God afton i vinter kylan!

Dagen börjades tidigt, halv åtta var jag uppe och ringde till tandläkaren. Så vid nio fick jag ÄNTLIGEN fixa mina tänder, ni anar inte vad skönt att kunna tugga och dricka vad jag vill.. Man underskattar verkligen det.

Hur som helst så kom min mamma hit och passade Anna medans jag spänderade 2250 :- som jag gärna behållit istället. Men jag kommer få tillbaka dom, genom försäkringen. Men ändå.. =P

Sen kom Kickan och hon levde rövare med mitt hår, fönade, borstade, plattade, kammade och joxade. Men det blev bra =D Vi gick i vinterKYLAN (kickan du frös säkert du med.......) till Brödbiten och fikade, Latte med vanilj =D Apoteket och tillsist Stööks. Hem och löste korsord, suduko och tittade på Animal Planet.

Sen åkte Kickan hem och jag.. Ja jag har väl egentligen inte gjort någonting..

MIN SKITBIL GICK IGENOM BESIKTNINGEN!!!!!! Äntligen!!

Aja, nu ropar Anna.. Adios!

Nu är det dax

´Nu sover min skatt, mammas finaste tjej.

Så nu ska jag stänga denna el-slukare och gå ner och koka mig en kopp te och göra nån macka. Förhoppningsvis kan jag äta med dessa trasiga tänder, i morgon ska det åtgärdas. Förhoppningsvis.

Aja, slut gnällt för idag med andra ord, natti natt.




Glöm inte att kommentera mina vänner.. Natti


Gud vad jag saknar den tösen!

Petra och Sara har nyss varit här, gud vad jag saknar dig Sara! Vi hade så mycket roligt förut.. Jaja.. Tiderna förändras =P

Hur som helst så har jag inte gjort mer nytta än jag hade sist, dvs ingenting alls. Men det är ganska skönt, ska gå och duscha och krypa ner i min nya goa morgonrock under min mysiga filt bara Anna somnat. Hon har börja bli så gnällig och tjurig nu på kvällarna. Hon är jättetrött men vägran ändå somna. Men men. Det går över hoppas jag.

Anna brukar gilla att titta på sig själv i speglar, men idag gjorde hon inte det.. Hon tittade en stund sen började hon gråta så tårarna sprutade! Stackars liten, jag vet inte alls vad som hände. *mammas älskling då*

Nej nu ska jag kolla om Anna tänker somna idag eller om hon ska forsätta vara vaken, återkommer eventuellt.

When I lay down on the floor..

Skrattade jag hejdlöst med fröken Elf.

Hittills har jag. Druckigt kaffe, ätit rester, pratat med min mamma och hennes sambo, skrattat med Kickan, legat på golvet med Kickan, läs Hänt Extra och skrattat åt I Nöd Och Lust på 3an. Härliga dag.

Det är skit-jävla kallt ute och jag tänker inte gå ut idag.. Inte ens för en sekund.. Okej, måste ju slänga soporna men..

Anna sover, mamma handlade åt mig för en stund sedan. Nu börjar det bli mörkt ute igen, ska det inte vända snart? Jag vill inte ha denna kyla och detta mörker. Ge mig solsken och värme. En resa till Mallis skulle inte sitta fel.. Någon?

Jaja.. Ska kolla om ni uppdaterat era bloggar någonting sedan sist.. Återkommer.

God morgon?

Skulle inte tro det......

Efter en tuff natt med feberfrossa och en kinkig dotter är jag helt död idag. Ont i hela kroppen och ont i halsen. Täppt i näsan och tung i huvudet. Tack gode gud att gubben var hemma i natt. Han fick ta Anna, medans jag låg med två täcken och frös häcken av mig. Men nu är det "goda livet" över och han har åkt tillbaka till bydalen för att arbeta. Och lämnat mig till mitt öde, febrig småbarnsmamma. =P

Åsa ringde förut och skulle komma förbi sen med lite förnödigheter, har ingen energi att gå och handla idag. Men man kanske skulle behöva den friska luften? Men det ser ju så jävla kallt ut......

Nu ropar Anna, matdax. Ha en fortsatt bra dag

Your's sincerly, gnäll-Marie

Nu så

Har jag gjort någon nytta idag jag med.. =) Tvättat, letat fram gästsängen under alla diverse tvätt som har en tendens att hamna där ist för där dom har sin plats. Jag har även plockat och grejat med alla Annas kläder, så nu är det bara kläder som hon KAN ha som ligger i lådorna, inte sådant som hon vuxit ur.. Det var på tiden =D

Btw, Edvin Daniellsson var jag hos, ja och han är tillsammans med Elin H. Har du gått i samma klass som mig en gång i tiden så vet du nog vem hon är, "someone".

Då så. Anna ligger ute i vagnen på bron och soooover och jag har börjat fått ont i halsen. Kanon. Skulle bara fattas att man drog på sig en dunderförkylning nu innan nyår.

