Sommar

Sidär ja, så har ännu en dag flytit förbi och jag har inte gjort någon nytta alls. Känns ju verkligen meningsfullt. Suck.
I morgon är det dax att jobba igen.. Jag börjar jobba halv ett och slutar åtta. Jag VILL inte jobba mera.. Nu vill jag bara vara hemma och njuta av den sista tiden.. Men så blir det inte. Jobba jobba jobba.. 15 dagar till.

Åkte hem och slöade lite och sen lagade jag mat. Pappa, Robin, Carro och Martin kom och käkade med mig. Trodde Sofie skulle äta med oss med men.. Hon var med JB. Sen tvingade jag Robin och Martin att bära upp ett fint skåp till övervåningen, ett skåp som Micke köpt till sin samling..

Petra och Saga kom förbi, det var roligt. Länge sedan jag träffade henne.. Hon retade mig lite för mina fötter.. Men men.. =) Det var trevligt iaf, hon kikade på spjälsängen och kollade de nya barnkläderna som jag köpt. =)

Nu tittar vi på American Pie hos pappa, haha.. Den är rolig.

Appropå min pappa, han ska flytta ifrån mig!! =S

Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mera.. Kanske skriver någonting INNAN 4:e augusti. Annars så hörs vi då!! Adios!

Kom och håll om mig..

Godag. Har ni saknat mig?

Mitt internet fungerar fortfarande inte. Det märks en dag som denna då man är ledig, solen är alldeles för varm för mig och jag har ingen bil. Micke på Statoil ska "fixa" mitt bakdäck senare under dagen, så nu är jag uppe hos min mamma och snyltar på hennes internet.

Sedan sist har jag jobbat. Helgen på Björkhammar var FRUKTANSVÄRD!! Lördag hade vi 47.5 ute på uteplatsen I SKUGGAN och inne i lokalerna var det ca 35- 36 grader. Jag, som svettas som en gnu i vanliga fall tackvare mitt fantastiska värmeverk innombords, jag flöt ju nästan bort.. Tur jag jobbade en delad som sagt så jag kunde hem och "svalka mig". Tror aldrig jag duschat så kallt och ännu tyckt det var varmt.....

Söndagen var liiiite mildare, åskan och regnet gjorde en liten skillnad. Medans det regnade iaf.. Sen återgick det till tropiskhetta, både inne och ute. Suck. Men den dagen gick ganska fort ändå, speciellt kvällen. =)

I går (måndag) jobbade jag halvdag, sen var jag till BM. Allting var bara bra där, SF- mått 30 och bebisens hjärtslag var 146 igår. =) Min UL tid blev flyttad till den 7:e augusti ist för den 8:e, men men.. Micke kommer vara nere i Gävle och jobba då, så kanske jag får fara själv på UL..?

Aja.. Nu har jag nog ingenting mera att tillägga.. Kanske uppdaterar mera senare under dagen eller när tillfälle ges..

2a augusti ska jag på Diggelo, YEAY! =D

Vaaaarmt!!

Hej! Sitter hemma hos papi.. Vårat internet fungerar inte, så jag är helt utan. Så då passar jag på då jag är hos pappa nu. Igår var jag till Stugun och inhandlade en spjälsäng och lite annat "smått och gott" =) Packade upp sängen igår iaf, så nu står den "färdig" i vårat sovrum =) Ska bara köpa till nå sängkläder till den och täcke och kudde. Kudden kanske man inte kommer använda från början, men senare..

Hörde inte ett ljud av min sambo på hela dagen igår, fick ett meddelande i natt vid halv två, DÅ hade han precis slutat jobba. Stackarn... Han ringde och väckte mig i morse när han gick till jobbet.

Nu ska jag fara till Överammer med min pappa och träffa min faster. Ha det gött i värmen, mina fötter sväller som ett helvete!!

Haha..

Världens roligaste uttryck..

"Frigolit-mamma"

Haha.. Du är bara för härlig min vän..!

Äntligen

Nu är jag lite ledig. Eller.. Jag är ledig tom lördag morgon klockan 07.00 =)
Igår jobbade jag, och sen hade jag verkligen ingen ork att sätta mig framför datorn. Jag duschade, la mig i soffan och somnade till en stund. Sen fick jag främmande och jag och Micke åt pizza.

Brollan kom sen och satt vid datorn en stund, sen gick vi och la oss. Eller, JAG gick och la mig som skulle upp vid sex i morse, brollan gick hem och Micke la sig och höll om mig en stund.. Han åkte sen vid 12 snåret i natt.
Så nu ses vi nog inte på två veckor..

Det gick iaf hyffsat att jobba idag, lite ont i fötterna så det känns skönt att jag fick sluta tidigt idag. Ikväll kanske jag ska med Anneli på bilbingo =) Men vi får se.. Kanske kanske inte. =)

Aja, nu ska jag fixa frillan, ser ut som ett troll efter duschen.. See ya!!

=)

Det jag beställde på pipplotta igår em, det kom idag!! =D

Helt otroligt vad fort det gick, på en dag lixom. Men allting fanns inte dock.. Men jag hinner beställa det som inte kom med denna gång vid ett senare tillfälle..
It's 9 weeks left.. I hope..

Nu ska jag gå och fika.. Adios!

Aaah..

Nu var de timmarna avklarade. Och det känns. Mina fötter är lite svullna, men inte mer än hanterbart I suppose.. Ryggen känns lite, men det är väl bara för att jag faktiskt varit ledig i mer än en vecka ungefär.. Man blir som inte van. Men nog är det bra trist att jobba. Jag gillar mina medarbetare, det gör jag verkligen! Lilla fröken S, EE som jag jobbade med ikväll. Hyenan har semester och kommer väl tillbaka ungefär då jag går av mitt vikariat. =)
Don't get me wrong, jag stortrivs verkligen på jobbet, det gör jag. Men. Jag skulle hellre vara hemma och njuta av den sista tiden med en "okänd" som bökar runt i magen. Men man måste ju ha föda och tak över huvudet.

Dagen gick ändå relativt fort, det finns som alltid att göra, men samtidigt finns det bra lite att göra mitt över dan. Man går mest och släpar benen efter sig och känner sig lite ivägen. Men men.. Man dricker en massa kaffe och surrar en jävla massa skit ska ni veta.. Men det är som mysigt å.. När man sitter där ute på uteplatsen och pratar en massa strunt. EE berättade om den hemska resan uppöver i vårat avlånga land hon och hennes sambo gjort, det hade varit mygg, knott och broms till FÖRBANNELSE. Dom hade inte kunnat vara ute.. Tur det inte är nå mygg här, jag HATAR deras jobbiga surr. Bettet gör mig inte så mycket, det är det där ettriga surret. *huvva*

Sambon ska jobba på Krogstråket och Yran i år, han åker in till Östersund nu på torsdag morgon. Han skjuter upp Storlienresan till mitten av Augusti, då Yran är avklarad och hans vikariat på Nipis är över. Suck, två veckor utan sambo. Tråkigt.

Nu är det "bara" 21 arbetsdagar kvar tills min "semester" börjar..

Back to work I guess..

Japp, idag börjar jag på allvar på mitt 100% vikariat. Härligt. Not. Detta kommer bli fruktansvärt krävande och jag är rädd att det, än en gång, blir min fantstiska sambo som får ta smällen. Jag känner på mig att jag kommer vara heelt slut varje dag efter jobbet, jag har ju faktiskt egentligen inte riktigt jobbat sedan midsommar. Vilket är länge sedan.

Jag kommer som sagt vara trött, grinig, svullen och.. Tjatigare än tidigare! =) Nu till veckan ska jag jobba, håll i er;
13.00 - 20.30 tisdag (idag med andra ord)
07.30 - 17.00 onsdag
07.00 - 16.30 torsdag
leeedig fredag
07.00 - 12.00  15.30 - 20.30 lördag
07.30 - 17.00 söndag

Sen jobbar jag måndag, onsdag, torsdag och fredag nästa vecka. PUH!

Micke åker upp till storlien nu den 24:e, på torsdag med andra ord. Dom ska väl prata och gå igenom scheman och allt.. Suck. Känns lite läskigt att han kanske kommer vara borta större delen av vintern fram till jul.. Men vi får ju se. I värsta fall får jag och bebisen åka upp dit då.. Till fjällvärlden. =)

Igår hade vi en liten "mys-kväll". Var faktiskt väldigt skönt att bara vara. Micke tog ju och tvättade min bil och jag kikade på TV. Var egentligen bara skit, men det gjorde inte så mycket. Poppade lite popcorn och drack svartvinbärssaft.. =) Sen gick vi och la oss ganska tidigt och läste varsin bok, sen låg vi och små surra innan vi somnade. Jag vaknade naturligtvis flera jävla gånger under nattens gång men.. Det gör som inte så himla mycke. =)

Aja, nu ska jag kika vidare här.. Btw, tack för kommentarerna igår! =)

Får jag tvätta din bil?

