Stackars Bettan..

Min lilla Bettan har gjort illa sig.. =( Hon har fastnat med en klo någonstans och troligtvis dragit lös den! =O Hon blöder lite lite och verkar ha lite ont, men annars fungerar hon som vanligt. Jag ringde och pratade med den jourhavande veterinären i Östersund, eftersom att den på Hammars inte går att få tag på, och hon tyckte det lät som att den dragits lös, men att eftersom hon inte verkade ha så jätteont och hon går på foten skulle vi bara se till att hon inte slickade där och hålla det rent över helgen och sen ringa till våran lokala veterinär på måndag. Så nu har min lilla älskling en tratt =) Hon är fruktansvärt söt i den, men själv gillar hon den inte.


image7
Stackars lilla tösen =)


Vi var och hämtade lilla S i Sundsvall vid tåget igår, hon hade haft det varmt och skönt. Många fina bilder hade hon att visa, hoppas man får se fler idag.


Min livlina är slut, men pappa skulle fixa. Faan ta all pollen som gör att min näsa täpps igen, jag kan ju inte andas!! Jag får panik om jag inte kan andas in syre igenom näsan och när man är täppt så GÅR inte det..
Men men förhoppningsvis köper pappa åt mig som jag bad honom.


Nej nu ska jag ta och sluta skriva här.. Har ingenting att skriva mer..



Hade!!

Kommentarer
Postat av: Petra

stackar lillbettan. såg henne förut idag, hon såg så ledsen ut :P hoppas allt är bra BEJB

2008-05-04 @ 23:01:01
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0