Nu ska jag läsa bloggar.. Adios!

Back to normal

Ja. Juldagen. Vilken kväll.

Åkte upp till Gulldalen på kvällen, Mattias och Jaana kom och hämtade mig. Vi åkte på Lergodset och löste in oss och sen till Gulldalen medans Jaana gjorde sig i ordning. Sen kom Elin och hämtade oss och vi for på förfest hos henne och Edvin i Pålgård. Träffade massa människor, pratade en massa med Nattis (som slickade mig på kinden, du är då allt för söt =P) Vid 23 tiden åkte vi ner på Lergodset, jag tappade bort Jaana, men fann Kickan. Träffade Jenny Andersson, som tydligen bor i Trondheim, vad man är med då.. Trodde hon bodde på Frösön =P Träffade en massa människor, drack lite vin, dansade.

Till "olyckan".. Jag gick till baren och tog det DUMMA beslutet att köpa en flaska öl. Dumt. Gick med Kickan och dansade, gick undan lite eftersom det var ALLDELES för mycket folk för att dricka ur en glasflaska. Ville ju inte göra illa mina tänder. Hehe. Någon, säger inget namn, dansade in i mig SAMTIDIGT som jag skulle ta en klunk och katastrofen var ett faktum. Jag har alltså slagit ut två flisor i mina framtnder. Vackert.

Har precis pratat med jourtandvården i Östersund, för att det inte ska kosta en FÖRMÖGENHET så ska jag alltså se ut som en lodis tills på måndag och då prata med Folktandvården här på Hammarn och få mina tissingar fixade.

Nej det gjorde inte ont då, det gjorde inte ont igår, men nu jävlar känns det. Suck.



Men för att sammanfatta kvällen, var det faktiskt ganska bra. Hade egentligen mest roligt i Pålgård, om någon kan tro det. Lergodset är ALLDELES för litet för att vara på på juldagen, Hotell Hammarstrand är klart bäst så egentligen var det hela en stor besvikelse. Men men..

Igår gömde jag mig med min Anna i mitt undangömda hus och käkade pizza. Idag ska jag inte göra så mycket mera än igår, kanske städa om jag har lust. Tänker inte visa mig bland folk iaf, och varför skulle jag? =P

Nu ska jag gå ner och hänga lite tvätt innan det är lunch. Adios for now, jag ber om ursäkt för det "felaktiga" inlägget natten mot annandagen. =D

Sidärja.

Den här kvällen sög.. Fy fan.

God jul på er mina vänner!

God jul!

Nu ligger Anna och sover, vi har badat och kollar på Top Model 9 så hon är helt slut. Snart ska vi åka till Böle och träffa Annas farfar och fastrar. Sen ska vi hem och bara njuta av varandra.

Hoppas att ni får en fin dag och en mysig kväll, klockan 3 är det Kalle Anka som gäller.

Puss på näsan!

Dan innan dopparedan..

I måra ska här badas.. Haha skämt åt sido, i morgon kommer tomte-jäveln.

Anna sover, brorsan går upp och ner i våran trapp, Micke lagar mat och Elin och Edvin vad nyss på en snabb-fika. =) Blev även bjuden upp till dom senare i veckan, det ska bli trevligt =)

Idag har vi virrat runt, ja virrat, på Hammerbeach och panik-handlat. Som planerat. Prix, Whalbergs, som NATURLIGTVIS inte var öppet, järnboa och Systemet. Inte jag dock, men jag skickade en liiten beställning. =P Alla paketen ligger under granen, jag litar inte på att tomten kommer med några. Skinkan ska fixas ikväll och.. Sen är det väl bara att vänta I guess.. På att få sätta tänderna i skinkan och köttbullarna.

I morgon ska vi nog bege oss till böle en sväng, och säga god jul iaf. Sen blir vi hemma resterande dagen. Orka fara omkring? Pappa, Torbjörn och farmor var hit tidigare idag, Bettan med såklart. Hon blev lite förvirrad och visste inte om hon skulle följa med pappa eller stanna hos oss. Hon fick göra som hon själv ville. Hon for med pappa. Så, vi vet nu alltså vem hon gillar bäst.. =( Huvudsaken HON mår bra. Och det gör hon ju =D

Nej, nu ska jag leta fram gästsängen under all tvätt. Annars kan inte brorsan sova när natten kommer.

Adios och GOD JUL!

Back to vanligheten =P

Igår var jag ute och gick i snålblåsten med min mamma, hennes sambo, Anna + Annelis hund Doris. Micke kom hem vid 6 tiden och vi blev bjudna på middag hos svärmor. Kvällen spenderades i varandras sällskap och framför Heartbreak Hotel =D

Idag har jag och Anna varit ute och gått med Åsa och Erika, även det i snålblåsten. Men på med regnskyddet på vagnen så blir det skyddat för min lilla skatt. Ska strax gå ner och hänga en tvätt och sätta på nytt kaffe.. Har inte panikhandlat någon julklapp, men jag har faktiskt inte råd. Eftersom gubben inte haft nå jobb så har vi bara en inkomst denna månad, så vi har fått prioritera om lite.. Men men.. Jag hoppas du förstår K (gråter inombords).