Min sambo är väl ändå för söt? Han kom upp för en stund sedan, "älskling, får jag tvätta din bil?" Klart du får!!

Suck

Kan fortfarande INTE beställa Jotexkatalogen..

Lunch

Var och åt lunch med mamma på kiosken. Var faktiskt väldigt gott må jag säga. Var in på Stööks först för att kolla upp deras never ending rea, bara skit. Fann faktiskt ingenting jag ens skulle fundera på att klämma in mina fötter i. Eller joo ett par stövlar som var jättefina, i grått. Men skulle jag köpa dom NU så skulle jag ändå inte kunna ha dom förän till hösten. I oktober kanske typ.. Ja och då är det ju dax att ta fram Graningekängorna nästan. Suck.

Hur som helst så åt vi ju lunch på kiosken. Det var verkligen värt pengarna idag.. Guud så gott det var.. Det var en jätteskum kvinna där, hon hade en typ.. Ja jag vet inte.. Typ en "tröja" som var som en ballong.. Ja jag kan inte förklara men.. Den nådde väl ungefär nedanför troskanten såg det ut som. Hon väntade på sin mat, hade gett dottern (tror att det var hennes dotter) en glass och stod och trampade i väntan på sin mat. Kollade på klockan och suckade. Så fick sällskapet på 4 deras mat, kvinnan suckade denna gång högljudt då pappan i familjen hämtade maten. Han blängde lite på henne, rätt åt na.. Hon blev leds, satte sig ner. Farbrorn som ville ha korv med mos fick sin mat och kvinnan verkade beredd att ge upp och ge sig iväg. Sen ropade han; "En Chicken Delight och en hamburgermenyyy!" Både kvinnan ifråga (som inte verkade komma ihåg vad hon beställt) och mamma reste sig upp. Vi visste ju att det var våran mat, dels eftersom vi beställde EFTER gubben med korven och FÖRE henne, och sen för att vi kom ihåg vad vi skulle äta. "Men SUCK" Hördes från den bortskämda kvinnan..

Var hon från en storstad månne?

---

Jag gav med mig.. Jag skickade iväg en beställning på Pippilotta. Kommer inom 3 arbetsdagar.. Uuuunderbart =)

Men VARFÖR?!

Ingenting gick som det skulle för mig igår kväll!! Gaaaah! Den fantstiska turen fortsätter idag med ska ni veta!!

Jag skulle till och börja med beställa lite grejor från Ellos även om jag inte har råd. Det gick INTE. Felmeddelande och "Sidan kan inte visas" GAAAAH! Jaja, sparade ju de pengar som jag ändå inte har råd att göra av med.
Jag skulle sen beställa katalogen från Ellos och Josefssons, så jag har nått att bläddra och suckta i. Det gick bra.
Sen skulle jag beställa katalogen från Jotex, gillar deras inredningsgrejor STARKT! DET GÅR INTE!! Felmeddelande, vi uppdaterar sidan blablabla......... Gick inte igår och det går inte idag heller.. Jag blir så LEDS!

God morgon!

Idag skiner solen igen. Molnen kikar fram lite då och då, men det är faktiskt ganska varmt ute. Vaknade som vanligt då Micke var upp och sa hej då, men jag kunde faktiskt somna om. En stund iaf. Vaknade för ungefär en timme sedan, gick på damernas, tröck igång kaffekokaren som Micke laddat åt mig och satte mig på bron medans hunden strosade omkring på ägorna =) Knäppte på Nyhetsmorgon, men det var ingenting jag ville titta på. Så nu sitter jag här. Kollade min statistik från de senaste dagarna, det är ganska många som läser min blogg nu..

Men varför är det ingen som kommenterar? Skriver jag sådant som ingen vill veta? (då kanske man inte fortsätter läsa heller btw.. =P ) Skriver jag för mycke? För lite? KOMMENTERA!! =)

Idag ska jag och mamma eventuellt fara till Stugun.. (Jag vet att jag verkar ränna där mycke nu men..) Beror på om hon kommit hem från sin stuga och på om hon har tid med oss idag =)

Ni som läste min blogg förra veckan vet ju att jag var till världens-vackraste-mest-perfekta-frisörska-Veronica och klippte mig, var ju SUPER nöjd den dagen. Hatade det dagen efter. Nu, igår, började jag gilla min nya frisyr. Men.. När jag vaknade i morse hade luggen gjort uppror, stod åt ALLA möjliga håll.. Hoppas att jag kunde få det att se någotsånär hyffsat ut nu då.. Har inte vågat kika efter.. =P

Angående det stora rummet på övervåningen så pratade jag med en morgonpigg Sanna och hon trodde nog inte att det skulle vara någgra större problem att lägga beslg på en av hennes mindre soffor.. Men det är bäst att kolla med P ändå, så inte han har nå planer för dom.. Micke pratade om en stor 3 sits med 2 tillhörande fotöjler också nu idag.. **Nyfiken**

Jag lovar att lägga ut nån bild eller två när det är "klart" överallt.. It's a never ending project..


Så där ja!!

Idag har jag gjort allt det jag skulle göra..
Jag har städat nedervåningen iaf (våran dammsugare är felkonstruerad enligt mig så man måste gå dubbelvikt) eftersom ryggen sa; Ingen övervåning idag Marie. Bäst att lyda då! Toaletten fick sig en sväng och även allting annat som jag kunde damma.. Öppna spisen och speselkransen.. Jag älskar att använda min dammvippa! =D
Jag har möblerat om i gästrummet, ställt sängen annorlunda och flyttat på byrån med barnkläderna. Nu känns rummet genast lite större och luftigare. Nu skulle jag bara haft någonting att ha på väggarna.. Några förslag?

Funderat lite på hur det ska lösas med det stora rummet på övervåningen.. Men jag vet att Sassa snart ska byta soffa, till en hörnsoffa.. Alltså KANSKE jag kan få lägga beslag på en av hennes skinnsoffor och kanske ha den uppe, köpa till en golvlampa och fixa ett litet bord så har man ju vips en myshörna.. Tänkte flytta på skrivbordet och datorn och ställa det vid spaljen vid trappen och sen.. Ja, you get the picture.. Detta kan ta TID.

Aja, nu ska jag kolla om det inte var min sambo som kom hem!!

Adios amigos!!


Nu får jag skärpa mig..

Jag vill ha en massa saker.. Har suttit och "sucktat" efter kläder på ellos men jag vet fakiskt inte vad jag får i lön denna månad. Eftersom att jag blev sjukskriven i en vecka i slutet av juni, så kanske det inte blir såå mycke pengar. Stämplar gör jag inte heller, så jag måste hushålla med de pengar jag får på fredag.
Jag skulle vilja ha;

* En jacka från Josefssons á 699 :-
* En kofta från Josefssons á 399 :-
* Bebissockar 3- pack från Ellos á 49.90 :-
* Bebis-fleece overall från Ellos á 199 :-
* Nya gardiner till vardagsrummet i RÄTT storlek och för hösten.
* Nya gardiner till stora rummet uppe.
* Nya sängkläder till våran nya säng.

Listan kan göras lång men lönen kommer inte räcka till..

Nej, nu ska jag fortsätta att städa.. Badrummet, HERE I COME!!


=)

Shit vad lite jag har att göra..

 
Varsågoda, en bild på mig.
(Tagit den själv, därav "kvaliten" Suck.)


Min älskade mage.. Full rusch I might say.. =)

A breeze of fresh air..

Nu har jag varit på en lite tur. Jag fick med min underbara Kickan på en liten road-trip =) Vi var till Stugun och införskaffade nässpray och jag åt min lunch där, bestående av mos och korv. Och 33 cl Sprite. Gud så gott!

Jag berättade om min fantstiska resa till Spanien med Carro och Nina och försökte förklara varför jag skulle kunna döda för tonfiskmackan på pub Buddah och att bläckfiskringar med Aioli och citron VISST är gott.
Vi skulle stanna till på Kraftverksmuseeumet i Krångede och dricka kaffe men.. Vi struntade i det. Det droppade nån regndroppe på rutan och det där kaffesuget.. Det gick som över. Nu sitter jag hemma, har precis kokat mig eget kaffe och bara egentligen njuter.

Av att kunna andas genom näsan igen. !=)

Irriterad

Jag blir så irriterad då det inte går som jag vill.. Suck.

Utkast: Nu börjar ...

Nu börjar jag bli trött. Kanske man ska lägga sig i soffan och halv kolla på någonting halvdåligt och tilslut somna? Bettan har redan gått och lagt sig för att sova i korgen i sovrummet.. Kanske ska kolla om hon vill följa med till soffan..?

Reeeeeeeeegn och varmt..

