Regn hos mig..

Ja det verkar som att det ostadiga, knasiga och helt enkelt idiotiska sommarvädret tänker hålla i sig.. I morse var det sooolsken och vackert väder. Drack kaffe på altanen och svettades i solen. Eftermiddagen var mulig och rätt som det var så började det regna. Suck, när ska solen titta fram i flera dagar som det var i början på juni?
Kanske nästa juni...

Bettan behövde en paus ifrån all lek och misshandel, så Micke tog med sig henne till Böle och skulle lägga fram någonting ur nån frys som hans pappa skulle ha i morgon. Så nu är det bara Saga och jag hemma här på Forsgränd 12. Känns faktiskt ganska skönt. Brollan ska sova här i natt, han och pappa åker till norge i morgonbitti, det blir nog trevligt för dom. Jag skulle oxå vilja åka dit igen, men kanske bo någon annanstans. Ah, det visar sig då den dagen kommer. I morgon är jag och Micke lediga tillsammans, det ska bli roligt. Att få ligga och dra sig på morgonen.. Skönt. =)

Saga ligger här vid mina fötter och sover nu, hon behövde nog också en paus ifrån all lek tror jag.. Det känns ganska skönt att bara ha en hund faktiskt.. Funderade ett tag på att i framtiden kanske skaffa en till hund, men samtidigt känns det väldigt.. Jobbigt att ha två hundar. Tänk när man ska åka någonstans och inte kan ta med sig hundarna.. Då är det ju svårare att få hundvakt till två hundar än till en.. Men samtidigt så har dom ju kanske sällskap av varandra om man ska åka bort en stund under dagen och hundarna måste stanna hemma.. Det finns ju för- och nackdelar med allting.. Men just nu och ett bra tag framöver räcker det gott och väl med Bettan och kanske få låna Saga ibland =D Hon är inte direkt ivägen den lilla busen =P Dom sköter sig själva dom två.. Leker och busar.. Nu ville Saga ha sällskap, så hon hoppade upp i mitt knä.. *förlåt Petra*

Nej nu ska jag gå ner och koka mig en kopp te!

Adios mina vänner

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0