I morgon kommer min pappa igen, så jag får träffa min ÄLSKADE Bettan och ge honom hans julklappar.. Han ska vara uppe hos min farmor i jul, så vi träffas inte på julafton, eftersom det är körförbud på min bil, blänger-elakt-på-Micke-och-Mattias-som-skulle-fixa-den, så åker vi ingenstans.

Hur som helst, idag blir vi bjudna på middag hos Åsa idag igen, kyckling. Vi ska byta julklappar idag, eftersom dom åker upp till Åsas föräldrar i Lycksele i morgon.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen göra lite nytta, adios for now.

Härliga tid..

Nu sover min skatt, hon har egentligen sovit en bra stund, men det var så mysigt när hon sov i min famn.. Vi har några jobbiga stunder, kvällarna när hon inte alls vill slappna av och sova, fastän hon är trött.
Då tittar hon på mig med sina stora klarblå ögon och ler, är det konstigt om man smälter?

I morgon kommer äntligen min älskade gubbe hem igen. Om än "bara" för en vecka, men det ska bli så himla skönt. Det är så ensamt här på Forsgränd då inte han är hemma, speciellt på kvällarna, när man vill ha någon att ligga i soffan bredvid, någon att fika med och framför allt, någon att prata med. Någon att krypa nära i sängen och bara sova bredvid. Kudden har fått duga och Anna såklart. Men hon sover ju i sin egen säng, hon brukar vakna runt 6 tiden, så då får hon komma till mamma och mysa och FÖRHOPPNINGSVIS somna om.. Oftast får hon en flaska och sen somnar hon om igen.. Så duktig tjej. =D

Ute har det slutat snöa tror jag, känns skönt tycker jag, jag har ingen lust att skotta snö i morgon.. Men måste man så måste man.. Tyvärr. Funderar på om jag skulle ha bakat dom där goda havrekakorna med nougat i morgon.. Får se om jag känns ha lust. Annars tar vi det på måndag.

Appropå måndag så ska vi tjejer träffas igen, kanske pappa vill ha lite egen-mys med Anna så jag kan dricka mitt kaffe i lugn och ro..? Vi får se. Hur som haver så är det Gulldalen som gäller denna gång, det ska bli roligt. Hoppas verkligen att vi fortsätter med dessa träffar, det är så roligt att ha några att prata med, det bli lätt väldigt mycket; "Jasså, säger du det?", "vad säger du? Ja vad säger du mammas skatt" och pruttar på magen.. Man känner sig ju lite lätt galen när man tänker efter. Där sitter man, på golvet och pratar med en tös på drygt 3 månader hela dagarna.. Inga vettiga konversationer kanske, men ack så trevligt i alla fall.

Måste komma ihåg att köpa mera inslagspapper i morgon, jag har ju bara varit påväg sedan i onsdags.. Men det börjar brinna i knutarna så att säga. Hehe.. =P Är det någonting mera som jag måste köpa? Juste, en "akut-julklapp".. Undra vart fan jag ska hitta den då? *suck*

Tror att mitt nyårslöfte får bli att planera bättre..

God natt!

Suck

Min älskade lilla skatt. Hon tänker vara bråkig med en trött mamma på kvällarna nu.. Kanske hon saknar sin pappa som är borta och jobbar? Jag vet då att jag gör det..........

Idag har vi träffat Kickan en snabbis, följt med Jaana till läkaren i Kälarne och hälsat på min mamma och hennes sambo. När vi kom därifrån ringde svärmor och frågade om vi ville äta middag med henne och Erika, så det gjorde vi. Erika var på bråk-humör ikväll, slogs och bets. Så vi ska träffas i morgon ist, då hon kanske sovit lite bättre.

Nu ligger Anna i sin säng och tycker nog det är jävligt tråkigt. Hon somnade, i ca 30 minuter, så nu tänker väl hon vara vaken ett bra tag.. Jaja, tur hon är snäll iaf =D

Nej nu ska jag kolla vidare, eller kanske leka med min skatt.. =D Ha en fortsatt bra kväll, här faller snön och döljer halkan, farligt!

Fredag hela dagen

Dagen börjades med att jag vaknade av att Anna låg och pratade, eller kanske halvskrek.. =P Men hon är ju glad så.. Min dotter är så gott som alltid glad när hon vaknar =D

Min pappa har varit här idag, han hjälpte mig att byta madrasser i våran säng.. Vi fick våra nya igår kväll =D Fick träffa min lilla Bettan idag oxå, gud vad jag saknar henne.

Nu ska jag bädda rent i sängen =D

Förresten..

Är det bara jag som har problem med bilddagboken?!

BLIR TOKIG!!

Sedär ja..