Micke hade ställt sin klocka på tio över 6 sa han.. När jag vaknade till kvart över 7 sov då han fortfarande.. Och dom skulle ha åkt strax innan 7. Tur för honom att jag vaknade och att hans sällskap var försenat. Ibland ska man ha tur. Gick ner, gick på damernas, IGEN, och kokade mig en kopp te. Allting som kunde ha gått fel gjorde inte det. Kändes väldigt skönt att mysa ner i soffan framför Dr Phil och dricka en kopp varmt, gott blåbärste och mysa med hunden. Utanför så regnade det, ganska gemytligt ändå. Att klockan var ca 7.30 på en söndag rörde mig inte så mycket i ryggen just då faktiskt.. Det enda jag störde mig på var att min nässpray är slut så nu måste jag andas genom munnen.. Fast till och med det kan jag acceptera idag. Jag vet inte vad som hänt med min tolerans, I'm not my self yet..

När jag gick och la mig igår kväll vid kanske halv 11 snåret så hörde man verkligen alla "tuffingar" som for fram och tillbaka, fram och tillbaka på Hammarstrands gator och spelade alldeles för hög musik för att öronen ska må bra. Fine, det är ju ändå lördag kväll tänkte jag.. Spela på, be my guest.

Men när jag vaknade vid halv 3 och var på damernas IGEN och dunket från centralgatan var i samma volym som om dom stått UTANFÖR mitt sovrumsfönster, då blev jag förbannad.
Visst, Du kanske inte vill sova klockan halv 3 på en söndag morgon, men det finns andra som vill det. Ta tex de stackars pensionärerna i Satelitboendet. Visst, majoriteten av dom kanske inte har lika bra hörsel som jag, but still, det finns ingenting som ger Dig rätten att spela fruktansvärt hög musik om nätterna alldeles utanför deras sovrumsfönster. Det nästan vibbrerade i mitt golv, och jag bor "nere i svackan". Hur ska det då vara för dom?

Jag har nu avklarat det mesta av morgonens sysslor, förutom att ställa mig i en lååång och vaaarm dusch. Hoppas att nästäppan släpper, annars får jag och Bettan ta oss en sväng till Stugun och köpa nässpray.
Önskar verkligen att vi hade kunnat ha det på macken här med..

**

Vi blev bort bjuden till mamma Åsa på middag idag, skinksallad =) Det var riktigt gott. Erika berättade om vad hon gjort idag, hoppat studsmatta, plockat smultron.. Satt och surrade en stund med Åsa, sen skulle hon åka och hämta Jenny i Böle och leta rätt på Bente som smitit. Så jag tog med mig Erika, satte henne i vagnen och gick ner till oss och "dyna". Dvs, vi gungade. Vi plockade och åt smultron, jag fick inga men Erika fick desto fler =) Sen kom Micke på att vi kan ju smaka på rabarberna som vi har växandes, så det gjorde vi =) Dom var sådär lagomt sura tyckte jag, men Erika PÅSTOD att hon tyckte det var "babba", dvs mumsfillibabba, men jag vet inte om jag tror riktigt på det.

Vi kastade boll till hunden, skällde på hunden som försökte ta bollen av Erika osv.. Vi hade ganska mysigt med andra ord =) Sen kom Åsa, med både hund och barn i bilen och vi kom överens om att vi ska fara på Jamtli och Frösö Zoo nått tag framöver när det är bra väder, kanske till och med stanna till på Löfstabadet och bada lite. Dvs, alla utom jag, för jag badar inte.

    När vi plockade smultron. =)


Café au laít

Ja och så var sommaren över. Solen har gått i moln och jag har dragit på mig mina jeans igen. Välkommen hösten.

Jag trodde faktiskt inte mina ögon i morse då jag var ner på damernas så att säga, det var dimma ute. Sån där rådimma som det är tidigt på hösten. Kikade ut genom fönstret i vardagsrummet och det va vattendroppar på trälisten ovanför altanen.. Den känslan jag fick inom mig var kanske väldigt oväntad men.. Värme. Ni förstår, hösten är en av de underbaraste årstiderna jag vet. Jag älskar den där lite rååa kylan som är, det är underbara färger överallt och man får använda halsduk och vantar. =) Det som känns lite galet just nu är ju att min höst/vår kappa kan jag ju inte direkt ha i år. Kanske eventuellt, men troligast inte. Speciellt inte om hösten tänker komma redan NU. Då kan jag ju inte ens knäppa igen den.. =P

Jag längtar till hösten faktiskt. Hösten kommer med mitt mirakel. Min största kärlek i livet. Nu till hösten blir jag mamma, vi får en till medlem i våran familj. Den här hösten kommer ingenting att bli sig likt. Pappa flyttar nog in till Östersund, jag bor här och ska bli mamma. Kickan kanske kommer flytta upp till Umeå, om hon tar sig in på skolan *håller tummarna*, Micke ska ev jobba som köksmästare i Storlien.. Ingenting kommer bli som förut, men det gör ingenting. Jag kan ta det. Jag kan åka och hälsa på min pappa om jag saknar honom allt för mycket. Jag kan prata med Kickan i telefon, skicka bilder och träffa henne då hon kommer hem hit på lov och etc.. Micke kommer komma hem så mycket han kan, och vi kan åka upp till honom och vara där, vi är ju "lediga". Jag ska bli mamma, det kommer bli en stor omställning. Men det kommer gå bra, vi kommer klara det. Allting kommer ordna sig. Allting blir bra.

Nej nu börjar halsbrännan komma igen, så nu ska jag inte sitta här mera..

Kylskåpsrens

Det som det finns mest av i mitt kylskåp är;

* Saft, vi har tre (!!) olika saftflaskor och tre olika tetror med lättdryck.
* Nagellack. Jaa jag har mina nagellack i kylen de håller längre då.........
* Cider. Ingen av oss, allra minst jag dricker ju cider, och inte DOM. Vet inte varför vi har det...

Igår kom Micke hem ifrån affären med en flaska saft. Som sagt, vi hade ju redan två flaskor, men eftersom det var svartvinbärssaft så gick det ju bra. Jag älskar svartvinbärssaft =)

Nu har jag varit upp och gjort livet lite "lättare" för Kickan, hon hade en depp-stund då jag kom upp. När jag klev innanför dörren så möts jag av depp-musik och en Kickan i soffan under täcket med datorn i knät. Depp-stund.
Hur som haver så satt vi där en stund, pratade om katten, hösten och Umeå.

Kickan har ju som sagt inte fått känns bebisen sparka någonting förut, den har som gått i dvala varje gång Kickan har varit i närheten, nu idag fick hon känna!! =) *hoppas du blev glad nu Kickan =)*
Sen blev hon nästan besatt och ville känna mera, ropade Kristina till magen och det gick bara utför efter det =P Men det var roligt att hon fick känna det iaf, det är bara hon och Micke som känt ännu. =)
Sen flyttade vi oss till köket, drack varsin kopp te, insåg att varje blomma har en historia bakom sig och att ingen av oss visste vem som hade den vita bilen på parkeringen. Gulldalen är verkligen ett mångfald utan dess like. Haha.

Teét gav mer smak iaf och nu sitter jag här hemma och undviker dammsugaren och dricken ännu en kopp te. Känns skönt mot min ömma hals och jag kan ju kanske inbilla mig att det hjälper lite emot nästäppan med.. Alla vet att så inte är fallet but still..

Idag är det nog sommar ändå..

Vaknade samtidigt som Micke o morse, dvs  vid kvart över sex. Suck. Låg vaken och pratade med honom en liten stund, eller tills han gick ner och duschade vid kvart i 7. Sen kom han upp och sa hejdå innan han åkte vid kvart över, hade fortfarande inte somnat då. Somnade kanske vid halv åtta eller så, vaknade första gången vid nio och tänkte kliva upp. Jag måste ha somnat ifrån den tanken för nästa gång jag kollade på klockan så var den tio över tio. Så jag sov under nattens gång undefär från 23 tiden till runt 10, förutom den timmen jag var vaken med Micke på morgonen. Shit så trött man kan vara..

Nu dricker jag kaffe och funderar på om inte jag ska ta och gå ut och njuta av solen ist.. Eftersom jag brukar klaga på att det aldrig är sol så kanske jag ska lapa den då den faktiskt är här..?

Huvva..

Nu har jag sådan halsbränna att jag nästan mår illa..

Måste göra nått åt det här nu.. *Link, here I come!*

18/7

Fredag men det känns som lördag.

Skit väder alltså! Regnet öser ner, det åskar, solen skiner, regnet öser ner och nu skiner solen igen. Så himla skumt väder. Aja.. =S Sitter hemma nu, började skriva ett inlägg tidigare idag, men då började det mullra så jag skyndade mig och stänga av och dra ur allting. Vill  inte gärna bli tvungen att köpa ny dator..

Gick och la mig i sängen och myste med en bok och hunden bredvid mig, somnade så klart och sov ända tills nån kommer och bankar på dörren. Martin kom och ville ha kaffe, lika bra det annars hade jag kanske sovit ännu.. Surrade lite med honom, Erika, älskade Erika, Åsa, Sanna och Jenny var hit och hämtade nykeln till lägenheten och Sanna hämtade vespan tror jag. Eller om hon bara tog nykeln nu =) Dom har precis kommit hem ifrån sommarstugan. Sen har jag duschat och nu sitter jag alltså här.. Funderar på om jag skulle ha fixat frillan.. Det ser faktiskt inte så himla tokigt ut just nu men..

