18/7

Fredag men det känns som lördag.

Skit väder alltså! Regnet öser ner, det åskar, solen skiner, regnet öser ner och nu skiner solen igen. Så himla skumt väder. Aja.. =S Sitter hemma nu, började skriva ett inlägg tidigare idag, men då började det mullra så jag skyndade mig och stänga av och dra ur allting. Vill  inte gärna bli tvungen att köpa ny dator..

Gick och la mig i sängen och myste med en bok och hunden bredvid mig, somnade så klart och sov ända tills nån kommer och bankar på dörren. Martin kom och ville ha kaffe, lika bra det annars hade jag kanske sovit ännu.. Surrade lite med honom, Erika, älskade Erika, Åsa, Sanna och Jenny var hit och hämtade nykeln till lägenheten och Sanna hämtade vespan tror jag. Eller om hon bara tog nykeln nu =) Dom har precis kommit hem ifrån sommarstugan. Sen har jag duschat och nu sitter jag alltså här.. Funderar på om jag skulle ha fixat frillan.. Det ser faktiskt inte så himla tokigt ut just nu men..

Kan ju inte ha ett okammat burr resten av dagen. Men det ska torka lite till först. Sambon ringde, han blev lite senare än planerat. Det var hans tur att städa efter alla andra i köket tydligen så han trodde han kanske skulle sluta strax efter sex. Tur man inte är  nå hungrig idag just då, så man inte svälter ihjäl innan han kommer hem och vi tillagat middagen =)

I morgon vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske ta en sväng med dammsugaren.. Men det kräver lixom lite planering. Om det är någonting jag tänkte göra under dagen bör jag göra det INNAN jag dammsuger och städar, eftersom mina fötter har en tendens att svälla upp till tre gånger så stor storlek efter en sådan "övning". Men det visar sig i morgon.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0