Hmm..

Är det inte typiskt att den finaste vårdagen hittils är just idag? Idag då jag ska åka till Birsta. *suck*

Ringde nyss och kollade så dom hade grejorna i lager, det hade dom.. Nu väntar jag bara på att min sambo ska komma hem så vi kan åka någon gång.. Börjar känna mig lite stressad.. =S

Igår var det arbete, IGEN. Men nu ska jag vara ledig i två hela dagar och en halv, börjar halv fyra på torsdag.
I morgon kommer pappa och K och ska äta mat.. Kanske jag tvingar med dom att kolla på någon brasa oxå, bara för att jag så gärna vill se en =)


Såg på nyheterna igår kväll med en boende, det handlade om cykelstölder. Dom pratade med en polis inne i Östersund och han visade deras förråd i källaren med en massa hittade cyklar som ingen verkar kännas vid. Hur som helst så började han prata om själva stölderna. Om du blir av med en cykel som sen hittas en bit bort, då var den aldrig stulen, den bara blev flyttad.

Är inte det sjukt? Om jag har en cykel någonstans och när jag ska ha den sen så är den borta, då är den väl stulen? Även om den hittas tre kvarter bort så blev den ju ändå stulen?!


Tydligen inte.


Har vi verkligen sådanna lagar i Sverige?!

Min helg..

Godagens..

I fredags så jobbade jag till åtta, åkte hem och min sambo hade köpt en massa goda godisar till mig, städat lägenheten och gjort det mysigt. =) Han skulle iväg och jobba på kvällen så jag åkte till skuggiga Gulldalen och hälsade på (all sol var NATURLIGTVIS i Pålgård). Träffade J och alla glada budar och grabbar där, jag och K åkte ut till Ragunda, svängade ner på FEL gård (gud så pinsamt) men hittade tillslut rätt och kunde slutföra vårat uttdrag, att plocka upp J.

Åkte ner på byn, K ville på macken och handla, men hennes förföljare var där, hon dök ner i diket och skrek; ÅK ÅK ÅK!! Så det gjorde vi =) Ett var på byn och tillbaka igen till macken. Sen var det Gulldalen nästa.

Föjlde med M till han och J´s lägenhet, hämtade öl åt honom och jag pratade en sväng med hans mamma som var barnvakt. Träffade en massa människor som jag inte träffat på ett bra tag, det var roligt. =)


Åkte till pappa hos hans arbetskamrat M och kikade då de spelade poker, men sen var det sängen som väntade.


Lördag klev jag upp kl 6, åkte och hämtade J i Gullalen kl 6.30 och började arbeta 7.00. Åt världens kanske godaste lunch och sen hem på timmar. Somnade naturligtvis i soffan och sov nästan bort alla mina lediga timmar. Iväg på arbetet igen och hade det väldigt trevligt med A. =) Man får då alltid skratta då man jobbar med henne. =) Nyfikna flickor inne på Aspen också.. Som talade i gåtor. ;)


Kom hem och SOMNADE i soffan igen.. La mig i sängen och somnade som en stock. Sov till halv tio i morse (ovanligt) och nu sitter jag här innan jag börjar jobba halv ett..



I morgon jobbar jag halv ett halv nio igen och sen är jag ledig i två dagar..


BTW; berättade jag att jag fick fortsätta mitt vikariat tills jag börjar mitt sommar vikariat?! =)

Go mat och trevligt sällskap..!

Igår blev jag bjuden på det omtalade korvstuva hon Kickan! =) Det var verkligen så gott som K pratat om, även om hon inte tyckte det var perfekt. Jag gillade det hjärtat!!

Sen fick vi för oss att vi skulle göra 5 minuters kola.. Great, men vi hade ingen kakao. Jag älgade iväg till grannen M och lånade lite.. Surpla i mig en liten kopp kaffe oxå och sen var det kola- time!!
Den blev.. Så där.. =S Den var söt.. Ganska så jätte hård. (knäckebröd är nästan mjukt om man jämför) Sen tog vi en liten roadtripp och hämtade min sambo i Östersund på tåget..


