster och P som saknades!

Lite inspiration....

Kikade in på Denise's blogg och hon har skrivit en lista på vilka bloggar hon följer. 
Jag tänkte ta efter hennes exempel :D

Denise
Erika
Jenny
Sandra
Lady Dahmer
Gosse jävlar anamma
Johannaty
Motherhood
Spiderchick
Elaine Eksvärd
HanaPee
Jonna Linton
Fredrik Backman
Att vara någons fru
Zabine
Egoina
Mira
Emma
Tina

Ja, det var väl dom. Tror jag. De är de jag kommer på nu iaf :) 

Puss på er kärlekar!

Glasses!

(ser trött och leds ut)
(men det är jag inte)
I'm happy!

7/10-2011

God morgon follower!

Har ni sovit gott? Det har jag, när jag väl somnade. Jag fastnade på Manhattan igen... Jag har skjutit upp att kolla på något av de nya avsnitten, just för att jag vet att jag blir fast direkt. Men igår kunde jag inte motstå frestelsen längre.  Åh vad bra det var! Och, naturligtvis så slutade första avsnittet såå spännande att jag var tvungen att se det andra också... Det var lika bra det. 

Skrutt kom och väckte mig nu vid 7, jag tror bannemig hon sovit i sin säng hela natten i natt. Wiiihoo. Det gjorde hon de två första nätterna vi sov här i det nya palatset. Men sen så bestämde hon sig för att inte göra det nå mer, så hon brukar komma till mitt rum runt 1-4 tiden. 

Men i natt har jag inte hört henne någonting, så kanske hon sovit hela natten hos sig? Guess we'll never know. 

Ute är det frost på gräset. Och jag blir alldeles varm inombords. Åh vad jag tycker om hösten! Det är min absoluta favorit årstid! Alla färger, lagom kyla och man får använda halsduk och mössa utan att verka helt knäpp. I love it!

SMHI säger att det ska bli storm och minusgrader i helgen, jag kollade igår. I morgon ska det vara som kallast -1 och på söndag -4. Iaf här. Hoppas solen skiner i helgen så kanske man kan ha en picknick ute eller någonting. Mys!

Nu ska jag kliva upp och göra mig redo för att möta människor och sedan koka en gröt till oss. 

God morgon! ♥

"Inget"

*Klirr klirr*

Jag: Vad gör du gumman?
UppfinnarJocka: Inget... Säkert.

För mitt barn, så betyder "inget" "väldigt mycket, med största säkerhet någonting jag inte får göra, så kom inte hit mamma"... Just idag betydde "inget" "jag sysslar med operation hälla-ut-flytande-alvedon-över-köksbänken-i-påsen-innehållande-franska".

Inget betyder aldrig inget.

Hollywood hills

Bye bye Hollywood hills forever....

Japp. Idag pluggar jag med Mixmegapol ur högtalarna. Awesome! Mycket bra musik, jag börjar bli lite leds på spellistorna jag har på spotify nu faktiskt. Lite variation är bra, och då är Mixmegapol väldigt bra!

Idag har min lilla-lillasyster varit här en stund medans vår mamma hade Yoga på Wildhussen. Vi käkade gröt, gofika (göteborgskex), och rostat med marmelad. De rostade var till mig, men hon ville också ha så det fick hon. Passa på att kladda ordentligt när inte mamsen eller papsen är i närheten ;)

Nu har jag läst klart alla kapitell som ska läsas framtill nästa uppdrag, så nu ska det bara repeteras och sen är jag nog redo att skriva uppdra på onsdag. Hoppas jag.
Himlen öppnade sig helt förut, och det vräker fortfarande ned utanför och alldeles snart är det dax att hämta liten från förskolan. Lite små jobbigt att bara ha blinkers på the car åt vänster, blir en massa omvägar kan man säga haha....

