.

Mary May is alive and well!

Hon jobbar och sliter och vill inte blogga om någonting för jag är döleds alla nyfikna små apor och allt annat skit. 

Så, jag återkommer när solen är här för att stanna. 

Adios lovers, til we meet (read) again.

Rensning.

Well, it hit me again. 

Tar och gör en rensning.

Yo lovers!

Have you been missing me?

Ah well, jag har inte haft någon som helst inspiration att plinta ner rader här. Jag har kanske egentligen inte det nu heller, men vad gör man inte för sina små (och få =( ) älsklingar?

Jag har alltså börjat på mitt sommarschema nu, i måndags. Ganska slappa dagar måste jag säga, nån helg sådär men annars mest dagtid och ca 5 timmars arbete. Dock ca 5-6 dagar / veckan men va fan. Jag klagar inte. 

Skruttisen min är jävligare än vanligt, men hon rundar det med lite tillfällen då hon är så sjukt söt och underbar att jag vill äta upp henne och aldrig släppa henne ifrån mig. Någonsin. 

Så, ja vi lever nog som alla andra skulle jag tro. Ser fram emot dagen då vi får ta vårat pick och pack och dra till lite större utrymme, den dagen kommer snart. Ganska snart.

Nej nu tappade jag inspirationen helt, ska fylla på kaffekoppen och hoppa ur morgonrocken kanske. Är man ledig så är man ledig och jag skulle gärna bo i denna rock. Om det inte vore för ett "möte" på kommunhuset. (oj så viktig jag känner mig nu.....)

Awesome

VG på Social omsorgs kursen. Ajm så asum.

Alla för en.

Igår donerade jag 50 kr till Veronica Linds fond Alla för en.
Såhär skriver hon i beskrivningen till sin fond;

Ingen klarar sig ensam, hjälp andra när det som mest behövs. Alla för en är en generell fond för cancerdrabbade. Fondens mål är att göra tiden som sjuk enklare att ta sig igenom. Alla behöver en vän när stormarna slår. Vi kan göra skillnad!



Nu tycker jag att Du ska göra samma sak. En liten summa som går till en bra sak, som kan underlätta för den som är sjuk och dess anhöriga. 

Vi måste komma ihåg att det kan hända Vem som helst, När som helst. 

Ta hand om varandra.

 


Var hälsad!

Skitförkylning!

There's a side to you that I never knew

Jag bestämmer mig för att ta det som det är och njuta utav det. 

Och det mina vänner, det gör jag.

Sail away with me honey

Igår arbetade jag en lite små lustig tur, 17.30-23.00. Det var annorlunda men et gick falle fint!
Nu har jag precis skrivit klart uppdrag nummer 5 i sista kursen för detta läsår, så nu sitter jag på nålar och väntar på att jag ska få tillbaka det med kommentarer och betyg. Plus att jag ska få en tid för muntlig examination. Spännande! 

Fan vad jag hatar denna väntan. 

Skickade ett mail till halebop igår och fick svar nu i morse. Då finns det ingen order i mitt namn? Nähä?

Väldigt underligt. Skickade ett till och förklarade hur det gått till så får jag se vad som händer. Underligt. 

Igår när jag kom hem var all tvätt vikt, lägenheten städad och all smutstvätt tvättad. Jag har det förjävla bra!

Nu ska jag ta och slöa en stund innan jag ska ta och göra någon nytta. 

Snacka om meningsfullt inlägg. Verkligen. 


Well hello lovers!

Kvällen igår vad härlig.
Först blev jag utskrattad, och när jag insåg hur tekniskt efterbliven jag framställde mig själv så skrattade jag lika mycket jag. Jag skrattade alltså ut mig själv, tillsammans med både bror, Mosis och Eruuk. Bra där Marie, bra där!

Anyhow, vi tog och förflyttade oss in till the kitchen och spelade lite kort. Först Stopp och sen spelade jag och E 3 omgångar 500. Jag vann en gång, så jag är ganska nöjd faktiskt. I vanliga fall vinner jag knappt någonsin.

