I just need you know

"It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I guess I'd rather hurt than feel nothing at all."

God förmiddag sötnötter!

Idag är jag sådär galet jäkla trött, har varit hela dagen. Kommer troligen att bli en helt slapp kväll med tidigt sänggående. Jag fattar inte varför jag alltid blir uppe så himla sent.

Eller joo jag vet... SMS, FB, Wordfeud och aftonbladets app till telefonen.

Aja, kanske man ska stänga av telefonen ikväll så man kommer i säng i tid?



Like the ocean

God eftermiddag!
Är ni lika trötta som jag? När min väckare ringde idag så önskade jag att jag fortfarande studerade. Ni vet, när man "kunde" ta en smula sovmorgon utan att det blev katastrof.

Aja, jag klev upp och jobbade i 8.5 timma iaf. Skönt.
Hämtade hem liten och värmde färdig mat från en matlåda i kylen. Gött!

I morgon slutar jag tidigt och ska fara och handla lite när jag hämtat hem liten från fsk. Will be nice.

Jaja, nu har jag inget mer att meddela.

(blev du stum?)

Did you miss me?

Det ser så ut! :D

Jaja, arbetshelgen är över, men nu väntar ytterligare 2 dagars arbete innan det blir lite ledigt igen. Ska bli skönt faktiskt.

Skulle behöva fara iväg till Sundsvall och köpa färg till litens rum, kanske tar det till helgen. Vi får se.

Aja, tänkte bara meddela att arbetshelgen gått bra, naturligtvis, och sen ska jag säga god natt till er mina små sötnötter.

Så, god natt!

If it haden't been for love

God förmiddag.

Tänkte bara meddela att jag kommer (kanske) inte uppdatera just någonting alls i helgen. Jag har en fantastisk helg framför mig. 

12.30-20.00 - Fredag

12.30-20.00 - Lördag

07.30-16.00 - Söndag. 

Vi hörs!


Very nice indeed

God afton.

Här sitter jag i mitt mysiga, ommöblerade vardagsrum och myser. Har just kollat på CSI (även fast Horatio var med) och dricker coca cola. På burk.

Skrutt sover sött i sin säng, broren är och försöker få någon ordning på sin bil och det är bara rat på TVn. Funderar på om jag kanske ska se nått avsnitt NCIS.

Juste, jag sitter vid MIN dator igen. Jag trodde jag skulle kunna hacka mig in på brorsans dator, men jag hade fel fingeravtryck och han gav mig fel lösenord (eller så mindes jag siffrorna fel, inte så noga)(jag kunde ju inte fråga igen)(han tycker redan att jag är gammal och dement). Så jag stal hans laddare och nu använder jag min dator igen och jag har verkligen saknat den. Lille datan.

Aja, nu blir det nog NCIS och sedan ingenting speciellt. Jo, tvätten i källaren förstås.

I made an effort

Jag vill verkligen möblera om i vardagsrummet. Jag träffade Ilo och vi diskuterade olika möjligheter att möblera om... Ååååh nu skulle jag bara ha haft en TVbänk så skulle det gå... Hmmm... Och kanske en vägg i vardagsrummet...

Hmm...

Crash and burn

God morgon.

I natt har jag sovit skitdåligt. Kanske beror det på att jag somnade på soffan igår och inte orkade kliva upp ur soffan och lägga mig i sängen. Kanske.

Idag ska jag rocka i tvättstugan hela långa dagen. Äntligen! Missade en tid förra veckan och sedan har det varit upptaget hela veckan. Men nu, nu är det min tur att tvätta.

Skrutt är på förskolan, kaffet är alldeles strax klart och detta ska bli en BRA dag.

Play by the roules

Någonting som slog mig idag när jag var husmorig och stekte köttbullar (köpta dock, inte så mycket husmor över det) är att det finns en massa regler.

Massor med regler över hur jag (som exempel) ska leva mitt liv. Vem jag ska umgås med, vilka som passar in i ekvationen över hur livet ska vara, hur det ska fyllas med människor och olika förhållanden.

Det ska tas hänsyn till alla runt omkring, hur ser den och den på den och den? Hur tänker den och den om jag gör si och så? Kommer vi vara överens? Kommer vi bli ovänner pga av att jag VÄLJER att göra så eller så?

Alla ska det tas hänsyn till, allt från familj och vänner till bekanta, arbetskamrater och totala främlingar.

Vem gav bort det privilegiet för att bestämma över mitt livspussel? Och varför fick inte jag vara med i budgivningen?

