Mycke folk..

Vi skulle på stan idag, då dummade sig vagnen och gick inte att fälla ihop. SUCK. Så vi struntade i stan idag igen och skulle bort på Lillänge. Klockan var väl kanske 11, och det var FULLT på parkeringen. Och jag ORKADE bara inte mycke folk idag. Så vi struntade i Lillänge med och for bort på IXO house och Barnenshus.

På IXO house köpte jag en klänning till Anna och batterier. Jag hittade faktiskt inte någonting mera. Eller det finns ju HUR mycket som helst, men jag hittade inga bra julklappar. Men men.. Vi gick på Barnenshus och köpte nappar till Anna, en julklapp till Erika och en till Casper. Sen köpte vi en julklapp till oss själva med, Monopol nutid =D
Hammarstrand kostar 2,8 miljoner =P

Utanför Barnenshus stoppades vi av ÖP och blev utfrågade.. De ni =P Dom tog kort på mig och Anna med, men det blev nog inga bra kort. Anna var grinig och halv-sov, jag hade tagit av henne mössan inne på affären och det blåste snålt och jag ville bara sätta in henne i bilen så hon inte skulle bli kall. DÅ tog dom kort när jag nästan hade satt in henne i bilstolen.. Eller jag stod i bildörren och skulle sätta in henne.

Micke och Robin for på stan iaf, men jag och Anna stannade i Torvalla med pappa och Bettan. Vi har försökt att fixa barnvagnen så vi har haft fullt upp..

Nu ska jag läsa bloggar.. ! Adios

Ska ru slagga här eller?

Japp, nu är vi i Torvalla. Bilen fick vi inte tillbaka *grr* men som tur var så kunde mamma och Martin skjutsa in oss. Så jag och Anna stannar kvar här hos pappa och Micke åker hem sen ikväll med Mia för att arbeta i morgon. Sen kommer han och Bettan in i morgon sedan Micke slutat jobba. Vi blir nog hela helgen, kan vi ses till veckan Sandra?

Hmm.. I morgon tänkte jag dra med med ALLA på stan, även min far. Får se hur det lyckas.. Annars får väl jag ta bilden själv då. Kom på nu, hur ska jag få plats med barnvagnen? Pappas skuff är full.............

Nu ligger Anna och myser med morfar i hans säng, ser himla mysigt ut. Synd att jag glömde kameran hemma, annars hade jag lagt ut ett kort. Min mobil tar så dåliga kort så det är ingen mening..

Nej nu ska jag kika vidare. Ha en bra kväll!

Uppe med tuppen

Eller jag tror faktiskt inte ens han var vaken..

Klockan 06.00 i morse vaknade min flicka. "Huuuungring" grät hon, fine, varsågod hjärtat. I vanliga fall så brukar tösen somna när man rapar henne, eller så får man vagga henne lite så somnar hon om. Inte idag. Hon var pigg och pratig. För att pappa Micke skulle få sova en timme till innan han skulle upp på jobbet så gick vi ner till soffan och nyhetsmorgon. Mysigt. Vi kokade te, gjorde några mackor och myste till ljuset av några värmeljus och TVn.

Sen har jag duschat, Anna låg på skötbädden på golvet och pratade och sen fick hon bada. DET gillade hon verkligen =D Hon skrattade och plaskade och gjorde en massa nöjda miner.
Man smälter ju. Nu ligger hon nere i hallen i vagnen och sussar och jag sitter här. Skulle boka en ombesiktning på min bil, men det gick inte. Suck. Får prova igen sen.
Jag skulle behöva massage. Min nacke gör jätteont.. =( Och sen har jag EN punkt i ryggen som gör så himla ont i vissa lägen.. Ajaj.. =(

Får se om det blir Östersund idag, jag hoppas det. Vill ju träffa pappa och mina syskon.

Riot

Det blev ingen stadsresa idag. Vi fick främmande och klockan tickade iväg så vi stannade hemma. Ganska skönt ändå, kändes inte just ha någon lust med Östersund heller på eftermiddagen. Bilen blev inte reparerad heller idag.. Dom som skulle göra det hade inte alla grejor, så det blir till helgen. Suck. Aja, inte så mycket att göra åt heller.. Får iaf ett motstånd till fläkten till helgen, så nu ska nog den fungera oxå.

Annars har kvällen varit lugn, mamma och hennes sambo kom på besök och käkade med oss, och mamma gosade lite Anna. Skönt att det inte bara är när jag byter på henne ibland som hon blir elak =P

Nej nu ska jag surra lite med kusin-vitamin och sen sooooova. Natti natt.

Sedär..

Kickan har utmanat mig:

4 arbeten jag haft i mitt liv:
1. Vårdbiträde
2. Barnskötare
3. "Fritids fröken"
4. Städtant =P

4 filmer jag kan se om och om igen:

1. Red Rose
2. Sagan om ringen triologin
3. Skicka vidare
4. Pirates of the Carribean

4 ställen jag bott på:

1. Östersund
2. Hammarstrand; Centralgatan, Gulldalen, Hammarvägen, Fågelvägen, Lingränd
3. Brunflo
4. Krångede

4 tv-serier jag gärna ser:
1. Grey's Anatomy
2. Desperate Housewifes
3. Miami Ink
4. CSI

4 ställen jag vill åka till:
1. Spanien (La mata/ Torreveia)
2. Thailand
3. Paris
4. London

4 favoriträtter:
1. Tacos
2. Kasslerlåda
3. Pappas Chili con carne
4. Kycklingsalsa ala VBK 

4 ställen där jag trivs:
1. Hemma
2. Hos min pappa
3. -
4. - (kommer inte på)

4 personer jag vill utmana:
1. Marielle
2. Petra
3. Linda
4. Sandra

Men VARFÖR?!

Nu sitter jag här, klockan är 08.17 och jag somnade 02.00 ungefär i natt. Fantastiskt inte sant? =P
Anledningen till att jag är vaken då Anna fortfarande sover är följande..

DET HAR SNÖAT HÄR I HAMMARSTRAND!!!!