Going

19.00 - Slut på Disney Junior. Kvällsfika.
19.12 - Ramaskri över att leverpastejen är slut (någon gav den till hunden)(någon har glömt köpa ny)
19.15 - Lugn. Det blev yoghurt med special K.
19.30 - Borsta tänderna, ta på nattlinne och gå på toa.
20.00 - Puss på pannan, god natt.
20.02 - Maaaaaammaaaaaaaaaaa, ja måsse kissaaaaa. (suck)
20.03 - Kissat och tillbaka till sängen.
20.10 - Skälla på mamman för att det är feeeeeeeeeeeel på sängen.
20.11 - Konstaterat att det enda felet är att "någon" kastat bort lakan, kuddar och täcke. Kvar ligger Tiger och Apan.
20.12 - Nu är det natt! (halv sträng utan att vara arg)
20.30 - Maaaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaaa, kan inte soooova nu. De e inte natt heller. 
20.31 - Mammas tålamod är slut. Nu är det natt unga dam, ett ljud till och jag stänger av den där förbannade tingeling helvete som ändå inte är.... Nej stop nu. Så sa jag inte. Det var vad jag VILLE säga. Tålamodet var förvisso slut, men jag stoppade tillbaka henne i sängen och sa" nu är det natt och jag vill inte höra någonting mer från dig ikväll. Du behöver sova. God natt!"
20.54 - Tystnad... Undra om det fungerade?

Nu är det ju alldeles strax Grey's premiären, då kan jag ju inte ha någon Lintott springandes.

-

I dare you to let me be yours, your one and only
I promise I'm worthy to hold in your arms
So come on and give me the chance

To prove that I'm the one who can
Walk that mile
Until the end starts

I know it ain't easy
Giving up your heart

I don't know why I'm scared, I've been here before
Every feeling, every word, I've imagined it all,
You never know if you never try to forget your past
And simply be mine

Just get back up tant!

Denna dag har bara flugit förbi mina vänner, fika, fika, kaffe, skratt, tårar och lite mera fika. 

Och en massa palliativ vård. Vilken jävla blandning va?

Ibland har man mindre bra dagar, så är det bara. Idag är nog en blandning mellan dem tror jag, iaf för mig. Jag har skrattat och älskat att jag har så fantastiska vänner. Men jag har även varit förbannad och ledsen över att det finns så mycket idioter i denna värld. 

Jag har till och med gråtit en skvätt, inte kanske för att jag är ledsen så, utan för att jag blir förbannad och uppgiven, frustrerad och en smula besviken. Kanske inte ens för min egen skull, utan för någon annan. 

Men, som sagt. Just get back up of that whole tant! 

Snart är det dax att hämta lillan från förskolan, och då ska vi ta och hjälpas åt att städa lite här hemma. Hon får själv ansvara för sitt rum (med hjälp och vägledning från mig naturligtvis). Hon får plocka ihop sina leksaker varje dag och när vi ska städa, hon får bestämma vart de ska vara någonstans och jag lägger mig inte i det. Hon får dammsuga och när hon är nöjd med sitt arbete så får jag ta över om det blivit missat någonstans. Hon får hjälpa till helt enkelt och lära sig att ta ansvar. Kanske låter "hårt" för att vara endast 3 år, men vi har det som en lek. Vill hon inte dammsuga så FRÅGAR jag henne om jag ska göra det ist. Vill hon det, då dammsuger jag. Vill hon inte det, så gör hon det själv. Hon vet att det ska göras och vi hjälps åt helt enkelt. 

Hon hjälper mig gärna med att torka bordet i vardagsrummet, TVbänken och köksbänken. Hon kan hjälpa mig i tvättstugan, lägga in från tvättmaskinen till torktumlaren. 

Och vi har roligt när vi gör det. För vi hjälps åt. 

Sen bråkar vi som FAN också stundvis, när hon bara vägrar att städa upp sina leksaker. Och är det då någon pärla eller nått som ligger kvar på golvet när vi ska dammsuga så får hon antingen plocka upp den och lägga den i burken eller så åker den med i dammsugaren. Så är det bara, och det slutar oftast med att hon efter många om och men plockar upp den. 

