Händelserik dag. Igen.

2 av skruttans fastrar kom ner idag vid 12 tiden, dom tog sig inte in hemma så då kom dom till oss och var hungriga. Så jag stekte pytt i panna till en vrålhungrig Erika som åt 2 portioner, även om jag inte hade rödbettor, som hon "älskar" som hon sa. Efter det så surrade jag lite med Sanna och glömde bort kaffet som vanligt.

Sanna skulle resa sig upp och slog huvudet i lampan som sitter heltokigt sedan jag flyttade soffan, så en av ljuslyktorna for ner på ett av glasen på vardagsrummsbordet så det gick i flera bitar. Anna blev rädd där hon satt ute i hallen (av någon annledning) i sin gåstol, Erika stog SOM TUR VAR på andra sidan bordet och blev lite skärrad hon med. För att inte tala om paniken man kunde ana i S ögon. Haha.. Det gjorde inte så mycket, vi skulle ändå köpa ett nytt när vi flyttat. Men nu har vi alltså en sida av bordet med glas-skiva och en sida utan.

Ni kan ju gissa antalet ggr jag varit påväg att ställa  kaffekoppen på den sidan av bordet när jag suttit på golvet med Anna. Men än har jag inte gjort det :p

Blev bjudna på middag (eller jag bjöd in mig själv) hos mamma och Sofie idag i Kullsta. Efter det så kom Petra en sväng med Saga och vi kikade på Det Okända. Dagens program var ifrån Borgvattnets Spökprästgård. Häftigt! Jag kom ihåg när vi sov där med skolan, NATURLIGTVIS sov jag i det rum som mediumet INTE skulle vilja sova i om han fick välja. Härligt. Not..

Hur som helst. Har kikat på Grey's, snufftat (läs bölat) som vanligt och nu skippar jag Fråga Olle eftersom vi ska till Öset tidigt i morgon med Anna till Dr Bååth.

Nu ska jag kolla bloggar och sen sova jag med. Är ganska trött. Natti natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

tänk att jag måste också till doktor bååth imorgon! :( stackars mig & anna.

2009-04-15 @ 22:31:19
Postat av: Mia

Ja, det var helt wierd att vara där.. men lätt att jag vill dit igen. på deras hemsida har de 3 youtube klipp och i det rummet jag sov så sa "ägaren" att hon aldrig går in igen.. hon hade typ blivit knuffad och fått nått kallt på ryggen, precis som is.. huvva!

2009-04-15 @ 22:44:07
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Mia

Absolut, men tror vi måste ha med oss nån stabil människa.. som vi kan klänga oss fast på! Antar att du inte står pall om jag klänger mig fast på dig om någon skrämmer oss :)

2009-04-15 @ 23:37:20
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Oj, vilken tur att det inte gick värre än så med lamp- och bordskross!:.O

2009-04-16 @ 03:35:27
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Ida

Skura gör jag helt klart bäst då jag också är förbannad, varför är det så ? :D

2009-04-16 @ 13:41:39
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Ida

Hur gick det för Anna idag hos läkaren?

2009-04-16 @ 15:34:33
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0