When it comes to call

Fan. 

Jag hatar när jag inte kan sova. Jag är trött men jag kan inte somna. Jag tror jag ska ta en liten promenad. Eller ska jag tjura på här? Har just sett "Just go with it". Det var en bra film. Kanske inte just vad jag behövde i min påtagliga ensamhet. 

Jag saknar min lilla tjej.

Take me as I am

Jag gillar så mycket med mig själv, till exempel:

  • Jag är omtänksam
  • Jag är empatisk
  • Jag är ärlig
  • Jag är knäpp
  • Jag har lätt att tycka om människor
  • Jag tror alltid det allra bästa om nya människor
Jag har blivit sviken flera gånger, av vänner och kärleken. Men jag vägrar att ge upp kärleken. Jag vet att den finns där och tills jag finner den som jag vill dela mitt liv med så spar jag lite på energin. Jag låter den ligga vilande, så att det finns massor att ge när den dagen kommer. 

Jag slösar dock på kärleken till mina människor.

Mina underbara vänner, min familj och framför allt min lilla, söta underbara flicka. Vad vore livet utan henne?

Nu ska jag krypa ned i min stora säng och njuta av att jag får sova tills jag vaknar i morgon. Det ska bli himla skönt. 

Kom ihåg att vara rädd om de du älskar och livet är lite som poker, ibland måste man ta en chansning. ;)

Yo mannen

Gudars vilken lång dag detta varit. 

Den började med att jag ringde hälsocentralen här, efter att jag tvingat mig själv att inte göra det på ca en halv vecka. Men, idag ringde jag. Fick prata med en jättetrevlig kvinna och berättade mitt lilla problem med nacken. 

Hon funderade lite och trodde att jag kanske har en inflamation i någon muskel eller dylikt. Okej tänkte jag, what to do about it? 

Ja. Ingenting. Föränn på måndag klockan 14. KUL. Bara att stå ut med smärtan tills dess alltså. Fick egentligen inget råd för att underlätta heller. Så. Ja. Jag fortsätter väl att tycka synd om mig själv tills dess då.

Jaja... Nog om MIG. For sedan in till Östersund för min syster försatte sig i en liten hår-kris. Men den ordnade jag ju upp naturligtvis. Och sen blev jag bjuden på middag också. Vissa har det bra. Jag alltså. 

Sen for jag hem, har varit på tur med min bror i POO bilen, spelat kort med Erika och. Ja. Nu är jag hemma. Och ska alldeles snart krypa till kojs. 

Natti natt sötnötter!

Jag vet inte om det fungerade eller inte så jag skriver här med

Jag skulle kommentera hos Erika på hennes blogg men jag vet inte om det fungerade så jag skriver det här med:

"Nej det är inte mer synd om mig för jag vet hur ont det gör med skavsår och ditt är så himla stort ungefär som ett köttsår och jag har bara ont i nacken och huvudet och har haft det i en halv vecka och det är ingenting emot att ha skavsår och jag har världens bästa vänner och du är en av dem förlåt att jag inte gör några punkter men jag ville bara vara så där störig som bara jag kan kram kram din vän mary may. (p.s jag vet inte om det blir två kommentarer nu för jag skrev en annan men den syns inte får du så många kommentarer att du måste godkänna dem är du som kissie nu) (d.s)"

For you and me

Good morning!

Dagen igår fanns det ingenting att skriva om, förutom att jag samtalade med en kär vän som emigrerat till Stockholm i en timme på morgonen. 

Annars tyckte jag mest synd om mig själv faktiskt. Så otroligt ont i nacken som jag hade igår, fy fan. Det var hemskt. Hur jag än satt/stod/låg/w/e gjorde det ONT. 

Igår kväll så fick jag massage av Mosis och det blev en smula bättre faktiskt. Men det gör fortfarande ont, men tack och lov så gör det "bara" ont i nacken nu och inte i huvudet också. Alltid något. 

Nu har jag vi skickat iväg brodern på arbete och Mosis sover fortfarande. Alldeles strax ska jag ta och koka lite gröt till lillan och göra henne redo för dagis. Själv ska jag hem, dränka mig i studier då jag var TOTALT oförmögen att plugga what so ever igår pga att jag hade så ont. Jag försökte, men det gick inte att koncentrera sig. 

Men idag är det bättre så idag får det bli läsa av! 

Solen skiner idag med och jag hoppas det blåser lite mindre idag så kanske man kan vara ute sedan jag hämtat lillan på dagis. 

Adios lovers!

Just another day in paradise

Japp, så har denna dag bara flygit förbi. 

Inte smärtfritt dock, dra åt helvete (ursäkta ordvalet) vad jag har haft ont i både nacke och huvud idag. Jag spände mig troligen på vänster sida av nacken när jag hade den ursprungliga smärtan i HÖGER sida. Så, idag har jag varit mer eller mindre smärtfri i höger sida, men haft ÄNNU ondare i vänster. Voine voine, stackers stackers mej. 