Påvägen hem var vi med om en verklig scear!! Ett par duvor dök upp, från INGENSTANS och for rätt in i rutan på min fina gröna Saab. Saaben höll men inte duvan dock.. ... .....


Idag har JB och hennes mor och syster ätit mat hos oss.. Btw, rund och go heter det JB!! =P



Nej nu ska jag gå och duscha.. Ha de =)

Åh denna VÅR!!

Jag blir alldeles varm av att bara tänka att det är VÅR!!

Det finns Tussilago, fågelkvitter och solen verkligen värmer!! Idag har jag varit ute och gått med Å och E och hundarna.. E låg mesta delen och sov men vaknade sen.. Det var så himla mysigt ska ni veta..

Sen när vi precis kommit hem så kikar jag på telefonen och såg att K hade ringt. Bäst jag ringer upp henne och det visar sig att hon vill bjuda på middag idag!! *kärlek* Gudars så himla snällt!!


Så dit ska jag sen och käka, undra vad det blir för gott? =P


Men nu hamna jag i lite av ett dilemma.. Ska man ta med sig någonting som typ tack eller hur gör man EGENTLIGEN då man blir bortbjuden..? Jag vet ju att på "finare" middagar, och nu säger jag inte att detta inte är en middag i TOPPKLASS, för det är det!! Men iaf på finare middagar så ska man ju typ ta med en flaska vin eller nått.. Eller typ någon dyr choklad från Schweiz eller Tyskland.. Men hur gör man då man ska till en vän på middag?


Jag har någon flaska med Xider i kylen, kanske man ska ta med en sån??! Shit vad svårt..


Återkommer med uppdatering på hur det löste sig och om jag fick någon mat eller om hon tog det som en förlolämpning om jag kom tomhänt.. =S

Glada soliga vädret

Godagens..

Gud så mycket jag har hunnit med idag..
Pappa ringde och väckte mig vid halv nio  morsen, nu när jag ÄNTLIGEN kan sova längre än 7 på morgonen, och sa mellan raderna att han ville att jag skulle koka kaffe och kliva upp så han kunde komma. Var ju bara ett och göra det då.. *suck*


Så vi drack kaffe, läste reklambladen och åt kex. Sen for vi till Granngården och köpte två blomlådor och en säck med blomjord, jag ska plantera panséer sen idag =)


Nu sitter jag här och har redan gjort allting som jag skulle göra idag.. Solen lyser ute och är såå varm och go. Å kommer sen så ska vi gå ut och gå tillsammans och sen ska jag diska. Tänkte sammla lite mod innan jag ger mig på det idag.. Så jag ska ut och motionera först.. =)



Nej nu ska jag ta mig en piggelin, sätta mig och läsa Ikea katalogen eller någonting ute i solen.. ;) Btw K.. Jag köpte päronsaft igår =)

Jaa..

Om man ändå bara kunde få en bukett blommor då och då?


Var upp till K i soliga Gulldalen idag, bjöd in mig och tog med mig Ballerina kex och förväntade mig, som utlovat, färdig saft till det. Men ICKE! När jag kommer så står hon så gulligt framför spisen och lagar lunch. E sitter inne i soffan och pratar i telefon.. Jag fick apelsinsaft iaf och satt där vid bordet och åt mina kex medans K ät pasta och pastasås. ;) E kom och åt lite goda kex med. Sen dök lilla söta T upp och sen satt vi fyra brudar vid bordet och pratar.. Då kommer F in mitt i allting och det första han säger är; Oj är det tjejträff här eller (lite förläget och försiktigt som han är).


Sen förflyttade vi oss ut på balkongen, om man kan kalla det för det, och satt i solen. Sköönt!




Alla kommer till K om hennes dörr är öppen, men min dörr är öppen varje dag, men ingen kommer till mig.. 



Vart är världen på väg? Jag bor ju faktiskt bara i Kånkback!! *inte så himla avsides K!!* =)

Hola!!