Jag blir så leds.. Det är inte ens november ännu och det är redan snö ute. Fan fan fan.. Jenny, jag kommer upp i morgon eller på torsdag och kollar på vagnen.. Hur som helst så ska vi alltså in till Östersund idag.. Tur vi lagt på vinterdäcken på Volvon.. Saaben ska "repareras" idag, huven ska svetsas och avgassystemet. Sen läggs vinterdäcken på så ska vi hoppas att det blir någon ordning i grubban. Synd att fläktmotståndet gett upp totalt bara.. Det är så himla immigt när man kör. Suck.

Vad gör ni idag?

Ace

Godag.
Klev uppdatering I know.. Men jag ids inte =P Hur som haver så var jag iaf på Wahlbergs idag och köpte den där tröjan. Jag är nöjd. Halva reapriset så jag är väldigt nöjd. (samma tonfall som prästen i 3 reklamerna)

Vi var på en promenad i solen och hade trevligt. Maria och Sara kom på besök, och Maria var tänkt att kidnappa Anna tror jag. =P Bilder kommer sen på en helnöjd Maria och en sovandes (surprise surprise) Anna. Petra kom också och även Mattias och Casper. Nu ikväll har Micke haft en middag som han lagat mat till och sen serverat och Mattias kom ner och hämtade mig och Anna så vi har varit uppe hos dom i Gulldalen. Mysigt.

I morgon beger vi oss in till stora (lilla) Östersund för att storhandla på Willys och sen leta rätt på nån julklapp. Förhoppningsvis så finner jag nån iaf.. Denna julångest. Sen ska vi ut till Torvalla och käka middag med pappa, syster och bror. Bettan ska få följa med och få träffa "moffa" hon med =D

Nej nu ska jag tjuvkika lite bloggar innan det är dax att knyta upp svansen.. Adios och godnatt

Ja juste..

Grattis mammas älskling på enmånadsdagen =D

I'm back..

Har ni saknat mig mycket? =P

Marre och Gabbe har åkt hem, jag har varit i Gulldalen på middagsbjudning och Anna har fått träffa sin pappas mormor och morfar. Och det är bara söndag. =D

Helgen har varit lugn faktiskt. Har sovit större delen av dagen, har sovit lite halv dåligt i några nätter. Vaknat och varit  super pigg och inte kunnat somna om. Och lagomt till att jag somnat om så har Anna Panna vaknat. Typiskt va? =P Men idag tog både jag och Anna och sov i kanske 2 timmar på dagen, det var himla skönt.
Vi har käkat middag på Skalgränd idag, kyckling och ris. Sen åt vi glass och tittade på reprisen av Grey's. Det var ju nå störningar eller fel helt enkelt i onsdags så man fick inte se hela avsnittet. Men det fick jag göra ikväll. =)

I morgon ska jag betala alla j*vla räkningar och kuta upp på Walberg's och inhandla en tröja. Priset är nu sänkt till ENDAST 100 kr så nu ska jag passa på =D Anna sover kanon på nätterna nu, det är så himla skönt. Vaknar nån gång, men somnar om igen och äter enbart 1 gång nu, mot för 3. =)

Ska även upp till Jenny och kolla på en barnvagn, då våran beteer sig mystiskt åt.. Plus att den är tungstyrd, redan nu. Hur ska det då bli till vintern? Det får nog bli en dagisvagn det där.........

Nej nu ska jag kika bloggar.. Adios!

Jenny!

Jenny my darling, söta du!! =)
Vad är det för vagn? Nu blir jag nyfiken..

Hör av dig på något vis.. =) Så kan vi komma och snylta en kopp kaffe och kika på den. =D

God morgon

Hej. Hur har ni sovit? Jag har sovit sådär, jag vet inte alls vad det beror på. Anna- panna har sovit jättebra, men jag har varit vaken en massa. Men å andra sidan så har vi ju lånat ut Annas säng till Gabbe, så Anna sover bredvid mig, det kan ju vara därför. Aja.. Blir nog bättre i natt.

Ska jag berätta en rolig grej? Haha.. Är egentligen inte så roligt men.. Igår, skulle jag åka till Kullsta och hämta min bror. Först skulle jag ta gubbens bil, men jag fick inte fram sätet. Jag = svag. Sen skulle jag ta Saaben, och kup'e fläkten  fungerar inte ibland så jag skulle öppna huven och banka ovanför reläet. Men då får jag inte upp huven. Den sitter fast. Provar några gånger innan jag ger upp och går in och hämtar hjälp. Jag tänkte att kanske jag är svagast i hela världen så kanske Micke får upp den. Mycket riktigt, det får han ju.. MEN.. Då LOSSNAR ena gångjärnet!! Dvs HUVEN ÄR LÖS!!!!! WHAT THE FUCK?! Vi får inte heller tillbaka skiten så huven var sne och vin.. SUCK. Efter ett tag kommer Mattias, och han och Micke får på något vis tillbaka huven så den gick att stänga iaf.. Men den är alltså LÖS.


Gud vad jag älskar min bil. Not. Så idag ska jag väl försöka tvinga min farbror att kolla vad man ska göra åt det då..
Typiskt att det alltid ska vara någonting..

00.08

Nej  jag har inte lämnat blogg världen mina vänner. Men jag har en dotter som varit tussig =(

Marre och Gabbe är på besök, så vi har haft fullt upp Anna och jag. Sen har Anna haft en förkylning som ÄNTLIGEN håller på att ge upp. Vi orkar inte fler Law and Order- repriser runt 4 på morgonen. =P

Sedan sist har vi egentligen inte gjort så mycket. Jag har myst Gabbe och förundrats över att han är så stor och CHARMIG!! Bilder kommer sen. =P Anna har som sagt börjat piggna på sig, så nu sover hon inte 22.5 timmar per dygn, det är roligt =) Idag har hon faktiskt mest varit vaken =D

Min MSN fungerar fortfarande inte, och för att inte smitta ner hela min kontakt-krets så håller jag mig borta ifrån den. Brorsan var här idag och fixade till datorn, så nu fungerar den PRIMA. Vad skulle jag göra utan min hacker-bror? Troligtvis fortfarande ha Vista..........