Är det inte konstigt, att man kan låta livet styras så otroligt över hur alla andra tycker? Men jag då? Tar jag själv någon hänsyn till vad jag vill, vem jag vill träffa, vem jag vill umgås med?

Oavsett hur livet artar sig, så vill jag kunna se tillbaka och känna att jag gjorde det som var rätt för Mig. Det som var det Jag ville göra. Oavsett vad alla andra, om det så är familjen eller vännerna eller båda, tyckte om den saken.

Några gånger får man höra att gör du si eller så, då vet jag inte vad jag kommer tycka.

Nähä? Och? - så vill jag reagera. Men det gör jag inte. Det jag istället gör är att jag får en liten knut i magen för att jag inte vill stöta mig med någon annan och gud förbjude om någon annan skulle tycka och tänka annorlunda om mig. Det vill inte den där knuten tillåta, så därför så låter jag bli att göra/säga/känna just Den saken.

Så, gör det som gör dig lycklig och låt bli det som gör dig ledsen.
Men om de som gör dig lycklig på samma gång gör dig ledsen för att du gör någonting som gör dig lycklig, då hamnar man i en rävsax av olycklighet.

Hur gör man då? Hur blev det såhär?

Och framför allt, varför tillåter man att någon eller några andra har de högsta procenten i aktierna till ens eget liv?

/Djup

The dust is yet to come

God förmiddag!

Igår efter arbetet så sov jag över hos mamma, meningen var att jag skulle skjutsa liten på fsk idag till klockan 9. Men det var -25 grader i Vikbäcken, så jag hade faktiskt ingen som helst lust att starta lille bilen då. Så vi stannade hemma hos mamma ett tag innan vi gav oss iväg hem istället.

Nu har vi rensat inne i A's rum, helvete vad saker ungen har alltså!! En blå IKEA kasse (mindre modell) har vi plockat full med saker som vi ställt undan ett tag. Så nu finns det bara lite saker kvar, alldeles lagomt.

Alldeles snart ska jag ta och dammsuga lite grann och skura. Sen ska vi kanske försöka att möblera om... Jag skulle vilja ha vardagsrummet annorlunda. Men samtidigt inte. Ja jag vet inte...

Aja, talk to you later lovers, you know you love me xoxo Mary the tant

As we walk in fields of gold

Ja alltså, EN punkt på listan är väl ingen vidare större bedrift.
Men va fan. Jag är ledig idag. Typ.

They all say goodbye

God förmiddag kåmpizar!

Skruttungen är på fsk och röjer, jag ska alldeles strax ta tag i mitt liv (=mitt hem) och få någon slags ordning i kaoset. Leksaker överöverallt. Skulle verkligen behöva någon som bara tar och ger mig en fet spark i arslet och får igång mig. Men, det lär ju inte hända så jag får väl helt enkelt bara ta och sätta igång.

Koppla in minidatorn (min laddare har gett upp till "rätta" datorn) till förstärkaren och ge mig ikast med det hela.

Har skrivit en låååång lista på allt jag ska göra idag och jag hoppas jag hinner beta av några punkter innan jag ska hämta liten och sedan iväg och jobba.

Jaja, annars då? Jo jag börjar känna att det är kallt, mörkt och tråkigt. Skolan är slut och det har inte medfört det där inre lugnet som jag förväntade mig. Snarare tvärtom.

En underlig känsla att inte ha någonting jag "måste" göra, ja förutom gå på jobbet och vara med tösen dvs. Det känns som lite tomt på något vis, svårt att förklara. Jag hoppas jag får mina betyg idag kanske, så jag kan dra kopior på dem och sedan lämna in dem till chefen.

Saknar fortfarande Bettan, och har inte haft hjärta att bära bort korgen ännu. Den står fortfarande kvar i vardagsrummet. Om jag tar bort den så känns det som att hon är borta för alltid. Och det är hon ju, men det känns som att jag verkligen tar bort henne ur mitt liv. Och det vill jag inte. Hon var ju min fina, underbara lilla Bettan.

Jag har så mycket fina kort på henne på min dator, ska ta och skriva ut dem och rama in. Så att vi alltid kan minnas henne. Jag tror A skulle tycka om det med.

Aja, nu ska jag sluta svamla om allting och sätta igång. Wish me luck lovers!

/over and out

I'm alive

God eftermiddag undersåtar!