Ah well, moving on. Vi har spenderat en stor del av dagen utomhus. Efter jag skrev sist så skurade vi en snabbsväng innan vi gick ut och lekte en stund. Gungade och lekte med myror (huvva!). Efter en stund gick vi hem och dukade fram saft och kakor på "uteserveringen" här på gården och sen kom Lotta och drack en kopp kaffe när hon hade "timmar". 

För att få tiden att gå och skydda liten från solens starkaste strålar så gick vi in och tog och slingade mitt hår ljusare helt enkelt. FAN vad ont det gör att få fram slingorna i hättan. Fy fan. 

Håret blev himla bra måste jag säga!! På eftermiddagen, dvs runt halv 4 tiden var vi klara och vi gick ut igen. Lekte en liten stund innan det blev dax för middagen och vi lade oss och vilade lite framför detta förbaskade Playhouse Disney innan vi samlade krafter och gick ut igen. 

Vid 18 tiden gick vi in igen, fikade lite, pratade (jag har förövrigt världens underbaraste unge) och sen la vi oss och läste den nya boken skrutt fick i påskpresent. Pinoccio. 

Nu har jag kollat på TV fram till nu ungefär och lyssnat på musik. 

Jag tror jag ska ta och plocka undan lite i köket innan jag går och lägger mig. 

Det tar på en gammal kvinna att ha migränliknande huvudvärk i 3 dagar. Nu håller ni tummarna att det är BORTA i morgon. 

Natti natt lovers!


♥ Världens finaste tjej ♥

God fucking förmiddag!

Som rubriken, god förmiddag sötnötter!

Idag har vi hunnit med massor, ätit frukost 2 gånger, plockat ihop allting som låg utspitt på golvet, dammsugit, startat den lilla tvättmaskinen uppe och den stora nere i tvättstugan. 

Nu ska vi ta en svängom med skurmoppen innan vi tar och går ut i det vackra vädret! Vilket underbart väder vi har! Igår kväll hade jag balkongdörren öppen till efter kl 21 och jag öppnade den igen nu vid 10. Då var det 16 grader varmt. I skuggan!

Underbart! Stumpan ville gå ut redan vid 8 i morse, men det tyckte jag var liiiite tidigt. ;-)

Undra om jag ska ringa min bror och kolla om han och tösabiten hans är vakna? Jag skulle vilja få lite färg i håret... 

Jag och stumpan kommer nog styra POO in till Östersund under veckan, skulle behöva köpa nå skor åt henne och träffa min kusin och hennes son. Så, ja. Bara brorsan farit iväg på arbete så gör vi nog det, för då har jag tillgång till en bil :) 

Nu ska jag skura! Puss på er sötnötter! 

Såhär har min tös velat ha sin frukost, kräm och loops. No more!

Have a good fucking night!

Nej nu tar jag min onda nacke och lägger mig! 


Det känns bättre i min stackars nacke om jag har huvudet konstant lutat åt höger. Det är ingen ställning som är bra i det långa loppet dock. Skitnacke. 

God natt sötnötter!! ♥

Liar

You the first thing I would choose
But the last thing I need
You a liar, liar

Vi måste hitta Långbens hatt!

God eftermiddag lovers!

Kvällen igår var verkligen gemytlig!
Trevligt hemma hos E, like always och färden upp till hotellet var trevlig den med. Väl där sved mina ögon en skvätt och huvudet dunkade så jag gick väl egentligen in, pratade lite och sen gick jag hem. Huvudvärken som smög sig på under kvällen ville inte ge med sig och den stora folksamlingen och värmen där inne gjorde inte det bättre om jag säger så. 

Men men... Jag tog en frisk promenad hem i aprilnatten och hann med en del funderande under vägen. :) 

Väl hemma tog jag lite medikamenter, några liter vatten och sen stöp jag i säng. 

Nu har jag och skrutten varit ute på förmiddagen i den härliga solen, promenerat, surrat med E och handlat lite. Vi har hunnit med att se Askungen och Bambi och nu kikar vi på Playhouse Disney. 

På återskrivande sötnötter!

Celine Dion

Hon har så vacker röst. 

Och denna låt är så vacker. 

Och denna vers är så vacker. 

"I want to be the face you see when you close your eyes
I want to be the touch you need every single night
I want to be your fantasy
And be your reality
And everything between"

What a night.

God mogon sötnosar!

Denna natt har jag sovit himla många timmar, gick ju och la mig ganska tidigt och vaknade ni strax innan kl 8. Skönt! Men jag har drömt lite underligt i natt. 

Jag har fått skäll och varit frustrerad för att jag inte vetat varför personen var så arg på mig, dansat på ett bröllop och hittat 2 hundar i baksätet på en bil som jag lånat. 

Det är ganska underligt med drömmar egentligen. Vart kommer det ifrån? Hur kokar hjärnan ihop allting? Underligt iaf. Väldigt underligt. 

Nu ska jag kika om kaffet är klart så kanske man blir som folk på riktigt. 

På återskrivande sötnötter!

Fast Car

Med dessa säger jag godnatt :) 


Glad påsk!