Idag var vi iaf och vägde och mätte lill-tösa. Idag väger hon 4130 och är 53 cm lång. Mammas stora tjej =D Det var in en läkare oxå, så jag fick lite tips om vad jag ska smörja lillan med, så nu ska det nog bli bra. Annars fick vi höra av oss till veckan om det inte blivit bättre. Annars då? Joo vi käkade lunch på Brödbiten och barnen sussade ute i vagnarna. Har kommit fram till att våran vagn är skitdålig och jag vill sno Marres fina Emaljunga. Suck.

Jaja.. Nu ska jag väcka min flicka, byta på henne och ta på henne pymmen och sen krypa till kojs.
Sov så gott gott folk, hörs i morgon.

Grattis på födelsedagen!!

Japp idag har vi två som fyller år! JB och Linda, man får lov att gratulera.

Idag har vi varit ute mycket jag och Anna. Först gick vi på komun klockan 11, sen på Rosengård. Vidare på Apoteket, men där var det så himla mycke folk så vi struntade i att gå in. Anna blev hungrig = smått hysterisk så vi gick hemåt. Träffade på TinaMarie och surrade en stund, Anna somnade. Gick hem, myste med sambon i soffan och Anna vaknade och käkade = somnade om. Mamma kom så vi gick och köpte blommor och bort på apoteket igen. Köpte AD-droppar till lillgrisen och sen gick vi hem igen. Gjorde middag och slängde in en tvättmaskin. På med kläderna på lillgrisen igen vid 16 tiden och upp till Gevåg på kalas och tårta. Hon sov sig egenom hela upplevelsen, men det är ju ingenting nytt =P

Nu ska vi strax bege oss upp på Skalis och käka tårta IGEN och fira JB.

Vad har ni gjort idag?

Nästan vår?

Ja så känns det i luften iaf =D Har nyss varit ute och gått en sväng med Anna, Bettan och mamma. Vi var på Wahlbergs och kollade efter en klänning till lillan, men det fanns bara i stora storlekar. Synd. Hittade en jättefin tröja som jag vill ha, får se sedan räkningar och så vidare är betalat så kanske man kan unna sid den =P

Anna ligger ute i vagnen och sover så jag passar på att uppdatera lite här =) Min MSN beter sig skumt btw, skickar nån jävla länk till alla mina kontakter och sen så kan jag inte prata med någon..
Brorsan kallade det för MSNbugg, VAD GÖR MAN FÖR ATT FÅ BORT DEN SKITEN DÅ?!

På förmiddagen har jag hunnit med att städa och till och med sovit en stund i soffan med Anna, hon är trötter. Natten har varit bra faktiskt, vi hade lite svårt att somna, men å andra sidan så sov hon ju lite längre i morse ist. =D Det finns för och nackdelar med allting. =) Nej nu ska jag kika vidare bland alla bloggar innan jag kollar om Anna är vaken och sen ska jag lägga in lite tvätt..

Adios!

Både ja och nej..

Nu har ÄNTLIGEN Gina Tricot webshop..

Gissa vem som löper stor risk att bli black nu då? Suck

Jahapp

Här var det lite halvtaskig uppdatering ser jag. Men tiden räcker som inte till. =P Jag har egentligen ingenting speciellt som jag gör MEN, jag hinner inte sitta här.. Min lillgrid tycker att jag ska bry mig om henne och ENBART henne när hon är vaken och när hon sover sover antingen jag med eller så har jag annat för mig.. =)

Hur som helst, sedan sist har Anna blivit liiite större, vi har varit ute och gått och hösten har kommit lite till.

Anna äter och blir stor =) Måste ta mig iväg på nått ställe och handla lite kläder till henne.. Hon skulle behöva lite..

Idag har vi haft en massa främmande. Först Lotta på morgonen, sen min goa farmor från Köttsjön, min mamma, Mattias, Jaana, Casper och Elin H. Men nu är vi ensamma =)

Marre och Gabbe kommer på torsdag, undra vad vi ska hitta på.. Nej nu ska jag kika vidare innan Anna vaknar.. Adios!!

Dax..

att planera inför julen tror jag..

Låg i sängen och räknade igår.. Räknade fönster. Jag har för närvarande 4 adventsljusstakar - dvs lika många som jag hade fönster i Kånkback. Nu har jag några fler fönster att utsmycka. Jag har 4 st nere och 4 uppe. Men då till  följande av  de dilemman jag insett:

1. Ska jag ha en stake i varje fönster i "datarummet/kontorsaktigt"? Eller ska jag "bara" ha en i det stora fönstret och skippa det lilla och ha kvar fönsterlampan där?
2. Jag måste köpa julgardiner till vardagsrummet och "matdelen" av vardagsrummet. ELLER kan man ha olika? Det är ju ett skynke som delar av vardagsrummet från matdelen, är det då befogat att ha OLIKA gardiner? Det blir ju mera som olika rum då kanske..........
3. Julklappar. Vart ska man börja?

Törstig..

Tjena!

Anna har sovit exemplariskt under natten! Vaknade 00.15 och åt, somnade om. Vaknade 03.30, åt och somnade om. Vaknade 06.00, åt och SOMNADE OM IGEN. Sen vaknade jag vid 08.30 och då klev vi upp. Underbart. 

Sedan dess har vi hunnit med att sova lite till båda två, koka kaffe, fikat, dammsugit.. Micke har skurat badrummet, tack älskling, och skurat nere. Uuuunderbart. Nu ska jag bära ner mitt ybervarma barn och sen skura uppe.

Vad gör ni idag?

---

Nu är mamma Marie trött.. Undra vad natten har att erbjuda. Anna är vaken nu, kanske kanske kan hon vara det en stund till och sen INTE vara vaken flera timmar under nattens gång.. Troligen fungerar inte den teorin men...


Nu ska vi nog fika någonting och sen kolla på Freaky Friday på 3an.. Natti natt

Va med och tävla!!

