1 miljon

God morgon mina små godisbitar!

Nu är det måndag igen och jag är på ett strålande humör!
Pluggade lite igår, blev inte riktigt klar men det blir jag idag. Skulle se en film igår med min bror och Mosis, men jag somnade och sov en timma i soffan. Då gick jag och borstade tänderna och la mig i sängen. Lite problem med att somna om hade jag men då spelade jag lite wordfeud och det ordnade till sig. 

I natt har jag drömt en massa konstigt igen, it makes no sense. De är så verkliga! I en av dem (den jag kommer ihåg mest av) så var jag ute tillsammans med 2 personer, det var ruggigt och kallt. Och jag frös! När jag vaknade till så frös jag verkligen, även fast jag hade täcket på mig. Så himla konstigt. 

Det var en bra dröm, men en konstig dröm. Aja. 

I morse vaknade jag av 2 sms och det gjorde min dag ganska bra faktiskt. Eftersom stumpan sover hos sin mormor och Martin så hade jag satt mitt alarm på 7, men smsen kom vid 6 och sedan dess har jag varit vaken. 

Dricker kaffe nu och kollar på nyheterna. Alldeles för en stund sedan så var det en kvinna som skrapade fram 1.000.000 kr på triss, kul!! Hon fick 2 på 500.00, 2 på 5.000.000 och så slutligen 3 på 1.000.000. 
Lite roligt att det är någon som vinner mer än 100.000 =)

Nu ska jag försöka riva upp min bror ur sängen, han ska flyga till Gällevare idag! 

Adios lovers, try not to miss too much today ♥

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0