Jag ser på statistiken att ni inte övergivit mig, inte ännu iaf :)

Jaja, vad har hänt sedan sist? Bra nog lite faktiskt. Jobbat, firat finaste Jaana på hennes födelsedag och bara tagit det lugnt. Ganska skönt faktiskt!

Idag har jag jobbat och ganska nyligen kommit hem med liten. Nu ska jag ta och göra lite middag och sedan dra en sväng med dammsugaren och plocka lite.

Ta hand om er darlings!

Like I'm indestructible

God förmiddag kåmpisar. 

Hur har ni sovit? Jag har sovit ganska så skitdåligt faktiskt. Ni förstår, jag har ett litet beroende. Nässpray. Och som den sanna nässpray-junkie jag är så blev min värld en smula mörkare när jag insåg att jag GLÖMT sprayen i höger byxficka på arbetsbyxorna. -.-

Så i natt har jag kämpat med att övertyga mig själv om att KAN andas även fast jag är täppt i näsan. 

Ni förstår, det är inte bara kronisk täppa (av användningen av spray) som är problemet. Det största problemet är egentligen att jag INBILLAR mig att jag inte kan andas ALLS när jag är täppt i en eller båda näsborrarna. Ja. Jag VET ju att jag kan andas, det är inte det. 

Jaja. Det lär väl gå över. Täppan alltså.

Must be talking to an angel

God morgon!

Igår efter jobbet (jag blev inringd extra, gött!) så for jag bort till min mama, bestämde att vi skulle sova över där. Så vi kollade på CSI, Body of proof och bara hade det mysigt. 

I morse vaknade jag till vid 7.20 och fick (trodde jag) dotra att somna om. När jag vaknade nästa gång var klockan 9.20 och barnet var nere, det hörde jag. Så jag fick alltså sovmorgon, guuuud så himla skönt det var! 

Nu dricker jag kaffe och skriver här, mamma och lilla lillasyster är på förskolan och min lilla ser på TV. Ska snart klä på henne lite kläder och gå ut tror jag. Kanske skotta lite för att tacka för sovmorgonen och sedan åka lite madrass och pulka. Janet skulle kanske komma en sväng hon med. Mys. 

Jaja, jag ville bara skryta om min sovmorgon. Fan vad skönt det var!

/over and out

The way you make me feel

God morgon skrothögar!

Har ni sovit gott? Det har jag! 

Vaknade dock av att dotra ligger i sängen bredvid mig, tagit av sig blöjan och ligger och pratar med lampan. Frågar varför den inte skiner. Konstiga lilla unge ♥

Idag ska jag försöka att ta oss bort till soptippen med lite grejor från i jul (haha ja jag veeeet, de är fortfarande kvar) och sedan försöka finna några gardiner till vardagsrummet. I morgon blir det jobb, ska bli skönt. Jag blir som rastlös av att vara hemma. Speciellt nu när jag inte har någonting annat att sysselsätta mig med. 

Aja, jag ville mest bara meddela att vi var vakna här på 44an. 

Pöss på pannan

That was just a dream

 

God förmiddag kamrater!

Igår var en ganska jobbig dag faktiskt. Fick sms av finaste E som undrade vad som hade hänt med Bettan, och jag förklarade lite snabbt vad som hänt. Ville inte riktigt tänka på det heller, på jobbet och allt. Sen frågar en av mina arbetskamrater hur det var och då blev det ännu jobbigare. 

Jag trodde inte jag skulle tycka att det är så himla jobbigt som det känns. Huvva. 

Aja, det gick bra och sedan for vi in till min syster och hennes sambo i Östersund. Min mamma skulle möta en väninna på stan så jag och stumpan hoppade av hos E och O, så vi fick se deras nya fina lägenhet. Liten busade för fullt med O, killen hon ALLTID varit blyg för annars, men som hon nu satte sig i knät på och "hjälpte" honom spela WoW. Min lilla skitunge. 

Sen for vi till Torvalla och käkade middag hos syrran innan jag tog en powernap i soffan där. Shit vad bekväm den är! Och "rätt" sida fick jag också (den kortare)(man ligger nästan i fosterställning)(asskönt!).

När vi kom hem så hade barnen somnat i bilen och det GICK faktiskt att bära in min lättväckta dotter och bara lägga henne i sängen och hon fortsatte sova. Helt otroligt! Annars kan man inte ens bära henne från soffan till sängen utan att hon vaknar och blir arg.

Nu ska jag ta tag i hemmet idag tänkte jag. Har skrivit en lista på allt jag ska hinna med att göra och förhoppningsvis gör jag allt som står. 