Var med här!!!

http://se.limbino.com/c01/link/rkt68oglxw

Hej hej

Idag har vi hunnit med massor. Anna var vaken i natt med, big surprise? Suck.. Men inte lika länge iaf, det var skönt.. Vi klev upp, och gick ner och fikade och myste till slutet på nyhetsmorgon i morse, släppte ut hunden och tog det allmännt lugnt. Sen kom min mammas sambos mamma på snabb-besök och kikade på Anna och surrade en liten stund. Det var himla trevligt. =) Sen klädde jag på Anna och vi for iväg på BVC. Idag vägde Anna 3740 g och var 52 cm lång. Förra veckan vägde hon ju 3435 och var 50 lång så hon växer mammas flicka.. =)

Sen kom Petra och Saga och vi har varit på en promenad. Roligt =) Efter en stund hemma så kom Åsa och Erika och sen kom Petras Jocke. Så det har varit fullt upp i em, så jag har INTE städat.. Men det hinns, än är det inte kväll =P

Snart kommer väl Micke hem så ska vi beställa mat och käka, börjar bli himla hungrig nu.. Ska hänga tvätten med.. Shit, det hade jag glömt.. Idag igen...................


Regn hos mig..

Japp, i Jämtland regnar det idag. Faaaantastiskt.

Satt just och läste Marres förlossningsberättelse, intressant. Jag skulle nog inte ha klarat av att vara hemma lika länge som hon.. Jag var halv som halvt galen när jag var öppen 6 cm, och hon var öppen 5 cm när hon åkte in. Aja, ni kan läsa den själv här..

Jag ska oxå skriva en förlossningsberättelse, men inte nu. Inte än. Jag har inte tid nu =D

Nej nu ska jag nog kika vidare.. Vilket värdelöst inlägg känner jag nu.. =P

Torsdag

God morgon!

Har ni sovit hela natten? Vad skönt för er..........
Anna har bestämt sig för att mellan 02.30 och 04.30 är en bra tid att vara vaken. Vara glad och pratsam. Mamma håller inte med. Hur som helst så har ju som sagt Anna varit vaken en bra stund i natt. Hon ville inte äta, hon var inte ledsen, bara pigg och vaken. Mamma därimot var INTE det.. Pappa gick ner med henne en sväng och tillslut grät hon efter mamma.. Så jag gick ner, knäppte på TVn och mot all förmodan så var det tom någonting att se på TVn. Så jag tittade på Law and Order, matade Anna och skickade iväg sambon mot sängen. Han skulle ju på tur med herr Roos idag till Sikås. Tillslut somnade tösen  och mamma fick sova hon med. Ack så himla skönt det var..!

Vaknade sedan vid 6 tiden av att Anna var vaken, igen. Men hon hade nog bara vaknat ändå, för hon åt ingenting utan somnade när jag tog upp henne. Svag som man ändå är efter en till natts sömnbrist så gav jag med mig. Dottern fick sova bredvid mig från 6 till 9 när vi klev upp igen. **svag? eller bara gossjuk? =P**

Sen ville jag duscha idag. Anna ansåg att hon hade sovit klart så hon var vaken. La henne i vagnen och trodde, dum som jag var, att hon skulle vara nöjd med att ligga där i 15 minuter medans jag duschade. Icke.
Ett illvrål av missnöje tjöt innan jag ens hunnit vrida på vattnet i duschen så jag fick tänka om. Och det gjorde jag. Ner med skötbordet från tvättmaskinen (IKEAs plast-grej) och la det på golvet. La dit en handduk och av med pymmen på jänta. Så då blev hon nöjd och jag fick duscha.. Tills jag NÄSTAN var klar. Då tjöt hon igen. Då, precis då, kom jag på att hon kräktes i natt, så what the fuck, ner med graderna på vatten och Anna fick duscha hon med med mamma. Tur hon gillar vatten min lilla tjej. =)

Nu ligger hon i sin säng och sover, Bettan ligger nedanför och passar henne och här sitter jag. Funderar på om jag oxå så äta någon lunch idag.. Vad äter ni till lunch?


Grey's

Hände ALLT i kvällens avsnitt av Grey's Anatomy eller?!
Jag grät, dom på TVn grät, Anna grät.. Men inte av samma anledning som mamma dock.. Nu sitter Anna nere med pappa i soffan och myser, så jag passade på att smyga upp hit och smattra ner några rader innan det är natten.

Jag har iaf INTE städat idag, läser du det Marielle? =P Och, hör och häpna, jag har tom SOVIT en stund på em.. Men jag är ändå trött nu.. Konstigt det där.. =D

Jag blir så imponerad av min lilla tjej.. Idag har hon varit vaken och med mest hela dagen. Sovit en liten stund och sen varit vaken. Legat och kikat och bara verkat ha det skönt.. Det är så roligt att se att hon är mera vaken.. Det går himla fort säger jag bara.. På fredag är Anna 3 veckor gammal. Då är det 3 hela veckor sedan vi åkte in till Östersund på morgonen. 3 veckor sedan vi blev Föräldrar. 3 veckor sedan jag blev överraskad med en flicka på mitt bröst och inte en pojke, som jag trott hela tiden.

Det går himla fort.. =D

Snart kanske Anna får kill-besök oxå.. Min kusin Marielle och hennes son Gabbe kanske kommer nått tag framöver.. Det ska blir riktigt trevligt faktiskt. Undra just vad vi ska hitta på då.. Ut och promenera kanske.. Kanske ta en tur till Solle.. Jag skulle behöva lite nya kläder.. Jag kan ju inte just ha dom jag haft förut............

Aja.. Nu ska jag kolla om det uppfaterats någonting sedan sist.. Adios!

Vackra Anna i sin nya body..



Tack Kickan, passade perfekt på mig!!

Hur är det möjligt..

..att älska någon så liten, så otroligt mycket? På så kort tid? Helt otroligt..

God morgon kompisar! Har ni haft en tyst, fridfull, magknip-fri natt?
Vad skönt för er.......


Andra natten på projekt Anna-ska-sova-i-sin-egen-säng gick bra från början.. Men vid fyra tiden så började lillmagen leva ett eget liv, och det var himla besvärligt.. Stackars lilla Anna. Mamma försökte trösta så gott det gick, men tillslut fick pappa ta över och prova. Han gick ner med henne och kollade på TV, och mamma fick S-O-O-O-V-A. Skönt. Verkligen skönt.