Mycket han vi med igår govänner..

Jaana och Elin kom vid halv elva tiden, vi drack kaffe/te och åt lussebullar. Damn I'm good. Surrade ett bra tag tills vi kom på att kanske vi skulle sätta ihop byrån jag köpte på Ikea. Fine, let's do that.
Vi packar ut alla 1000 delarna ur kartongen och sen så börjar vi försöka oss på detta "pussel" (att det ska vara så komplicerat) hur som haver så var Jaana på hugget, hon kom på hur vi skulle göra. Dock liiite försent eftersom jag hunnit ringa min mor, hon har en exakt likadan hemma, och bett henne komma ner och visa hur "lätt" det var att sätta ihop den.. Hur som helst hade vi kommit ungefär helt klart när mamma kom med hammarnen, min sambo har slarvat bort våran fina nya hammare. Förutom lådorna.. Elin var verkligen on fire med dom, lite för mycket för hon satte ena sidan FEL, och vi fick kämpa i ca 10 minuter med mejslar, hammare och tjurighet innan vi fick loss skiten så vi kunde göra rätt. Hade kunnat sluta med en byrå med 4 lådor och ett hål. Men så blev det inte. =D

Nu står den i hallen FULL med Annas ytterkläder och mina halsdukar/mössor/vantar och ser vacker och korrekt ihopbyggd ut =D Faaaaantastiskt.

Sen klädde jag och Anna granen för att få lite julkänsla, det fungerade. Anna gillade mest belysningen, resten kunde vi strunta i tyckte nog hon. Men mamma tjurade och hängde upp röda kulor och guldglitter. Den är så fin =D

Kvällen blev annars rätt lugn, det rasade snö från taket så jag höll på att sätta teet i halsen och det var en bil in på gården och vände.. Tror jag.. Jag hörde en bil och en dörr som slog igen, men såg ingen...............
Såg ett rådjur när jag kikade ut igenom förstret med.. Vilket djurliv vi har här på Forsgränd, mitt i centrala Hammerbeach.



Idag då.?

Klev upp vid 9, gick och handlade ersättningspulver och lite andra förnödigheter vid halv elva och sen har vi egentligen bara slappat.. Jag har slagit in lite julklappar, vänner och familj: jag är så dålig på att slå in julklappar, så era paket kommer se ut som skit.. But remember, det är tanken som räknas =D Klockan 18 var det öppet hus på min systers skola så jag och Anna åkte dit. Faster Jenny stal Anna och försvann med henne, jag lokaliserade dom sen. =P Faster Erika kutade runt som ett litet troll och stackars Åsa kutade efter.. Tillslut slutade hon med det, var av det slutade med att Erika, i all sin fart, sprang in i en annan människa, kutar till Åsa och säger; Mami mami, dom puttas! Hon är ju bara underbar den tjejen!! =D

Anna ligger och sover nu, är helt slut efter att ha flörtat med ALLA mammas gamla lärare och tittat på alla människor. PeeWee bla och en massa flera.. =)

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska fika.

Puss på pannan govänner!

Giovanni

God afton.

Tösa sover, jag sitter och halv tittar på Titanic och syster-yster har fått halsfluss.. =(

Idag har vi haft fullt upp, Anna och jag. Morgonen började när Sofie klev upp vid halv åtta, Anna har sovit oroligt inatt, berodde nog på fullmånen. Hur som helst så klev vi upp, Anna fick mat och jag kaffe. Vid halv elva tror jag, skottade jag fram skitbilen och vi åkte upp till Gulldalen. Var där ett tag och sen for vi hem, för att vända egentligen eftersom vi skulle på BVC klockan 14.00. Efter att vi varit där gick jag och Anna och hälsade på på jobbet och drack en GOD kopp kaffe med Mia och Lotta. Sen åkte vi hemåt, jag käkade middag och Sofie och Jenny var barnvakt medans jag kutade upp på Prix och köpte lite förnödigheter.

Anna har varit lite grinig ikväll, men nu sover hon som sagt.

I morgon kommer Elin och Jaana och fikar på förmiddagen, vi har lagt in om "en-dag-i-veckan-utan-karlar", och denna gång faller turen på mig att agera värdinna. Vi var hos Elin och Edvin förra veckan.. Nästa gång är det Jaana som får koka kaffe =D

Jaha, nej nu ska jag nog titta på Titanic igen, bara jag läst alla bloggarna =D

Natti natt!

Nu ska jag soooova

Idag har varit fullt upp.

Mamma kom vid 9 tror jag, och rev igång mig med städningen som aldrig verkade bli av. Så nu är hela huset städat.. Sen satt vi och surrade om att vi skulle varit till Ikea innan jul.. Tänkte åka i morgon, men då kom jag på att jag och Anna ska till BVC 14.00.. Så vi ringde min mormor och frågade om hon skulle med.

