Nationaldagen 6/6 2008

Hänt någonting speciellt? Njae. Inte direkt. Det skickades in tårta på jobbet, mums tänkte ni. Urs tänkte jag, det var toppad med en massa hyvlad mandel. Suck. Ingenting som jag kunde äta med andra ord. Men men.. 5 sorters kakor var det inskickat oxå, de gick ju ner =D Lunchen bestod av skinkstek och potatisgratäng. Och sååås naturligtvis.
Sedan vi serverat lunchen färdigt så åkte jag hem på rast och käkade pytt i panna och stekt ägg. Micke min underbara lilla pärla är så snäll när han lagar mat till mig. =) Sen åkte jag på jobbet och lät A-M gå ut med sin hund i sin timme där som hon promt ska ta. Jenny började jobba halv ett så då kunde ju jag surra lite med henne. =)
Dagen gick faktiskt huffsat fort faktiskt, förutom att det var sjukt varmt inne. Titt som tätt gick man ut på uteplatsen på björken ist för där är det hyffsat svalt på dagarna. Aspens uteplats blir som en bastu på dagarna, solen ligger på hela dagen. Från morgon till sent på eftermiddagen. Vid 8 i morse var det ganska skönt ute där, men efter det blev det näst intill olidligt. Men jag höll mig inne större delen av dagen, tvättade och diskade. Och drack kaffe och vatten.

Sedan jag slutat åkte jag hem, tänkte tvätta bilen men jag ORKADE inte. Så jag åkte hem och fann att min sambo inte dammsugit som han sa han skulle göra, men ist så höll han på och gjorde chiliconcarne i ett stort lass. Dels till oss själva men sen också till min pappa och min farbror till matlåda till veckan. Han diskade och sen åkte han med min bror till Överammer. Där var ju som sagt pappa och Bettan. Under tiden han var borta dammsugade jag och dammade. Sen satte jag mig ute på bron i den kvava värmen och saknade Bettan.

Ringde till pappa nyss och hörde hur det var med min pärla. Hon hade rymt påstod han, kutat efter ett rådjur. HAHA, min Bettan som är rädd det mesta som rör sig, HAHA..

Nu tittar Micke på Populär musik från Vittula, och jag vet inte vad jag ska göra. Tänkte hälsa på Kickan, men hon behagade inte att svara då jag ringde så hon kanske inte vill prata med en tjockis, vad vet jag? =)


Nu orkar jag inte med det här mer, adios!!

Kommentarer
Postat av: Kickan

haha näe precis, det är magen jag vill undvika =) näe då jag har varit inne hos grannen en sväng, kom precis hem igen. har inte ens kollat telefonen än, utan läste här att du ringt! Men nu ska jag sova, god natt!

2008-06-06 @ 21:27:08
Postat av: Sandra

haha ja precis.. =) nej men de e ju skönt nudå att ni fått huset, o att ni hinner få till där lite innan den lill* kommer =) .. haha, jadu, AC e ett måste hos oss, annars blire 30-40 grader i sovrummet, å de gå fan inte.. men den e av på natten.. står å går under dagen så den får kyla ner rummet, o väggarna.. Hoppas ni haft en fin helg..

Kram

2008-06-08 @ 00:46:37
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0