Hemma igen.

Igår gick vi på Östersunds alla affärer jag, Anna, Marre och bustrollet Gabbe =D Anna sov större delen av tiden, men Gabbe ville vara med =D Hittade MASSOR med kläder till Anna, och tur var väl det. Kan lägga upp bilder sen, orkar inte nu. Sen resten av dagen gjorde vi inte så mycket, busade med Annas morfar och sen tog vi det bara lugnt. Min farbror kom en sväng på kvällskisten och sen somnade Anna vid halv 9 tiden.

Igår var det verkligen bara RAT på TVn, det bästa (jag skojar inte) var Handboll. Yeay. Men vi överlevde kvällen iaf, pappa och jag. =D

I morse när Anna vaknade vid halv 7 (suck =P) så tjur låg vi kvar i sängen, vi gick bara upp och tog på en torris och gjorde välling, sen gick vi och la oss igen, somnade om vid halv 8 och vaknade av kaffedoften vid 10 tror jag? Så jag klev upp och Anna sov fortfarande. I köket satt pappa och Tobbe och drack kaffe så jag joinade dom innan dom åkte till Brunflo och hjälpte min kusin att flytta. Anna vaknade och var go och glad, som vanligt. Tjur höll sig vaken från 10.30 till 13 ungefär, hon ville inte missa NÅGONTING av fm innan vi åkte hem.


Så ikväll har vi ätit middag hos Annas mormor och tillsammans med mina syskon och mammas sambo, klyftpotatis kött och sås, jättegott! Sen blev det äppelpaj till efterrätt med kaffe, mums det med.

Anna började bli trött vid 7 så vi åkte hem, och nu sover hon. För att dra ut på tiden så badade vi och sen har vi lekt lite. Anna svatt vatten med benen så hela "badrummet" blev blött, men det blev som en våg som kom över ansiktet på henne och jag hann inte med så hon fick sig en kallsup. =( Hon blev både rädd och ledsen, så jag blev ju hel blöt jag med eftersom jag tog upp och tröstade henne. Men vad gör man inte? Det är ju bara att byta kläder.. =D

Aja, nu ska jag kika lite och sen gå ner och kika på TV. Hur har eran helg varit hittills?

God morgon

Jag vill oxå ha en bärbar dator... Det suger lite att vi har en stor stationär klump på övervåningen. Men men..

Igår åkte vi in till pappa i Torvalla iaf. Anna sover just nu, och sen om en timme ungefär ska vi bege oss ner på stan och träffa Marielle och Gabbe =) Hittade presentkortet som vi fick av Kickan när Anna föddes, så det ska jag handla lite kläder till henne. Tack gumman!!

Sen ska jag en sväng förbi barnenshus och köpa en gåstol till henne. Kanske man hittar nån leksak oxå =P Måste ju ha någonting nytt att leka med oxå =D

Vi blir iaf kvar här tills i morgon och sen åker vi hem i morgon. Kanske Petra kommer förbi en sväng, om hon har tid/ork/lust. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen göra oss klara.

Adios!


Fullt upp!

Dagen började vid 9 tiden, vi myste lite i våran stora säng innan vi gick ner och gjorde iordning välling.. Sen hoppade jag in i duschen och anna låg på skötbädden på golvet och lekte med sina badleksaker. Sen gjorde vi oss i ordning för att gå upp till Kånkback och träffa Kristina och Adrian.

Ungefär framme, eller vid Anders-olovskolan så inser jag att jag glömt skötväskan med Annas mat och blöjor och ombyte HEMMA, jahapp, det var ju bara att gå ner för den låååånga backen som jag nyss kämpat mig upp för och gå hem och hämta den. Men tillslut kom vi fram iaf, och vid det laget så sov ju naturligtvis Anna. Så hon fick fortsätta med det medans jag fick gosa lite med Adrian, han var så himla söt!!

När Anna vaknade så fick hon sitta lite i Adrians mormors knä medans vi fikade och hon kollade med stora intresserade ögon på Adrian. Han var lite reserverande, men det gick över efter en stund. Det är bara 16 dagar mellan dom två =D

Sen gick vi hemåt vid 14 tiden då Kristina snart skulle iväg på massage och vi bestämde att vi skulle träffas nå mera och ta nån prommenad. Vi gick på Ica och handlade, vid det laget sov Anna igen och in på Jensens och löpte tulpaner =D Kan inte få nog med tulpaner, man måste ju passa på nu när man kan köpa dom =D

Nu har jag precis ätit någonting äckligt jag köpte på Ica, orkade inte laga nån "riktig" mat idag.. Så det blev färdiglagat, men den köper jag då aldrig igen. Huvva.

I morgon blir det nog ganska lugnt, det känns som om jag ska göra någonting i morgon men jag kan inte sätta fingret på vad.. Kanske kommer på det sen..

Fredag beger jag och Anna oss till Öset iaf, får se om kanske Jaana skulle följa med. Annars stannar jag nog en natt hos pappa.. Men vi får se.

Nu ska jag läsa bloggar!

Oj oj

Idag vaknade vi strax efter 10, det var skönt.

Vid tolv åkte vi upp till Elin och Edvin och fikade och snackade en massa strunt och kollade på allt fint som dom köpt på Ikea =) Sen åkte vi hem vid halv två och då kom älskade Petra =D Vi drack kaffe, surrade och hade allmänt trevligt, som alltid..

Efter det har jag och Anna busar, ätit, kräkts och nu har hon somnat en liten stund.. Eftermiddagsvilan, den är viktig =D Utan den så blir hon super trött redan vid 19 tiden, vilket är alldeles på tok för tidigt, så vida man inte tycker om att kliva upp vid 5...........

Hur som helst så har jag betalat räkningarna nu och jag tror jag vill gråta över vad mycket det var.. Men men.. Nu är dom betalade så får man helt enkelt hushålla med det lilla som är kvar.. =)

Nu ska jag läsa lite bloggar innan Anna vaknar, adios!

Wellowell..

Haha..

Anna sover, jag har ont i ryggen och orkar int fixa med räkningarna ikväll. First thing tomorrow! Efter kaffet naturligtvis.. =P Nu ska jag ringa min sambo och sen fortsätta läsa min bok.. Spännande. =P


Aja, ha en bra natt, kanske kanske jag måste baka en kaka i morgon... Vi får se.. =P

Your's sincerly

Påminnelse..