Hejsan hejsan.. Hur mår ni? Jag mår bara finne mang! I måra kommer M äntligen hem =) Ska verkligen bli så himla skönt faktiskt.. Trött på att vara ensam hemma.. =)

Vad har jag gjort i helgen då? Jaa du.. I lördags så fick jag ju mitt städryck, jag dammsuga inne, skura, tvättade, diskade, skurade kylen, städade toan.. Sen tog jag mig i kragen och dammsuga bilen och plocka en massa skräp ur den. Så nu är det reeeen.. Sen fick jag främmande av Moppe L (haha) och sen åkte jag upp till T. Då bjöd hon på en fruktansvärt
  god Piggelin. Mums! =) Hon hade precis startat Heartbreake Hotel, som jag förövrigt inte hade sett, så vi tittade på den och sen kom hennes sambo, jag kallar han för sambo för han bor typ där fast inte officiellt, hem från en match tror jag det var. Sen åkte jag hem till lille vovven och slappade i soffan.

Söndag.. Jaa då åkte jag upp till J och MP, vart jag varit påväg HELA veckan, och drack lite kaffe och snackade lite strunt. Sen fortsatte jag min turné upp till L i Gevåg och drack lite mera kaffe där, inte bra för magen, och tjusades lite med min kusin F och hennes lillebror M.

Papi ringde och ville att jag skulle komma, så då fick jag en "ursäkt" att åka därifrån och for till han. Kutade in på Ica och handlade lite förnödigheter; mjölk, special K flingor och choklad. Sen styrde jag min kos mot pizzerian, beställde en Hawaii Special med bea, dum idé. For hem, tröck i mig pizzan och bara degade resten av dagen.


Vad har Ni gjort i helgen?



Vi hörs då vi skrivs!!

Tjurighet vinner man inte på..

 Nu har jag gjort Det.. Äntligen så besegrade jag min egen tjurhet och framförallt lathet och gjorde det!!

Jag har nu mina vänner, städat bilen! Jag känner mig så.. Stolt. =) Det var verkligen på tiden!! 


  Marie =)

Åh vilket underbart väder..

Idag skiner solen igen. Nu är verkligen våren här! Undra vad man ska hitta på idag då..

Somnade ganska sent igår, såg en norsk dokumentär på 2an om en kvinna som var 23 år, totalförlamad från halsen och ner efter en olycka med en häst och en lastbil då hon var elva. Hon hade fått av Oslo komun 10 timmars hjälp/ dagen men inge mer. Nu pratar vi alltså om en kvinna som inte kan göra någonting själv och som är totalt beroende av andra.

Hon och hennes advokater stred emot lastbilschaufförens försäkringsbolag om ersättning för full assistance dygnet runt. Efter ett års kamp så vann hon, och fick sammanlagt 4, 7 miljoner norska kronor + ca 5 miljoner utöver för de kostnader som skulle gå till assistenter osv.

Hon åkte ner till tyskland med en vänninna och träffade en kille, bodde där nere i 9 veckor för att kunna lära känna honom bättre. Hur det gick för dom två, det vet jag inte för.. Jaa.. Jag somnade..

Men det jag såg av dokumentären var fantastiskt!


Sen ringde M när han kom från jobbet. Jag trodde kanske klockan var 12 eller så men den visade sig att den var 2 redan på natten.. Vi pratade en stund men sen sa vi god natt. Helt sjukt egentligen att vi bara hörs via kanske 2 -3 sms om dagen och ett kort samtal mitt i natten. Sen hörs vi oftast inte mer under dagen..


Men snart blir det ändring på det.. =)

Undra om jag ska ta tag i städningen med bilen idag? Känns nästan som att det är dax.. Det går ju så fort egentligen, man tar en påse, kastar all skit och river fram dammsugaren och suger bort allt hundhår.. Sen är det ju klart.. Skulle behöva en klädsel..




Aja.. Min sista fundering för nu; Vem masserar massören?




Ha de gött till nästa gång vi skrivs!!

BTW..

Jag har fortfarande inte städat bilen.. *skäms*

Gud så himla jobbigt det varit..