När tant E drog sig hemåt så borstade jag tissingarna och la mig och sov.

Btw, jag drömde någonting väldigt underligt i natt. Jag vaknade och var stensäker på att någon precis klättrade över mig, typ som skruttan brukar göra när hon vanknar innan mig, och gick ut från sovrummet. Jag är iofs fortfarande stensäker på att det var någon som gjorde det. Jag satte mig upp i sängen iaf och kände bredvid mig, där lillan brukar ligga men hon var inte där. Kollade på klockan och den var 04.23. Kollade sedan på sovrumsdörren och den stod lite öppen men jag minns inte om jag stängde den ordentligt när jag lade mig eller inte. Stumpan snarkade och sov så gott i sin säng iaf.

Ah well, underligt var det. Förhoppningsvis var det "bara" en dröm och att det kändes så verkligt bara för att jag vaknade tvärt.


Ja. Jag väljer att tro att det var så. Måste nog skaffa torkad salvia snart....


Den som väntar...

...väntar alltid förlänge.

Det är min åsikt iaf. Iaf i detta fallet. Förhoppningsvis kommer den i morgon.

*håller tummarna*

Skitjävlaliten

Sådär ja. Nu har jag tagit fingrarna ur och lämnat in min kära dator på reparation/dödsdom. Vi får se. Killen i butiken gjorde mig förövrigt uppmärksam på att själva skärmen var glapp, det är alltså därför hela jävla skärmen blir vit när man fäller ned den eller om man vinklar ned skärmen lite. Där ser man.

Hur som haver, det skulle ta mellan 2-4 veckor sa han innan den var färdig, så jag tippar på att det kanske tar ca 6 veckor då. Så under tiden har jag fått äran att låna Janets pluttelilla dator. Känns ganska så ovant kan jag tala om. Att gå från ca 17 tum till... 13? Liten är den iaf och jag känner mig synskadad som knappt ser vad jag skriver haha...

Men det är nog en vanesak skulle jag tro.

Ah well, skubbade in på Bik Bok och skaffade mig en bikini också innan vi for hem, jag kan inte längre ha dem jag hade ifjol. Hur som helst, jag fann en som jag gillade och jag hoppas jag kan ha den. Eftersom jag är en smula jättelat så iddes jag inte prova den.

När jag skulle betala den så fanns det ingen i butiken så långt ögat kunde nå, så jag fick vänta en stund. Alltså hade jag även tid att impulshandla en oversize väska också. På 50% rea. Gött!

Nu ska jag öppna lille frysen och kolla vad vi ska äta för middag idag, jag är fan hungrig!

Adios lovers!

Status

Full av funderingar och soligt väder. 

Over and out.

Skolavslutning

Idag har vi varit på skolavslutning. 

Min fina syster gick ut 9:an idag. Nu är hon inte liten längre. Nu ska hon börja gymnasiet till hösten, flytta till Östersund och inte komma hit och äta flingor innan skolan. Skit. 

Nu har jag "bara" 2 syskon som är små. 2 stora och 2 små. 

Och hon var så fin, min stora lillasyster. I en klänning hon fått av Mig (asnöjd). Solbränd och bara lycklig. 

Skruttan skötte sig exemplariskt i kyrkan, hon somnade efter ca 20 minuter och sov ungefär resten av tiden haha. Det var lite kul faktiskt, våran präst är inte riktigt som alla andra direkt. Idag kom han in i kyrkan via sidoingången, på en motorcyckel med tonerna från "Born to be wild". Hahaha... Underbart!

Nu ska vi gå och äta glass hos den goda grannen (TIME).

Adios lovers!

Sunny day

Idag har jag jobbat mellan 7.30 och 13. Skulle egentligen jobba till klockan 12, men jag fick stanna en liten stund till så "avlösaren" fick klippa sig i lugn och ro :) Jag är så himla snäll att jag blir brydd själv haha. 