Kan ingen snäll själ HJÄLPA mig med en design?

Jag är så leds.............


Förbannade snö!

Japp. Det snöar idag oxå. Är det inte typiskt? Så idag har jag skottad igen, tog Anna i vagnen och gick ut och skottade lite. Sen gick vi på affären och handlade lite förnödigheter. Där träffade vi Annas mormor fram och åter så vi surrade lite, under tiden träffade vi K och Anna har en såkallad "playdate" senare i veckan. Måste ju smaka Ks kaffe =)

Hur som helst så när vi kom hem vid halv 12 tiden så vaknade Anna och var lite hungrig så vi käkade potatis och majs och en god druvefterrätt sen, mums! Efteråt åt hon liiiite välling, men inte så mycket.

Sen dess har vi haft främmande och nu sover Anna panna.. Man blir trött av att busa med besökarna =D
Jag ska försöka dricka en hel kopp kaffe nu när Anna sover och helst INNAN det blir kallt =P

Nu ska jag kolla bloggar och sen ta mig en smörgås.. Adios for now!

Kvällen är här

och snart är det väl dax att sova..?

Kvällen har varit lugn, badade Anna, tittade på reprisen av Top Model och käkade en så kallas "TV-dinner" =P
Nu sover min lilla skatt, hon tog och powernapade i ca 15 minuter vid 19 tiden, dvs hon har precis somnat. Men det gör ingenting, är man trött så är man. Kände mig som en dålig mamma som väckte henne, men annars skulle hon inte sova i natt.. Hur som haver så sover hon så gott i sin säng nu iaf =)

Ute snöar det, IGEN. När ska det vara nog? Vintern är alldeles för låång här upp i Jämtlands kalla skogar, jag vill ha minst 6 månader sommar, 3 vår och 3 höst. Dvs ingen vinter alls. Det skulle passa mig perfekt.
Men man kan ju inte få allt här i värlen så jag får väl helt enkelt acceptera vårat kalla klimat och vara hemligt bitter på min pappa som har det varmt och gott inne även om det är närmare 30 grader kallt.. Själv får man slå sig på fingrarna för att man "glömt" att hämta ved och lura in sig i ullfilten jag fick i julklapp. Bitter..? Lite då..

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och sen lägga mig och läsa Lyckans hjul är det nu jag plöjer mig igenom..

Natti natt!

Appropå ingenting egentligen..

Jag är leds på min design på bloggen...
Eller leds och leds, men jag skulle vilja ha en annan bara..

Och eftersom jag så gott som enbart vet hur man anväder internet och sen skriver inlägg så KAN JAG INTE GÖRA DET SJÄLV. Kanske låter löjligt men jag visste inte ens att vi hade Paint tills Petra visade det i höstas...


Någon som vill förbarma sig över ett tragiskt stycke som mig?

Tillbaka!

Japp nu har vi varit ute sedan klockan 2. Gått på prommenad, druckit kaffe hos svärmor och skottat gården.. Tur som attan att jag inte behöver skotta HELA gården, utan "vändplanen" skottas med traktor. Annars skulle det ledigt ta en hel dag att skotta.. Speciellt när det kommit såhär mycke snö.

Skulle ha sopat fram bilen oxå under all snö, men samtidigt, vad ska jag göra det för? Jag använder den inte.. Fast, OM jag skulle behöva den då står den begravd under all snö..

Tål att tänkas på......

A new day has come..

och ute fallen snön. Är inte vintern slut snart?

Igår var vi till Å i hennes nya hus och käkade tårta eftersom lillfaster fyllde 2 i fredags. Det blev ingen tårta då för det var fullt upp med att flytta då.. Sen käkade vi middag där och sen for vi hem vid halv åtta. Anna somnade halv nio och vaknade vid 7 i morse, sen somnade hon om till nio. SKÖNT!!!

Idag snöar det ute, men vi ska trotsa det och gå ut på en prommis sen iaf. Annars har jag städat lite, eller städat och städat, jag håller efter det jag fick till i fredags, ordning och reda =D Plockat ur diskmaskinen och tvättat lite. Annars dricker jag alldeles för mycket kaffe och leker med AnnaPanna..

Vad gör ni en dag som denna?

God kväll.

Nu har Anna sovit i bra precis en timme, hon är nog lite bökig i magen ikväll.. Ligger och bökar lite och verkar ha lite ont. Lilltjejen min..

Vi var iaf upp och firade lill-faster Erika som fyller 2 år idag och kollade in huset som dom flyttat till nu i dagarna. Såg himla mysigt ut =D Bättre blir det väl när man kommit i ordnng riktigt.
Jag gjorde ju som bekant ett välbehövligt städ här hemma, det känns himla skönt! Vad jag skulle vilja nu är att lägga mig i ett bad men..... Eftersom jag inget badkar har får jag nöja mig med att duscha..


Adios och God Natt!

Ibland blir jag så LEDS!

Jag vet att man inte ska reta upp sig på allting, men ibland kan jag inte hjälpa det! 

Man lämnar inte kommentarer som man inte vågar stå för, dvs att man inte kan lämna sitt namn. Så fruktansvärt löljigt! Mår dessa personer bra av att trycka ner andra? Det man inte vet någonting om har man ingenting med att göra! So what om Jag valde att starta min familj NU tillsammans med den jag valde att göra det med, VAD BRYR DET ER?! Jag mår bra med mitt liv som jag valt det, och det spelar faktiskt ingen roll vad Ni andra tycker, jag trivs!

Jag blir så matt, varför måste alla lägga sig i andras liv? Håll dina elaka ord och åsikter hos dig själv. Gillar du inte det jag skriver om och mina val, MEN LÄS INTE MIN BLOGG DÅ!!!

Idiotiskt!

God förmiddag!

Idag har städdjävulen infunnit sig =)
Jag har städat köket, vardagsrummet, toaletten, sovrummet och dammsugit över allt. Nu ska jag kuta upp på affären och köpa nya fräscha tulpaner till köksbordet och hallbyrån. Mamma tog med sig Anna ut på en promenad så jag kunde städa utan bekymmer över om hon sover eller är vaken ute i vagnen..