Kan ju inte ha ett okammat burr resten av dagen. Men det ska torka lite till först. Sambon ringde, han blev lite senare än planerat. Det var hans tur att städa efter alla andra i köket tydligen så han trodde han kanske skulle sluta strax efter sex. Tur man inte är  nå hungrig idag just då, så man inte svälter ihjäl innan han kommer hem och vi tillagat middagen =)

I morgon vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske ta en sväng med dammsugaren.. Men det kräver lixom lite planering. Om det är någonting jag tänkte göra under dagen bör jag göra det INNAN jag dammsuger och städar, eftersom mina fötter har en tendens att svälla upp till tre gånger så stor storlek efter en sådan "övning". Men det visar sig i morgon.

--

Som sagt, Sofie och jag käkade ju en massa gott idag. Jag gillar verkligen makaroner, får inte äta "vanliga" makaroner när Micke är hemma, han tycker inte om det. Men jag och Sofie vi åt VANLIGA makaroner, köttbullar och gräddsås. MUMS! Sen satt vi och kollade på TV när Kickan helt plötsligt dyker upp, fast än dörren var stängd till och med =P Men det var trevligt. Strax efter henne kommer Tina in genom dörren, det var ju trevligt!! Sen fick jag ju den fiiina presenten och vi satt och läste i den och skrattade och hade oss, så Sofie gick upp. Får lite dåligt samvete nu men hon satt och chattade med en massa kompisar på MSN så det gick nog bra..

Sen när töserna dragit mot Gulldalen igen så började Ghost Wisperer, så jag kikade på det, Sofie åkte hem i andra reklamen och nu sitter jag här.. Är fortfarande inte nöjd med hur min frisyr ser ut, våndas inför i morgon, VAD SKA MAN HA PÅ SIG?! Hur ska jag göra med håret and so on.... Får ta det i morgon.

Nee nu har jag ingenting mera att skriva om, nu kom min sambo! =)

Adios!

Aaah..

Titta vilken fin present jag fått ikväll av Kickan och Tina!! =)

   





Tack flickor!! Kommer ha många goa skratt till den I guess =)


Denna teknik ålder..

Jag blir så leds på denna dator. Ingenting fungerar som det ska. Den hänger sig ibland, internet fungerar inte, MSN fungerar inte.. Jag kan ju lätt bli tokig för mindre.. Suck. Nu, fick jag starta om modem-helvete för att det hade blivit nå fel på det.. Säkert Vista-helvetes fel det med.

Trodde ju att min sambo skulle komma hem till middagen iaf, eftersom han for vid halv elva i morse till auktionen. Jag trodde ju, dum som man är, att auktionen kanske började vid tolv, halv ett eller så men icke. När jag pratade med honom vid 5 så hade auktionen PRECIS BÖRJAT! JAHA??!! Men varför åkte du hemifrån redan vid halv elva i morse då? "Jaa men vi skulle ju bygga upp den också......" Suck.

Ännu en eftermiddag ensam, dvs en jävla massa gnäll i bloggen om INGENTING. Suck. Men jag behöver inte käka ensammen iaf, Sofie frågade om hon kunde äta med oss idag. Och eftersom det bara blev hon och jag så ska vi äta mackaroner, gräddsås och köttbullar =) Mums! Kanske vi kollar på nån film oxå.. Vi får se..

Nu har Petra varit här med lilla Saga och nu kom Sofie. Ska göra mat, vi gnälls mera senare!!


BTW

Kanske jag har fin-läsare senare under dagen med? =)
Ni förstår, min mor har åkt ner till Gustavsberg under dagen, och, KANSKE mina fina vänner där ifrån kommer läsa denna underhållande blogg? =D

Om så är fallet, *vink vink* Hej hej Blåhagas!!!

Magnum..

"Har hon inget liv hon som flyttat bakom kiosken?"
Nej, det kanske hon inte har!

Har nyss varit och pumpat däcket på macken, fick smaka en gaffel med jordgubbsvienerbröd av Elin och en klunk Fanta Erotiska bär. Utan etikett. Där av namnet perhaps? =P Sen åkte jag på Apoteket och köpte Link halsbrännetabletter, ingen nässpray, aren't you proud? =D
Sen fick Prix den stora äran att mottaga ett besök av mig, jag köpte mjölken, osten och krämen. Lättdryck, eftersom vi bara har en och en halv flaska med saft i kylen ansåg jag att det var lämpligt med 4 tetror lättdryck med, en franska, en glass Magnum Strawberry White och en japp. Och en plastpåse att frakta det i, JAAA jag VET att plast är dåligt för miljön blablablabla.. I DON'T CARE TODAY!! Jag gillar plastpåsar..

Petra skrev ett meddelande där hon lät lite smått desperat, "Sagas energi tar död på mig idag, hjälp mig"
Har ingen aning om vad hon menade med det...........

Kanske man ska ta och koka sig en kopp kaffe eller så.. Ifall, om Petra, av ingen som helst annledning, skulle dyka upp vore det ju synd om hon inte kunde få sig en kopp kaffe eller två.. Jag som har mjölk och allt..

...

Jag kan inte släppa att min nyfunna glädje inför min nya frisyr igår har bytts ut till förtvivlan och slita-i-håret-känslor.

Hur ska detta sluta? Vad ska jag göra? Det ända jag har att glädjas åt just nu är att bilden som faktiskt blev hyffsad igår finns kvar.. Den ska jag titta på istället för spegeln..


Delicious

Fick ett par nya byxor på posten idag. Tack vet jag Tradera!! =) Hur som haver så sitter jag här nu. Micke, min sambo, ni kanske har hört talas om honom någon gång förut, var ju ledig idag. Skööönt med en HEL dag ledigt tillsammans. Eller iaf till strax efter elva, då han åkte med sin pappa till Dockmhyr på Auktion. Suck. I'll see you tonight then.......

Så nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Såg att jag måste pumpa höger bakdäck.. Men ska jag verkligen måsta åka på macken för att pumpa däcket enbart? Suck.. Jag tänker inte blåsa upp det för egen maskin iaf, that's for sure.. Ja ja det visar sig väl. Måste handla med.. Mjölk, kräm och ost.. Kanske nått mer "bra att ha" som man finner på affären när man väl är där.. Vad ska man äta idag då? Anyone?

Nej nu får det vara nog.. Nu ska jag lägga mig i soffan, knäppa på nån halv dålig kanal och bara vara laat idag. Kanske pumpa däcket sen..

Soligt idag

Samma väder som igår fömiddag. Undra just hur länge det håller i sig idag då? Brollan sov här i natt, pappa kom och plockade upp honom och en massa mat i morse vid halv 7, då var jag vaken. Eller jag vaknade av att min yber-modiga hund låg i sängen, suck, och skällde lite halv mesigt och vågade inte gå och kolla om det verkligen kom en bil eller inte. Jag fick kliva upp, låsa upp dörren och släppa ut hunden så hon kunde agera "vakthund". Helt värdelös, med tanke på att hon blir sååå glad varje gång någon av människorasen kommer så hon hoppar och tjuter. Just snygg vakthund den dagen nån ska mörda mig med en yxa.

Hur som helst så somnade jag om igen och vaknade vid halv nio nio tror jag.. Låg och drog mig i sängen och funderade på det jag drömt, jätte skumma saker ska ni veta. Jag var på nått nöjesfält och skulle åka någon attraktion, bara Det säger väl egentligen allt eftersom jag inte åker sådant, som hette MTVs Twister. Jätte skumt. Hur som helst, så fick man ställa sig vid några grejor, ungefär som stoppen mellan liftarna i fjällen, grindarna som där man får vänta på sin tur. Dom slog runt och hamnade bakom och sen bar det iväg. Upp upp högt som fan och sen ner, snurra runt och upp igen.. *huvva*

Så det funderade jag på en stund innan jag klev upp, gick ner, tröck på kaffet.. Försökte "fixa" håret idag men.. Gick väl kanske inte som planerat. Jag hatar  mitt hår.

Igår ÄLSKADE jag det, idag har jag vaknat upp ur lala-land och insett att om jag ska gilla min nya frisyr måste jag kidnappa Veronica och låsa in henne i min garderob.. Like that's gonna happen..

Idioti!!

Brollan tog med sin papis dator hit idag, yeay tänkte jag nu när jag skulle lägga mig.. "Nu kan jag blogga från sängen och allt, som alla tuffa lixom" Shi fick jag, hans idiot-trådlösa-internet-helvete fungerade inte!! Jag ringde till mitt datasnille till bror men han blev mest frustrerad av att jag inte fattade hans "språk", och för att han inte kunde pilla själv. DÅ inser jag, smart som man är att man kanske ska kolla om det ens är nån jävla mottagnings-helvete här nere bakom träden, och det var det ju NATURLIGTVIS inte. Så det spelar ingen roll om brollan skulle ändra nå inställningar åt höger och vänster, för det finns inte någon mottagning. *suck* Skit internet.

