Le grown-up?

Har den senaste halvtimmen suttit i soffan framför förlossningskliniken och skrivit matlista. Och handla lista utifrån matlistan. Jag måste fan bli bättre på att planera veckans inköp och inte småhandla varje dag i princip. 

Måste nog sluta upp med att ge efter för mitt begär för smått och gott. Tex en liten lakritsbit när klockan är 21.40 varje kväll. Kan det vara så att suger efter gotta kommer på kvällen när klockan börjar närma sig 22, för efter klockan 22.00 är det försent? Kanske... Igår tog jag en limpa med bredbar ädelost ist. Fan vad gott det är. 

Aja, igår kväll såg jag på alla dokumentärer och en timmes program om 9/11. Intressant, skrämmande och hjärtskärande. Så otroligt. Stackars människor. Att höra samtalen som de drabbade ringt till sina anhöriga, direkt efter att planen kraschat in i tornen eller det samtalet som spelades upp på rättegången. 

Det var en man som ringde 911 och under samtalet så hör man hur det torn han var i, började rasa. Usch, stackars människor. Vilket oerhört fruktansvärt slut på livet. Usch. 

Jag pussade lite extra på min grinonge (hon var himla grinig igår kväll) (det kröp senare fram att hon hade ont i benen, hej växtvärk!) innan vi la oss för att sova. Lilla gumman. 

Nu ska jag ta och packa ihop mig och vänta på min mamma som ska skjutsa mig på affären. Vilken tur att hon skulle dit också så jag slipper gå :D Juste, jag tog och beställde en ny vattenpump till bilen. 605:-. I love it. -.-



Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0