Glad påsk på er lovers!

Hoppas eran skärtorsdag och långfredag varit fin och att ni enbart umgåtts med personer som ni verkligen tycker om och mår bra av. Det har jag gjort iaf! 

En eller annan person hade gärna fått varit närvarande, men i det stora hela har jag haft alla mina människor nära mig idag. 

Och morgon dagen kommer bli än bättre. 

Nu ska jag gå och sova, har ingenting "bättre" för mig. 

Natti natt sötnötter!

Mys!

Idag är jag på myshumör!! 

Solen skiner, dottern är världens finaste (vilket hon alltid är iofs) och jag känner mig varm och glad inombords. Jag tror att denna "vår-depp" äntligen är tänkt att ge med sig. Det var lika förra året, eller rättare sagt, det började förra året av olika anledningar och det återkom i år igen. Men inte ens i närheten lika kraftigt!

Förra åter vid denna tid, nu runt påsk så hade jag stora problem med att sova. Jag kände mig allmänt vilsen och nere. Men det gick över när jag började gå igenom allting jag hade inom mig och nu är det så himla mycket lättare att andas vårluften (även om ögonen kliar pga pollen)(jag är omgiven av björk btw där jag bor)(tummen upp på det)

Hur som helst, idag är vi mysiga på 44:an och vi lyssnar på riktig mysmusik! 

----->LÄNK<-----

Ha en alldeles förträfflig långfredag sötnötter!! ♥


Btw


Visst låter det väl som att det är nedan nämnda man som sjunger i denna? Även fast det inte är det? Eller har jag fel på öronen och bör kolla upp det? 

Tacksam för medhåll.

A fav

Jag har aldrig gillat Enrique Iglesias. Men va falls. Jag älskar denna låt.



What's my name

Just när jag skulle kliva ned från åkturen på det rosa, fluffiga MVG-molnet så gick jag och kikade på studieplaneringen... Jag har inte nästa kursstart förrän den 25:e april och första inlämning den 2/5. How awesome är inte det?

Hela påsken blir med andra ord pluggfri!! That's just awesome!! 

Aja, nu ska jag försöka göra någonting åt mitt förbannade hår. Jag ser inte klok ut. Glömde lite halft om halft bort att jag hade en "turban" så nu ser luggen ut som ett kaos haha... 

Ah well, vem bryr sig? Jag fick ju ffs MVG idag!!

OHYEAH!

Alltså fy fan vad bra jag är!! 

Har just haft den muntliga examinationen och jag klarade den SKVÄTTLÄTT!

Just nu tittar ni på en brud som fått MVG i slutbetyg på kursen Omvårdnad. 

OHYEAH!!


Lala land

Yep. Kvällen har flutit på fint. 

Alla 3 fastrarna var på besök, det var kul!! Det var inte igår som vi träffade dem alla tre samtidigt inte :)

Sen har vi kollat på Tingeling för 579e gången (vilket märks eftersom den hackar lite)(tacksamt att köpa filmer....) och sedan stumpan somnat så kollade jag på Grey's naturligtvis och jag undrar lite...

Hur kan Lexi få tag i BÅDA karlarna som är asjävlamega snygga i serien? Både Marc OCH Avery? What a world...

Sen kollade jag på Off the map. Hur sexigt är det inte när en riktig man gråter? (Ja, en man som kan visa känslor är fan manlig!) Ajajaja... 

Så, ja, jag har bara frodat mig i hetingar i kväll ;)

One of those days

Idag är en dag för eftertanke och uppskattning. 

Idag är en sorgens dag för i stort sett hela bygden. 

Det är ganska underligt, att det "krävs" en fruktansvärd olycka för att man ska verkligen stanna upp och SE det man har runt omkring sig. Alla människor som man alltid har vid sin sida och visa dem uppskattning, är det verkligen så jävla svårt? Ja, uppenbarligen är det det. 

Jag kan erkänna, jag är faktiskt ganska dålig på det. Att visa dem jag tycker om att jag tycker om dem. Jag menar, det är faktiskt inte så himla svårt. Ett sms till någon man tycker om, någon man inte pratat med på ett tag, någon man saknar.... Ja, listan kan göras himla lång, men vad jag inte förstår är varför det ska vara så svårt?

Från och med nu ska jag verkligen bli bättre på detta. 
Jag ska följa mitt hjärta och göra så som jag vill, oavsett vad alla andra kan komma att tycka. Det som spelar roll är väl vad som är bäst för mig och min lilla skruttunge? 

Ah well... Vilket svammel. 

Idag är en dag för eftertanke. Och denna dag har berört mig oerhört och jag hoppas innerligt att alla anhöriga tas om hand. Jag hoppas att Du min vän, vet om att jag finns här för att stötta dig. 

Oavsett vad som varit förut så är jag fortfarande din vän. Kram ♥


Just this one time

Bara för att detta är en underbar låt och det är en underbar grupp och bara för att jag svävar lite på moln ändå om jag tänker efter riktigt ordentligt.