Så nu sitter jag här, vid den stationära datorn, irriterad som ett bi och jag har GLÖMT vad jag skulle blogga om!

Regn hos mig..

Ja det verkar som att det ostadiga, knasiga och helt enkelt idiotiska sommarvädret tänker hålla i sig.. I morse var det sooolsken och vackert väder. Drack kaffe på altanen och svettades i solen. Eftermiddagen var mulig och rätt som det var så började det regna. Suck, när ska solen titta fram i flera dagar som det var i början på juni?
Kanske nästa juni...

Bettan behövde en paus ifrån all lek och misshandel, så Micke tog med sig henne till Böle och skulle lägga fram någonting ur nån frys som hans pappa skulle ha i morgon. Så nu är det bara Saga och jag hemma här på Forsgränd 12. Känns faktiskt ganska skönt. Brollan ska sova här i natt, han och pappa åker till norge i morgonbitti, det blir nog trevligt för dom. Jag skulle oxå vilja åka dit igen, men kanske bo någon annanstans. Ah, det visar sig då den dagen kommer. I morgon är jag och Micke lediga tillsammans, det ska bli roligt. Att få ligga och dra sig på morgonen.. Skönt. =)

Saga ligger här vid mina fötter och sover nu, hon behövde nog också en paus ifrån all lek tror jag.. Det känns ganska skönt att bara ha en hund faktiskt.. Funderade ett tag på att i framtiden kanske skaffa en till hund, men samtidigt känns det väldigt.. Jobbigt att ha två hundar. Tänk när man ska åka någonstans och inte kan ta med sig hundarna.. Då är det ju svårare att få hundvakt till två hundar än till en.. Men samtidigt så har dom ju kanske sällskap av varandra om man ska åka bort en stund under dagen och hundarna måste stanna hemma.. Det finns ju för- och nackdelar med allting.. Men just nu och ett bra tag framöver räcker det gott och väl med Bettan och kanske få låna Saga ibland =D Hon är inte direkt ivägen den lilla busen =P Dom sköter sig själva dom två.. Leker och busar.. Nu ville Saga ha sällskap, så hon hoppade upp i mitt knä.. *förlåt Petra*

Nej nu ska jag gå ner och koka mig en kopp te!

Adios mina vänner

Bettan och Saga

Först så leker vi..
   
Sen blir vi less på varandra..
  
Sen myser vi i soffan..
 
Seeen sover vi tillsammans i soffan..
 
Så såhär mysigt har vi haft det till Extreme Home Makeover =)

Igår

Hängde jag ut tvätt, Micke hängde ju ut lite på morgonen innan han for och jobbade. Mitt på dagen hade det nääästan torkat och på em var det så gott som torrt. Jag och Petra gick ju och handlade och sen skulle jag ta in tvätten som torkat. Då, precis när vi lagar mat inser jag att det REGNAR ute. SUCK!! Regnar?! Tvätten var genomblöt då vi upptäckte väderleken. FY FAN! 

Tog in det idag iaf, allting var inte torrt men nästan. Så det som inte var riktigt torrt hängde jag inne, och tur var väl det, för sen kom regnet..


Hund-träff

Nu har Saga kommit på en liten "lekträff" =) Saga ska vara här medans Petra arbetar, det kommer att gå JÄTTEBRA Petra, ingen fara =) Dom känner ju varandra. Just nu har hon varit här i ca 20 minuter, så det är full rulle ännu.

Ungefär så här;

*Saga springer efter Bettan
*Bettan försöker gömma sig i sängen
*Saga hoppar efter och biter Bettan i örat
*Bettan gnäller och fjantar för det gör ont men ger inte igen
*Saga biter igen och Bettan ger äntligen igen
*Bettan och Saga biter varandra

Och så fortsätter det säkert i nån halv timme/ timme tills dom lessnar och lägger sig och bara stirrar på varann.

Micke tog en liten power-nap nu på em sedan han kommit hem, ända tills Bettan och Saga hittade honom och tyckte han kunde vara med i deras lek.. Han fick agera rekvesita så hon kunde springa över och på honom.. Stackarn =D

Aja.. Nu ska jag.. Ta på mig ett par byxor ist.. Lite kallt med kjol nu..

My haircut

Var ju som sagt och klippte mig idag. Jag är nöjd..

 


Min Underbara Petra

Tack för hjälpen, vad vore jag utan dig? =)

Igår hackade sig Petra in på min blogg och tog och totalrenoverade lite, blev fantastiskt! Men jag tror hon kämpade lääänge.. Vid halv tolv skrev hon ett meddelande igen och frågade om lösenordet, så jag vet inte alls hur länge hon kämpade i natt. *TACK!*

Nu har jag varit och klippt mig! Jag tunnade ut, klippte upp och.. Håll i er.. KLIPPTE LUGG!! =) Jag tog steget, jag VÅGADE!! Men jag insåg då Veronica plattade luggen att.. Jag MÅSTE köpa en plattång. Så jag GJORDE DET!! *stående ovationer*

Nu ska jag dricka kaffe och försöka få till en bra bild på mitt nya utseende..

Sedan sist..

..har jag drukit kaffe med min bror, kollat på Shrek 3 med min bror, gått på Prix med Petra, lagat mat med Petra, kollat på Shrek 3 som började om och haft en massa trevligt.

Saga har varit här och tröttat ut Bettan.. Dom har alltid så trevligt när dom ses =) Som jag och hennes matte då =D
     
Här tigger dom av Petra och mig under matlagningen..

 






Det var verkligen sjuuuukt gott ska ni veta.. Men nu ska jag kila vidare..

P.s NU har jag både dammsuga och skura =D *stolt*

.

Ska väl gå och städa då.. Kickan, om du läser det här.. Du kan ha botat min lathet tackvare att du inte svarar, HUR känns det?!

Michelin

..gubbe kände jag mig som i morse då jag halv ramlade ner för trappen och föjlde doften av nykokt kaffe..

Micke for och jobbade i morse, eller vid halv nio tror jag. Han väckte mig och sa att han gjort kaffe åt mig, hängt tvätten som jag inte ides hänga igår och startat en ny. Gullegris. Jag, som var i halvkoma just då, tackade, pussade och somnade om. Suck. Vaknade igen vid halv tio tror jag av en uuuuuuunderbar doft. Kaffet luktade fantastiskt och jag som sagt ragglade upp ur sängen och ner för den farligt branta trappen. Tänker inte vara den som tar den på fyllan under de närmsta åren..

Hur som helst, när jag kommer ner till köket ser jag en kaffekopp stå på köksön, ovanpå en pappersbit. Då har min underbara sambo skrivit ett litet brev till mig så där på morgon kvisten, önskar mig en fin dag med mycke sol (han hade ritat en sol tom. =D ) Gullegrisen min. Kaffet smakade gudomligt, nästan som att jag hade gjort det själv. =) Tvättmaskinen var inne på sista varven så jag satte mig på bron med hunden och bara tog det lugnt. Hon strosade omkring, skällde lite halv-mesigt på nån fågel och gick runt och kikade. Jag satt där och försökte inbilla mig att det var soligt och fint, vilket det inte var. Det var möjligtvis nån enstaka solstråle som orkade tränga egenom molnen, men inte mer.

Natten har varit sådär.. Jag tror jag hade en släng av feber i natt eller så var det fruktansvärt varmt ibland för att sedan blixtsnabbt bli svinkallt så inte ens täcket kunde värma mig. Micke sa att jag var kokhet när han kom hem i natt, men jag frös som en pingvin. Konstigt. Men idag mår jag bra =)


Aja, nu ska jag kolla om jag kanske ska ta och riva fram dammsugaren, trodde kanske för ett ögonblick att min söta vän på hörnet i Gulldalen skulle "rädda" mig från städ-monstret, men det verkar inte lovande.. Hon kanske sover..

Nånstans..

därute finns det NÅGON som tydligen anser att jag är "perfekt".

Kan höra på tonfallet, även om jag inte var där men jag känner personen ifråga, att det inte alls var var h*n menade. Jag blir så irriterad. Varför inte då säga vad det är som stör dig? Vi umgås inte, vi träffas inte, vi pratar inte mer än sporadiskt då vi skulle möta varandra i ICA kön ungefär. Varför ens uttala dig?

Det finns mer som jag skulle kunna verätta om men.. Det gjorde mig så fruktansvärt ledsen och besviken att jag inte ens vill tänka på det. Jag bryr mig inte direkt om vad andra tycker om mig.