Från början kunde man dammsuga, man kunde nästan släppa en atombomb utan att hon skulle vakna om hon sov inne. Men nu.. Nu behöver man nästan bara fundera på att dammsuga så vaknar hon =P
Och sover hon ute i vagnen blir jag lite stressad, jag är rädd att jag inte ska höra om hon vaknar.. Så därför kändes det skönt att mamma kunde gå ut och gå med henne så jag får städa i lugn och ro.. Nu när andan ändå fallit på =P

Aja, nu ska jag kuta på affären och sen fortsätta. Adios!

Vad gör ni idag?

Vad roligt!

Anna är gnälligare allting.. Men ack så söt hon är..

Hur hinner jag läsa alla bloggar? Jaa.. Man passar på medans Anna sover eller så.. Det går fort att läsa bloggar faktiskt, mest för att jag inte lämnar kommentarer =)

Hoppas vi träffas på byn Kristina, är så nyfiken på sonen.. =)

Your's sincerly

Nu är det torsdag. Igen.

Hej hej!

Nu har gubben farit, känns trist och tråkigt. Men vi hade jättemysigt igår kväll, vi låg nog och pratade till 2 i natt. Om allt och ingenting.. Verkligen skönt.

Anna somnade som sagt vid nio tiden igår, och sov till 2, sen till 7 och somnade sedan om till 9. Helt klart MVG eftersom hon hade liiiite feber igår kväll. Inte mycket men lite grann. Mammas fina flicka.

Nu ligger hon och sover middag, mammas fina tjej. Får se vilket humör hon är på sen, hon var lite grinig tidigare idag. Men hon fick äta potatis och palsternacka, MUMS! Vi skippade efterrätten idag, hon kan få lite sen till "middagen" ist. Hon började bli så trött så hon ville ha välling och sen sova. =)

Mattias och Jaana var ner tidigare idag, vi tittade på filmen Hem dyra hem, så himla rolig! Ungefär som Drömkåken, fast på engelska och i MYCKET större katastrof. Jättebra iaf.

Nu ska jag läsa ikapp mig lite, jag räknade ihop att jag läser drygt 30 bloggar, VARJE DAG.

Your's sincerly

God kväll.

Nu sover min fina flicka, kanske liiite tidigt men hon var så himla trött, vad ska man göra då? Är man trött så är man..

Vi var iaf på Whalbergs och hittade present till Jaana med Elin och Edvin. Sen for vi upp, åt smörgåstårta och pratade en massa skit i flera timmar. Sen tog vi oss en snabbsväng till Kullsta och träffade min mamma med sambo och syster och hämtade blommorna hon köpt till mig på Plantagen i Sundsvall. 5 st = 150 kr. Funkar =D

Hur som haver så MISSADE jag att det var Top Model ikväll klockan 20, vi tittade på Law and Order Special victims unit ist. Kom på 5 i nio att det var Top Model. Aja, inte så mycket att göra åt.. *suck*

Nu ska jag gå ner och mysa med min sambo som åker och arbetar igen i morgon..

Puss på pannan och godnatt!

God morgon!

Eller god förmiddag kanske man ska säga..?

Anna ligger ute i vagnen och sover nu, hon var lite trött =)
Igår somnade hon vid 9 tiden, jag höll henne vaken från att hon började bli trött vid 8 snåret.. Men jag lyckades hålla henne vaken till 9, då började hon bli hungrig och nästan somnat sittandes. *mammas skatt*
Det är lite bökigt att hon blir trött redan vid 8 tiden, för somnar hon då så vaknar hon antingen vid 10 och är vaken till 12 halv 1 eller så vaknar hon vid 4. Inget av dom är särskillt lockande, så jag brukar försöka hålla henne vaken till iaf 9 halv 10. Hur som helst så vaknade hon vid 5 och var hungrig och sen somnade hon om till 9 i morse. *duktiga flicka*

Då klev vi upp, Anna fick mat av pappa och jag hoppade in i duschen. Sen har vi lekt, busat och tittat på TV. Så nu sover hon alltså.

Jag har startat en diskmaskin och en tvätt, dom borde vara klara snart båda två. Sen på em ska vi upp till Gulldalen och fira Jaana som fyller år. Förra veckan var det Casper, och idag Jaana. =)

Har ni sett AnnaPanna i tidningen idag förresten? Bättre sent än aldrig.... =P

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och försöka hinna dricka upp kaffet innan det är kallt.

God natt

Nu kallar sängen, eller rättare sagt Mias systrar. Det är en fruktansvärt bra bok, den rekomenderar jag till ALLA.

Kvällen har varit lugn, jag och Anna har rått om varandra riktigt. Hon har varit lite gnällig, men det var mest för att hon var trött. Vid kvart över nio slog hon igen sina blå och sover nu så lugnt i sin säng. Ska ta och pussa på henne lite försiktigt nu när jag lägger mig för att läsa.

Hoppas ni får en bra natt med goa drömmar.

Natti natt, hörs i morgon

God dag i snöyran

Hej.

Idag har vi vaccinerat Anna, det gick bra. Hon grät en skvätt, kanske en halv minut och sen gick det bra. Tittade på BVC sköterskan lite elakt och sen gick det över =) Mammas gofis.
Anna väger nu 6180 och är 61 cm lång. Mammas stooora tjej! Växer och blir så stor. Vi ska tillbaka om en månad och väga och mäta och efter ytterligare en månad ska vi vaccinera för andra gången.
Fick lite goda råd angående introduktionen av mat osv..

Idag testade vi potatis och majs igen, mums! Det gillar hon verkligen nu, det var inte mycket som åkte ut utan så gott som allt for ner i magen. =) Nu ligger hon och sover lite, hon var så trött efter dagens bravader.

Nere är det lasange på G och samma efterrätt som igår =) Mums I tell you.

I morgon är det Jaanas födelsedag, så jag och Elin ska nog samåkas upp dit eventuellt. Beror på hur och när Jaana jobbar i morgon. Jag har iaf för mig att hon skulle jobba..