Vi klev upp vid halv nio och käkade frukost tillsammans, allihopa. Pappa Micke for på jobbet och vi gick och tvättade oss och tog på kläder. Idag blev det en laban-body från Kickan på Anna, gisses så snygg hon blev =)

Nu har Anna ätit en av sina luncher och sover i sängen.. Duktig flicka.

Nu ska jag hänga tvätt, adios!


Like Asia

Nu ligger mitt lilla hjärta på fårskinnsfällen nedanför mig och pratar.. Hon vifftar med armarna och sparkar med benen.. Mammas hjärta.

Eftermiddagen har flugit förbi, jag vet egentligen inte vad vi har gjort sedan sist.. Anna har mest sovit, vaknat till och ätit lite och sen somnat igen. Micke lagade mat och sen for han på möte. Jag har kikat på TV medans Anna sov och nu sitter jag här.. Anna börjar bli leds på att ligga ensam på golvet, who can blame her?

Men låt er inte luras, jag har inte skurat idag.........

Finaly!!

Tror ni jag har vilat? Knappast......

Sedan Anna slog igen sina blå/gröna så har jag;

Suttit vid datorn
Dammsuga
Tänk tanken att jag skulle skura
Kollat på TV
Druckit kaffe
Skrivit matsedel
Skrivit handlalista
Lekt med Erika

Men nu tror jag allt att Anna är tänkt att vakna, kanske ska kolla det innan jag skurar.

Adios!

P.s; Huvudvärken har äntligen släppt, därav rubriken.. =P D.s


What a day!

Fy för huvudvärk!
Vaknade i morse med en dunkande huvudvärk.. Ajajaj.. Jag har nog sovit för hårt i natt.

Anna sov iaf hela natten i sin säng, det var nog därför jag hade huvudvärk i morse.. Jag har sovit för bra helt enkelt. Det var inga problem att få Anna att sova i sin säng iaf, det var väldigt skönt. Det ska vi fortsätta med. =D
Hur som helst så gick jag och Anna upp och la oss igen sedan vi bytt blöja och hon ätit vid 9 i morse. Jag hade fortfarande huvudvärk så jag ville försöka sova bort den. Anna ville inte sova, men tillslut så somnade hon med. Vi vaknade vid 11 tiden, klädde på oss och gick ut på en prommenad med min mamma och Micke.
Sen köpte vi hem mackor till lunch och käkade det tillsammans med min mormor som också kom sen.

Efter det fick Anna sitt utlovade bad (som vi skulle tagit i morse men som vi "sov-över") och nu ligger hon och sover. Så då satte jag mig här. Det finns massa jag skulle behöva göra, men.. Jag skiter nog i det. Kanske jag ska bädda ihop sängen och lägga mig ovanpå och soooova bort en liten stund?

Vad gör Du idag?


Så himla trött.

Jag måste verkligen lära mig att v-i-l-a under dagen.. Tex, ta en tupplur medans Anna sover tex.. Eller kanske inte kliva upp klockan 8 när Anna ändå sover till 11.. **man kanske lär sig tillslut**

Hur som helst så vilade jag ingenting igår och idag har det inte blivit någon vila heller. Jag skulle lägga mig en stund sedan Petra åkt, men det blev som inte av.. Jag dammsög och.. Jaa det blev inte av helt enkelt. Aja.. I morgon kanske.. Ska försöka få Anna att sova i sin säng i natt.. Jag har ju varit dålig på det hittills.. Men i natt får det bli. Jag måste få sova. Ni förstår, jag slappnar inte av när hon ligger bredvid mig, eftersom min sambo tar en väldig plats i sängen så måste jag ligge heeeelt stilla för att inte göra Anna illa, vilket resulterar i att jag inte kan slappna av = dålig sömn. Jaja.. Kanske det blir bättre när jag vant henne vid hennes egen säng.

Nu sitter Anna nere i soffan med pappa och låter lite missnöjd, men det är nog ingen fara. Ny blöja har hon, nyäten är hon så det är nog bara allmänt missnöje. Hon kan nog vara trött.. Kanske han ska gå runt lite med henne så somnar hon.. Vem vet?

Nu ska jag snoka vidare.. Adios!

Bilder =)

 
Pappa och Anna
 
Morfar och Anna
 
Mamma, Anna och Bettan
 
Morbror, Anna och mormor i bakrunden
 
Faster och Anna
 
Mammas gos
 
Faster Erika och Anna
 
Kickan och Anna

Nu har jag nog inga fler bilder just nu.. Men det kommer väl =)

Ni kan andas ut..

Pengarna är nu på min telefon och ordningen är återställd. Andas kära läsare, andas.

Petra och Saga har nyss varit här, och Anna sov sig nästan igenom hela upplevelsen.. Men Petra fick hålla i en sovande Anna, och det verkade gå lika bra det med.. =P


Nu ska jag ta mig i kragen och dammsuga både nere och uppe.. Sen ska det skuras med.. Suck.

Kan ni tänka er att Anna är hela 17 dagar gammal? Mammas stora tjej..

Jag har blivit luraaaaaaaaaad..

Fan oxå.
Jag skulle mata min telefon med pengar, via internet. Smidigt och enkelt.
Gjorde allting rätt. MEN.. Inga pengar på mobilen och 300 kr draget från mitt konto.

Underbart. Jag har blivit lurad. Och fattig till ingen nytta.

Goood förmiddag

Anna-Panna sover i vagnen och här sitter jag. Har nyss haft främmande. Druckit kaffe och kommit fram till att Björkhammar är ett hemskt ställe egentligen. Vore det inte för arbetskamraterna så skulle jag INTE längta liiite tillbaka.. =P

Anna kräktes i mitt hår i morse, häääärligt. Så jag snurrade ihop det i en boll, låtsades glömma vad som hänt, gav henne mat och när hon somnat så la jag henne i vagnen och tog en snabbdusch. Hann nästan duscha klart när jag hör ett illvrål av missnöje, då är tösen vaken och känner sig ooootroligt ensam. Så det var bara att snabba på lite och sen komma till flickans undsättning.. Haha. Hon blev tyst så fort jag tog upp henne. **Mamma sjuk bara**

Undra vad jag ska sysselsätta denna dag med..? Skulle behöva dammsuga och skrura.. Både uppe och nere.. Plocka i diskmaskinen och.. Kanske bara ta det lugnt resten av dagen.. Ja jag vet inte.