So unfair!

Livet är kort och oerhört orättvist. 

När ska det sluta att vara så förbannande eländigt här!? När ska "han/hon/det" sluta att ta alla våra fina människor? 

Mina tankar är idag hos vänner och anhöriga till den fina personen som förolyckades igår. 

Vila i frid. 


Gooooooooooood morning!

.Jag kan ju börja med att meddela att jag sovit som en ängel i natt. Så jäkla skönt!!

För att svara på alla (en) kommentarer (kommentar) ang hur det gick på muntliga igår, så gick det inte alls. Min dator är lite fucked up, och nu verkar det som att den inte kan uppdatera sig heller. Inte nog med att den inte tar emot laddning ibland, nu uppdaterar den sig inte heller. 

Så, det är något program (eller nått) som inte var uppdaterat och på så vis så fungerade det inte. Pratade med läraren och fick flytta fram tiden till nu på torsdag kl 9.30 men jag har inte fått till min dator tills dess, så jag ska få låna finaste Erikas dator. Will be awesome. 

Nu ska jag dricka lite mera kaffe och sen klä på stumpan, servera henne en härlig tallrik med gröt och sen ska vi på dagis. 

Adios lovers!

Birsta City

Idag swischade jag och stumpan med min mor och mina systrar till Birsta City. Det var en förhimla trevlig tripp. 

Vi gick igenom hela IKEA, åh det finns så himla mycket fint! Om man bara hade pengar så man kunde handla tamme fan allt. Hittade 2 lampor som jag SKA köpa bara pengar finnes. De var inte särskillt dyra, men ändå. De kostade 199.-/st. Ah well... One day... ;)



In på självaste Birsta och gluttade lite men fann ingenting speciellt. På Ö&B fann jag iaf en grej som skrutt ska få i sitt påskägg, en liten bok om pinoccio för 10.-. 

Nu ska jag ta och stoppa henne i en dusch tror jag. Ja, det gör jag nog. 

På återskrivande!!

Nerverna utanpå... Som vanligt.

10.00 är det dax för den muntliga examinationen i Omvårdnad. 

Wish me luck!

Sleeeeeeeeeeeep

Alltså, vissa kvällar är verkligen hemska! 

Nattningen idag gick falle fint, skrutten somnade ganska fort faktiskt. So far so good. Jag plockade lite och sen satte jag mig med datorn i knät och skulle gå igenom alla uppdragen jag skickat in i kursen och sedan läsa studieguiderna igen inför den muntliga examinationen i morgon förmiddag. 

Ja. Klockan nio var det kört. Då kommer hon ut och är inte alls trött. SUCK. 

Hon var hungrig. Så hon fick en skål med sojayoughurt. 

Hon är inte hungrig efter 2 skedar. Hon är ju kissnödig. 

Hon får gå på toaletten. 

"Inte sova mamma?"
"Jo Anna, du ska sova nu, det är natten."
"Näääääää-ääääh!!!"

-.-

Suck. This will be a long evening and an even longer night. 

Yeay.

I'm simply awesome

Tänkte bara dela med mig av att jag är grym på att laga mat. 
Jag blir nästan tårögd. Så gott blev det. 

Till och med stumpan åt som en häst. 

Det om något är bra betyg!

I don't believe you

Härliga måndag!

Idag blåser det storm! När vi skubbade iväg till dagis nu på morgonen så hade jag 2 hårnålar för att hålla luggen i schakt. Mitt hår ser ut som 7 svåra åt idag. Hur som helst, när vi kommer fram till dagis så har jag bara en hårnål kvar. 

Tog bort den andra också, det såg bara löjligt ut (kan jag tänka mig alltså, jag har ingen spegel tillgänglig direkt). 


Nu är det ju tur att jag är snygg ändå! (nej jag snyter mig inte, jag bara trodde att det skulle bli bra haha)

Hur som haver, nu har min mor och min lilla lillasyster varit på besök. Jag behöver bara visa mig så skrattar ungen. Jag väljer att tolka det som att jag är hennes favorit och hon tycker att jag är rolig. 

Nu ska jag begrava mig i skolboken igen! 

Adios lovers!

Gone

Med denna säger jag god natt mina små älsklingar. ♥

Forever and ever

Fy fan vilken skit dag. 

Huvudvärk, grinigt barn och en hel massa trötthet!
Men, fick trevligt sällskap av Erika och hon följde på affären där jag handlade upp mina allra sista pengar på förnödigheter. Förhoppningsvis klarar vi oss till på onsdag nu då.

Nu ikväll blev jag akut jättelat och lät stumpan somna i min famn i soffan framför Robin Hood. Attans vad mysigt!! Vi tände lite ljus och dämpade belysningen. Vi trängde ihop oss i ena hörnet på soffan och bara mös. 

Mer sådant!

Inte så himla lätt dock när man har ett barn som har mer energi än en duracellkanin, men ibland så :)

Nu njuter jag lite av Adele's vackra stämma och ska ta och koka mig lite te. Sen blir det nog en ganska tidig kväll för fröken Mary. Natten igår blev alldeles för lång egentligen, men det gjorde faktiskt ingenting. 