Nej nu ska jag kika runt lite, adios!


Nu vankas..

Nog middag om en stund.. Idag ska vi käka kasslerlåda! Så busenkelt, men så jävla gott! Micke har gjort hallon och blåbärs fromage till efterrätt, han är bra händig ibland =)

AnnaPanna sover eftermiddag (?) och jag hoppas hon inte sover längre än till 7 snåret. Isf får jag nog väcka henne, annars blir det vaket i natt. Ingen bra ide, jag behöver faktiskt sova jag med.. =P

Håller på och läser en bok, Mias systrar, och den är såå svårt att lägga ifrån sig. Igår låg jag nog och läste till efter 1, Anna snarkade i sin säng och Micke på sin sida, och jag bara maaaaalde bok.

Någon som har nått fler boktips?

Aja, nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och kolla om vi inte ska börja med maten snart..

Adios for now kompisar!

Hallioj!

Dagarna bara flyger förbi, snart är det torsdag och Micke åker igen.. Men men.. Idag har vi iaf satt ut korten till tidningen (bättre sent än aldrig =P) och generations kortet.. Nu kom min mamma, vi ska ut och gå nu så jag uppdaterar senare.. Adios!!

14:28

Nu är jag tillbaka. =) Vi gjorde "Hammarn", in på TKH och köpte födelsedagspresent till Erika som blir 2 år på fredag, köpte diskmedel till diskmaskinen (som gör rent den) och hälsade på gammelfarmor Inga-Britt och talade om att korten kommer på onsdag. Men generationskorten kommer bara i LT, eftersom det annars skulle kosta över 700 spänn att sätta ut i båda tidningarna, det är rena rama RÅNET I tell you.. Men men.


Medans vi var borta hade gubben städat och gjort så fint hemma, så himla roligt att komma hem till det =)

Anna har ätit potatis och majs idag med, idag gick det bättre! Hon verkade till och med gilla det =) Mango puren gillade hon verkligen iaf =) Vi fortsätter prova oss fram resten av veckan så får vi se om hon börjar gilla det eller inte =)


Nu ska jag hjälpa gubben som håller på och plockar lite..


Your's sincerly /Världens bästa Marie


Allt tar sin tid..

Japp, Anna har nu smakat "riktig" mat för första gången. Det såg ut att smaka kattskit =D Majs och potatis fick hon, tänkte det kanske kunda falla damen i smaken, men icke. Men å andra sidan, det är ju bara första gången så det är inte så konstigt att hon inte tyckte det var någon höjdare.. Men mango-pur'en smakade gott tyckte hon iaf =D Men absolut godast var ju naturligtvis ersättningen hon fick efter åt =)

Vi provar lite igen i morgon =)

Mammas duktiga flicka. Sedan dess har hon passat på att kräkas lite på pappa och lite på sig själv, ordningen är återställd. =)

Nu ska jag kika vidare.. Adios!


Men god förmiddag!

Åh vad härligt, fick världens sovmorgon i morse *tack älskling*
Anna vaknade vid 8 tiden tror jag, och Micke klev upp med henne. Jag somnade om och vaknade av en BLÖT puss av Anna och en kopp kaffe vid kvart i 11! Guuuud så skönt det var att få sooooooooova =D

Nu ligger gosetösen ute och sover i vagnen och jag sitter här, tänkte passa på nu när hon sover =)

   

Nu prasslar det i frysen, det vaknas lunch =) Potatisbullar och bacon till mig, men gubben ville ha sprödbakad fisk. Fine, ät det då =P Jag vill ha potatisbullar =D

Idag ska vi nog inte göra så mycket, tänkte kuta på affären sen och handla lite förnödigheter, typ mat åt AnnaPanna. Hon ska få smaka lite mat idag tänkte jag =) Får se vad jag hittar för gott, kanske potatis och palsternacka?

Aja, nu ska jag handla!! Adios

Men OJ!

- Skärpning Marie, uppdatera så inte dina läsare sviker!!
- Ja ja jag skaaaaaaa..

Ser att antalet minskat drastiskt sedan Micke kom hem.. Hmm.. Har det med att göra att jag varken kan gnälla om att han inte är hemma + att ratet kom hem oxå? Tål att tänkas på..

Idag har vi varit ute på en liten promenad, Anna jag och mamma. Vi gick förbi svärmos snart-nya-hem och kollade och sen gick vi på Ica och "handlade bara 3 grejor". Kyss mig i arslet, det blev fler. =P
Hem och myste lite, drack lite kaffe och sen gjorde JAG maten, har ni hört? Jag som inte gillar att göra mat. Men man måste ju stajla lite nu när kocken är hemma, så jag gjort någonting så avanserat som.. Korvstroganoff och ris. Men gott blev det, även om jag inte använde fond =P

Nu har jag sovit en liten halvtimme, var himla skönt, badat Anna, tittat på filmen på 3an. Nu hade Anna somnat, men hon vaknade NATURLIGTVIS när jag la ner henne i sängen och ligger och bökar nu. Suck. Hoppas hon somnar om snart, orkar inte en till gnällig kväll. Aja, tur man fick sovmorgon i morse så man kanske har tre krafter kvar.. =P

God kväll, nu ska jag få min dotter att somna om.

Fy fan vad KALLT!

Hej hej.

Igår kom gubben hem, gud så skönt. Anna blev lite brydd i början, men efter en stund kände hon igen honom =D Det är inte så lätt att vara liten heller, och speciellt eftersom inte dom träffas så ofta tyvärr. Men det blir ju så när han måste jobba borta.. Vet inte om det var för att pappa kom hem som Anna insisterade på att vara uppe till 23, men det var hon iaf. Men sov till halv tio i morse, så det var så skönt =)

Idag har vi trotsat vinterkylan, vi hade -30 i morse när vi klev upp, och varit upp till Gulldalen och gett Casper presenterna och fikat med Mattias, Jaana och Elin. Ska nog försöka träffa dom lite mera i helgen, det var ju ett tag sedan..


Nu ligger Anna och sover middag och jag funderar på vad jag ska göra.. Plocka lite kanske, måste ta itu med köket lite grann.. Hänga tvätt och lägga in all annan ren tvätt. It never ends..... =P


Nu ska jag läsa ikapp mig lite... Adios for now!!

