Förbannat!

Sovit skit dåligt i natt.. Jävla förkylning som ALDRIG ger sig och sen pollen HELVETE på det. (ursäkta mina grova ord..) Hur som helst så har jag inte sovit många timmar i natt. Mamma ska köpa nässpray åt mig och komma hit med. M var och köpte åt sin super- duper- sjuka sambo, men hon bakom disken lurade honom och gav honom nån skit UTAN koncerveringsmedel.. *arg*
Dom fungerar INTE!

Aja.. Jag fick ett nervöst sammanbrott och kastade kartongen till flaskan i golvet, see my anger.
Men nu ska det väl snart gå över.. Hoppas jag verkligen..

Igår var jag och mamma och fikade på Café Gourme i Bispan, mysigt. Jag åt ett FANTASTISKT gott winerbröd och drack en, hör och häpna, GOD kopp kaffe till det. Tog tom påtår..! =O
Sen for vi till fyndboden, IGEN. Mamma kunde inte släppa klänningen sedan förra gången, så vi skulle BARA kolla om den var kvar.. Medans vi sökte efter den klänningen, som vi naturligtvis hittade på en gång, råkade vi hitta lite till att inhandla.. =) Jag hittade ett par jeans som INTE var förstora i benen då de var lagom i midjan *lycka* Och ett linne.. Juste. Jag fann ett par shorts oxå. Har ju faan inga sommar kläder..

Två pår randiga skärp hittade jag med, ett gul- vitt och ett röd- vitt.. Eller? Jaa jag tror det.. Ska lägga upp bilder på det jag köpte sist och det jag köpte igår.. Kanske gör det sen.

Igår kväll jobbade jag med G (en ÄLDRE man på mitt jobb) och ikväll ska jag jobba oxå. Suck. Ångrar att jag tog på mig men men.. Det är ju bara mellan 16.30 och 20.30. Överlever nog.. =)


Nej nu ska jag gå och dra någonting bekvämt på mig och koka en kopp te.


Den perfekta medicinen mot självömkan..

Adios!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0