What a night

Kvällen igår var helt galen. 

Nothing more needs to be said.

Yesterday

Kvällen igår var alldeles fantastisk. 

Bilturen upp var förjävla tråkig. Vägen mellan Örnsköldsvik och Hammarstrand är kanske den tråkigaste vägen ever. När vi kom fram till Umeå så hade vi inte en blekaste aning om vart fan vi skulle haha. Efter lite telefonkonferans med en Umeå boende så hittade vi dit, ca 19.06. På biljetterna stod det att vi skulle vara där halv åtta, men jag är glad att vi kom när vi kom. Det var galet mycket folk!!



När vi väl kom in så var det ett bildspel och musik under väntan på att allting skulle börja. 


Först så kom "Guitarr guy" ut och spelade gitarr som en gud och underhöll oss med historier från sitt liv. 



Sen blev det dax för Jeff Dunham, killen som vi betalade 810 kr (!!) för att se. Vi satt på rad 8 platserna 40-42. Så vi satt alltså sådär lagomt långt ifrån för att inte kunna få bra bilder förutom om man tog på den stora skärmen ovanför. Men, korten var bra ändå!!



All and all, det var en himla trevlig kväll med massor av skratt. Efter föreställningen så gav vi oss iväg på det sämsta MAX jag någonsin varit på och käkade en halvgod burgare och småkalla strips innan vi gav oss iväg hemåt. Hemvägen var exakt lika tråkig som upp till Umeå så jag sov en skvätt och huxflux var vi i Övik. 

Halv 3 kom vi hem tror jag, det var ganska så jätteskönt att komma hem faktiskt. 

Efter lite TV tittande så somnade jag i soffan. Det var skönt. 

Nu ska jag ta mig in i duschen och sedan promenera till Janet och Mattis på middag.

The time of my life


Stay tuned....

Jag säger ju det. Lady Dahmer!

AFTONBLADET.

Detta får avsluta dagens bloggande :D

In my heart you'll forever be

Vilken dag hittills. Jag har gjort massor, men ingenting som jag skulle. 

Ni ska bara se hur det ser ut hemma haha... Vilket bombnedslag. 

Snart åker stumpan till Lotta, och då ska jag rappa mig och fli ordning lite här hemma och sen kasta mig in i duschen. Mycket roligare att komma hem sen ikväll/natt och det är fint och mysigt hemma. Jag hatar egentligen när det ser ut som ett kaos, men som sagt. Hellre lite damm i hörnen än ett rent helvete!

Ute är det ganska grått och trist faktiskt, men det gör ingenting. 

Snön tinar bort i och med att det är minusgrader och det är väl det enda jag begär :) 

Nu ska jag sluta svamla och krama om min fina tjej en sväng innan hon åker. 

Adios lovers!!



I. Can't. Wait.

Idag fick stumpan vara hemma. Hon ska ju åka till L sedan idag så jag kände att jag ville ha henne hemma då hon varit hos sin pappa några dagar nu. 

Idag ska jag fara till Umeå med bror och pedda. 

WILL BE AWESOME.

HAR NI SETT!?

Har ni sett gott folk?

Visst är det förhimla fint här i Mary world nu mera? 

Tusen tack till Zabine som hade en tävling på sin blogg och jag vann denna fina design! 

Tror fan jag ska köpa en trisslott i morgon... Eller kanske jag ska spela på Lotto? 

Drömvinsten... Mmmmh... Kanske jag ska ta och drömma om allting jag ska köpa med alla pengar jag kommer vinna på lotto och triss... Natti natt lovers!

//skitsnygg-morsa-utan-smink-och-med-pollen-kliande-ögon

Low drive

Jag är trött. 

Så nu ska jag kolla på Criminal minds och sen ska jag gå och sova. 

Vi hörs i morgon lovers!

Lalalalalovley

Blev väckt i morse av ett sms av en av hyresvärdarna, undrade om jag överlevt natten utan min lilla. 

Svar ja, det gjorde jag ju men det var himla bökigt ändå. Somnade kanske vid 3 tiden eller nått. Det var så underligt tyst och... Ensamt. Usch, jag är verkligen inte bra på att vara ensam.

Efter en dusch så tog jag en promenad med lillasyster och mor innan vi drog hem och käkade några lunchmackor. Det var himla gött och sällskapet var falle fint! Lite surr och skratt är aldrig fel.

Nu är jag och stora lillasyster barnvakt till lilla lillasyster medans mamsen är hos the dentist.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, bror ville att jag skulle följa med till Åre men jag vet inte... Ska kanske ta och prata med honom om det. Måste i vilket fall hem tills i morgon mitt på dagen/eftermiddagen då min lilla flicka kommer hem igen :) 

Adios lovers!!

You're as hot as fire.

Btw

Förövrigt... 

Jag har kommit på hur man gör mellanslag när jag bloggar från Google Crome. 