Älskade flicka.

Äntligen så sover min prinsessa. Vet inte alls vad det var med henne ikväll, men hon skulle då INTE sova..
Men nu sover hon iaf, men nu är klockan så mycket så nån läsning blir det inte ikväll.

I morgon kommer gubben ÄNTLIGEN hem, under förutsättning att inte Posten tappat bort brevet med bil nyckeln. Då tror jag jag blir knäpp.......

Nu ska jag sova, god natt!!

You'rs sincerly, Marie

-

God morgon!

Natten flöt på som planerat, Anna gnällde till vid 6 i morse då hon insett att hon inte hade nappen, somnade om och sov till 9. *mammas duktiga flicka'
Nu ligger hon ute i vagnen och sover, och jag har plockat bort all jul. Bara gardinerna i köket som ska bytas, men jag vet inte vad jag ska byta till.. Får fundera på det ett tag. Ska nog snart ta och göra mig lite lunch tror jag, men jag har ingen aning om vad jag ska käka. Måste upp på affären sen och köpa batterier och glödlampor, ersättningspulver och kanske nån liter mjölk. Fundera ut vad jag ska äta till middag.. Blev en himla massa =D

Nu ska jag läsa ikapp mig med bloggarna, adios!




Din bror.

HAN

Vad heter han? - Robin Henriksson
Vad var det senaste han sa till dig? -  Men får jag prata me na'!
Vad brukar han säga när han kommer hem? - Vet inte...
Vem umgås han mest med? - P eller S tror jag....
Har han någonsin haft en Flickvän? - Ja
Har han en speciell lukt? - Har inte känt efter faktiskt.........
Kan du hans mobilnummer? - Självklart
Vad är typiskt han? - Att han ska retas =P
Är han din lillebror? - Ja
Är han din tvillingbror? - På sätt och vis, vi fyller år samma dag..
Är han din storebror? - Njet

NI

Hur många år skiljer det mellan er? -  3år
Har ni samma föräldrar? - Ja
Brukar ni göra saker tillsammans? - Ja när vi träffas.
Kan ni prata om allt? - Absolut
Kan ni skratta åt allt? - Haha jaa
Bor ni i samma hushåll? - Nej
Är ni oftast sams ? - Ja, så gott som alltid.
Tycker du att ni har en bra relation? - Absolut.
Tror du att han tycker det? - Ja det tror jag.
Samma skola? - Nej
Samma musik? - Pluttelite, annars lyssnar han på knepig musik =P
Umgås ni med samma människor? - Nej

DU

Vad var det sista du sa till  han?
  - Men ska jag spöa dig?! =P
Uppskattar du han? - Alltid.
Litar du på han? - Självklart.
Brukar du sno grejer av han? - Haha, njae.. Snus, räknas det? =P
Är det du som startar era fighter? - Jag tror inte det..
Ställer du upp för han om han behöver? - Självklart!
Om du såg han gråta, skulle du gå dit? - Självklart!!
Till sist, älskar du han? - Absolut!! Det är ju brollan...


Nu!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund.. Sen blir det natten, god natt!

Nu så..

Anna började bli trött vid åtta halv nio snåret, men seru det gick inte mamma med på.. =P JB kom och tittade på Top model med mig, tack så mycker =D Och Anna var grinig och gnällig, hon hade nog tänkt sova redan då. Men då skulle samma senario utspelas som igår, dvs vara vaken mellan halv 4 och halv 5. Noep, det vill jag inte. Allt efter 6 är godtagbart =P Förhoppningsvis så kommer hon inte vakna då i natt med.
Så för att hålla min skatt sysselsatt så lekte vi i babygymet samtidigt som jag försökte hänga med i Top model, lekte med favorit Tiger, speglade oss i boken etc.. 20 över 9 så fick hon mat och slocknade direkt efter..
Så nu ligger hon i sängen och sover, mammas fina tjej. Vad skulle jag göra utan dig?


Jag har iaf plockat ner granen ikväll, tagit bort ljusstakarna och ska strax stryka och hänga upp gardinerna nere. Uppe får vänta tills i morgon eftersom Anna sover. Det enda problemet är att jag kan inte finna strykjärnet.. Jag vet att jag ställt det någonstans, men VART? Får leta det och hoppas att jag finner det. Annars får jag låna mammas i morgon.. I-lands problem? =P

Idag när mamma kom hem från lassa så hade jag och syrran köpt fikabröd, jag gick till henne på skolan strax innan hon slutade så vi kunde gå tillsammans + att både jag och Anna behövde komma ut lite. Vi var kanske ute i strax över en timme, det var väldigt skönt faktiskt. Ska bli bättre på att gå ut om dagarna, det blir ganska lätt att man bara stannar inne och lallar runt. Skärpning!

I morgon ska jag försöka att rensa lite här hemma, det är alldeles för mycke skit, dvs sånt som man inte behöver..

Nu ska jag kolla om Ni uppdaterat någonting, adios!

Howdy!

Idag har jag gjort det. Det som tagit emot i flera veckor. Jag har STÄDAT. Och det känns SKÖNT!

Granen är nerplockad men resten sitter fortfarande kvar. Anna blev nog arg för att jag dumpade granen så hon tycker jag skulle göra resten när hon somnat för natten. Jag är inte den som är den, så jag accepterade hennes beslut och ängnade mig åt henne ist. Vi har kikat på Unga Mödrar och Las Vegas och nu ska vi nog ta och mysa en stund till innan det är dax för henne att sova.

Nu har jag inte tid mera, vi hörs sen!

Jaaa..

Anna sover fortfarande, ska nog ge henne mat snart och krypa ner jag med. Jag har med andra ord inte tagit mig längre. Boken får nog vänta tills i morgon..

Anna somnade tidigt ikväll, redan vid kvart i nio.. Igår somnade hon 23 och dagen innan 23.30.. Men men =D




Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Gör mat åt Anna
- Kokar kaffe
- Kollar vad klockan är

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Mat
- Kaffe
- Snus

Tre personlighetsdrag på mig:
- Omtänksam.
- Kärleksfull.
- Glad.