Igår vid tre insåg jag att min Onico dosa, eftersom jag slutat med nikontinsnus, inte skulle räcka över kvällen.. Jag speedade ner på ICA för att köpa innan jag började jobba halv fyra, slut! For bort på Prix.. Slut. Sista utvägen, Statoil.. SLUT!! Gaaaaah!! Vad ska jag ta mig till?? Ska jag snåla med de jag har..? *öppnade dosan, räknade, 5 st.. Bör räcka tills ikväll..* Meeen som alla vet så när man har lite av någonting, då så går det naturligtvis åt fortare.. Så kl 7 i går kväll var det verkligen SLUT på Onico i hela Hammarstrand. Suck.

Världen går väl naturligtvis inte under tackvare det men.. Bra nära kändes det som.. *grr*


Idag så visste jag att leveranserna skulle komma, så idag skulle jag få stilla mitt begär. :) Det var inte så att jag hängde på låset direkt men vid tio var jag på prix. Tänkte åka på ICA men det var så mycke bilar där så jag struntade i det, bara för att få se att det var dubbelt så mycke bilar på PRIX. Men men.. Jag var ju redan där så jag sökte reda på en hyffsad parkering i skuggan, Bettan var med.

Träffade Syster Leijon inne där så jag pratade lite med henne.. *hoppas hon kommer tillbaka på jobbet* Sen kommer jag till snusdisken och vad ser jag där? Det GAPAR tomt i Onico raden.. *Neeeeeej* Frågade den trevliga T i kassan om det inte möjligtvis skulle komma en leverans idag!? Som UTLOVAT?! Joo då det hade det ju gjort men.. Dom hade inte plockat upp den ännu.. *gaaaah* Han ringer bak på lagret och påstår att jag håller på att bryta ihop och gråta så det är bäst för dom att det finns Onico där bak, annars känner han sig hotad.. Gi, vad fick han hotbilden ifrån? =) Hur som haver så kommer C med Onico och min dag är räddad!!


Så för att undvika denna kniviga situation igen så köpte jag tre stycken! =)


Ha det så bra och hoppas ni läser vidare nästa gång vi skrivs!!

Första hindet avklarat =)

Var till Kälarne idag på morgonen.. Det gick bra. Men jag, nojig som jag alltid är, åkte redan kvart i nio, och skulle vara där halv tio. Det resulterade ju naturligtvis i att jag var där redan tio över nio.. Suck. Fick ju sitta och vänta i ca 25 minuter innan hon kom och hämtade mig och sen var det klart efter en halvtimme.. Då var det ju bara att dra ner Sunshineglasses:erna och glida hemmåt i solskenet.

Ringde och grattade min lilla älskling i morse på sin 21- års dag, han hade sovit dåligt i natt. Nycklar hade skrammlat av oförklarlig annledning och han hade bråkat med täcket.. Själv sov jag som en prinsessa, förutom de gångerna då jag gatt gå på "damernas".

Solen skiner som sagt och jag har varit ute en sväng. Sen tog jag och dammsuga (surprise surprise) till ingen nytta och nu sitter jag här.. Undra om jag ska lägga mig i soffan en sväng och softa innan plikten kallar vid halv fyra eller om jag ska gå ut i solen och få lite energi och vitaminer? Kanske städa bilen.. Skulle behövas..


Aja.. Snart kommer han hem iaf.. Förhoppningsvis den 22:a men annars så kommer han väl den 23:e.

Idag åker S till varmare breddgrader, fy faan.. Hon ringde förut och satt på Arlanda och skulle äta lunch alldeles ensam.. Stackars tös. Byte i London sen ikväll.. Fy fan! Skulle ALDRIG för mitt liv ge mig ut på en sådan resa.. *all respekt till dig hjärtat*


Ha det tills nästa gång vi skrivs!!

Men vilket väder!!