Vid halv tre åkte vi ungefär och halv åtta for vi därifrån. =D
Jag köpte en julklapp till Anna, en till min mammas sambo och en byrå till Annas alla ytterkläder. Våra kommer nog få plats dom med, eller iaf vantar, mössor och halsdukar.. Jag fick med mig lite mera plock, en lika glasburk som jag har till kaffet och tepåsarna att ha hennes ersättningspulver i bland annat..

Gäsp, nej nu ska jag sova.. Natti natt!

Kvällen snart

Denna dag har svischat förbi fort faktiskt.

Vi tog kort på oss 5 generationer idag, min gammelfarmor Inga-Britt, min morfar Leif, mamma, jag och Anna. Sen fikade vi och min gammelfarmor berättade lite om när hon var yngre.. Bla om när hon blev sjuk när morfar var liten, lite som sina syskon och vart hon arbetat innan dom tog över jordbruket.

Sen åkte vi upp till min mamma Anna och jag, och blev bjudna på middag där. Nu är vi hemma, Anna har precis somnat och jag och Sofie (som ska sova här) har tittat på Shrek 2. Nu ska jag strax gå och duscha och sen hoppar vi nog i säng.. Sofie ska ju upp på skola i morgon.

I morgon ska här STÄDAS. Plockas, dammsugas, skuras och dammas. Och skotta snö. SUCK.

Aja, det är morgondagens bekymmer. Natti natt

God förmiddag..

Godagens mina vänner..

Ute faller snö-helvete IGEN. Idioterna som skottar skottar inte som dom ska så då får jag skotta hela jävla planen för hand. Underbart. Anna och jag sov ända till halv 10 idag, så himla skönt. Nu sover hon igen, min fina flicka. =)

Igår for vi alltså till Sollefteå i vinterkylan, lånade svärmors bil. VIlken underbar bil att köra. =D Hur som haver så kom vi väl fram vid 12 snåret, jänterna skyndade på klädaffären på övervåningen i Gallerian och jag gick på Kapphal och handlade en julklapp till Anna. Och strumpor.

Hittade en klänning/långtröja åt mig, 99 kr på rea men sen var det 25% på allt. Trodde bara det var på ordinarie priserna (som det brukar) men det var verkligen på allt. =) Syster hittade en klänning på LIndex och sen begav vi oss längre bort i staden. Leksaksaffären var full med folk men vi trotsade det och handlade en julklapp till Erika och till Anna. Finns så mycket fint, men man får hålla sig lite.. Det är ju snart jul =D

Sen letade vi oss ut till Kläddax, hittade NATURLIGTVIS massor men plånboken sa stopp. JB hittade någonting men sen begav vi oss hemåt. Saknade ju min Anna som fick vara med farmor.

Nu vaknar hon, adios!

Tjatter i soffan..?

Jaha, så hade den här dagen sprungit förbi. Det gick ganska fort..=)

Anna ligger i sin säng och sover, jag blir så stolt över min fina flicka. =D I morgon ska hon vara med sin farmor och två av sina fastrar medans jag tar med min Annas moster och en faster och dra till Mulle, Solleftio alltså. (eller hur fan det stavas =P) Vi ska sista-miuten-julklapps-handla. Jag har 2 klappar kvar och tjejerna har väl nååååågra fler =P NU sitter dom nere i soffan och är tonåringar, talar i gåtor och fnissar. NI vet, som 13-14 åringar gör =P

Det där glaset Sangria gick tuuuungt att få ner, men tillslut surplade vi väl i oss den där dl med godricka.. Nu står den i kylen och väntar på bättre tider.. Kanske man tar ett glas på jul, för att fira tomte-fan?

Ja julen är snart här.. Känns annorlunda detta år, naturligtvis. Nu har jag en liten Anna. Till henne köpte jag en stor nalle idag, tiger. Han är så himla fin. Anna fick "välja", jag visade Nalle Puh, Ior och Tiger för henne, och hon kollade mest på Tiger så han fick följa med hem =D Hon har tittat på honom heeela kvällen.. Och smakat på örat..

Nej nu ska jag joina flickorna i soffan och tvinga, ja TVINGA mig igenom Idol-finalen..

Wish me luck.. Natti natt!

Fan ta er!

Blir så förbannad! Snön vrääääker ner ute, men tror du IDIOTERNA (vet inte vem) skottar på min gård? Neeeeej, dom skottar till soptunnan och LÄMNAR det oskottat på gården! Hade det varit bilar i vägen, fine, men nu är planen TOM!

Hur som helst. Kunde inte tända upp i morse heller, mamma och brorsan kom vid 12 så han askade ur ordentligt och sen fick vi till det äntligen. Medans dom ändå var här så;

*Travade vi upp ved inne vid kaminen
*Fyllde lådan på bron
*Fyllde korgen med små-tända-upp-pinnar
*Brorsan, älskade bror, skottade gården (eftersom det inte gjorts, grr)
*Gick och handlade en sop till bilen
*Handlade en sop till bron och en Fiskars spade till mig på Järnia

Nu håller vi på att lagar mat, kött, klyftpotatis och bea, MUMS!! Anna Panna sover och bror och syster sitter bänkade framför TVn. Det är så skönt att slippa vara själv..