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Min Anna
- Mina få men underbara vänner
- TVn (tragiskt men sant)

Tre saker jag är rädd för:
- Att någonting ska hända Anna, Micke eller pappa
- Mörker
- Fjärillar

Något jag drömmer om:
- Ett underbart liv
- Utbildning och arbete
- Att bo någonstans där Micke inte måste jobba borta





God natt!

Ja sidär..

Jag blev utmanad av Kickan

4 FAVORITPROGRAM
1. Desperate Housewifes
2. Grey's anatomy
3. Little people, big world
4. Miami Ink/ LA Ink

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR
1. Körde bil
2. Åt fläskpankaka och jordgubbssylt.
3. Badade Anna
4. Tittade på Law and Order

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT
1. Gubben ska komma hem
2. Att få följa Annas utveckling 
3. Min klippning den 2a feb
4. 

4 FAVORIT RESTAURANGER

1. -
2. -
3. -
4. -
Äter aldrig på resturang...........

4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN
Mer pengar
Mindre snö
Ork att S-T-Ä-D-A
Ha min skitsaab hemma igen

4 PERSONER JAG UTMANAR
Ida L
Marre
Petra
Elin E

Home again

Ja då var man på hemma plan igen då. Känns både skönt och lite.. Ensamt.
Jag tycker om att ha nån eller några runt om mig, någon att prata med och så.. Men gubben kommer nog hem snart, bara jag tagit fingrarna ur arslet och skickat upp en nyckel till skitsaaben. (jag älskar bilen egentligen, men det är verkligen en skitbil)

Hur som haver så har jag iaf varit hos pappa sedan igår, åkte hem idag vid 2 tiden tror jag.. Det var.. Behagligt att köra hem idag, lyssnade på Pinks skiva och Anna sov i baksätet. Jag har mammas bil just nu, och det är krockkudde fram så jag måste ha henne bak i den. Känns lite.. Obehagligt att inte kunna titta på henne när jag vill. Även om jag vet att det inte är någon fara, hon sover ju, men ändå.. Vill ju ha koll! =P

Nu ligger Anna och sover, och jag satte mig en stund här innan jag ska lägga mig och läsa lite.

Nu ska jag kolla bloggarna, adios!

God morgon!

Nu befinner jag mig i Torvalla igen, vi åkte in igår.
Jag skulle skjutsa min mamma på lassa och hon blev kvar över natten så då for jag och Anna ut till Torvalla och sov här. Nu ligger Anna och sover "förmiddag" eller vad man ska säga.

Pappa spelar poker och brorsan går i skolan.. Ska nog snart snabba mig ner på affären och ta ut pengar + köpa snus. Kanske ska passa på innan Anna vaknar..

Adios for now!


   

Födelsedag!

Grattis lillkillen Casper som blir hela 2 år idag!!!


Natten har varit lugn, jag och syrran tittade på What's love got to do with it igår, den handlar om Tina Turner (eller Anna Mae som hon egentligen heter) Den slutade tio i ett i natt och var himla bra faktiskt.

Nu sover Anna ute i vagnen, vi ska till Mattias och Jaana sen hon vaknat.

Nu ska jag kika vidare, adios for now.

BTW, Anna rullade från rygg till mage idag =D *mamma är så stolt!!*

God kväll

Idag har vi haft ganska mycket för oss.
Vaknade vid halv nio och det var rosa/oranget ljus ute. Väldigt skumt. Men samtidigt väldigt vackert =)

Mamma kom ner vid elva tiden tror jag och vi tog en promenad och sen en latte på Brödbiten med en smörgås till. Lagom lunch med andra ord =) Vi var in och handlade till middagen som bestod av pasta och skinksås med ädelost. Gud vad gott det blev! Efter det har vi suttit och pratat, lekt med Anna, tittat på TV och druckit varsit glas vin.

Nu har Anna precis somnat, hon har fått för sig att hon ska vara vaken länge på kvällarna nu, men men. Tids nog somnar hon ju. Hon sitter och kollar runt och pratar så det är ju inga problem att ha henne vaken =) Det hade ju varit en annan sak om hon vore grinig eller så.. *min glada flicka* Det är så skönt att hon sover hela nätterna, känner mig verkligen lyckligt lottad =D

I morgon blir det födelsedags firande i Gulldalen, lill-killen fyller 2 år!! Så då blir det tårta =)

Nu börjar filmen igen, vi hörs i morgon. Natti natt!

Saknar dig Kickan!! Hoppas naglarna är kvar och bananerna smakade... =P

Jaa

Eftersom jag är så DÅLIG på allting jag bestämmer mig för att göra, så blev det alltså inga blommor idag. Fan man skulle ju bli ruinerad om man handlade alla blommorna här = överpriser. Tacka vet jag Växtvaruhuset! 3 för 100. Det passar mig PERFEKT, eftersom jag bara vill ha gröna växter, inga blommande. Dels för att dom doftar så starkt och vi har astma i familjen så jag vill inte riskera att Anna ska bli sjuk, och sen för att jag inte får dom att vara fina nå länge. Dom är ju JÄTTEFINA när dom blommar, men TYVÄRR så dör ju blommorna efter ett tag och hos mig kommer dom då aldrig åter.. Oj, det blev en lång mening =P

Annars har vi gjort Hammarstrand idag; Latte med vaniljsmak på Brödbiten, Jensens, Åsas, Stööks, Wahlbergs och Kina shoppen. Ja, det var ju så gott som hela härligheten. Anna var vakens medans vi fikade men sen somnade hon tillslut. =D Nu ligger hon i sin säng och sover, medans Erika och Jenny busar nere. Anna blev trött av allt bus så hon ville sova en stund.

Snart kommer nog Åsa med pizza, låter bra det, för jag börjar bli hungrig!

P.s Inge städning har det blivit heller.. Torkade av bänken i köket och startat en tvätt. That's it.

En helt ny morgon.

God morgon.

Anna fick nog sova liiiite för länge igår eftermiddag, men jag vill ju inte väcka henne. Hon behövde ju tydligen den sömnen eftersom hon sov i närmare 4 timmar. Men idag blir det inte samma. Eller, hon får gärna sova, men kanske tidigare på dagen. För hon var grinig och sur igår kväll och somnade inte förän 23.30!! Då brukar hon ha sovit i minst 1½ timme redan.. Men men.. Hon sov heeela natten iaf och vaknade vid halv nio.