Anyhow, idag har solen verkligen skinit på oss alla som varit utomhus. Och jag har passat på att vara utomhus. Tog en "sekatör" (stavning?) och klippte ned lite rabarberblomster, gräs runt jordgubbs planteringen och rensade lite ogräs bland alla dessa jordgubbar. Förhoppningsvis blir det några gubbar där, det är ganska många blommor iaf. 

Sen vattnade jag lite blommor, lagade läkaget på vattenslang-kontakten-w/e och tog en liten promenad med en dam. 

SÅ, egentligen borde jag alltså vara "hus-mogen"?


Njae... Jag tror jag håller mig till lägenhet ett tag till. Faktiskt. But you never know what the future hold

Like the air

Idag jobbar jag med ett leende på läpparna. 

Fan vad allting känns lättsamt idag. Juste, lättsamt och behagligt.

Jag fann den igen!

För ett bra tag sedan, läste jag Fredrik Backmans blogg, under tiden fram till att han gifte sig. Han skriver så himla härligt och roligt. Nu har jag funnit den igen, och jag är väldigt glad över det! 

Detta inlägg är så jäkla roligt!!

Enjoy lovers!

Det ingen vet

"Tänk om jag skulle våga säga det som ännu är en hemlighet"

Jag tror jag lyssnar ihjäl mig på Sara Varga faktiskt. Hon är så himla behaglig att lyssna på. Texterna är fina och jag bara älskar dem. Så är det. 

Idag när jag vaknade så ville jag bara dra något gammalt över mig och somna om. Men, det går ju inte när man har en lite prinsessa som behöver frukost och sysselsättning. Snoozade lite i brorsans säng faktiskt, medans skrutten kollade på Musses klubbhus bredvid mig. Det var himla myyys! ♥

När jag sedan tog tag i mig själv och gick och kokade kaffe så sken solen och det var sågott som vindstilla. Underbart tänkte jag! Vad härligt! Idag kan vi gå till lekparken och gunga lite eller någonting sådant. 

Men icke. Ack så fel jag hade. En timma senare så är det storm ute och träden hade bokstavligt talat alla löv på EN sida av dem, inte sådär utspritt över hela. Nej nej, det blåste så hemskt att alla löv var på samma sida. Fick ett hyffsat kort på det med kameran, men jag har förlagt kabeln så jag kan inte lägga in den. I sinom tid ska ni få se. (Ni dör av förväntan eller hur?)

Så, idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Fortsätta i tvättstugan iaf. Men sen då? Ingen aning... 

Vad gör ni kära läsare en dag som denna?

Ya know what lovers?

Nu signar jag ut
Knyter upp svansen
Går och knyter mig
Lallar till lalaland
Drömmer mig bort i evigheten
And so on...
Natti natt sötnötter!

Solen skiner bakom molnen

God eftermiddag sötnötter!

Idag har jag och stumpan bara s.l.a.p.p.a.t! Det är vi värda tycker jag, efter 2 heldagar på både arbetet och förskolan. Stumpan var "bara" från 6.45 till 15 igår, medans jag vackert fick gå på arbetet mellan 7-20. Med en 1.5 timmes rast. Men det gick himla bra faktiskt! Dagen gick något sånär smärtfritt och timmarna flög iväg på kvällen. Så det var skönt!

Hur som haver, idag har vi varit och hälsat på Stockholms släkt som är på besök i Ammra och surrat en massa strunt som alltid. Nu har vi precis dammsugit palatset med gemensamma krafter, stumpan och jag. 

Tror jag väntar med att skura tills hon somnat ikväll. Det känns som lättsammast så. 

I morgon blir det en heldag i tvättstugan och sen vet jag inte var som händer. Kanske jag får se den där nya filmen jag ville se redan förra helgen nu i helgen? Vi får se. Jag vågar inte se den själv iaf haha... 

Anyhow, jag går runt med ett blygsamt leende på mina läppar idag, bara för att solen sken på mig genom molnen idag.

RSS 2.0