Nu ska jag snabbläsa lite bloggar och sen käka..

Ha en bra kväll, nu kallar mitt glas med Sangria =D

Glamour

Jag tittar på Glamour.. Jag blir så irriterad på hon Brooke. Hon ska ha allting. Hon ska ha Nick, hon ska ha Ridge, hon har av MISSTAG blivit den biologiska mamman till ex-maken och hans frus barn tackvare ihopblandning av ägg.. Nu tycker hon att HON ska ta hand om DERAS barn.. Nån fler än jag som tycker att denna serie ballat ur? Nu ska jag byta kanal, unga mödrar på 5an

What a day folk's!

Japp, min dag började vid 7 i morse..

Vi skulle vara på Erikas dagis vid 9 och kolla deras luciatåg, så vi klev upp 7 för att hinna med allting.. Kokade kaffe, gav Anna frukost, gick ut och startade bilen och fikade lite. Halv 9 åkte jag och hämtade Sanna som kom med bussen och sen for vi till dagis. Kikade på luciatåget och sen fikade vi lite kaffe/saft/te/glögg och pepparkakor och lussebullar. Det slutade med att jag hade massa barn runt mig och Anna, alla ville klappa på Erikas "lille Anna". =D

Efter det for jag och tankade, man måste ju passa på när bensinen kostade 9.94!! Under 10 kr, så jag tankade fullt. Och så lite som jag använder bilen så kommer det väl räcka till februari, haha.
Käkade lunch med Åsa, Jenny, Erika och Sanna, sen åkte jag och Jaana upp till Pålgård och hälsade på Elin och Edvin. Anna hade precis somnat när vi skulle fara, så hon fick stanna med farmor och alla fastrar. =)

Hämta Anna efter en timme, och for vidare till min mamma på tårta. Min syster fyllde ju år igår, så det fanns tårta där uppe.. Klart man offrar sig menar jag..... =P

Så nu har vi väl varit hemma i snart två timmar, Anna sover och jag håller på att elda upp lite govärme =D Måste nog gå ut till mööööööörka vebon' och hämta mera ved sen.. Suck. Känns verkligen inte lockande.. Gillar inte när det är mörkt. Men men.. Gillar inte att frysa heller.. Så alla, jag vill ha en pannlampa i julklapp!

I morgon ska vi på BVC igen och mäta och väga. Ska bli spännande och se hur mycket Anna har växt! Jag tycker själv att hon blivit jättestor! Hon äter som en häst oxå, jag ammar bara nattetid numera och någon gång ibland på kvällen. Men snart ska jag nog sluta med det, och bara amma på natten.
Jag har aldrig egentligen tyckt om att amma.. Men det kan ha att göra med att dels det var problem första veckan, men sen fick jag sår som aldrig ville ge med sig.. Men det kanske blir bättre med nästa barn när det beger sig..?

Nu ska jag läsa lite bloggar, ha en bra kväll!

Handlade lite..

Igår var jag in på yber-rean på HMs hemsida.. Hittade lite till Anna som hon ska få i julklapp och sen liiite till mig själv med. Hittade nån fler julklapp oxå.. Så det kommer v 51 =D

Idag fick Anna en tidig julklapp av sin farmor, en JÄTTEFIN åkpåse. =D Passar bra det nu när vintern kommit med stormsteg..! Nu är Gubben med Mattias och ska fixa min skitbil.. Besiktning i morgon.. Håll tummarna!

Ett stooooort

Grattis till min systeryster som fyller 13 år idag!!!!!!!!

Brr sa räven..

Nu är det fan kallt!

Idag har jag varit och klippt mig, häääääärligt!! Förut har jag klippt mig på Min Salong, men idag var det Kristin som klippte mig borta vid Lenas Salong. Dit ska jag fortsätta gå!

Hur som haver så klippte jag lite på längden och sen toppade jag uppklippningen och luggen. Sen plattade hon mitt hår, älskar mitt hår när det är fixat =P Köpte lite produkter med, så nu är jag nöjd =D

Anna ligger nerbäddad i vagnen och sover, hon somnade när vi gick och handlade. Jag la en filt runt henne nu, så hon kommer inte att frysa =) Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska ta och plocka ihop lite här uppe, det ser ut som ett kaos.

Adios!

Here we go..

Utmanad av Linda.

Tre namn du lyssnar till:
- Marie
- Hjärtat
-

Tre saker som skrämmer dig:
- Mörker
- Ovisshet
- Samhället


Tre saker du har på dig:
- Klänning
- Långkalsonger =D
- Strumpor


Tre av dina favorilåtar just nu:

- Nickelback - Gotta be somebody
- Pink - I don't believe you
- Espen Lind, Askil holm, Alejandro Fuentes och Kurt Nielsen - Hallelujah

Tre sanningar:
- Jag är lycklig
- Jag vill ha sommar igen
- Jag önskar att livet vore enklare


Tre hobbys:

- Vara med Anna

-

Tre saker du vill ha:
- Mer pengar
- Ork att städa
- En kopp te 



Tre personer du utmanar:
- Vem helst som har lust.