Men DET den personen sa trodde jag inte. Jag trodde inte att h*n skulle kunna säga det.. Och än mindre tycka det och inte låtsas som någonting när vi träffades, när h*n ringer och frågar hur det är.. Det känns som att det bara har varit ett jävla spel för gallerian. Jag blev så.. Ställd. Förbluffad och besviken. Förbannad!! Ursh!!

Nej, nu vill jag tänkä på någonting roligare.. Ska nog gå ner och baka mig en paj.. Med hallon och blåbär

Always coca-cola

Vecka 30 - 13 jul - 19 jul 2008

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

Delicious..

..and refreshing. Har nyss tryckt i mig en halv låda glass och en flaska Loka blodapelsin/cirtonmellis. Jättegod faktiskt. Sitter här och försöker glömma allting jag skulle ha gjort idag som jag gett faan in. Men jag har tvättat och bäddat  rent i sängen iaf. Skulle behöva sänglampor.. Ingen som har nån som skulle kunna passa till min säng?

Idag var jag på TKH och fixade med skylten til postlådan det kommer stå;

Henriksson/Bergvall
Forsgränd 12

Det kommer nog att bli bra. =) 70 kr kostade det för att få det ingraverat på en sån där platta. Inte så farligt.
Var på jobbet idag, kollade genom schemat med min chef, om jag kanske kommer byta några pass till kortare dagar ist för heldagar osv.. Kollade upp lite ang framtiden, nu går hon på semester men hon skulle prata med E B om det, så jag kan ringa henne om det skulle bli problem. Ska ringa och kolla upp lite med Försäkringskassan i morgon oxå.. Nog om det..

Fick en kallelse till UL igen den 8:e augusti 08.30. Det är ett tillväxt UL som en läkare tyckte vi skulle på, eftersom det blev som det blev sist vi var på UL. Känns faktiskt roligt att vi kommer få tjuvkika på bebisen igen innan det är dags att komma fram. Men lite nojig blir jag ju.. Speciellt eftersom att BM sa att jag hamnat en bit under normalkurvan som de går efter.. =S Men det är säkert ingen fara.. Men ändå.. Man blir ju lite orolig.

Nej nu ska jag kika vidare här..

Adios amigos!!

God morgon mina vänner.

Nu har jag 4 hela dagar av leeeeedighet att se fram emot. Och det känns jag verkligen behöva. Tre heldagar på Björkhammar direkt efter 2 veckors sjukskrivning, kanske inte det ultimata men det fungerade. Fötter och rygg gnällde lite den sista timmen både i lördags och igår, men annars har det faktiskt gått bra. Lite stressigt i lördagskväll då det enbart var jag som delade medicin på avd. Men det gick bra ändå. Man hinner om man lugnar ner sig och absolut inte stressar. Då blir det bara fel.

Pappas present ville jag bara slänga för NATURLIGTVIS var det någonting fel på den, så jag måste in på Elgiganten och byta den och få en ny.. Suck. Man pappa blev glad över den iaf, synd bara att den inte fungerade..

Annars har jag faktiskt inte så mycket att berätta. Har mest sovit då jag inte varit på jobbet.


Adios!

Gröt

är tammefan det VÄRSTA jag gör. Brände helvetet i morse. Suck. Ingenting gick som det skulle i morse på jobbet.. Suck. Alla jag jobbar med värkar tro att jag ska gå sönder så jag får göra allting tråkigt. Diska, göra gröthelvete, hjälpa dom som kan det mesta själv osv.. Verkar som om dom tror jag ska gå av. Jag är jätteglad att jag har så fantstiska medarbetare som ser efter mig men.. BEHANDLA MIG INTE SOM PORSLIN!!

Aja, återkommer senare, pappa tjatar att vi ska käka NU..

17:44;

Tillbaka. Hur som helst så är jag mätt och belåten nu. Maten smakade mums, även om varken min bror eller sambo kunde äta med oss som vi hade planerat. Aja, jag och pappa käkade iaf och det var GOTT! Och billigt.. *lurig*

Tillbaka till min knepiga morgon på jobbet:
Tror det är någonting med luften på Björkhammar. Igår var det en boende som inte alls mådde bra, kräktes lite och var hängig. Idag är det flera som känt sig trötta och matta. Visst, 80% av de boende är lixom 80+ MEN.. Så här trötta och sluta brukar dom inte vara. Kanske det är vädret eller så är dom bara trötta, vem vet? Dagen har gått ganska fort ändå.. Känns faktiskt skönt att vara tillbaka på jobbet. =)

Var till BM idag, allt var bra. Bebisens hjärtljud var idag 136 ungefär.. Precis som det ska. Jag hamnade liite under "normalt" på kurvan, men det var ingenting att oroa sig för tyckte BM. Antar att jag bara väntar ett litet barn.. *underbart* =P

Men det kan komma hinna ändras det med.. =) Aja, nu ska jag väl kika vidare lite här på internettet innan  jag ska sätta igång med kakan till pappas tårta.. Men jag finner ingen motivation.. Suck.

Adios!


----

Off to work my friends...

God morgon!!

Sovit gott? Det har inte jag. Micke har tagit upp ca 140 cm av våran säng och lämnat 20 cm kvar till en tjockis som jag. Suck. Det har varit varmt, Bettan har fått för sig att hon visst får sova i sängen nu för tiden och jag vaknade vid 4 i natt av att jag gatt ta nässpray och i samma veva började hammarforsen (ungefär) med näsblod forsa. Fy fan så vidrigt!! Jag fick då skubba ner på mina ömma fötter och rädda situationen på toaletten. Fick stopp på det iaf och det gick över. Men det var inte direkt så man bara kunde släppa allting och somna om fridfullt direkt efteråt.

Låg och funderade på lite allting och undrade om jag skulle ringa pappa och kolla om jag skulle hämta honom vid 6. Jag gav fan och gick ner och släppte ut hunden en sväng, hon hade ju vaknat till och följt dramat hon med så hon ville ut. Efter det började jag känna mig lite tröttare så jag somnade om och vaknade vid halv nio. Kikade på telefonen och såg att pappa skrivit att jag inte behövde hämta honom, tur för jag sov ju ändå då jag skulle ha hämtat han. =)

Somnade än en gång om och vaknade vid halv tio. Gick ner, duschade och kokade kaffe. Öppnade kylen och insåg att skinkan var slut, mjölken drack vi upp igår kväll och det fanns tre mackor totalt. Suck. Kilade iväg på Prix medans Micke fortfarande sov så sött. Handlade lite och gick hem igen. Insåg att tre liter mjölk, en liter apelsinjuice och en liter kräm, en limpa och en förp skinka kanske var lite lite men Micke åker in till Östersund idag så han skulle handla på Coop innan han åkte hem. Skrev en liten HANDLALISTA till honom =D

Nu sitter jag här, Micke, brollan och Simon har farit till Östersund och Bettan den lata hunden sover vid mina fötter.

Adios!


Nu har jag gjort det..

Jag köpte idag;
* Tre garnnystan (ja du läste rätt)
* En förpackning virkpinnar (eller va fan det heter)
* En födelsedags present till min kär far

Så nu har jag påbörjat min stickning. =) Nu blir ni impade va? Jaa Kickan, nu har jag BÅDE en dammvippa OCH en påbörjad stickning, bara rollatorn som fattas så hör jag hemma på Björkhammar till 100% =D

Dagen idag var faktiskt väldigt trevlig, tänk att man kan ha så mycke roligt tillsammans med sin bror? Tror jag skrattat konstant sedan jag for tills vi kom hem. Lille brollan med gipsad hand.. Haha klantarsle..

Sen när jag kom hem trodde jag att jag kunde skruva ihop en stol, men det visade sig vara helt jävla omöjligt. Suck. Micke och jag lagade mat, mitt i allting kom Lotta. Sen kom Lacke och sist men inte minst kom mamma. Mitt i maten ungefär. Aja, vi hann äta de stuvade mackaronerna och korven, men vad upptäcker jag till min förfäran? Jag har GLÖMT köpa ketchup! Dvs, jag fick äta stuvade mackisar UTAN ketchup idag!! Ursh!! =S

Men men.. Sen for jag och Micke nästan till Bispgården med en glass till min kära far, den smakade skit enligt mig, men både han och Micke gluffsade i sig så jag sa ingenting. Ville ju inte förstöra för dom menar jag.. Ska ev hämta far ute på ragunda i morgon bitti, tiiiidigt. Suck. Men vad gör man inte för familjen?!

Sen ska jag till Gunsan kl 15.00 innan jag börjar JOBBA 15.30 =D Fy fan så sköööönt att börja jobba igen! Helt underbart! Jag längtar så otroligt. Hoppas att allting kommer att gå bra bara.. Man kan ju alltid hoppas. =)

Nej nu vet ni vad jag kommer göra då ingen ser, sticka.

Adios!

God morgon!

Sovit gott mina vänner?

Det har jag gjort iaf.. Nu sitter jag här, har nyss matat mobilen med lite mera pengar, den börja blev lite tjurig so I fed it.. =) Syster yster ligger i sängen och soooover, Micke jobbar och kaffet är snart klart. Skönt. Jag ska på kommun till tio, så jag ska strax gå ner och fixa nå fika och sen bege mig.

