God morgon!

Idag skiner solen igen. Molnen kikar fram lite då och då, men det är faktiskt ganska varmt ute. Vaknade som vanligt då Micke var upp och sa hej då, men jag kunde faktiskt somna om. En stund iaf. Vaknade för ungefär en timme sedan, gick på damernas, tröck igång kaffekokaren som Micke laddat åt mig och satte mig på bron medans hunden strosade omkring på ägorna =) Knäppte på Nyhetsmorgon, men det var ingenting jag ville titta på. Så nu sitter jag här. Kollade min statistik från de senaste dagarna, det är ganska många som läser min blogg nu..

Men varför är det ingen som kommenterar? Skriver jag sådant som ingen vill veta? (då kanske man inte fortsätter läsa heller btw.. =P ) Skriver jag för mycke? För lite? KOMMENTERA!! =)

Idag ska jag och mamma eventuellt fara till Stugun.. (Jag vet att jag verkar ränna där mycke nu men..) Beror på om hon kommit hem från sin stuga och på om hon har tid med oss idag =)

Ni som läste min blogg förra veckan vet ju att jag var till världens-vackraste-mest-perfekta-frisörska-Veronica och klippte mig, var ju SUPER nöjd den dagen. Hatade det dagen efter. Nu, igår, började jag gilla min nya frisyr. Men.. När jag vaknade i morse hade luggen gjort uppror, stod åt ALLA möjliga håll.. Hoppas att jag kunde få det att se någotsånär hyffsat ut nu då.. Har inte vågat kika efter.. =P

Angående det stora rummet på övervåningen så pratade jag med en morgonpigg Sanna och hon trodde nog inte att det skulle vara någgra större problem att lägga beslg på en av hennes mindre soffor.. Men det är bäst att kolla med P ändå, så inte han har nå planer för dom.. Micke pratade om en stor 3 sits med 2 tillhörande fotöjler också nu idag.. **Nyfiken**

Jag lovar att lägga ut nån bild eller två när det är "klart" överallt.. It's a never ending project..


Kommentarer
Postat av: Ann

Bah, jag fick minsann ingen sol idag =/ Godmorgon =)

2008-07-21 @ 08:53:04
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Hemlig

Ja du vill ha komentarer.

De du skriver är bra, rätt längd å så, int vardagssaker tycker ja iaf. Kram

2008-07-21 @ 23:24:47

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0