Här sitter jag nu, tvingar i mig kaffe och hunden är ute i solen. Jag knöt ihop två koppel och satte henne utanför bron. Hon tycker om att vara ute, men kanske inte nödvändigtvis ensam.. =P

Aja.. Solen skiner ju som sagt idag och jag tror faktiskt jag ska städa bilen. Dammsuga och slänga en massa skräp.. Hunder har jag släppt in nu.. Vet inte om solen blev för varm eller om hon helt enkelt inte gillar att vara ensam ute.. Men in skulle hon =) Pratar med en "gammal vän" på MSN om lite dittan och dattan.. Kristina (hon gillar inte när jag säger så =P) kommer hit om en stund.. Hon skickar gratis MMS idag så jag fick ett sådant ist för vanligt SMS. Hon är rolig hon..


Igår hände någonting lite underligt.. Jag kunde f*n inte somna!! Jätte konstigt.. Jag brukar inte ha några poblem med att somna men igår kunde jag bara inte.. Låg väl och funderade en massa naturligtvis.. På hur det är nu, hur jag mår, hur det kommer bli i sommar.. Hur det kommer bli till hösten...


Kollade på klockan sista gången vad halv 1 tror jag.. Sååå länge har jag inte varit vaken, utan en powernap tidigare under kvällen, på flera månader.. Shit!



Aja.. Nu ska jag riva fram dammsugaren och fixa till köket, IGEN, och sen ge mig på bilen..



Va hörs!!

Mysteriet är löst!

Som ni kanske uppmärksammat så har jag ju tidigare klagat på konstant huvudvärk.. Jag har nu haft huvudvärk i ca 6- 7 dagar.. Varför har jag ju funderat naturligtvis, men NU har jag kommit på det..

Det är tackvare att jag inte tycker att kaffe smakar gott längre!! Naturligtvis så protesterar min kropp mot att jag slutat med kaffet. Tänk dig att gå från ca 8- 9 koppar kaffe/ dag till ca.. 0? Då skulle nog de flesta protestera.

Men vad jag insett nu den senaste dagen är att bara jag tvingar i mig ca 2- 3 koppar varje dag så slipper jag den plågande huvudvärken. Faaaantastiskt! Nu får vi bara hoppas att det ska fortsätta så här nu då.. ;)


Har nyss kommit hem från Hammarn, har ätit hamburgare med min kära far. Mums!! 150s meny med ost och krydda på pompan.. Aah livet är gött!! ;)


Äntligen skiner solen ute, vilket tar bort snön totalt, men som visar hur smutsig min "örla" egentligen är.. Tvättade den i söndags men det syns knappt. =( Eller joo det syns uppe på taket och från fönstrets början och uppåt.. Ingen ide nästan att tvätta skiten igen, den blir ju lika smutsig nästa gång jag åker på jobbet. Suck.


På torsdag ska jag till läkaren.. Börjar verkligen bli nervös nu.. Men det kommer nog gå bra. Bara jag hittar dit.. =S


Aja nu ska jag gå ut i solen och mysa en stund. Kanske tar min ramlösa och sätter mig på bron och läser Vi I Villa?



Ha de!!


Så fruktansvärt..

http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg

Snart dax att sova..

Godag igen.. Eller ska man säga godnatt? =)

Ja jag tänkte bara kladda ner lite innan jag ska krypa ner i sängen.. Någonting underligt hände nu ikväll.. Jag klickade av en händelse in på ellos hemsidan, fyndhörnan, heminredning. Hittade massor till priser under 100:- Tex ett fint överkast till sängen och en set med 18- delar koppar med fat och skedar. Tillsammans skulle det gå på 138 :-. Beställde jag dessa fyndvaror? Nej.. Och varför inte? Jag ORKADE inte! Sen NÄR orkar inte jag nätshoppa?! Någon gång måste väl vara den första men med ett sådant FYND!!


Hur som helst så släppte jag den chocken och tänkte.. Hmm.. Nya fina frächa sommarskor skulle inte sitta fel så här i vinter rusket, vi kollar in skopunkten. Där är det ju alltid tag 3 betala för 2, så jag tänkte kanske jag hittar någonting där då.. Men ICKE!! Jag fann 1 par skor som jag gillade men då blev jag naturligtvis snål och tänkte att nej jag kan finna billigare liknande på någon rea i maj.. Suck.