Igår kväll kom Tina ner och vi kilade upp på kiorren och käkade mjukglass, mums I tell you. Sara kom och även Micke. Kickan skicka och fråga om jag var hemma, så hon kom också på kiorren och käkade glass med oss. Klockan slår 7 på kvällen och Lotta svischar förbi, "juste hon skulle komma vid 7.." Ringer henne (för hon såg mig inte) och säger att jag sitter på kiosken, så hon kommer också och äter glass. Faan Hadji tjänade nog en massa extra bara på att vi var där. Tina och jag käkade strips med och jag drack två drickor. Suck. Detta sockersug.

Nog om det, gick hem sen vid 8 och la mig framför TVn, var en dokumentär om feta människor i Nya Zeeland. Somnade NATURLIGTVIS till den men vaknade vid kvart i nio ungefär. Hade HELT glömt bort att min syster skulle sova hos oss så jag var faktiskt påväg att krypa ner för natten. Tog mig i kragen, sökte reda på henne och kallade hem henne så vi kunde fika.

Nej nu ska jag gå och fika frulle..

Adios!

Jag har nu:

* Köpt en ny postlåda
* Retat gallfeber på min lillebror
* Lagat mat
* Bäddat sängen
* Tvättat lite bebiskläder
* Köpt en födelsedagspresent till min pappa

Nu får jag främmande.. Adios!

Still doing no use what so ever..

Jag är värdelös.
Jag har ingen som helst disiplin.
Jag har inte ens bäddat sängen.
Jag har inte hämtat in posten, fast det är max 10 steg från bron till postlådan.
Jag är värdelös idag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv. Idag ska jag göra en massa nytta.. Sen. Om en stund. Just nu vill jag bara vara. Jag har som helt tappat lusten att göra någonting. Som sagt, jag har inte ens bäddat sängen.

My first mission today.. Make the fucking bed and do some good!

Proooooosit!

Fan, hatar att vara förkyld!! Dagen igår flöt förbi ganska så snabbt faktiskt.. Blev lite drygt efter det att jag gick på affären, skulle ju göra paj igår remember? Hur som helst så skippade jag pajbaket, tappade motivationen och orken så jag slappade bara. Bäddade sängen och vek lite tvätt sen gjorde jag inte mer hushållsstök faktiskt.
Vid halv fyra åkte jag och plockade upp Sanna och vi drog till Krokvåg och skulle servera kaffe och korv på auktionen. Suck. Det gick ganska bra faktiskt, jag och Sanna hade ganska kul i "pauserna" mellan alla människor. Men att man var så fruktansvärt dålig på huvudräkning, det trodde jag inte. Men men..

Magica DeHäx var där så det skrattade vi åt med.. Haha..

Idag tänkte jag tvätta lite kläder och kanske till och med dammsuga. Petra har köpt en ny kafferyggare, så kanske man ska kila up dit sen och tigga sig en kopp kaffe eller två. Men jag vet inte om hennes sambo fyller år idag, så kanske man väntar till i kväll eller i morgon innan jag våldsgästar. Känns ju kanske lite pinsamt och komma där mitt i firandet. =) Får se hur det blir.

Kanske man till och med tar och bakar idag ist.. Ska gå på Järnia och kika efter en present till min kära far som fyller år på lördag och sen ska jag gå på posten och köpa en sån där blå postlåda (som alla utom vi på hela gatan har) och sätta ut därute bland dom andra. Lite synd om posten som måste köra ÄNDA in på gården med våran post. Skönt för bekväma mig, inte så himla bekvämt för posten kanske..

Nu såg jag att Bettan smöööög upp i sängen igen, gissa vem som låg där i morse när jag vaknade då..? Bushunden min. Hon var ensam hemma igår mellan kanske.. Halv fyra och åtta, det hade gått jättebra. Ville egentligen inte lämna henne ensam eftersom att hon inte riktigt är van vid den  nya omgivningen. Men det hade gått bra och gissa om hon blev glad då vi kom hem! =) Tvättade bilen igår med, så nu står det en GRÖN Saan på våran gård och inte en grön-aktig-grå-aktig blandning.. Skönt.

Sorterade bland mina bebiskläder igår, har som egentligen inte haft nån större ordning ännu.. Det har som inte varit nån mening eftersom vi skulle flytta och allt.. Men igår blev det liite ordning iaf. Man såg även vad som fattades och vad som man verkligen inte behöver köpa mera av.. =)


Nej nu ska jag dricka upp mitt halvkalla kaffe och gå ner och hämta mera..

Adios!!

Eftersom..

Jag nu bor i ett fult hus, har en ful hund och en fin bil (get the idea?) så behöver du inte komma på paj och kaffe senare heller då.. =P 

Nu ska jag göra nån nytta mina vänner. Först ska jag schasa bort hunden från sängen, bädda sängen, vika kläderna, dammsuga och gå på prix. Köpa bär och ev några andra saker..

Nån som tror på idén björnbär och hallon- paj?

Nej min vän..

Det är inte Marre Lindström jag skrivit om, utan en tös ifrån Östersund =)

The dog is lost..

God morgon. Hoppas ni sovit gott? Det kan ni ge er på att jag har. Hade världens mysigaste kväll igår, verkligen. Först kilade jag, Micke och Sanna iväg på Kaffestugan och käkade en väldigt god söndagsmiddag. Verkligen fantstiskt. Jag tog mig i kragen och valde en sort jag inte ätit på eeevigheter. Calzone med bea =) Hur som haver så var det väldigt gott och ungefär när jag skulle knäppa igen kofftan när vi skulle gå hem ångrade jag genast att jag inte givit vika för min lathet och tagit bilen. Gud så mätt jag var, plus att jag kände mig ÄNNU MER som en strandad val. Suck. Aja, hur som helst så förvandlades Micke till en Martin-Timell-wanna-be när vi kom hem och började sätta upp hyllor till sin samling med coca-cola prylar. *andas* Jag och Sanna myste ner oss i soffan och kollade på Söndags-filmen på 5an, den var RIKTIGT bra faktiskt. I en av reklamerna fick jag rusa och och vara lite så där jätte go som mys-ernst och hjälpa min kära sambo som lät vara ganska vilsen i hur han skulle kunna hålla allting med enbart 2 händer. Tur man kan tamefan allt. =) Sanna gick hem, lånade Bröderna Lejonhjärta (vårda den med ditt liv Susanna) och 7 år i Tibet. Jag blädrade bland kanalerna och hade lite halv ont i bröstkorgen faktiskt.. Inte särskillt skönt om någon undrade. Men men.. Det gick över till natten =)

Halsbrännan kom naturligtvis på besök vid sänggång, men jag var förberedd igår. Jag hade en halv karta med Link bredvid sängen och natten smög förbi ganska ostört. Förutom då Bettan hoppade upp i sängen, fast hon VET att hon icke får vara där, och bufflade in sig UNDER täket.. Suck. Ni som känner henne vet att det inte är en graciös hund vi har.. Men men.. Var ganska mysigt ändå =)

Vaknade av att Micke for iväg på jobbet vid halv nio, han kom upp och pussade hej då och berättade att kaffebryggaren var laddad. Gullegris. Somnade om till nio ungefär då Bettan stirrade ut mig och tyckte att nu skulle vi gå ut ist. Suck, fine, solen skiner ju ändå. =) KLev upp, tröck på perkulatorn och gick ut med Bettan. Kom på att jag faktiskt skulle tycka att livet vore liiiite behagligare (nu när jag bor i hus och allt) om jag hade en morgon tidning.. Hmm.. Ska ta och fundera på det.

Aja, nu ska jag ta och leta rätt på hunden, om jag känner henne rätt har hon nog smugit upp i sängen, IGEN. Nedrans bushund.. Adios mina vänner!

Det är kallt ute

TV Mats är inte mycket att skryta om.. Han ansåg att han "gjort sitt" ungefär de 10 minuterna han var hos oss i förrgår. Trist att han tog så mycke betalt för det bara. Hur som helst så ringde jag min lilla dräng från Bölestrand och han kom med; traktor, skopa och glatt humör. Upp i skopan, upp med parabolen I LYKTSTOLPEN utanför huset. Eeeh, tänkte jag, FÅR man göra så? "Vad spelar det för roll, vill du titta på Shrek 3 resten av sommaren?"
Fine, sätt upp skiten då. =) Mamma hämtade en sån där pip-grej hos min morbror, som förövrigt INTE fungerar som den ska, så vi fick köra "the old fasion way", dvs en sitter inne vid TVn och skriker, en sitter på bron och skriker och Martina uppe i traktorskopan och vrider och vänder på parabolen. Det tog lite tid, vi skrattade emellanåt och nu fungerar TVn =D F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!