Nej nu ska jag snoka vidare, adios!

Solen skiner

Och allt är frid och fröjd.. =) Ska snart tvinga min sambo in i duschen så vi kan fara sen. Idag blir det en stadsresa. Ska på Lillänge och kolla lite, ut till Torvalla naturligtvis så pappa får gosa Anna och sen tar jag med mig min syster-yster och hennes kompis hem tillbaka till Hammarstrand.

Igår sedan Micke och Mattias begett sig så la ju jag och Anna oss. Messade lite med min kusin Marielle om dittan och dattan, läste lite sporadiskt i Kommunalarbetaren och sen stängde jag mina blå/gröna för kvällen. Anna har sovit lite bättre i natt faktiskt, det har varit skönt. Nu ligger hon i sin säng och sover, hon har på sig all pink idag, den fina tröjan som hon fick av Petra =) (I make mom smile!!)

Idag skiner solen från en klarblå, iaf nere i grubban där jag bor. Vad ska Du göra idag?


Natti natt

Nu ska jag och Anna krypa i sängs. Jaana och Casper åkte hem efter Ace Ventura, men Mattias stannade och nu har han och Micke gått någonstans. Vart fick jag inte veta..

Hur som helst så har det varit en mysig kväll. Anna har mest sovit men en liten stund var hon vaken under kvällen iaf. Nu ligger hon och sover i sin säng och jag ska bara hämta vatten så ska jag krypa ner i min och läsa lite i Komunal Arbetaren. Intressant värre va? =P

Aja, hörs i morgon. Natti natt

Har ni sett?

Tack Jessica för den fantasiska designen!!!

Nu har vi varit på kalas och ätit tårta. Mums!! Kickan har hälsat på och träffat Anna =) Tack för presenterna!!

Nu ska jag hjälpa Micke med maten..


Jag har sån himla tur..

Tänk att man känner folk som kan tamme faan allt?
Det finns alltid någon som kan det man själv inte kan. Jag är ju tekniskt sett värdelös på allt som har med bloggdesign att göra. Men.. Som från ingenstans så dyker Jessica upp och är villig att offra en sån här vacker höstdag för att göra min blogg liiiiite mer tilltalande för allmännheten..

Man kan ju bli glad för mindre.. =D

Gooooood morgon.

Hej!

Dålig uppdatering igår jag vet.. Men jag hade varken tid ork eller lust. Jag hade annat för mig..
Prommenerade med mamma och fixade JBs födelsedagspresent. Träffade en massa folk efter vägen.. Fick besök av BVC sköterskan, åt middag hos svärmor osv.. Var upp till Martin som fyllde 2* (haha.. Vill inte att folk ska veta att du snart är 30, så du slipper ångesten menar jag.......) och käkade tårta och tittade på TV.

När vi kom hem sen vid 20 tiden tror jag så mös vi ner oss i soffan allihop och kollade på TV. Jag och Anna gick och la oss vid halv elva tiden tror jag, då började hon bli trött igen och jag var halv död, även fast jag slumrade till i soffan på eftermiddagen. Nu sitter Anna i babysittern, det tycker hon om faktiskt. =)

Micke skulle handla till sin farmor och farfar så vi är ensamma. Ikväll kommer Mattias och Jaana och Casper och äter middag hon oss, vi ska äta Taco. MUMS!

Nej nu är Anna lite missnöjd, kanske uppdaterar senare.. Adios!

Kan framtiden komma nu?

Min sambo är ungefär den undebaraste som finns.

Jag har pratat ganska länge om att jag inte vill bo kvar här på byn, här i Hammarstrand. Men jag vet inte vart jag vill flytta heller. Jag vet inte vad jag vill göra sen när Anna blivit lite större och min mammaledigjhet lider emot sitt slut. PLugga kanske? Och det kan jag göra vart som helst. Micke får ju inge jobb hemmavid inom sitt yrke, så alltså skulle vi kanske behöva flytta till och med. Men vart?

Det är så himla mycke konstigheter här nu.. Droger i omlopp, konstiga människor och en massa konstigt bara. Jag vill inte att min Anna ska växa upp på ett ställe där ALLA känner alla och LÄGGER SIG I. Jag vill att min dotter ska kunna bo på ett ställe där det finns sysselsättning för ungdommar. Det gör det inte här. Vi har inte ens Statoil längre.

Hur som helst, så pratade vi om just detta idag, och för en stund sedan så kom vi så gott som överens om att vi kommer att flytta innan Anna kommer upp i den åldern då dagis etc börjar bli aktuellt.

Men vart?

Magknip, mammas lilla tjej!

Huvva vilken natt! Anna har haft magknip, det har hon troligen fått av de där miniform- dropparna. Så dom har vi slutat med. Hur som haver så har hon sovit jättedåligt i natt, vaknat och haft ont i magen och en massa gaser. Lillhjärtat mitt. Men det gick ganska bra ändå, hon somnade tillslut av ren utmattning tror jag och sen vaknade vi vid 8 tiden.

Klev upp, Anna åt lite mat och sen kollade vi på TV en stund innan vi somnade båda två i soffan. Vaknade av att Åsa och Erika kom så då gick jag och hoppade ur morgonrocken och in i lite anständigare kläder.. Vi var och tog en prommenad tidigare på eftermiddagen, det var riktigt skönt faktiskt. Regnet drog ju bort och den blå himelen kikade fram. Fiiiiint höst väder =D Främmande har vi haft idag med, Mickes farmor och farfar och sen kom även Mickes farbror och hans assistent. Så det var riktigt trevligt. Anna fick ett par fina sockar av Lena som vi prov-använde idag när vi skulle sova i vagnen. Tack Lena! Annars har det bara varit lugna gatan nere hos oss. Jag hann ragga runt med dammsugaren nere medans Anna sov och damma lite. Får ju besök i morgon.......


