The night sofar..

Eftermiddagen har väl varit ganska så bra. Känner mig verkligen inte på topp idag. Förkylningen bara späds på känns det som, och jag har nog dragit på mig febern igen. Suck. Sa "farväl" till Kickan idag med, känns inte alls roligt. Vad ska jag göra nu då? Hon ska ju som sagt kuta en massa kilometrar nere i Sthlm på söndag, hoppas det går bra. Sen drar hon till sin nya hemstad Umeå. Ska nog ta och fara upp och hälsa på någonting sen.. Kanske efter jul eller så.. Ta med mig bebisen och åka på upptäcka-landet-resa. Kanske gubben får följa med oxå, om han har tur =P

Idag käkade vi Taco till middag, ajajaj vad gott det är. Strax innan maten drog jag fram dammsugaren och dammsög nere. Sen kom Åsa, JB, Erika och Sanna ner och vi fikade glass, banan och chokladsås.. Och sprinkles =D Gott det med, verkligen. Sen lekte Erika i soffan lite, tittut mellan gardinerna jag hängt upp mellan soffan och matdelen som. Halkiga sockar hade hon på sig i våran skinnsoffa så vips dratt jänta i golvet.. Men huvudet före!! =( Gissa om det blev en massa ledsna miner och massa tårar då!! Hon ramlade med ansiktet neråt, och jag tror hon gjorde illa en av sina fina tänder.. Vi tyckte oss att den var liiiite sne men.. Vi får väl se.. Dom brukar ju ha en tendens att "rätta till sig" efter ett tag. Hoppas att även denna lilla vita tand gör det.

Nu har jag dammsuge uppe och nere iaf, tänkte ta tag i föstren i morgon om orken och lusten infinner sig. Juste, sa jag hur utomordentligt korkad jag var idag då?
Istället för att hänga upp mattorna utomhus så slängde jag bara ut dom på plattorna utanför dörren. River fram dammsugaren och dammsuger nere, hjälper Micke med maten och tittar ut genom förnstret och påpekar att det var tur att jag stängde igen fönstret på hans bil eftersom det börjat regna.
Tar jag in mattorna??! Naturligtvis INTE. SÅ nu har jag inga mattor inne för dom hänger ute och är BLÖTA.

Smart....


Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0