I ett hus vid vägens slut..

..sitter jag och tittar på Äntligen hemma. Anna sover i min famn, det är så himla mysigt.. =) Nu är det himla kallt ute, -16 sist jag kollade.. Huvva.. Jag gillar vintern när det är 2- 3 grader kallt, men när det börjar bli så här kallt, då längtar jag efter värmen.. Tur man kan elda inne.. Det är så mysigt, speciellt nu när jag kan tända upp jag med =P

Till att börja med.

Grattis min vän, känns himla skönt att veta att du med största sannolikhet kommer att vara min och Annas personliga plåstra-omare om en sisådär 3 år!

Dagen började himla tidigt idag igen, redan vid halv åtta. Min Anna, hon sover jättebra om nätterna, men hon kunde väl ändå sova liiiiite längre på morgonen? Hur som helst så klev vi upp, Anna fick mat och jag kokade lite kaffe. Vakna med The Voice tittade vi på, i brist på annat. På nyhetsmorgon pratade dom egentligen bara om oroligheterna i Grekland, vilket jag totalt missat.. Så det ville vi inte se.

Sen tittade vi på Top Model 8, ett program som jag tidigare ratat, men som har lixom.. Växt på mig. Det är roligt att se, roligt att se alla intriger och framför allt allt skitsnack (typiskt tjejer, speciellt om man samlar massa på samma ställe) bakom ryggen på varandra. Sen tycker jag Miss J är så härlig =D

Mattias kom och drack lite kaffe och sen bar det iväg till Böle och hälsa på Annas farfar och få se deras extreme-makeover. Helt okej faktiskt, det kommer bli jättebra när det är klart.. Träffade även M för "första" gången, hon är himla trevlig.

Nu är vi hemma igen, och JB och Erika ska snart komma hit tror jag. Nu ska jag nog ta en kopp kaffe och sen kika på TV.

Juste, pratade med min pappa förut.. Jag vet att man inte ska "bli glad" över andras huvudvärk, men OJ så lycklig både jag och Anna skulle bli om det blev så.. (Talar i gåtor, jag vet men jag fick ingenting säga... =P)

Tjolahopp!

För att summera..

Idag har jag gjort följande;

*Suttit i soffan
*Druckit alldeles för mycket kaffe
*Badat min prinsessa
*Ätit mat
*Suttit i soffan

Produktiv dag va? Haha.. Jag har helt enkelt inte haft lust att göra någonting. Tittat på snön och suckat, varit ut och flyttat på soptunnan så dom kommer förbi med traktorn när dom ska skotta..

Nu ropar Anna förtvivlat.. Återkommer kanske..

Puss på er!!!

Jag bara måste..

..berätta om en kommentar jag fick här om dagen..

Vi pratade om internet och Mattias kläcker ur sig en så rolig kommentar..

Jaana: Ja jag får ju aldrig sitta vid datorn.
Jag: Vad gör Mattias vid datorn då jämt?
Mattias: Ja jag spelar spel på facebook..

HAHAHAH (dålig humor kanske men..)

Back to basic...

Hola!

Nu är jag tillbaka efter några timmars tystnad. Sedan sist? Jaa.. Jag har flängt runt i kommunen, Krångede igår och slutligen Gulldalen för en kopp kaffe och lite surr. Sen hem, då var JB och Malin här och hade gjort bo åt kaninen. Eldade och tittade på TV. Gubben kom hem igår kväll, det var så himla skönt att se honom komma in genom dörren =) Anna blev glad oxå, hon hade nog saknat sin lilla pappa.

Till middag blev det risotto med ädelost och kyckling filé. MUMS!

Min förkylning har blivit lite bättre, men fortfarande retas näsan och ögonen tåras lätt. Och inte blir det bättre av att ute snöar det som bara den, jag säger som mamma; "visst är det fint men.." Räcker det inte snart?

Idag tänkte jag ta tag i städningen, eftersom helgen har bestått av snorpapper och feber så har det inte blivit någonting av med det.. Egentligen hade jag velat ligga i soffan eller sängen hela helgen, men med en liten Anna så går ju inte det.. Hon ville inte ligga i sängen hela dagen, det var tråkigt. Soffan gick väl ann, men det var tråkigt iaf..

På onsdag ska jag klippa mitt burr, men jag vet inte riktigt hur ännu.. Kanske det bara blir att toppa det lite, klippa bort det som är slitet. Jag gillar att mitt hår börjar bli lite längre igen faktiskt.. Plus att Anna gillar att hålla i mitt hår när hon ska sova.. Vi får se.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ge mit hän åt städningen.. Suck..