Vad är det som hänt? Är det det här som man kallar för att "bli vuxen"? Isf vet jag inte om jag vill vara med mera..



Aja.. Nu ska jag halsa i mig min Ramlösa skogshallon, gå ut med hunden och sen soooova. Om jag kan somna efter min nödvändiga men ofrivilliga powernap i soffan vid åtta snåret.. :S


Ha det så bra tills nästa gång!

Gooood morgon!!

Jaa nu sitter jag här, måndag morgon och jag är ledig. I helgen har jag arbetat, slitigt med damerna på jobbet och ätit en massa god mat. Tack Ragunda Komun för att ni gjort mig mätt i helgen, och gett mig betalt för att äta ;)
Känns ganska skönt att vara ledig idag, men då åter står ett problem. Vad ska jag göra idag?

Förutom det som jag måste göra varje dag dvs, dammsuga. Ni förstår, vi har ljusa fina golv i vår lägenhet. Problemet sitter i att det börjar våras. Hmm, kanske ni tänker nu, vad spelar det för roll? Joo ni förstår, jag  har en svart lapphundsblandning. Dvs, en massa svarta tussar med hundhår ÖVER ÖVERALLT. Där av måste jag dammsuga varje dag. Man måste ju skämmas annars om man får främmande, och det ligger hundhår överallt.

Nej det kommer inte på fråga. Kanske man skulle ha gått ut på en liten promenad senare idag.. Om jag orkar. Skam över mig som är så lat.. :( Tvättade bilen igår. Tänka sig att min saab verkligen var SÅ grön.. Det kunde jag inte ana.. ;) Blev jätte fin iaf.. Får väl se hur många dagar, eller rättare sagt, hur många vändor ner på byn som det håller i sig..

Drack apelsinjuice och åt limpa med kokt ägg på till frukost.. Får sådan halsbränna efter jag ätit någonting. Den brukar inte komma förän på eftermiddagen/kvällen men nu är den redan på besök och klockan är ju inte ens elva!!

Hmmm.. Undra om jag har någonting mer som studsar inne i huvudet på mig? Inte just nu tror jag..

Kanske jag tar mig en sväng upp till Gulldalen idag och hälsar på Kristina eller Jaana.. Hmm.. Vi får se.


Ha det så bra till nästa gång vi skrivs!!

Åh denna huvudvärk!!

Det är fan inte roligt!! Idag är FJÄRDE dagen med blixtrande huvudvärk, ömmande nacke och svidande ögon.. Förbannat! Det måste vara sängen det beror på.. Eller kuddarna kanske? Eller på att jag alltid måste ligga ensam i sängen kanske?! Någonting är det, och det är INTE synen. Jag har PERFEKT syn faktiskt.. :) Det sa optikern iaf!

Aja.. Bekämpade, eller bekämpade är fel ord hade jag kunnat hade jag givit med mig mot huvudvärken och legat hemma hela dagen och gråtit och tyckt FRUKTANSVÄRT synd om mig själv. Men det gjode jag inte. Jag bestämnde mig, sa: Nu huvudvärk så ska vi åka på björkhammar och vara TREVLIG och glad emot de boende! Den lyssnade med ett halvt öra och iväg på arbetet for vi. Efter två och en halv timme hade jag vunnit och den gav ÄNTLIGEN med sig. Hoppas den stannar borta i morgon, annars blire bråk!!


Aja, kvällen på jobbet gick relativt fort, jobbade på Aspen ist för Björken efter middagen. Det var ingen som hade deligering så då fick jag gå där som har det. Jobbade med Jaana, det var jätte trevligt!! :) Blev lite stress på slutet men det gick bra..

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med min Ramlösa Original, inte Stilla som jag ALLTID lyckas köpa, och en påse super salt däck och tycka lite synd o mig själv som har halsbränna..


Ha det!! :)

RSS 2.0