Sköt om er kamrater! 


Simply the best

Sov gott ♥


Changing

Var och hämtade gårdagens post nyss, hade fått ett brev från CSN med årsbeskedet. DET VAR KUL ATT LÄSA! Jaja... Nu har jag min utbildning iaf, även om den kanske blev en smula dyr men va fan. 

Annars då? Jo, solen skiner ute och jag vill ta med dotra och fara till en pulka backe innan jag ska iväg och jobba. Dotra å andra sidan vägrar kliva ur nattlinnet... Ska försöka övertala henne att klä på sig så vi kan fara. 

Ska bara ut och starta bilen så den inte är full med is på när vi ska iväg. Adios for now!

Breaking

God förmiddag kåmpizar.

Allt väl hos er? Här är det storm utanför förstren, de ser verkligen kallt och jävligt ut. Men det är det säkert inte. Men bara att det stormar... Fy. 

Idag ska jag ta tag i tvätten som blev tvättad igår och vika ihop den i små prydliga högar och dela ut på alla (3) ställen där de kan tänkas höra hemma. Duscha ska jag nog göra också. Bara för att jag kan. 

Klockan 16 börjar jag jobba, jobbar 4 effektiva timmar. Det ni! 

Skrutt ska vara med sin mormor under den tiden, så det kommer nog att gå himla bra. Som alltid! 

Jaja, sen blir det jobb hela helgen och även måndag, efter jobbet blir det en snabbsväng in till Östersund. Usch. 

Aja, adios grisar!

Kaliber

God afton darlings.

Här sitter jag i soffan, bredvid min fina nya lampa. Min mamma och mormor valde en lampa till mig på IKEA igår att ha i mitt stora fönster. För att skymma insynen lite. Vet dock inte om den riktigt fungerar så, men va falls. Den är fin!!

Min lilla skrutt sover oroligt, just nu ligger hon (troligen) i min säng och små gråter. Ingen idé att jag går upp till henne, för då blir det 7 resor värre. Lilla gumman. Tror det är förkylningen som spökar. Vägara att använda nässpray gör hon också, min bestämda lilla flicka. 

I morgon ska jag jobba igen, ska bli kul! Hela helgen är det jobb som gäller, dock 5 timmar i morgon, 4 på lördag kväll och 5 på söndag morgon. Men ändå! Jobb! Jag är så glad att jag har mitt jobb. 

Kollade lite på platsbanken idag, bara för att. 
Nej jag vill inte flytta. 
Nej jag kommer inte flytta. 

Jag vill bara kolla lite...

Aja, nu ska jag ta och släppa ut lilla doggen fram och åter så hon får kissa och sedan göra mig i ordning för att sova jag med. 

Natti natt darlings, ta hand om varandra och ta ingen för given.


Älskade

Vet ni?

Just idag, klarade jag av skolan. Jag har ägnat 1.5 år till att läsa till undersköterska. Jag har tagit ett kortare uppehåll på 2 månader under sommaren, bara för att samla krafter. 

Och krafter samlade jag. Och nu har jag alltså läst klart. Jag är färdig. 

Nu har jag klarat av det, läst till undersköterska helt själv. 

Jag är FÖRJÄVLA bra. 

/over and out.

Do you gett it?

Okej, kanske jag inte har hunnit med fullt lika mycket som jag hade tänkt... Kanske. 

Jag har dammsugat.
Handlat.
Tvättat.
Bytt ut ljusstakarna mot fönsterlampor. 
Insett att lågenergi lampor som motsvarar 9W lyser mycket starkare än 15W vanliga lampor. 
Svurit över den uteblivna mysfaktorn - som min morfar skulle säga.

Ja. Det var väl det. Jag har inte skurat, inte varit på soptippen med alla kartonger och skit från julafton, inte bytt gardiner och inte heller har jag vattnat blommorna. Även fast jag har varit på väg att göra det hela dagen. 

Dock har jag lyckats rodda ihop det allra sista i studieväg. Fått tillbaka omdömmena på de sista två uppdragen också. Jag måste bara säga det, alltså fy fan vad bra jag är. 

I morgon har jag den muntliga. I morgon. Den allra sista muntliga examinationen för denna utbildning. 

Kan ni fatta? I morgon. I morgon blir jag klar. Färdig. 1.5 års slit. 

Det är fan inte det enklaste att studera helt själv utan en käft att diskutera med. Ingen lärare att fråga om råd. Bara mig själv och mina böcker. 

