I never

Tänk att dagarna kan kännas så oändligt långa ena stunden för att i andra bara swisha förbi?

Två dagar i Torvalla senare och jag är helt slut. Har egentligen inte gjort så mycket, men ack så utmattande det kan vara att vara "borta".. Igår gjorde vi Ö&B, Lidl och Kläppe. Sen var vi egentligen bara hemma hos pappa, spelade lite kort och kollade på TV tillsammans. Väldigt mysigt och trevligt faktiskt.

Idag vaknade jag vid halv tio, gick ut med Bettan på en liten prommis och sen kokade jag kaffe och te. Kökade lite frukost och sen åkte vi i princip. Pappa skulle lämna bilen hos en kompis och sen skulle han iväg och fiska, vi skulle på Lillänge och dra apoteket och Coop en runda. Svängde in på Lindex med och köpte en fleecedress med bamse på till min lill* älskling. =) Micke köpte en vatten kokare på Rusta och sen for vi hem. (tog vägen förbi Kläppe och hämtade min tröja som jag glömde igår)

Väl hemma började jag stryka gardinerna till sovrummet och till vardagsrummet. Så nu är dom på plats, och det blev så himla bra. =) Ska ta kort sen, men jag ids inte nu.. Ska snart ta och bädda rent i sängen med, så det blir mysigt sen till kvällen efter en varm och skän dusch =D

Middagen bestod av chili con carne, MUMS!! Länge sedan vi käkade det, men OJ så gott det blev.. Kommer nog vara mätt ett bra tag känns det som just nu =)

Brorsan guidade mig igenom hur man skulle göra för att ta bort det virus som vi hade fått på datorn, så nu har jag, alldeles själv (nästan) rensat bort ohyran som invaderat våran dator och spammade oss med falska varnigar och uppmaningar att skaffa ett ÄNNU bättre virusprogram.. Suck.. Det är borta nu iaf =) **Tack brorsan**

Aja.. Nu ska jag kika vidare! Adios

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0