Aja. Nu ska jag kika vidare innan Anna vaknar och vill ha mat. Adios!

Natti natt mina vänner..

Nu är det sängen som gäller mina vänner. Anna och pappa har redan smygit iväg, så nu är det bara jag kvar.. =) Bettan har lagt sig i sin säng, så nu är det verkligen bara jag kvar. **Jag kommer jag kommer**

Kvällen har varit lugn, mest kikat på TV och på¨min fina flicka som är mer och mer vaken nu.. Det är så himla roligt att se henne när man pratar med henne. Hur som gör olika miner och.. Hon är underbar =D

Nej nu orkar jag inte mera, nu ska jag sova.

Natti natt!

Mammas stora tjej!!

Oj oj oj.. Jag visste att Anna blivit större sedan vi for hem från BB, det har jag känt, men inte att hon vuxit SÅ mycket =)
När vi åkte hem från BB vägde mammas prinsessa 2805 och idag vägde hon 3435! Det är ingen dålig viktökning på 9 dagar va?! =D 2 cm längre sedan födseln med, inte illa =) På fredag klockan 13.00 kommer BVC sköterskan på hembesök, man må väl städa riktigt då.. =P

Annars har vi inte gjort så himla mycket, Anna har sovit mest hela dagen. Hon har sovit jättedåligt i natt, hon har blivit förkyld =( Så hon har tagit igen det nu under dagen. Mamma med =P Sen hälsade vi på min gammelfarmor IngaBritt och handlade lite. Nu ska vi snart käka middag, stekt korv och uppstekt potatis. Kanske tom nåttt stekt ägg till =)

Stackars Anna får hicka efter varje gång hon äter, lilla tösen. Som ni kanske förstår så gick inte andra natten i sin egen säng fullt lika bra som föregående.. Men är man förkyld så är man.. Vi kan skjuta på det tills hon mår bättre..
Anna är ju bara 12 dagar gammal.. =P

Frukt..

Frukt är gott. All frukt i princip UTOM banan.. Dvs, den enda frukt jag kan äta. Suck.

Jag kan inte äta;
Äpple
Kiwi
Apelsin (ibland bara)
Nektariner
Klementiner
Persika
Körsbär

Det finns säkert flera frukter med som jag inte kan äta. Ibland trotsar man ju naturligtvis det bättre vetandet och äter frukt ändå, vilket resulterar i svullna läppar och kli-kli i halsen.. Man får skylla sig själv.. Det konstiga är att jag kan äta tillagad frukt, som tex äppelpaj går bra, kokt frukt etc går bra.. Men inte färsk frukt.. Suck..

7/10?

God morgon.

Första riktiga natten i  spjälsängen gick över all förväntan! Hon sov duktigt, än om hon vaknade nån gång mer än "vanligt". Om man kan säga så efter enbart 11 dagar? =P Hon ville äta några gånger mer, men bara litegrann innan hon somnade så hon ville nog bara ha lite närhet och kärlek. Mammas fina flicka.

Vi sov till halv 10, klev upp, Anna fick mat och sen somnade hon igen. Då passade jag på att ta en vaaaarm dusch och Micke kokade kaffe. När jag duschat klart hade Anna vaknat till och myste med pappa i soffan. =)

Nu har Micke åkt iväg och skulle fiska så nu är det bara mamma och Anna kvar hemma. Och Bettan såklaart =) Hon har btw börjat löpa nu.. Suck. Hon blir så låg när hon löper, nästan deppig. Lilltösa..

Nej, nu ska jag snoka vidare.. Adios!!

Charmtroll.

Jag har ett litet charmtroll i min famn, visste ni det?

Vi trotsade vädret idag och tog en, eller rättare sagt två, promenader. Erika och Johnny var på besök, mamma var på besök och Anna sov en evighet i vagnen ute på bron. =D Jag köpte allting som vi skulle köpa + fyllde i papperen på Annas namn och skickade till skatteverket. Så nu är det snart officiellt att hon heter Anna Kristina Louise Bergvall.

Ikväll har vi badat med. Det gillade Anna. Hon låg där och sprattlade och njöt för fulla muggar, hon blev arg när vi hade badat klart.. Hon ville nog bada mera.. Men det tyckte inte mamma. =P Nu ska vi gå och lägga oss så vi orkar med ännu en dag i morgon, vi ska prova att sova i spjälsängen i natt. Anna är hemskt lättväckt på natten då det är helt tyst, så hon vaknar när jag eller Micke vänder oss. Så nu ska hon få prova sova i sin säng..

Hur kommer det gå tro?

Sov så gott mina vänner. Natti natt.

Höst

Idag är det verkligen höst. Det har både varit sol, regnat och blåst. Snacka om skit väder.
Jag har nyss skickat iväg Micke till Åsa, JB ringde och hon gatt iväg på träning och Åsa hade inte hunnit hem ifrån jobbet ännu. Så Micke ska åka till Erika och vara med henne tills Åsa kommer hem. =D

Anna bara sover och sover.. Lite tråkigt, men idag har hon varit lite mera vaken iaf. På förmiddagen så låg hon vaken bra mycket och surrade och sprattlade.. =D Hon har så himla fina ögon min Anna.
Fick igen min telefon idag med, så snart kan jag lägga in alla bilder från telefonen som jag har på henne. =D Mammas fina flicka. Det är ganska så svårt att tänka sig att man verkligen haft ett liv innan Anna.. Mammas fina tjej.


Nej nu vaknade hon, adios!

6/10-08

Godagens!

Anna sover sött i sin vagn i vardagsrummet, Micke pratar i telefon ang sin lön och jag sitter här.. Jag har dammsugit nere idag, helt otroligt vad man drar in en massa skit. Löv och sen är det alltid en massa hundhår.. Urs. Men nu är det borta..