Fick lite reklam fastklistrat på parabolen med såg jag förut, den som undrar var det är får väl kolla och kolla på¨min parabol. =P Det ultimata testen kom iaf igår sedan parabolen suttit uppe ett tag, regnet VRÄKTE ner. Det började med att jag kikade mellan träden och ser att Pålgård ligger som.. Utom synhåll. Dvs, det ösregnade där. Yeay tänkte jag, äntligen har inte Pålgård sol. =) Hur som helst så var det inga som helst störningar på TVbilden under detta regnoväder. Kanon!

Nu regnar det visst igen.. Helt otroligt att jag kan se det igenom mina skitiga fönsterrutor. Jaja, jag SKA putsa dom.. En annan dag.. =P

Aja, nu vet ni att jag kan kolla på TV igen, så ni slipper undra...

som utlovat.

Här kommer en "rundtur" i mitt hem..





















Jag har inte tagit några bilder utomhus ännu, men det kommer väl.

Vad tycker ni so far? =)

Tv-Mats..

Tog verkligen betalt för INGENTING. Suck. Jag VET att det inte är hans fel. Men.. Det bubblar i mig iaf. Jag måste alltså betala 300 kr för att han var här igår i ca 10 minuter och "fixade" TVn. Problemet ligger inte bara i att han var hutlöst dyr, utan i att det tydligen står en aspjävel upp på kullen som BLOCKERAR signalsändningarna så fort den blåser minsta lilla. Alltså, det blåser ALLTID liiiiite här på hammarn. Dvs, det är alltså störningar på min TV HELA TIDEN. SUCK! Det finns tydligen bara EN lösning på problemet med, att göra sig av med trädet.

Det låter kanske skitenkelt MEN vem fan äger trädet då? Inte faan står det på "våran" gård iaf.. Kanske Skogelids bakom kiosken, men ska jag alltså gå till honom och fråga; "Ursäkta, kan du kapa ner din asp som kanske är 30 år gammal och som är ca 30 m hög? Jag kan inte titta på TV nere i grubban där jag bor...."

Suck.. Nej nu ska jag åka och tanka bilen och sen åka till TV Mats och vara lite bitter och betala han de där pengarna. Sen ska jag hem och sura.

Adios!

TV-Mats

Har varit här och fixat in TVkanaler. Känns verkligen skönt. Även om väder och vind säger "gå ut!" Så säger kroppen stopp efter ett tag, eller iaf min =) Jag kan bara vara i solen en viss stund, sen kommer huvudvärken smygandes, hur mycke vatten jag än dricker. Så då får man sova bort den och ta en alvedon eller två. =) Somnade i soffan idag med, vaknade av att Micke kom och bufflade och sa att det var mat. Pasta och baconsås, mums!

Att det kan vara så himla gott med någonting så himla enkelt? Undra vad man ska göra för mat i morgon då.. Micke ska jobba på auktionen i Fuglesta, så jag tänkte ha maten klar tills han kommer hem. Känns inte orka en hel dag i kanske stekhetta mitt i ingenstans och svettas. Plus att det säkert kommer vara ganska mycke folk och Bettan blir så orolig då det är jättemycke människor och rörelse. Vill inte lämna henne ensam heller nu när vi nyss flyttat och så.. Men det ordnar sig nog =)

Morfar var hit med ett parasoll med som han köpte åt oss i Sundsvall på Jula. Ett sånt där med fot som man vevar upp sen.. Ska ta kort på det och lägga in. =) Så nu är det bara en grill som fattas så kan man verkligen leva Svensson-sommar =D Hoppas nån vill komma och Svenssona med oss bara! =)

P, hur blev det med tjejkvällen, ska vi ordna någonting sådant eller? Låter ju fruktansvärt trevligt iaf =)

Det tog och regnade lite förut märkte jag medans jag kikade på ett program på The National Geographic Channel (vet inte hur det stavas, Dario, feel free to comment..) som handlade om att flytta hela samhällen!! Det första var att dom skulle bygga en hamnstad, men flytande hus. Dom byggdes på ett ställe, sen skulle de fraktas till ett annat osv.. Ganska intressant. Sen var den ett annat om en fabrik som sattes upp mitt i ingenstans, det byggdes gator och sen BYGGDE dom hus på fabriken, hela hus, som dom sen bara "satte" ut och tillslut bildades en liten.. Stad som. När dom var klar så plockade dom ner fabriken och drog vidare till nästa "stads-bygge" Jätte häftigt egentligen..  Fina hus med..

Aja.. Nu ska jag väl ta och.. Gå ner och.. Koka te kanske? Micke är inte hemma, dom skulle förbereda någonting inflör i morgon och auktionen. Micke ska nog bjuda på soffan som det lät.. Då skulle vi kunna ha tre-sits-delen nere i vardagsrummet och två-sits-delen uppe i "kontors-allting-som-vi-egentligen-inte-behöver-rummet".. Men vi får se!


Ha det så bra så länge, ska leta efter kabeln till kameran.. =)

Nu ni!

Hej! Nu har jag flyttat klart, jag har stökat klart, jag har haft tillräckligt ont i ryggen för att det skall räcka i flera månader och jag har ÄNTLIGEN fått sola i sommar värmen!!
F-A-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!

I lördags (28/6) var det ju som bekant crousing. Min kusin Marre var här med stor magen och vi tog oss en promenad på byn. Tänk att folk verkligen inte tror att man ser att dom GLOR!! Fine, Marre min vän HAR en stor mage, men man behöver inte kommentera när man precis gått förbi, "oj, SÅG du magen?" Vi vet att ni såg den... Suck.
Annars var det en ganska så bra kväll, blev lite kallt på kvällskvisten, men annars så =) Träffade Emma, som jag inte träffat på fleeera år. Det var jättetrevligt!

Söndag (29/6) fick vi ÄNTLIGEN nyckeln till huset..! Började flytta in egentligen på en gång, bar möbler, kartonger, påsar, säckar... Plockade plockade plockade. Brorsan (med en gipsad arm, klant) var med och hjälpte till så gått han kunde. Micke, min FANTASTISKA sambo bar så det bara knakade om det. Mamma och jag bar kartonger, plockade upp, plockade ner i lgh osv.. Jesper, Niclas, Robert och Nattis (tror jag det var, ber om ursäkt om jag har fel) kom och drack en kopp kaffe, bar in matsalsbordet och stolarna. Tack mina vänner!!
Sängen kommer på plats och vi skall upp med den för trappen...

Det är NU det börjar bli riktigt jobbigt.. *suck* Bära bära, stopp. Hmm.. Den får fan inte plats!! Vi prova med att ta bort listen i trappen, eller räcket som det kanske heter.. Bära bära, stopp. Hmm.. Ramen är helt enkelt för BRED! Ja hur faan ska man göra nu då?! Mina fötter värkte och var stora som vedkabbar och ingen jävla säng upp för trappen. FÖRBANNAT! Vi började med att plocka bort själva madrasskyddet och skulle börja plocka bort ramen, shit. Natten gjorde sig påminnd och vi gav upp för dagen. Jag fick sova i vardagsrummet första natten. Suck.

Måndag (30/6) upp och iväg till lgh och städa ur den. Det gick bra, jag tog badrummet mamma tog förnstren. Sen hjälptes vi åt med köket och sen var det som klart! Häääärligt. Då kan jag börja hemma igen. Eller hur?! Plocka plocka plocka plocka plocka plocka.. Det tar aaaaaldrig slut. Aja.. For till Elenore i Håsjö och köpte sängramen och sängborden, det blev PERFEKT!! =) Åter till problemet med madrassen.. Sängramen stod där ihop monterad och klar men madrassen är ju som sagt NERE i vardagsrummet och det ser ut som ett kaos vid det läget. (ingen ordning = kaos i mina ögon) Det går inte att få upp skiten... Får sova nere en natt till. SUCK! Sängen står uppe i mitt fina sovrum och HÅNAR mig.. Fy fan.

Tisdag (1/7) Grattis Lotta, jag kommer inte upp idag måste till IKEA och köpa madrasser till sängen. Suck. Alla fjärdrarna till madrassen satt NATURLIGTVIS fast I ramen, så den gick inte att plocka isär. Så det var bara att lägga den idén på is och dra iväg till sundsvall.. Precis vad jag behövde med mina fötter *suck* Det gick bra iaf, jag och mamma racade iväg och gjorde det vi skulle och for hem sen.. Tisdag natt fick jag ÄNTLIGEN ordning i vardagsrummet och sova i mitt fina sovrum. Underbart.

Onsdag flöt mest bara för bi och igår njöt jag av solen. TV Mats skulle komma och fixa med parabolen, vi får inte in några kanaler men han hade inte tid. Kanske han kommer ikväll. Han skulle försöka hinna.

Idag har jag fått ha min sambo hemma till och med, han klipper gräset nu så jag hpåller mig inne. =P

Lägger upp bilder sen på huset, men jag har tappat bort kabeln mellan kameran och datorn...


Adios!

RSS 2.0