Idag

God morgon alla morgonpigga!
Jag har sovit F*A*N*T*A*S*T*I*S*K*T i natt, helt underbart.. Jag har sovit stort sett hela natten, vilket bara det är extremt ovanligt för att vara jag, och sen har jag drömt en massa fina saker om framtiden.

Idag skiner solen ute, men det blåser SÅKLART! Tänk att här uppe i Hill- Billy- Kånkback blåser det jämt! Det spelar ingen roll.
Regnar det = blåser ändå.
Skiner solen = blåser ändå, oftast så mycket att det blir kallt.
Mulet = blåser ändå.
SUCK!

Aja, jag satte ut hunden på linan och nu sitter jag här och slevar i mig filmjölk och hallonsylt. Att någonting så enkelt kan vara så himla gott?!

Undra vad man ska göra idag då tills man börjar arbeta..? Jag börjar inte förän vid halv fyra, vilket är lääänge från nu. Jag antar att "normala" unga människor först och främst sover just nu.. Sen ska det väl ta en himla tid innan det går att göra någonting.. Dvs klockan lär kanske hinna bli ca.. 14.30 och då är det INGEN ide.. Då känns det som att jag snart börjar jobba så då blir jag stressad, dvs inge rolig att vara med.

Det är som lite trist att börja jobba så sent på dagen, för även om man kanske skulle kunna sova lite längre på morgonen, så kan ju natruligtvis inte jag det, så går man hela dagen och bara VÄNTAR på att få börja jobba.. Men men.. Jag skulle lika gärna kunna bara skita i att jobba idag om jag fick bestämma. Men det är ju bara 2 dagdar och sen är jag ledig igen.. I 2 dagar..

Nästa vecka vill jag inte tänka på..!


Aja kompisar.. Nu ska jag leta rätt på TV dosan och byta från Skilda världar till någonting annat.. Kanske Oprah skrålar på 3 : an?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilken fin vagn =)
Haha, herrejösses va du hinner skriva ;) hinner ju inte med för fem öre. *s*
Vad härligt att du fått sova bra.. =) Hoppas de går bra att jobba ida. =)

2008-05-22 @ 10:26:19
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0