Soligt idag

Samma väder som igår fömiddag. Undra just hur länge det håller i sig idag då? Brollan sov här i natt, pappa kom och plockade upp honom och en massa mat i morse vid halv 7, då var jag vaken. Eller jag vaknade av att min yber-modiga hund låg i sängen, suck, och skällde lite halv mesigt och vågade inte gå och kolla om det verkligen kom en bil eller inte. Jag fick kliva upp, låsa upp dörren och släppa ut hunden så hon kunde agera "vakthund". Helt värdelös, med tanke på att hon blir sååå glad varje gång någon av människorasen kommer så hon hoppar och tjuter. Just snygg vakthund den dagen nån ska mörda mig med en yxa.

Hur som helst så somnade jag om igen och vaknade vid halv nio nio tror jag.. Låg och drog mig i sängen och funderade på det jag drömt, jätte skumma saker ska ni veta. Jag var på nått nöjesfält och skulle åka någon attraktion, bara Det säger väl egentligen allt eftersom jag inte åker sådant, som hette MTVs Twister. Jätte skumt. Hur som helst, så fick man ställa sig vid några grejor, ungefär som stoppen mellan liftarna i fjällen, grindarna som där man får vänta på sin tur. Dom slog runt och hamnade bakom och sen bar det iväg. Upp upp högt som fan och sen ner, snurra runt och upp igen.. *huvva*

Så det funderade jag på en stund innan jag klev upp, gick ner, tröck på kaffet.. Försökte "fixa" håret idag men.. Gick väl kanske inte som planerat. Jag hatar  mitt hår.

Igår ÄLSKADE jag det, idag har jag vaknat upp ur lala-land och insett att om jag ska gilla min nya frisyr måste jag kidnappa Veronica och låsa in henne i min garderob.. Like that's gonna happen..

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0