Min stora duktiga tjej. Jag är så otroligt stolt över henne. Min älskling. Mitt allt. 



Ah well, ska läsa lite mer i boken nu innan det är dax att ge sig iväg till förskolan. Måste komma ihåg att handla blöjor till natten också. Måste komma ihåg det.

Adios sötnötter!

Turning tables

Ett litet urplock ur min tänka-så-huvudet-nästan-exploderar-lista på Spotify. Enjoy lovers!


  • Adele- Turning tables
  • Adele - One and only
  • Alanis Morissette - Hands clean
  • Adele - Hiding my heart
  • Ayreon - Comatose
  • Beyoncé - Halo
  • Bon Jovi - (You want to) Make a memory
  • Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia
  • Bruce Springsteen - The river
  • Bubba Sparxxx - She tried
  • Céline Dion - Then you look at me
  • Céline Dion - Falling into you
  • Céline Dion, Barbra Streisand - Tell him
  • Cher - If I could turn back time
  • David Gray - Sail away
  • Diana Ross - If we hold on together
  • Duffy - Warwick avenue
  • Enya - May it be
  • Flipsyde - Laserbeam
  • Flipsyde - My people
  • The Fray - How to save a life
  • The goo goo dolls - Iris
  • Israel Kamakawiwoole - Over the rainbow/What a wonderful world
  • Jane Siberry - Calling all angels
  • John Mayer - Edge of desire
  • John Mayer - Assassin
  • John Mayer - All we ever do is say goodbye
  • John Mayer - Who says
  • Kina Grannis - Fast car
  • Lil Wayne - How to love
  • Madcon - Gone
  • Mariah Carey - Without you
  • Mario Winans - I don't wanna know
  • Norah Jones - Come away with me
  • Pink - Dear Mr. President
  • Paloma Faith - New York
  • Plain white t's - Hey there Delilah
  • Rascal Flats - What hurts the most
  • Sara Varga - Chimär
  • Sara Varga - Visa mig vem du är
  • Savage Garden - The best thing
  • Savage Garden - Two beds and a coffee machine
  • Savage Garden - I don't know you anymore
  • Seal - Kiss from a rose
  • Shirley Clamp - Tro
  • Shirley Clamp - I dina ögon
  • Shirley Clamp - När kärleken föds
  • Stablio - Flawed design
  • Takida - You learn
  • Tech N9ne - The rain
  • Tina Turner - The best
  • Wet wet wet - Love is all around
  • Xavier Naidoo - I've never seen...
  • Adele - Someone like you
  • Chris Medina - What are words




In a minute

Så ska vi iväg till tandläkaren. Min lilla lilla flicka, ska till tandläkaren för första gången. 

Shiet. Jag är skit nervös. Men jag tror det kommer gå bra. 

Hoppas bara hon öppnar munnen... Och inte biter den som ska kika där inne. Eller kanske de inte gör sånt första gången? Kanske dom bara träffas... Eller? Någon som vet? 

/vilsen och lite orolig mamma - helt i onödan

Underneath it all

Pluggar, äter toast, dricker Proviva-och-Herbalife-jordgubbs-shake (så jag ska bli stor och stark, som bamse) och funderar lite över livet. 

Sådär, nu är ni uppdaterade med vad jag sysslar med idag. 

Detta är vad jag INTE gör:

  1. Städar
  2. Plockar ur diskmaskinen
  3. Rensar dotras leksaker
  4. Viker om kläd-kaoset i min garderob
  5. Putsar hund-och-barn-kladdade fönster (japp, jag har två fönster tittare här hemma)
Nu ska jag fundera över varför jag skrev fönster "funster" båda gångerna jag skrev dem och hoppas att mina glasögon kommer i morgon... 

Pöss va!

Ohmygosh



Jag blir fan bara irriterad. Vad säger han? Finns det någon som läspar så mycket som Mike Tyson? Va? HAN ÄR INTE ENS ROLIG, VARFÖR ÄR HAN ENS MED!?