More dead than alive

Fortfarande förkyld. Anna börjar nog oxå bli krasslig.. Igår hade jag problem att tända upp, det slutade med att mammas sambo fick hjälpa mig. Men idag, idag, klarade jag det =D Jag är så himla BRA. Petra och Saga var här igår, vi tittade på Mamma Mia och Sex and the city filmen. Den var bra faktiskt. Nu blir mitt kaffe kallt, berättar mer sen. Tack för att du finns till Petra!

Härligt.

Anna sover uppe i sin sång, känns så skönt att vi fick låna babywatchern av Mattias och Jaana. Jag blir så orolig att jag inte ska höra när hon vaknar.. Men nu är det ju ingen fara =) Hade ett litet missöde i morse när jag skulle tända upp, fick inte till det. Men nu brinner det och är varmt =) Lunchade med min vän Kristina på kaffestugan idag, alltid lika roligt! *saknar dig Kickan* Ha en fortsatt trevlig dag!

Jag skulle..

Behöva;

*Plocka ihop
*Vika in all tvätt
*Dammsuga
*Skura
*Tvätta
*Plocka i köket



Men jag vill inte...

Petra, kommer du i eftermiddag? Det finns tacogratäng =P



Idag har vi hittills;
Tagit en kort promenad, till apoteket och sen färgat mitt hår. Jag har skottat gården eftersom komun bara skottar ungefär ETT drag med stora traktorn. Naturligtvis INTE där jag tänkt, eftersom jag flyttat på Saaben.
Men neeeeej, då skottar han MELLAN volvon och Saaben, men inte rakt fram där jag BRUKAR ha Saaben ståendes. *idioter* Så det var vara att riva fram den-där-stora-otypliga-skott-mojängen och skotta. Underbart.

Håret vart bra, tackar som frågar =P Undra om man skulle plocka lite i sovrummet medans lillan sover..?

Men jag vill inte. Jag vill ingenting göra idag. Suck.

Vad sysslar Du med idag?

Girls only

Japp, nu har mannen i huset styrt kosen mot Bydalen. Han blir bara över helgen, men det blir en försmak på vad som komma skall.. Så i helgen blir det; snorpapper för mig, kickan, petra och tacogratäng till middag.. Kanske inte hela helgen, men nästan =P

Nu ska jag dricka kaffe, adios!


Snö snö snö..

När ska det räcka?!

Nu har min goa farmor precis åkt härifrån, hon kör taxi idag så hon kom på kaffe mellan turerna.
Idag ska vi upp  på dagis och hämta Erika igen, JB skulle på någonting med Ungdomsgården och Åsa jobbar ju så då hämtar vi på dagis idag =D Då får ju faster Erika gosa lite med Anna och jag får stilla min Erika-sjuka. Det är ju bara världens goaste tös =D Jag va ju jättemycket med Erika innan Anna kom, och jag saknar ju henne. Så man får passa på när tillfälle ges =)

Nu ska vi strax ta och käka lite lunch och sen iväg på affären, måste på Ica och hämta mitt paket som jag glömt i flera veckor. Fick en påminnelse nu i posten, så det är bäst man hämtar ut det då.. =)

Vad ska ni göra idag?

Ganska mysigt med vinter ändå......

Ute är mörkt och kallt...

Idag var vi inte lika lata som vi brukar, Anna och jag. Klockan 07.38 klev vi upp, gick ner och påmindes om att det inte fanns nå kaffe hemma. SUCK. Drack te (har aldrig varit så ÄCKLIGT med te förut) Kollade lite på TV, Anna somnade en stund. Klockan 9 tog vi på oss kläder, gick på Prix och handlade och tog en kortare promenad. Anna somnade som vanligt så hon fick sova ute i vagnen tills hon vaknade vid 12 tiden. Under tiden hon sov fikade jag med Lotta, tvättade och plockade ihop lite hemma.

Vid ett kom Mattias och Jaana en sväng och drack kaffe och vid tre gick jag upp på dagis och hämtade Erika. Det lilla bustrollet =D Så Erika var hos oss till halv 6 då JB kom och hämtade henne. Vi käkade älgstek och klyftpotatis idag, GUUUD så gott det var. Min gubbe är fantastisk på att laga mat =D

Nu ligger Anna och sover nere i soffan, inbäddad med kuddar och en gofilt. Och gose elefanten, NATURLIGTVIS =P *tack Niclas och Nattis*

I morgon bär det iväg till Östersund och förhoppningsvis så ska vi hitta alla resterande julklappar. Vi har iaf bestämt att vi ska inte köpa till de vuxna i år. Eller, alla får väl NÅN liten grej, men annars så prioriterar vi barnen faktiskt. Är det inte för deras skull man firar jul, EGENTLIGEN?

Aja, nu ska jag läsa ikapp mig lite i bloggarna innan jag går ner igen och tittar på min Anna. Finaste Anna.

RSS 2.0