I'm back..

Har ni saknat mig mycket? =P

Marre och Gabbe har åkt hem, jag har varit i Gulldalen på middagsbjudning och Anna har fått träffa sin pappas mormor och morfar. Och det är bara söndag. =D

Helgen har varit lugn faktiskt. Har sovit större delen av dagen, har sovit lite halv dåligt i några nätter. Vaknat och varit  super pigg och inte kunnat somna om. Och lagomt till att jag somnat om så har Anna Panna vaknat. Typiskt va? =P Men idag tog både jag och Anna och sov i kanske 2 timmar på dagen, det var himla skönt.
Vi har käkat middag på Skalgränd idag, kyckling och ris. Sen åt vi glass och tittade på reprisen av Grey's. Det var ju nå störningar eller fel helt enkelt i onsdags så man fick inte se hela avsnittet. Men det fick jag göra ikväll. =)

I morgon ska jag betala alla j*vla räkningar och kuta upp på Walberg's och inhandla en tröja. Priset är nu sänkt till ENDAST 100 kr så nu ska jag passa på =D Anna sover kanon på nätterna nu, det är så himla skönt. Vaknar nån gång, men somnar om igen och äter enbart 1 gång nu, mot för 3. =)

Ska även upp till Jenny och kolla på en barnvagn, då våran beteer sig mystiskt åt.. Plus att den är tungstyrd, redan nu. Hur ska det då bli till vintern? Det får nog bli en dagisvagn det där.........

Nej nu ska jag kika bloggar.. Adios!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0