Fattar ni vad jävla bra jag gjort det eller? Det gör knappt jag. 

/skitbra

And the sun in shining

God förmiddag kamrater!

Hittills idag har jag haft kaffebesök, kollat på barnprogram och spelat Word feud. Annars har jag inte hunnit med så mycket mer. Ska alldeles strax kuta ner i tvättstugan och få någon ordning på tvätthögen. Sen ska jag och lillan dammsuga och skura. Fara bort på soptippen med massa skräp och rensa bort julen. 

Ja, det är iaf vad jag tänkt att vi ska hinna med idag. Vi får väl se :)

Not alone


2

God kväll (natt). 

Jag har nu skrivit mitt SISTA uppdrag. Fattar ni? SISTA?! Bara rättningen av det förra (har fortfarande inte fått det, har inget tålamod, börjar bli irriterad) och denna kvar sedan kan jag boka den muntliga examinationen och SEN är jag klaaaaaaaaaaaaaaaaar med skolan!

Jag längtar faktiskt. 

Inte för att det egentligen kommer ske någonting speciellt när jag är klar. Jag kommer fortfarande vara mig själv, jag kommer fortfarande jobba på samma ställe och älska det och mina arbetskamrater lika mycket. 
Men ändå. Undersköterska. 

Jag har fan gjort det bra. Om man får säga det själv. Och det får jag ju, det är ju min blogg och där får jag lovorda mig själv hur jävla mycket jag vill. Så det så. 

I morgon ska jag jobba igen och sedan hem och vänta på resultatet. Förhoppningsvis kan jag göra den muntliga på onsdag, få betygen hemskickade på torsdag och sedan skriva nya papper på måndag. Hoppas hoppas. 

Jag kan inte fatta att jag alldeles snart är framme vid målet. 

Fan vad läskigt! Vad ska jag göra nu då med all fritid?

God natt med er.

Just say hello

God eftermiddag kompisar!

Har ni haft en bra dag? Min dag har faktiskt varit himla bra, hittills iaf. Till att börja med var det -23 ute i morse när jag skulle iväg på jobbet och bilen startade även fast motorvärmaren precis startat då jag ställt timern fel. Bara en sån sak. 

Sen jobbade jag fram till klockan 13, då ville min mormor bjuda mig och liten på fika på bullbiten (så säger min kusin om Brödbiten) där även min söta morfar kom. 

Nu är vi hemma jag och liten, hon kikar på My little Ponny på Boomerang och här sitter jag. I morgon blev det jobb igen, men endast mellan 7.30-12. Känns ganska skönt, jag har som lite att stå i hemma. Aja. 

Nu ska jag ta och koka lite kaffe tror jag och fundera på vad vi ska äta för middag idag. 

Puss på er kamrater, väl mött nästa gång!

I hear the ticking of the clock

God morgon gosegrisar!

Har ni haft en fin helg? Det har jag. I fredags umgicks jag med mina flickor, drack något glas vin och bara hade det himla bra. Lördagen sov jag till halv 1 (haha) och vaknade av att min pappa ringde och skulle komma hem med min prinsessa. När hon kommit hem så gav vi oss iväg på födelsedagskalas hos en kille som fyller 5 år onsdag. Herregud. Jag och 5 åringens mamma har varit vänner i 4 år nu. 

4 år! Vad fort tiden går! Jaja, tiden går fort när man har roligt. 

Igår kväll så kollade jag och skrutt på Tarzan och åt karameller och bara gosade i soffan. Sen såg jag lite på TV innan det var dax att sova. När jag lagt mig så blev jag super pigg, som alltid så jag såg 2 avsnitt av NCIS - säsong 2. Åååh vad den serien är bra. Och jag ÄLSKAR Gibbs leende. Jag smälter som is i direkt solsken. 

Nu idag har vi inte hunnit med så himla mycket, men om någon timma ska vi åka till min mamma och åka lite pulka innan jag ska iväg och jobba en sväng. 

Allt som allt så har det varit en bra helg i vännernas tecken. Nu ska jag hoppa i lite kläder och vänta ut att affären ska öppna, vi har helt slut på blöjor. 

Puss på pannan!


Källa.

Make sense right now

Nej hörrni. 

Nu har jag haft en himla bra kväll med mina fina vänner och nu säger jag god natt. 

Så, 

God natt loverz, vi hörs nog i morgon när klagosången (nog) kommer. 



Just like a heartbeat

God morgon!