Nu ligger hon och sover och jag satte mig här.. Idag ska jag ta tag i mitt hem. Städa, plocka, plocka bort julen och in med nya fräscha blommor. Jag ska bege mig upp på blomaffären sen och köpa nytt. Nytt nytt nytt.

Ni förstår, när jag hamnar i en sån här "svacka", då glömmer jag lätt bort mina stackars blommor. Dom blir iof ganska tåliga efter ett tag, men nu sjunger dom på sista versen. Nya blire nog idag =D

Nu ska jag koka nytt kaffe, får främmande om ett tag.

Snälla?

Kan ingen komma och städa hos mig? Snälla?

Någon? Jag kan hjälpa till.................................

JAG BLIR SNART TOKIG I DENNA RÖRA!!!!!!!!!!!!!! GIVE ME THE POWER TO CLEAN!

Sometimes late at night..

Ja nu är man äntligen mätt och belåten. Börjar få tillbaka matlusen igen, det känns bra. Vill verkligen inte tappa mera kilon, jag trivs med dom jag har kvar nu sedan jag fick Anna. Kan ni tänka er att jag gick upp hela 27 kg under graviditeten? Nu har jag visseligen gått ner ca 15 av dom, men jag är hel nöjd om jag bara kunde stanna där jag är nu =D

Anna ligger och sover fortfarande, tänk vad lite frisk luft kan göra? Sover hon inne så sover hon kanske i 45 minuter, nu har hon sovit sedan 2 ungefär. Men hon vaknar nog snart och är hungrig kan jag tänka mig..

Ikväll ska syrran åka skidor som det verkar, kanske lika bra att passa på, rätt som det är är det slut på vintern. Det snöade lite idag faktiskt på förmiddagen, sånna där fina små flingor. Skottade gjorde dom på gården med, så då slipper jag ringa och vara förbannad igen. =D

Nej undra vad jag ska göra nu..? Städa egentligen men.. Ja jag VET att det är ett jävla tjat om städandet, men det retar mig lite att jag "låtit hemmet förfalla". Men till mitt försvar; Anna tycker inte om när jag städar =P Haha vilket lamt försvar.. Men det har ju varit kallt = ingen sovstund i vagnen = ingen "tid" att städa.............

Nu ska jag ta en kopp kaffe.. Adios!

Oj oj oj

Igår var en rekord dag!! 67 unika läsare, keep up the good work friends! =D

Dagen började med en grinig och tussig Anna, ingen vaccination idag alltså. Lite feber så jag ringde BVC och vi flyttade tiden. Men men.. Annars har vi bara haft det lugn idag, Anna och jag. Fick främmande av Annas "gammel"farbror Anders och hans ass Eva på förmiddagen. Så Anna fick lite julklappar som glömts bort, Tack Anders och sen passade hon på att kräkas lite här och var på Evas tröja =D *mammas lilla kräkmonster* =D

Sen har vi varit på apoteket och köpt tabletter emot min rethosta och handlat lite på Prix. Idag blir det potatisbullar till middag och i morgon srödbakad torsk och potatis.. Måste kolla med Micke hur han gör sin filsås, den är sååå god!

Nu har systeryster kommit, så jag ska gå ner och surra lite med henne. Kolla hur första skoldagen efter lovet har varit. Adios!!

Haha

Jaadu shorty, vad skulle jag göra utan dig?

Sov så gott mina vänner, vi hörs i morgon.

Your's sincerly/ Marie

Onsdag

Japp idag är det onsdag = den dag det inte är telefontid på BVC. Underbart. Lämnade ett meddelande åt henne så får jag se om hon ringer upp eller inte.. Annars är det stor risk att vi missat tiden. Aja, det bekymret tar vi i morgon isf.

Annars då? Systeryster kom sedan hon klippt sig, klippte lugg även fast jag rådde henne att INTE göra det.. Snorunge =P Det blev iaf jättebra, hoppas bara hon inte ångrar sig.. Hur som helst så följdes vi åt till Ica där vi skildes åt. Hon skulle till "sprickhuset" och jag handla lite. Som vanligt stod det HELT still när jag var på affären, så det slutade med att jag handlade toapapper, ersättningspulver, sköljmedel, aftonbladet och 2 TVtidningar. En till oss och en till mamma. Har blivit lite smått beroende av TVtidningen, hur kunde man bestämma vad man skulle titta på på kvällen utan TVtidningen?!

Ute är det redan bäckmörkt och det börjar nog krypa ner emot -20 nu tror jag, det känns inne. Anna ligger och sover nu, så jag satte mig här. Egentligen skulle jag behöva S-T-Ä-D-A men jag vill inte. Tar det i morgon kanske...? Ursh vad jag skjuter upp det hela tiden, men jag har verkligen ingen lust.

Nu vaknar AnnaPanna, adios!

Det är några som undrat...

  • Varför jag slutat amma. Först och främst därför Anna inte blev nöjd efter att hon ammat. Började med att ge henne ersättning efter ammningen. Det fungerade ett tag, men sen blev hon arg och irriterad eftersom inte maten kommer lika fort när man ammar som när hon fick flaskan. Redan från början var det problem med ammningen, jag fick sår som vägrade läka riktigt och det gjorde ONT

  • Om jag ångrat att jag inte gick klart gymnasiet. Svar nej. Hade jag inte hoppat av skolan så hade jag för det första inte haft min hund. Jag hade troligen inte haft ett arbete som jag trivts med och de arbetskamrater som jag har. Jag hade kanske inte träffat Micke och jag kanske inte hade haft min underbara Anna. Så nej, jag ångrar mig inte. Det är det bästa beslut jag tagit i mitt hittills ganska korta liv.

  • Vad jag ska göra sedan jag varit hemma med Anna. Jag ska förhoppningsvis skaffa mig en utbildning. Undersköterska till att börja med, så får vi se vart livet för mig senare...


Är det någonting annat som du/ni funderar över så är det bara att fråga så ska jag göra mitt bästa för att besvara dom. Nu ska jag borsta tissingarna och sen sova. Natti natt!

