Min ensamma tråkiga lediga dag..

            

Min "lunch" fruktsallad.       Min fina Rolf-Sture =D        En GANSKA okej bild på moi.

Det är helt otroligt var tråkigt man kan ha då man är ensam.. Micke jobbad hela dagen igår, men jag var ledig. Idag skulle vi vara lediga tillsammans trodde jag, men ack så jag bedrog mig. Han stack nu vid halv tio och kommer väl hem sen.. Nån gång.. *suck* Aja.. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Städade ju igår och så.. Kanske ska börja packa, men det är så tråkigt!! Speciellt om man inte har någon annan än hunden att prata med.. Hon är så dålig på att svara, och när hon gör det fattar jag ändå inte!! Helt värdelöst..

Nu är det top 10 The Simple plan på MTV, DÅLIGT!! Men men.. I brist på annat.. Nu har jag glömt bort kaffet, IGEN! Jag kokar ca 5 koppar i våran lilla söta perkulator (ska ta kort nån dag) och det tar alltid slut, men jag dricker kanske sammanlagt 2 koppar. Jag måste hälla bort det hela tiden för det har blivit pissljummet. Äckligt!

Är det ingen som kan komma och packa med mig? *blinkar jättecharmigt*
Nehe, jag gör det väl själv då.. *suck* Nu börjar jag verkligen längta tills jag ska flytta.. Att få göra fint, ha ljus på borden och alla små hyllor.. Mys-pys helt enkelt.. *längtar* Bara att kunna tvätta kläder utan att behöva torka en halv sjö från badrumsgolvet vore ju en dröm.. Nån karriär innom rörmockeri har jag då INTE. Och nej, silvertejp fixar INTE allt! Så det så.. Nån som kan byta en koppling mellan en kran och en slang får HEMSKT gärna komma och fixa det hos mig! =) Jag kan mycket, men inte byta en sån koppling.. Fast kanske man ska försöka? Det är ju inte precis så att det kan börja läka mera, ha ha..

Kanske ska upp till Borgvattnet i måra bitti, om jag orkar dvs, och hämta papi. Han går av sitt skifft vid 7 på morgonen, så då undrade han om jag kunde hämta honom. Kanske kanske.. =P Vi ska nog ge oss på bilbingon med i måra kväll. Min sambo är inte intresserad och så vitt jag vet ingen annan i min ålder heller, så då tar jag med min pappa och en korg (har ingen så det blir en påse) med kaffe och mackor.. Myyyyyysigt. Hoppas man vinner oxå då.

Nej nu ska jag göra någonting annat.. Fortsätta diskutera sport kanske?

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0