//#irriterad

Leav me alone, I'm lonely

God morgon lovers!

Igår drabbades jag av akut insomnia. Läste klart Babbens bok Jag vägrar dö nyfiken, förjävla bra och rolig bok! Sen släckte jag lampan, blundade och... Öppnade dem igen, klarvaken. 

Låg ett tag och försökte övertala mig själv att somna. Gick inte alls. Började bli hungrig. 

Klev upp och var vrålhungrig. Så jag serverade mig själv en tallrik filmjölk, Kellogs Special K, tre mackor med marmelad, ost och gurka och en kopp Proviva Björnbär. Och parkerade mig framför Comedy Central. Först var det Jims värld, senare 2 avsnitt Frasier. 

Tillslut så somnade jag väl i soffan, för klockan 7 i morse kom tösen ut och undrade om det var morgon. Sötonge!

Idag kunde man tro att jag skulle vara en smula sömnig, men faktiskt inte. Känns skönt. Jag har hunnit med att läsa halva studieguiden till första uppdraget i Lindrande vård och facebookat och twittrat. Haha. Twitter. 

Vilket påhitt! Ah well. 

Nu lyssnar jag på Pink! på spotify. Härligt! Precis vad jag behöver idag faktiskt. Lite fart och bra texter. 

Jaja, nu ska jag skrapa ihop lite tvätt och fara ut till min mamma. Jag hade SKITBRA framförhållning och bokade tvätttider varje vecka flera veckor framåt. Ända till den sista september. 

Nu är min tvättkorg FULL och det är upptaget ända till onsdag. Bra där Mary. Verkligen. 

Såhär underbart höstigt har jag det nu :)
Min fina porslinsblomma som blommar på 5 olika ställen! I love it! (ville bara visa att jag är galet bra på att sköta blommor) (tydligen)

Palliativ vård.

Yep. Tant tar den ultimata söndagslektyren och lägger sig. 

Night night lovers!


En ha ju skafft se tockeran twitter

Och nu ska alltså Tant lära sig twitter också... Hur gör man? Och varför?

Okej, alla som är någon (dvs inte jag he) sköter ju det där galant, det ser ju jag... 

Men jag? Hur ska detta sluta?

A juste, Jag kallar mig Mary där. Japp. Go find me!

Crap-mode

Ajuste, Eder tant Mary tyckte att rödvinet var jättegott igår och det får jag sota för idag. 

Såatte, jag tänker nog inte göra annat än äta rester och kolla på barnprogram idag. 

Adios, håll tummarna att glajjerna kommer i veckan lovers!

Mina trogna tjänare

Hur har ni det denna lördag? Mår ni precis som ni förtjänar, antingen på gott eller ont? 
Var ni ute och slog klackarna i taket, svängde med de lurviga (benen)? 
Eller satt ni hemma och var omgiven av syskon och familj? 
Blev ni bjudna på pizza och spelade kort?

Inte? 

Nehe, men serni, igår så var Eder Mary omgiven av familjen, blev bjuden på pizza och spelade kort. När familjen gett sig iväg på andra äventyr så tog Tant och lade sig i sängen i sällskap med en bra bok. Då var klockan ca 22.30. 

En fredag. Men vad gör det? Ingenting. För jag hade det alldeles perfekt mysigt. En perfekt fredag. 

Idag då? Jovars, fick uttöva lite sprutgivning (lugna er, migränspruta), fick gotta leverans av en vänlig vän från Stugun (lätt godaste godiset i bygden) och nu ska jag alldeles strax stoppa in kycklingen i ugnen. 

Lördagen kommer gå i flarrans och det glada humörets tema. Skrutt ska få spendera lite kvalitetstid med sin morfar, Jossan och lille-lillebroren Liam :) 

Nu måste jag påminna stumpan om att hon ska gå på toa. Det är ju en sådan sak man sålätt glömmer. 

Eller hur? 

Kärlek till er från Eder Tant Mary

RSS 2.0