Dagen har gått ganska fort ändå..

Dagarna flyger bara förbi känns det som =)

Vi tog en promenad i det milda vädret idag, tog en sväng förbi jobbet och pratade lite med min chef idag, det var trevligt. Sen gick vi hem, barnen fick mat och sen lekte vi lite. Så roligt att se hur dom studerar varandra, vill känna och ibland nypa/riva/lugga varandra. De sista är inte allt för roligt kanske, men men =) Dom gillar varandra iaf, våra små änglar =)

Vi bjöd in oss på middag hos min mamma idag, hamburgare och strips med kladdkaka till efterrätt. Mums!
Vid halv 7 drog vi oss hemåt och barnen gjordes i ordning för kvällen. Anna fick bada, och som hon skvätte vatten idag! Det var nog för att Gabbe och Marre kikade på henne, för SÅ mycket brukar hon inte skvätta. Men roligt, det hade hon =)

Dom somnade ungefär samtidigt idag, runt 20 tiden. Så nu ligger dom i varsitt rum och sover. Vi har käkat sockervadd på burk och kollat på Desperata hemmafruar, den serien är så himla bra! P, S och brollan är här och bråkar med Marre nu, så jag måste nog gå ner och lugna dom lite.. =)

Adios for now!

Kommentarer
Postat av: Sandra

vilken tur.. ingen höjdare att bli sjuk heller..

=) ja bara hon får vänja sig lite så blir de nog toppen :)



Haha jodå.. Bullar, snoddas och tårta.. sen hann ja inge mer.. får se om jag hinner vispa ihop en sockerkaka nu på morgonen.. :)

Kram

2009-03-04 @ 09:56:21
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag fyndade 2 par nya jeans, tröja, och småplock ;) Jag vill hälsa på nån dag framöver, såg nu att du hade främmande. Men jag saknar dig och Anna <3

2009-03-04 @ 11:32:02
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0