//tvärjävlanöjd

Okej

2 timmar har gått.
2 timmar.

Vad ska jag göra nu då? Jag ska kolla på The Middle. Och kanske läsa lite sen. 

I'll do just fine.

I've never seen

Ikväll åker liten tösabit till sin papi några dagar.
Vad ska jag göra då?

The lucky

Bara för att lixom, tänkte jag dela med mig av de jag läser dagligen. De som jag verkligen bara måste läsa för att inte få klåda och eksem.
.
Det är de stora bloggarna. Sen klickar jag på alla mina vänbloggar också, varje dag. Och några till. Som jag har som favoriter. Och några som jag kan adressen till.
Jag måste sluta läsa så många bloggar...

The day

Alltså vilken skitdag jag haft. Kind off.
Hur som helst dagen började fint, härligt väder på morgonen, om än lite grått men varmt.
Gick till Janet och drack morgonkaffet och sen hem och tog tag i både tvättstugan och skolan.
Sedan började helvetet. Upptäcker att datorn inte tar emot laddningen?
WTF?
Byter kabel (jag har två) osv men det fungerar inte.
Tillslut efter många om och men så tvärdör skiten. Och den går inte att starta igen.
Den där irriterande lilla lampan skiner inte = den tar inte emot laddning.
SATAN.
Jaja, nu verkar den ha skärpt till sig iaf, det måste vara någonting som är glappt i laddgrejset, så jag får väl helt enkelt lämna in skiten så kanske det går att ordna.
Tills vidare så kommer jag INTE att röra på den. Inte ens en millimeter. Nu vet jag att den tar laddning när den är i EXAKT denna position. Så. Ja.
Do not touch står det på min dator nu.
Fast det syns inte.

ladydahmer.se

Alltså jag älskar henne. Hon är awesome.
Hon skriver roligt. Och skriver smart. Hon berör.
Fan, hon har HUNDRATALS kommentarer som bara spyr galla på HENNES sätt att leva, tänka och vara.
Va fan, låt kvinnan få vara, tänka och leva precis som hon vill, precis som NI gör.
.
Såg detta inlägg idag, jag fick faktiskt lite ont i magen då jag såg "reklamen" för Jack & Jones.
(klicka på bilden för att komma till inlägget.)

Ahahahahahaha

Alltså... Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite roligt. Haha... Förlåt.

FML

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okey, here we go

Ett beslut är numera taget.
Nu får det vara nog.
Nu är det slut med snusandet.
Okej?
/tjejenmedlitesorgiögat

Life

Till minne av alla de cancersjuka som förlorade kampen mot sjukdomen och till ära för dom som fortfarande fortsätter kämpa.

Låt detta vara din status under minst en timma, om du känner någon som har eller har haft cancer, eller om du bara vill påminna dina vänner om att livet inte är självklart och att vi bör ta hand om varandra..!

Ah I love them!

För någon vecka sedan fick jag en fin tavla av min bror och hans flickvän.
Dock var den lite för liten för att få en helt ensam vägg, så den har inte blivit uppsatt ännu.
Men nu har jag fått en till tavla, så jäkla fin!
Jag har tjatat och tjatat att han ska sätta upp tavlorna, men utan vidare lycka.
Så jag tog helt sonika och gjorde det själv!
Där är den senaste tavlan jag fick, för de som inte ser så är det alltså 5 bilder i tavlan. Från början till start av bygget av Eiffel tornet 1888-1889
Här är den första tavlan jag fick av dem, en bild på en bro av något slag.
Så sitter de på min fondvägg i vardagsrummet =)
.
Tusen tack Robin och Moa för de fina tavlorna! ♥

All the colours

Idag verkar bli en stormig dag.
Det blåser som baba den och solen har gått i moln. Trist!
Inte för att jag tänkte göra någonting speciellt egentligen men... Ändå.
Känslan i magen är lite bättre när solen skiner. Men å andra sidan, det är plusgrader ute och vinden får snön att försvinna ganska fort den med. Nästan så att vinden är mer effektiv än vad solen är.
Ah well... Vi får väl se hur dagen kommer att bli. Ska ta och ta fram en korvring ur frysen. Vi slår på stort nu i dag, spagetti och stekt korv haha... Jaja. Man tager vad man haver, det behöver inte vara lyxig mat bara för att det är helt. Jag har nog med lyx när alla mina är hemma. Nu sussar 2 av dem i sängen och dottern leker med bilar.
De andra två är inne i Östersund och kollar på nått med skoter. Oklart vad, men det spelar inte så stor roll för jag är inte så intresserad. Haha.
.
På återskrivande lövers!

The update

Okej okej.
Nu har jag varit till doktorn.
Hade tid halv 3, så jag förberedde mig för en jäkla väntan, eftersom det alltid är det. Ringde finaste Janet som var och plockade upp liten flicka på dagis då jag inte skulle hinna i tid själv.
Trodde jag.
14:46 klev jag ut från HC och hade fått ett recept på penicillin och en specialnässpray skickat till apoteket. Ringde Janet men hon for och hämtade lillan iaf, lillprinsen hade saknar henne sa han ♥
.
Gick på apoteket och hämtade ut min medicin och knatade upp till Gula villan, väl där blev vi bjudna på korv med bröd, möms. Nu är vi hemma och har precis fikat lite kex.
.
Nu tror jag att vi ska ta och mysa ihop oss i soffan framför Agent Oso.
På återskrivande lovers!