Jag skulle för närvarande ge min högra hand för att få somna om igen. Men någon sådan tur har man ju inte, såklart. Nu ska jag ta och gå och väcka min bror så han får skjutsa mig på jobbet.

Adios mina små stjärnor, hoppas ni sover förjävla gott just nu!

One down, one to go

Japp. Ett uppdrag inskickat. Bara ett kvar då. Det ska vara inne på söndag. Så jag ska ta ikväll, i morgon dag och lördag till att göra klart det. Sen är det bara den muntliga redovisningen kvar. 

Sen är jag fan KLAR med skolan. Fattar ni?!

My lojal friends

Goder afton kamrater. 

Allt väl? Här är det väldigt väl måste jag säga. 

Igår hade jag en kryp-runt-i-bitterheten-dag, men idag är det bättre. Skönt det! har pluggat hela dagen, med ett lunchavbrott för att intaga föda tillsammans med Petri på Brödbiten. God lunchmacka och en massa prat. Precis som jag vill ha det!

Jag hade ju tänkt att jag skulle plocka bort julen ordentligt nu i veckan, men så insåg jag att jag inte har någon gardiner att sätta upp i vardagsrummet. De jag har haft, kändes inte så himla kul att sätta upp igen. Kanske till sommaren men inte nu. Jag vill ha färg!

Så, jag ska sätta mig sedan och kolla vad jag kan lägga på gardiner och hoppas sedan att jag kan göra några riktiga fynd. 

Aja. Nu ska jag försöka få dotra i säng, igår höll vi på till halv 11. Hoppas det går en smula fortfare nu. 

Kram!

I met someone by accident, it blew me away

Alltså. Jag använder just nu Internet Explorer. Och kollade på min egen blogg (egenkär som man är). Visst ser den konstig ut? Själva "sidan", där länkar och allt är, den är ju i BOTTEN av sidan. Och själva "alltet" är inte centrerat till mitten längre. Varför?

All that I say, you always say more

Tänkte bara kika in och säga god natt till er mina trogna små läsare.

Idag har jag egentligen inte gjort ett jävla dugg av det jag skulle. Förutom att vika och lägga in all tvätt som jag skjutit upp alldeles för länge. Det är ganska jobbigt att inte ha något bra ställe att gömma det på bara. Den rena ovikta tvätten alltså. Till slut måste jag ju ta undan den för att inte bli psykiskt sjuk på riktigt.

Aja. Annars har vi gjort hemskt lite jag och lillan. Men det gör ingenting. Vi har kollat på Askungen för 74546 gången och myst. Min dotter är inte så himla pigg på att vara stilla och mysa med mamman längre. Men idag gick det himla bra.

Aja, god natt med er kamrater. Nu ska jag sova så jag hittar tillbaka till de där oanade krafterna som jag VET finns där. De ska jag plocka fram i morgon när jag ska fixa skolan.

Juste. 10 dagar kvar. 10 dagar.

God natt!

Another sound on the window.

God afton favoriter!

Jag ser på siffrorna att ni inte övergivit mig under min tystnad. Vad vänligt av er. 

Jag har haft fullt upp. Faktiskt. Det har varit arbete, nyårsfirande på både arbetet och hemma, ännu mera arbete. Familjemys, arbete och obefintligt med skolarbete. Det sist nämnda är verkligen inte bra, speciellt inte nu med endast 10 (!!) dagar kvar innan allting ska vara gjort. 

Så i morgon återgår även liten till vardagen och förskolan. Jag är ledig från arbetet, men desto mer skolarbete måste jag göra. Egentligen skulle jag behöva läsa 4 kapitel i boken, skriva och skicka iväg ett uppdrag och sedan repitera igenom allting. Allting. 

Får helt enkelt se vad som hinns med i morgon. Jag vet ju att när jag väl sätter mig så går det fort och jag KAN ju. Men det är bara att kliva över den där tröskeln. 

Jag hade tänkt ha lite festligheter för att fira att jag faktiskt klarat av skolan. Men planeringarna blev inte mer än så. Nu känner jag att jag kommer inte ha tid/ork/råd att ha någon fest. Känns ju lite tråkigt men men. Kanske det blir av tids nog?

Nu ska jag ta och rassla ihop dotra och fara på den evigt tråkiga affären och handla lite förnödigheter. Så att jag inte har det överhängande över mig själv i morgon med. 

Fan vad mycket text det blev här hörrni. 

Slänger in en liten bild ist. 


RSS 2.0