Får man säga "äntligen"?

Jul i all ära, men visst är det.. Slitsamt ändå?
Flera olika familjer, mat och "special mat". Läsa på förpackningar, neka barnet någonting hon verkligen vill ha och sääääkert skulle tycka jättemycket om. Slitsamt.

Men julhelgen har varit bra. Mysig. Julafton var vi hos Annas morfar och Josefin. Åt god mat, kollade på Kalle Anka och öppnade julklappar. Senare på kvällen spelade vi kort och myste. Jag vann btw, viktigt att påpeka. :)

Juldagen var vi hos Annas farmor med familj och spelade upp ungefär samma senario igen. God mat, trevligt sällskap och öppnande av presenter. På kvällen var jag på Hotellet, det var en riktigt trevlig kväll!

Annandagen (igår alltså) var vi upp till min mormor och morfar för att, äta god mat och ha trevligt.

När vi kom hem därifrån åkte vi till Annas mormor och Martin och, håll i er, öppnade MERA presenter. Anna tyckte tydligen att hon fick för lite paket för hon öppnade sin morbrors paket oxå haha..

Det var det Anna tyckte var roligast med julen tror jag, att öppna paketen. Det som var i dem spelade mindre roll. Haha mammas älskling. <3


Nu ska jag strunta i disken (igen) och mysa ner mig i soffan medans dottern sover och bara ta det lugnt med lite kaffe. På morgonen har vi åkt pulka, skottat fram vår bro och grannens och lekt med morfarn.


Puss på pannan så länge!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Håller med dig i att de blir "lite mkt". När man far och flänger mellan olika ställen. Annars älskar jag julen, att man ska mysa med de nära och kära =)



Och vad mkt ni har hunnit med idag :) Här har de inte gjorts många knop idag. Men de har ju sina skäl iofs.



Kramen och God fortsättning.

2009-12-27 @ 14:23:54
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Jannice

Jo men du kan ju använda mjölkfritt smör och mjölk istället för osten. Glasyren blir ju mumsig eftersom florsockret gör hela grejen. Man kan ju ta lite mjölkfri grädde i om man vill runda av smaken mer. Klart lilla go-ungen ska äta cupcakes! :-) Förresten.., finns det inte mjölkfri philadelphia? Tyckte jag såg det på icamaxi sist.. Värt att kolla upp!!

2009-12-28 @ 08:39:42
URL: http://jannicejarpe.wordpress.com
Postat av: Kjell

Passar på att önska gott nytt år;)

2009-12-30 @ 22:42:17

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0