Jaha

Nu har jag varit och skrivit en anmälan iaf. Känns skönt att ha det gjort iaf. Träffade på Johnny och Kickan med. Dom var och fusksolade på Björkhammar. Hade varit skönt, men jag lär väl inte ta mig upp om jag skulle ge mig på någonting sådant. Kanske till och med fastnar i solariet. =)

Regnet bara öser ner, ah detta härliga sommarväder! =( Jag längtar verkligen tills på söndag/måndag. Flytta flytta flytta. Det kommer bli lite stressigt men det kommer gå. Känner mig lite ängslig över i morgon med.. Men det kommer nog gå bra.. Micke är inte hemma, han är ju ledig idag så han håller på med allting annat förutom att vara hemma med mig. Naturligtvis. Suck.. Aja..

Tog nyss en lakrits. Mums. Dumt oxå.. Klart att jag ska ta en sådan så man får lite halsbränna. Vore ju trist om man inte hade någonting att klaga på..! Suck.

När vi flyttar så ska jag köpa blommor. Jag ska köpa flera fina gröna krukväxter. Jag ska köpa amplar och sätta blommor i (som jag skall vårda bättre än de jag har i blomlådorna nu *skäms*). Sen ska jag köpa någonting och ställa på uteplatsen och SEN.. Ska jag köpa ett parasoll.! Och en pajform. Nu när jag kommer bo i hus-hus så måste jag baka paj och ha ett förkläde.

Idyll va? =)

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vet egentligen inte, hade inte nog ont. Hon vände o bände i benen o tryckte men tyckte jag skulle jobba på. Har ju bara en vecka kvar... med foglossning och ben som låser sig så man håller på att tappa barnens mat i golvet när man går för att man tappar känseln i bena:( Men blev förvarnad om att hon va kort i tonen, mest en massa "hmm" och "jaha".

Jaja, har ju mommas kryckor och Mickes rygg att hänga på efter jobbet så jag iaf tar mig på toa när det är som värst:/ Har ansökt om havandeskapsp. så förhoppningsvis slipper jag jobba efter semestern när magen växt ännu lite mer. Lycka till imorrn!

2008-06-25 @ 21:50:35
Postat av: Sandra

Hej.. jadu man undrar ju.. helt knäppt.. ja trodde inte mina öron då hon sa det.. nej aldrig mer!! huvva.. men ja hoppas de går bra för dig när du ska dig.. Kram!

2008-06-26 @ 01:58:14
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0