Wiiiiiiiho

Jag har haft huvudvärk i X antal dagar.
Bad luck har jag tänkt och samtidigt varit lite brydd att det inte gått över med hjälp av alvedon och/eller migränmedicin. Idag när jag skulle byta blöja på jäntongen så böjde jag mig framåt.
Den smärtan!!
-Jamensåklart! (fick ett "aha-moment") Bihåleinflamation!
.
Lucky me -.-

Shoop shoop

Shit vad jag är trött.
Jag tror jag tar och höjer min ålder ett decenium eller 4 och går och lägger mig så snart Criminal Minds är slut.
Attans vad gött det ska bli när jag lägger mig i le king size (?) bed too sleepa.
Will be nice I tell you. N-i-c-e.
.
Nej nu ska jag sluta att babbla, men tänkte påminna om en sak.
Under rubriken på varje inlägg kan man k-o-m-m-e-n-t-e-r-a. Okej?
.
God natt lovers, sov gott.

What are words?

Jag fick en lite flashback idag.
Jag var med liten syster på arbetet idag, och vi satte oss i personalrummet och jag fick en kopp kaffe.
Rätt som det var så mindes jag hur jag kände för drygt ett år sedan.
Det pirrade lite i magen och det var en fin känsla.
Men den byttes ut ganska fort, när verkligheten slog emot och det faktum att det inte är som för ett år sedan. Inte ens nära. Och det är ganska jävla sugit faktiskt.
.
Men men... Det var fint just då, och minnet är förjävla fint!

April

Okej, jag är vaken.
Kaffet är kokat.
Barnet sover fortfarande.
Det snöar/regnar ute.
Men det gör inget.

Hopeless

Jag är en hopplös romantiker.
Jag riktigt längtar efter den där nykära känslan, ni vet, den där känslan när man svävar på rosa(blåa) moln och allting bara är jättebra.
Det bästa jag vet är att få blommor. Tulpaner är mina favoriter!
Eller bara ett gulligt meddelande, en lapp eller vad som helst.
Äh va fan, min favoritglass eller en kopp kaffe räcker det med :p
.
Det saknar jag.
.
Hopplös romantiker eller vad det nu än må vara, sån är jag!

Tik Tok

Ja, nej, jag städade inte idag.
Jag kände mig mest bitter och nere, så jag pluggade lite och sen låg jag bara i soffan och njöt av ensamheten (kors i taket, jag som verkligen ogillar att vara ensam) och kollade på TV.
Sen skickade finaste Erika och frågade om hon fick bjuda in sig på en kopp te.
För all del, jag snabbade mig att starta vattenkokaren.
.
Nu känns det dock att jag fått i mig alldeles för lite koffein under dagen, för huvudvärken börjar komma.
.
Är lite bitter på Facebook-helvete också. Flera gånger har jag fått vänförfrågningar (hehe miss popular) från människor som jag uppenbarligen inte är vän med mera? What's up with that?
.
Ah well... Snart blir det iväg till Bispen och alla härliga brudar i Hälsokursen. Ska bli spännande att se om det händer någonting denna vecka med. Förra veckan hade jag gått upp hela 4 hekto. Yeay. Hoppas naturligtvis på mer denna gång.
.
Adios lovers!

During the night

Denna natt har varit hemsk.
Drömde om denna fina person som mist livet i Thailand de få stunder jag sovit i natt.
Skrutt har haft ont i benen i natt, jag skulle kunna tro att det var växtvärk som hon haft.
Min lilla skatt. Om det ändå fanns någonting man kunde göra. Provade att massera osv men det är svårt att vara stilla när man har ont. Så vi provade med att kolla på Askungen på datorn och tillslut somnade hon vid halv 2 tror jag. Men men... Vad gör man inte för sitt hjärtas skatt?
.
Nu har jag precis varit på kafferep hos Janet och ska strax ta och läsa lite i boken igen. Sen ska jag försöka hinna med att vika tvätten som jag tvättade igår och dammsuga och skura innan skrutt ska bli hämtad vid 15.
.
Om ändå dygnet hade fler timmar?

Vila i frid

Tack för alla fina minnen.
Vila i frid kära du.


