Kunde du inte kommit tidigare?

Idag har solen skinit ifrån en klarblå himel. Underbart.
Är det bara jag som blir på kanonhumör när solen skiner och allt känns frid och fröjd?

Skruttan och jag följde med farmor Åsa och lillfaster Erika till Ammer och pölen idag och badade. Eller, Erika, Åsa och Anna badade. Jag gick bara i kanten med Anna. Jag gillar inte att bada (!). Solen stekte på ganska bra, så jag tog med mig dottern och satt under ett parasoll ganska ofta. Men, det är inte lätt att vara i skuggan med en tösabit som övar övar och övar på terräng-gående och älskar vatten :p Så, tillslut fick jag muta henne med saft (!) för att hon skulle vara stilla i skuggan. Inte lätt. :p Anna tyckte iaf att det var super roligt att bada och gå i vattenbrynet, plaskade och plockade stenar.. Mammas skatt.

Annars har vi inte gjort så himla mycket idag. Min bror är här nu igen, Peder ledsnade så han fick flytta "hem" igen :p Han är uppe hos grannen just nu, och här sitter jag :p Min kusin skickar bilder från G's dop till mig =)

I morgon blir det nog lugna gatan, jag vet inte om världens bästa Petra kanske ska komma upp en sväng i morgon eftermiddag, vi får se =)

Aja, nu ska jag väl spinna vidare i cyber världen.

Puss

Kommentarer
Postat av: Eruuka

en röd lång tröj/klänning ! Ett par leggings som ser ut som ett par jeans och den silvriga klänningen dusåg mig i nu i morse :)

2009-08-08 @ 09:17:06
URL: http://www.eriikanu.bogg.se
Postat av: Sandra

Ja de gäller att passa på nu när solen är här. Man blir ju närmast chockad när man vaknar upp och ser en strålande sol utanför.. ^^



Jag ska tom chansa o ha på mig shorts idag. För de kändes inte lockande med jeans nu.. men ja tar väl med mig dom.. utifall att de bli styggväder ;)

2009-08-08 @ 10:24:41
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0