/Your's sincerly Marie


Jag tror jag tappat stinget..

Som ni kanske vet så gillar jag ordning och reda..

Men jag tror jag tappat stinget... Kan man tappa bort "känslan för ordning och reda"? Jag måste leta allting hela tiden och mitt hem börjar se kaosartat ut..

Ska jag verkligen behöva vara förbannad för att kunna städa ordentligt? Helt otroligt.....

Just an ordinary day..

Idag klev vi upp hyffsat tidigt, vid halv nio. Kändes faktiskt ganska skönt. Kokade kaffe och gav Anna Panna mat. Å och E kom en sväng med en overall åt Anna och vi surrade lite. "Vilket öde, jag glömde dockan" - Erika, 2 år. Sen kom mamma en sväng, och till slut Kickan, min Kickan. Fan att du bor så lååååååångt borta.. Men du ska ju bli min plåstra-om-are så jag förlåter dig =P Men flyttar du Petra, då blir jag FÖRBANNAD =D

Sen har mamma varit här, vi käkade middag tillsammans idag innan hon drog till Gävle på Rehab. Systeryster ska bo här i några dagar, ska bli väldigt skönt med lite sällskap. Även om hon egentligen typ bara kommer sova här =P

I morgon ska jag ringa BVC och dubbel kolla vaccinationen på Anna, jag har ju blivit lite virrig nu på "äldre" dar. Man är ju praktiskt taget en tant, som Kickan så vackert uttryckte det.. (Passa dig så du inte får en katt av mig, mowhahahaha.......)

Nej nu ska jag kolla lite bloggar och svara på kommentarer.. Adios!

Fortfarande kallt

Nej nu ska jag leta fram min bok, som "försvunnit" i packningen från Bydalen/Torvalla. Sen tänkte jag lägga mig och nöta den lite innan jag slår igen de gröna..

Ibland, kan jag fundera.. Bor jag verkligen på "rätt" ställe? Umgås jag med "rätt" personer? Är det verkligen mina vänner jag har omkring mig, eller finns dom någon annan stans? Östersund kanske? Härnösand.. What the hell, kanske tom Stockholm..? Inte för att jag kommer flytta till Storstan' men..

Ibland undrar jag över hur livet hade sett ut om jag valt annorlunda tidigare.. Om jag kanske inte tagit tillbaka mitt X andra gången han gjorde bort sig.. Hur hade mitt liv sett ut idag då? Hur hade det sett ut om jag inte gjort slut när jag gjorde det? Om jag inte hoppat av skolan, om jag inte skaffat min älskade Bettan.. Om om om om.. Ni vet hur tankarna går.

Jag säger inte att jag inte älskar mina vänner jag har här, men det jag var lite rädd för innan Anna kom har på sätt och vis inträffat.. Kickan kan inte hjälpa det, hon ska ju bli sjuksköterska och läser på Universitet.

Men ibland, känner jag mig ensam. Ska det vara så?

God natt

I'm HOME!

Åh guuuuud så skönt att vara HEMMA. Även om det var SVINKALLT inne.. Shit. Jag och Anna har myst ner oss under ullfilten i soffan och bara haft det mysigt, vred upp elementen (eftersom jag ansåg att jag inte ORKADE/ville hämta ved i 20 minus) och inväntade värmen.. Den har egentligen inte kommit ännu.. Höjde på luftvärmepumpen, men den lever egentligen bara om och är inte alls till stor hjälp. Förutom att den värmer precis Där den är.. *besviken och frusen*

Aja, nu har jag hinkat en massa kaffe, hängt tvätt och burit undan tvätt. Bäddat rent i sängarna och.. Nu landade jag här. Anna lär väl vakna snart från sin "kvällslur" och vara hungrig.. Då svidar vi om till pymmen och myser innan det är natten. =D

Beställde iaf nya nycklar till skitbilen idag, så dom kommer nog i slutet av veckan. Beställde två, det är lika bra det - då kanske jag inte tappar bort någon? *stupid*

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar, ha en trevlig kväll!

Miss me much?

Godagens mina lojala läsare!!

Nu har jag varit borta läääänge.. Allt började egentligen i tisdagsmorse. 39 graders feber = ingen resa till Bydalen och min man. Jag var hemma med Anna och tag det lugnt. Åkte på eftermiddagen upp till min mormor och morfar och hälsade på Kenneth och Katarina, febern hade försvunnit. Var där ett tag och hade trevligt och pratade.

På nyårsafton åkte jag in till Torvalla och firade nyåret med min pappa, brorsan, kusin Marielle, Torbjörn, Eva, Carro, Carros kille och Matthias. Drack och åt gott och vid halv 2 åkte vi hem till pappa och sov där. Sen åkte jag och Anna och Sanna till Bydalen på torsdagen.

Där trängdes vi allihop i en lliiiiiiiten stuga och hade det ganska mysigt i snöstormen. Fredagen träffade vi Micke och käkade plankstek på hans jobb, jag och syrran tog kycklingplanka. Den var riktigt god!

Då kommer lördagen och vi ska packa ihop och åka hem.......... Snön hade vräkt ner under hela fredagen och natten, så min bil var "försvunnen" under snön. Medans vi skottar fram den så TAPPAR jag bilnycklarna!! Borta. 45 minuter senare och jag har inte hittat nycklarna. Dom är bara borta. Medans jag ringer och gråter ögonen ur mig hos pappa så hör jag en TRAKTOR kommer och SKOTTAR. Underbart, see ya keys! Det som försvinner i snö kommer fram i tö brukar man ju säga...... Måste ringa i morgon och beställa en ny nyckel och skicka upp den till Micke så han får ta skitsaaben hem när han kommer hem nästa gång. Underbart..........

Fick iaf ta bilen Micke tog upp hem, stannade till i Torvalla och där är jag fortfarande. Anna ligger och sover och här sitter jag. Tänker nog inte åka hem idag heller.. Det är -30 grader kallt hos oss..! I Torvalla är det "bara" 19.

Ska det gå illa så ska det, nu ska jag läsa ikapp mig.. Adios!

RSS 2.0