For your eyes only

Dagen har flutit på falle fint.
Promenad, lunch, surr, promenad, Whalbergs butik, hämta barn, kaffeleverans, kaffe, middags tillagning, middag, stöka-undan-efter-middagen, soffmys och nu är det snart kväll.
Like kvällsfika i stumpans mage och sen en bok.
.
Är galet trött idag. Reagerar emot min mascara gör jag också. Suck. Måste alltså skaffa en ny. Kanon. Suck. Skit vår. Ja, ni läste rätt. Skit vår!
Pollen i luften och jag är omgiven av björkar. Just awesome.
.
Your *e make my h* skip a beat. ;-)

The glory of the day

Igår var vi upp till finaste Inga Britt och grattade henne på hennes 82-års dag.
Solen sken och det var varmt och skönt.
Jag köpte en bukett med Påskliljor, hon fick alltid det av mig när hon fyllde år.
♥ I love you today, tomorrow, forever ♥

It's like you know

Jaha, gårdagen var lite väl allvarlig tror jag.
Det glömmer vi idag va!?
.
Somnade hur som haver ovaggat igår vid 23 tiden. Ganska skönt att lägga sig och läsa en MOORE tidning och bara chilla. Vilket löjligt ord, "chilla". Ahahha.
.
Idag vaknade tösabiten redan vid 7, i vanliga fall brukar hon hålla ut till halv 8 iaf men inte idag. Gissa om hon blev brydd när vi kom ut i vardagsrummet då? Där ligger det någon i sängen? MOBJOJR! (för er som inte förstår, det betyder morbror)(det var alltså min bror).
.
Nu ska jag ta och dricka kaffet innan det blir kallt och kolla om jag fått någonting från skolan.
Adios lovers!

Bubbly

Just nu är jag inne i en period, där jag skriver massor. Jag har så mycket som vill komma ut.
Men jag vet inte hur jag ska formulera mig, vad som är "lämpligt" att skriva.
Jag vet inte hur jag ska kunna få ur mig allting annars faktiskt.
Jag fick nog ur mig en del i helgen, men ibland så känns det som att det är så himla mycket kvar!!
.
Ah well... Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig faktiskt.
Någon som vet?

Foad!

Telefonförsäljare.
Gud så jag ogillar dem!
Jag förstår mycket väl att det är deras arbete osv osv osv, men va fan! Om jag säger att jag inte är intresserad, varför, VARFÖR säga emot MIG? Är det inte JAG som bestämmer vad jag vill göra med MINA pengar?
.
Usch.
"Jag är inte intresserad"
"Okej, hur tänker du då?"
Skit i det du skulle jag vilja säga.
"Jag har bättre saker att lägga mina pengar på" tyckte jag.
"Okej, men händer det här och det här, då har du inga pengar alls att lägga på någonting!"
"Nej, men det må vara hänt, men jag är fortfarande inte intresserad."
"Okej, men då får jag tacka för mig, och du, lycka till."
"Tack"
Sen la jag på.
.
Jag blir så trött.

Untill the sun came up again

Grattis på födelsedagen kära farmor.



-------->LÄNK<--------

<3

Jag älskar dig och jag saknar dig. Vi ses i morgon! ♥

In my mind

Jag har lite funderingar ibland...
Allt från hur jag ska få den ordning jag vill ha hemma, helst utan så himla mycket ansträngning och vidare till hur jag ska få pengarna att räcka varje månad, till hur min framtid kommer att se ut.
Ja, det är ganska många funderingar kan man säga.
.
Men för att komma till den jag tänkte skriva om nu.
Jag tycker långt hår är så himla fint!
Men, det tar ju 600 år att spara ut håret. What to do lixom?
Funderade ett tag på att sätta in löshår hos en frisör. Men hallå. Då får jag ju äta knäckebröd och dricka vatten i flera månader. Det fungerar inte, jag har inte råd med det.
Hur ska man bete sig då?
Om man skulle beställa från le internet, hur vet man vad man ska beställa isf?
Hur vet man vilken färg?
Hur fan gör man när man sätter in det?
Hur ser det ut?
Va?

It's an illution

Men shit, stackars er!
Inte ett ord plintade jag ned igår, hur har ni överlevt?
Har det varit jobbigt?
I'm sorry, det ska inte hända igen.
Jag hade lixom lite fullt upp igår förstår ni.
Vaknade vid 10 (!!) och sen ringde Jaana och vi tog ongarna och for in till Djungelhuset i Östersund. Det var verkligen uppskattat av kidsen må jag lova. Båda de större barnen lekte för fullt, kutade runt och klättrade, åkte rutchkana och hoppade i hoppborg. Så det var bra! Tog lite bilder, inte så många men några iaf.
Som ni ser, vi hade fullt upp hela dagen. När vi kom hem var vi bara lata som attan och gjorde ingenting. Hämtpizza till middag och en film sedan stumpan somnat.
Nu ska jag dricka lite mera kaffe.
Adios lovers!

Miss me much?

Shit asså, idag har jag verkligen haft fullt upp!
Jag har gjort:
  • Ingenting
  • Lämnat på dagis
  • Druckit kaffe hos Janet
  • Pluggat
  • Tagit med mig plugget på jobbet för hjälp
  • Fått lite hjälp
  • Fått fler frågor angående plugget
  • Hämtat på dagis
  • Ätit middag
Nu väntar jag på att prinsessan ska bli trött och sen kommer bestis.
Will be awesome!

RSS 2.0