Vädret är lika värdelöst idag som det var igår, skulle ha varit ute vid 8 i morse, för så sken då solen. Nu är det nästan storm och kallt.. Suck. Men jag måste ut idag iaf, måste på apoteket och kolla efter nån hudkräm till Anna, TKH och köpa kuvert och sen på affären en snabbis. Så jag och Anna ska skynda oss iväg sen när Lotta har varit här.. =D

Annars blir det nog lugnt idag, ska inte göra någonting speciellt. Ska be Micke gräva ner antennkabeln innan det är för sent och snö-helvete är här.. Det är snart..

Måste börja fundera på julklappar nu snart.. Är det någon annan som gjort det?

Goder morgon.

Anna sover i sin säng *yeay*, Micke bäddar rent i sängen och jag latar mig här. Natten har varit fantastiskt. Förutom att när mamma ville lägga sig igår kväll, då var Anna piggare än någonsin.. Hon låg och "grymtade"( jaa min dotter grymtar när hon pratar okej?!) och tittade. Släckte man lampan blev hon elak så det var bara att vackert vänta ut henne.. Men det gick bra. =) Jag ligger gärna och bara tittar på henne.. =D

Vi hade ju tänkt promenera till min gammelfarmor idag, men det regnar och är storm så det blir nog inte av.. Anna är redan lite förkyld, stackars barn, så jag vill inte utsätta henne för regn och blåst i onödan. Vi stannar bara hemma och tar det lugnt ist.. Vi får nog föresten besök senare under dagen med, Lakke, Marie, Olivia och Leon kommer nog i från Östersund. Nyfikna på lilla Anna. =D

Nu har vi blivit bjudna på sopp-lunch (för er som följer mitt ointressanta liv så har jag LÄÄÄÄNGTAT soppa sedan Maj.. Nu får jag den ÄNTLIGEN..) Så jag ska klä på barnet, ner i bilstolen, ut och starta bilen och iväg på sopplunch.. =) Vi hörs senare under dygnet.. Adios!

4/10-08

Kanelbullens dag. Jag är inte så förtjust i bullar.. Men nog har jag ätit en iaf.. =P

Annars raggade vi byn fram och åter med barnvagnen jag, Anna, brorsan, mamma och Micke. Jag skulle köpa glödlampor till taklampan i vardagsrummet och hudkräm. Vad köper jag? Hudkräm, fusk-paj och coca cola.. Kanon.

Lördagen har annars flytit på ganska så bra, haft en hund på rymmen, dock inte våran men hennes kompis.. Haft främmande där Anna fick fina kläder och sen fick hon kläder av sin faster Sanna med =) Vi blev bjuden upp till Åsa på middag idag, det var gott. =D  Sen ville Erika leka med Anna, mata Anna, dansa med Anna óch tilslut hålla i Anna. Och Anna sov lugnt dramat igenom.. Som vanligt =P I morgon ska vi hoppas på lite bättre väder så kanske vi kan ut på en riktig promend, kanske hälsa på min gammelfarmor. Jag hade tänkt dammsuga uppe idag, men det har som inte blivit av.. Jag har som.. Prioriterat bort det.. Haha..

Var och hämtade ut mitt paket från Ellos igår btw, och jag ÄLSKAR min mjuk-mys-pys-dress. Underbar.. =)


Jag ska hälsa kusin Marielle välkommen in i bloggträsket med.. =)

3/10-08

Godag!!!!!

Igår var det fullt hus här. Min mormor och morfar kom och ville kika på Anna. Hon fick långväga presenter ifrån Blåhagas i Gustavsberg, Tack så jättemycket. Hon fick en massa presenter av min mormor och morfar med, tack tack. Morfar Kent kom och hade med sig presenter till sitt barnbarn, en overall nu till hösten, flera par sockar och byxor och pyamasar. Tack tack. Annas mormor var också här, så Anna var riktigt upp-passad igår. Sen for vi upp till Gulldalen och hälsade på Mattias på hgans 20-års dag. Casper var så himla duktig när han träffade Anna. =D Kvällen flöt på smärtfritt =)

Idag kom min farmor på besök och Anna har provåkt vagnen för första gången. Hon sov sig igenom hela upplevelsen, s jag tolkar det som ett godkännande =P

Annars då? Bara bra, ska nog hämta mitt paket från Ellos idag, innan vi åker upp til min farmor på Köttsjön.
Nu då? nu ska jag kika vidare.. =P

Idag är Anna 1 vecka gammal.. =D Mammas stora tjej =)

Header...?

Jag skulle behöva "piffa" till min header lite, uppdatera så att säga.. Men jag är ju så värdelös på det så..

Jag behöver hjälp.. Anyone?

1/10-08

Shit vad tiden bara rinner iväg!! Redan första oktober, helt otroligt. I morgon fyller Mattias 20, så då ska vi upp till Gulldalen och hälsa på.. Träffa Casper och han ska få träffa Anna. =D

Natten har varit fantastiskt. Anna och jag gick och la oss vid 22 tiden, efter Desperate Housewifes, vilket jag SOMNADE till!!? Har nog inte hönt tidigare men men.. Vaknade och insåg att jag faktiskt tycker att våran soffa är ALLDELES för smal för att sova i med Anna på armen.. Så då bytte vi en blöja och gick upp och la oss. Jag tror jag somnade innan Anna iaf.. =P Sen vaknade hon vid 12 snåret när pappa Micke kom och la sig och då käkade vi och gick ner och bytte en blöja för att sedan somna om.. Ända till 04.30!!! Samma procedur och sen klev vi upp, utvilade, vid halv 8. Ringde en massa samtal då klockan slog 8 och fikade lite till nyhetsmorgon.. Myyyysigt.

Anna har provsovit sin egen säng idag, det gick bra. Men nog saknade mamma henne i sin säng.. **måste vara stark** Haha.. Vi får väl se, hon kanske får börja sova i den när hon blivit liiiiite större.. Kanske nästa vecka? =P

Undra vad man ska förgylla resten av dagen med då? Det är aptråkigt väder ute och jag har ingenting att göra.. Städa gjorde jag ju igår och tvätta har Micke redan gjort. Så nu är det till och med TOMT så gott som i tvättkorgen. Resten kan vara.. =P

Tack för alla fina kommentarer!!!!

Vad gör ni idag?

RSS 2.0